Hvordan lage ostekake med ost?
 "Indulge flasker» - favoritt tidsfordriv kjente og elskede Carlson. Våg å anta at "spøkelse motor" rett og slett ikke kjenner smaken av ekte smør og ost vatrushok. Selvfølgelig, siden de ikke selges i bakeriet på hjørnet av 15 cent, og bestemor til helvete til frokost på søndager. Men vi er nå i stand til når som helst å huske at et barn kjent smak og aroma av frisk og samtidig innpode i sine barn og folk elsker denne klassiske dessert. Kanskje hans oppskrift tar hedersplassen i ditt kjøkken bok, og hvis ikke - lære å lage ost pai, kan du bruke våre tips.
Ostekake, eller åpne ruller med ost fylling - er Pekarska klassiker. Men faktisk gourmeter vet mye om ulike versjoner av denne kaken. Det er velsmakende "snacks" terter med poteter og sopp, salt ost og til og med kjøtt stuffing. Faktisk, ostekake - det er bare den cookie dough, holde fyllet på kantene og åpner den i midten. Men til tross for dette mangfoldet, er den mest populære fortsatt dessert ost alternativet. Navnet "ostekake" har blitt et kjent ord for det. Og at det er hva vi tilbyr å din oppmerksomhet.
 Deigen for vatrushok
Tradisjonelt pai er bakt deig:
 1.  Ta en kilo hvetemel, 1 kopp melk og to egg. I tillegg vil du trenge 50 gram smør, 2 ss sukker 1 ts - salt. Og omtrent 50 g fersk gjær. Fersk gjær er lov til å erstatte tørr (for produkter spesifisert beløp - opp til 10 m). De deigen vanligvis passe raskere fordi du krever spesiell årvåkenhet.
  I melk, oppvarmet litt varmere enn romtemperatur, sette halvparten av sukker og gjær. Forbered brygge i en dyp skål, og legger peremishavshy og 150 g mel. 15 minutter satte brygge i en varm trekkfritt sted. I løpet av denne tiden stiger hun til kantene av retter, og du kan legge egg, mykt smør og deretter alt nøye, men grundig. Legg deigen salt og resten av sukkeret, kna, slå i et lunt sted i en time. Men ikke gå bort, fordi, avhengig av forholdene og fersk gjærdeig kan stige raskt, og du bør legge merke til er betimelig og obim'yaty det. Du kan gi deigen heve ytterligere to ganger.
  I kokebøker oppskriften kan bli funnet vatrushok av ikke-gjær syrlige dough:
  Et halvt kilo mel, 250 gram smør, 1 egg, en kopp melk, 1/2 ts salt og bakepulver pose. Melk kan erstattes med vann, og bakepulver - natron, eddik, lesket.
  Oljen skal være så kul og skåret i små biter, bland med siktet mel. Visp egg - først alene, deretter med melk igjen. Hell egg-melk bland deigen, tilsett bakepulver og kna. Etter 15 minutter, ta ut deigen i kjøleskapet, så vil det være klar til å ta stuffing.
  Det er også mange alternativer for å forenkle og erstatte testen for vatrushok: smak, rask og økonomisk. For eksempel, ostekaker lat til å lage toast, skjære de ferdige ruller eller bagels. Noen ganger, i stedet for å bruke smør butterdeig. Men alle disse metodene er så langt fra sanne metoder som vi ikke vil dvele på dem i detalj. Hvis du vil, kan du finne lignende layfhaky Internett eller oppfinne sine egne.
   Fylling for vatrushok
  Ost i form ikke alles smak, men det er så deilig pai som liker selv lune i form av mat til barn.
  1.  Ta 300-500 gram ost (avhengig av størrelsen på hver enkelt og ruller totalt), 2 eggeplommer, 2 ss rømme, en halv kopp sukker og 40 gram smør.
   Tørk ost gjennom en sil eller cheesecloth jevnt bland med sukker, tilsett eggeplommer, mykt smør og rømme. Følg tekstur, fylling skal være enkelt lipytysya og holde seg i form. Hvis det er mer væske - kan du komprimere den med en liten mengde mel eller stivelse.
   Resultatet var en søt ostemasse er klar for fylling vatrushok. Du kan endre det på vilje, og legger vanilje, sitronskall, rosiner (den vanligste filler for ost) eventuelle andre tørket frukt og / eller nøtter. Enda enklere å bruke ferdiglaget ost fra butikken. I tillegg er noen "gourmet" oppskrifter for stuffing vatrushok komplisert:
   Å forberede vatrushok med frukt gelé Ta 5 gram gelatin glass vann, en halv kopp sukker og to sitron. Oppløs gelatin i en blanding av vann og sitronsaft. Varme, uten koking, blandes med sukker. Deretter kan fås gelé være klar til å fylle toppen ostekake.
   Hvordan lage ostekake med ost?
    Ost i gelé kan sette aprikossyltetøy (med eller uten masse), moste svisker, bær syltetøy eller friske fruktbiter.
    Baking vatrushok
   1.  Forsegle deigen har steget små hender og del den i like store biter på størrelse med et hønseegg. Lå disse ballene på overflaten, melet, i kort avstand fra hverandre, og gir en liten innblåsing.
    Økt i volum konvertere et stykke kake tynnere sentrum og løse kanter. Du kan gjøre dette med fingrene eller bruke bunnen av glasset, tidligere dyppet den i mel. Ikke test baser for stor, den optimale diameter - 10 cm.
    Pisk ett egg og lett pensel innsiden bunnen av hver ostekake.
    Kaker sette på stekebrett dekket med bakepapir eller oljet.
    Sette en dypere testen, egg fett fylling. Dette kan gjøres på dekk til ost terter deformasjon under overføring.
