Hvordan lage saltede agurker?
 Hvordan kan vi gjøre feil, oppriktig tro at bare vi kunne være i agurker! Faktisk, dette var de eldste vegetabilske avlinger i India for mer enn seks år siden. Men hva vi ikke ta bort rettighetene til mesterskapet, så det er på saltede agurker. Dette virkelig originalt russisk rett, er kjennetegn som kortest tid salting. Det er ingen mann som ikke liker saltet agurker. Agurk malosol ikke bare svært velsmakende, men også nyttig. Det er anbefalt som et middel for å lindre stress, hjelper til med ødem, aterosklerose, høyt blodtrykk. Saltede agurker inneholder sink, som er bra for mannlig potens. En agurk pickle i stand til å lindre spasmer og kramper.
Som for ernæring, ekspertene si at agurker er stor med kjøttprodukter.
Nå er den viktigste tingen. Hvordan lage saltede agurker til dem, sier de gamle mennesker, "frydet munn"? Det er klassiske oppskrifter som umiddelbart behersker selv nybegynner elskerinne. Og det er ganske komplisert, som vil arbeide godt.
 1.  La oss starte med klassikerne "og forberede saltede agurker fast food. Du må ta to pounds av agurker godt de rene kutt tips, fyll dem med kaldt vann til agurker vi gikk nødvendigvis sprø. Timer 5-6 i bunnen av forberedt container (pot, krukke, bolle, lite fat) Sett krydder (1/2 pod av rød pepper, noen fedd hvitløk, litt dill og persille). I denne duftende midd sikkert satte agurker. Deretter lage saltlake på frekvensen av to spiseskjeer salt per liter vann og hell agurker. Vi kan tilby opprinnelige smaken saltlake hvis legge den tørr sennep. Men det er ikke for alle.
  Denne metoden har to alternativer - kalde og varme. Fylling kalde saltlake agurker, så malosol vil være klar i tre dager da varme - agurker kan nytes etter dag.
  Mest dekke kapasitets pepperrot bladene - de legger crunchy agurker egenskaper.
  Den samme oppskriften kan bli forvandlet ved det faktum at vertinne plassert mellom rader av agurker ulike urter og krydder. Mange foretrekker å sette i mye av beise dill eller paraplyer og et dusin blader av bjørnebær, bringebær, kirsebær, eik. Eksperimentere og velge den metoden som passer deg nyte.
  Uttrykke matlaging metoden. Denne metoden blant husmødre svært populære. Først, enkel i utførelse, og for det andre er han reddet da gjester på dørstokken, og de vil ha noe å underholde og imponere. Så her er oppskriften på hvordan du gjør saltet agurker i pakken.
  Sin særegenhet er at salting kan fokusere på sin egen smak: Love skarpe små retter - sette pepperrot, søt paprika, korint blader, kirsebær; foretrekker å nyte den naturlige smaken av agurk - bruke en minimal mengde krydder.
  Du må forberede to pounds av agurker, to århundrer. skjeer av salt (ingen lysbilder), hvitløk, dill. Agurker hvordan å vaske, klippe endene på begge sider og legg i en plastpose. Så dryss med salt, bland godt. Finhakk hvitløk og dill, legg agurker og rist godt pakke.
  Alt! Timer kan skyte tre testsamtale til bordet og husholdningen eller gjester.
  Og du kan lage saltede agurker i en pakke annen måte. Freske agurker skåret i små biter og legg i en dyp skål. Det også tilsett hakket hvitløk og dill. Nå dryss med salt og kaste hendene til bulk ut uniform. Plassere agurkene i en tett plastpose, klem ut luften og knyt den. Bare en time agurker trenger å gjøre dem saltet og tok sin rettmessige plass på bordet.
  Tredje ekspress oppskrift - for de utålmodige. Skjær agurk skiver, bland med mangler gjennom et presse hvitløk skiver, dryss med salt og sukker, tilsett hakket dill. Denne blandingen grundig, fold i banken og riste noen få minutter. Saltede agurker klar. Du kan prøve en gang, og helst ti minutter senere.