    Nederst-oppvarming til 200 ° C ovn, sette en skål med vann. Fordamper væsken vil ikke peresushytsya baking ostekake og gi en fristende puhlist.
    Bake i en halv time, gi eller ta noen minutter. Klar til å definere test fordi ost er "ta tak" etter avkjøling vatrushok.
    Klar ostekake kjølig, dryss med melis, kanel eller hell glasur.
    Hvis du gjør det riktig, cheesecakes kommer lubben, rosenrød og svært velsmakende. Problemet mate babyen ost glemt for alltid, og du trenger ikke bare bake ostekake - og ikke for resirkulering avhengig ost, og med oppriktig kjærlighet for denne delikatessen.  
Hvordan velge en badedrakt?
 Som kom på et tidspunkt da det blir klart: våren som jobbet i gym, og som - ikke egentlig. Sesong strand og badetøy. Hvis du har perfekt figur, velkommen, velge en badedrakt er lett nok å finne en som du og fin størrelse. Men hvordan å velge en badedrakt hvis formen er ikke helt perfekt? Du kan bruke triks som visuelt justere formen og gjøre deg dronning av stranden sesongen. Etter ravylne plukket badedrakt vil ikke bare se imponerende på stranden, men også rette en figur, skjule sine feil og fordeler utheving.
Hvis du føler at du har små bryster, velger en badedrakt, foretrekker modeller med forseglede kopper, push-up eller ankler. I tillegg til disse åpenbare metoder for å visuelt forstørre bysten volanger og gardiner hjelpe på bodice. Velg badedrakt lyse farger, er det et kryss mønster. Også egnet alternativ for deg "lyse opp -. Mørk bunn" Men mørket uten en badedrakt kopper og bein, selv med vertikale striper på brystet - i alle fall.
Hvis det motsatte bryst volum uforholdsmessig stor, og for noen grunn du ønsker det mindre, velge en bh stropper og frø. I dette tilfellet lar badedrakt toppen er mørkere og bunn - lysere. Visuelt redusere bryst ved hjelp av diagonale linjer - dette kan være et bilde eller lukte diagonalt. Men fra hva som bør ut som det var av de tynne stropper, og badetøy er ikke veldig elastisk tynt stoff.
Hvis du er lubben og ønsker å skjule det, bikini - ikke for deg. Den ideelle stykke badedrakt vilje vev høy i lycra, men børstet (glans bare lagt til volum), bedre - mørke toner. Det vil falle forresten er alle slags triks: Sett inn, midje mage, vertikal bilde, kopp frø. Ikke kjøp en badedrakt mindre enn i håp om at det "trekker". Ingenting som - skåret inn i huden badedrakt stropper og kant du bare ikke dekorere.
Men ikke bare overdreven fylde krever korreksjon. For eksempel, er det viktig å velge en badedrakt hvis du har smale skuldre. I dette tilfellet må lette og lyse toppen, kan være horisontale striper og mørke bunn. Kritiske bh stropper - de må være lik avstand fra hverandre. Legg volum skuldre alle mulige detaljer: applikasjoner, buer og andre dekorative elementer. Unngå nødvendig badetøy med en "krage" eller en V-hals.
Hvis zashyroki skuldre og bidra til å forbedre situasjonen er topp-klemme, vertikale striper og en dyp V-hals, og detaljer på skuldrene, fargerike tegninger og kryss-stropper på baksiden skal være forlatt. Ikke det beste alternativet ville være en kort topp og en badedrakt toppen.
Vet hvordan du skal velge riktig badedrakt, må du også eiere av brede hofter, spesielt hvis det lubben mage. Det er hensiktsmessig å fokusere på toppen badedrakt - lyse farger og dyp cleavage slå bort visning av problemområder. Sam badedrakt skal børstet stoff, og bunnen er bedre å velge mørk, med vertikale elementer. Det kan være Midje innsetting i magen, og perfekt stil av skjørtet (bare hvis ikke smale skuldre). Men alle typer stropper og slit detalj i midjen kontraindisert, samt skinnende badedrakter.
Hvis føttene ikke vokser på skuldrene - det er ingen grunn til å bli opprørt. Dette formål oppnås selv på flere måter. Først kan du avlede oppmerksomheten fra sin dype utringning (tilbake V-hals). Og du kan visuelt forlenge beinet ved hjelp av høy cut lår truser. Men hvis hip zashyroki bedre begrense truser med et kutt av middels høyde. Badedrakt i dette tilfellet bør være komplett. Men truser, shorts og horisontale deler på bunnen av trikot er bedre å ikke bruke det.
Hvordan velge en badedrakt?
 Hvis du i stedet ditt problem er overdreven tynnhet og høy, velge en bikini, truser, shorts, gjerne lyse farger, blanke stoffer og horisontale bilder, men de mørke badedrakter bare glemme.
Hva om en lykkelig eier av gode tall? Ta en lys badedrakt, absolutt ingen åpenbar grunn til å avlede oppmerksomheten fra de ideelle former.
Å velge riktig badedrakt er ikke bare å plukke den opp på figuren. Like viktig er kvaliteten på nye klær. Så velge den ønskede form og farge, bør nøye vurdere sømmer (det skal være hull) og sørg for at stoffet er motstandsdyktig belegg. Sam bør prøve på en badedrakt, med poruhatysya - bøye, strekke seg i ulike retninger, sitte ned. Hvis alt er i orden, presser aldri - valget er gjort. Vi kan åpne strandsesongen. Og at badedrakt lenger beholdt sitt utseende og fargemetning etter hvert bad bør skylles grundig i ferskvann og tørr.  
Яндекс.Метрика