  Selvfølgelig, dette er mer som agurksalat, men det gjør dem ikke mindre velsmakende. Videre har fremstillingen perfekt oppbevares i kjøleskap. Og aller viktigst, gjør det ikke nødvendigvis i sommer. Du kan unne deg malosolom i vinter, ved hjelp av så mange såra og vonbrotne lange agurker.
  Saltede agurker, selvfølgelig, vår russiske fatet. Men hans kjærlighet og kan gjøre i ulike land. Her er to reseptbelagte «oversjøiske" pickles.
  I Tsjekkia gjøre det. Forberede ingredienser: agurker (2 kg), hvitt brød (200g), en stor salt (75 g, dvs. 4 ss ss.), Hvitløk (1/2 hode), dill, en halv liter vann. Agurker er vasket, oppreist fast plassert i banken, det er satt brød. Vannet koke, oppløse salt i det, tilsett hakket dill, hakket hvitløk, noen blader av solbær. Hot saltlake helle en krukke av pickles og brød. Øverste pinnen ned noen undertrykkelse.
  Det vil ta tre dager - og duftende, deilige saltet agurker klar!
  I Polen har også sin egen oppskrift saltet agurk. Per halv pounds av agurker trenger et par fedd hvitløk, blader av kirsebær, solbær, sort pepper pepper, nellik knopp og ett laurbærblad.
  Fyll kjelen med kaldt vann, legg det Lavrushka, nellik, pepper og salt. Sett kjelen på bålet og vente til vannet koker. Etter 2-3 minutter skal renne saltlake. Sjekk ut: saltlake bør være to liter.
  Fyll syltet agurk inngått i banken og la ved romtemperatur. Hvis det brukes varmt saltvann vil agurker være klar neste dag. Når kald saltlake saltet agurk erverve ønsket smak og aroma tre dager.
   Tips for matlaging saltede agurker
  Når pickling agurker ikke bruker aluminium kokekar fordi veggene er oksidert, og avgir skadelige stoffer.
  Agurker samle bedre i morgen når de ikke blir påvirket selv sollys. Disse agurker må være skarp.
  Hvis du kjøper på markedet, prøv å velge en størrelse på agurker tynn puhyrchatoyu hud. Fordi saltlake absorberes humper godt, bedre overføres smak og aroma.
  For denne "crunch" for å legge en pickle reddik blader og eik. Roten av pepperrot gi merkbar bitterhet.
  Før du begynner prosessen med salting, agurker bløt i kaldt vann i 5 timer - 6. Denne brønnen påvirke deres smak.
  Følg disse reglene krydder i oppskrifter. Et egnet salt måltid.
  Etter zasolku, plassere en beholder med agurker på et mørkt sted, ellers vil verden trenge å bremse prosesser.
  Mange husmødre foretrekker ikke å klippe og rive hendene greener for salting. Det antas at med denne fremgangsmåte aroma av urter vil merkes mer i saltlake.
  Saltede agurker gi ære i mange deler av Russland. For eksempel, i den gamle byen Suzdal Day feires årlig, selv agurk, som tiltrekker seg tusenvis av mennesker fra ulike regioner. Høydepunktet på ferie - muligheten pohrumtity berømte Suzdal saltet agurk.  
Hvordan lage marengs i hjemmet?
 Raffinert delikatesse marengs fikk sitt navn ved en tilfeldighet. Dette ordet er oversatt fra fransk betyr "kiss". Lys, luftig, søt som et kyss lover, bakte godbitene med eggehviter og sukker regnes som en populær fransk dessert. Mer marengs kalt "marengs", kommer dette ordet fra den sveitsiske byen Meiringen, hvor han ble kjent kokk Gasparini. Marengs brukes som en egen rett, og som et topplag for pai og kake. En kokk marengs hjemme er ganske enkel. Dine barn og gjester med deilig nytelse polasuyut "kyss."
 Hvordan å lage en deilig marengs med glasur
Avviker noe fra den klassiske monokrom marengs frosting utsmykket det interessant. Marengs "Funny spøkelse" kan søke om temafester eller like før Halloween. Hvis du foretrekker en enkel marengs, rett og slett fjerne fra oppskrift sjokolade glasur
Å forberede marengsen flere porsjoner må ta følgende produkter:
En kopp sukker.
Proteiner tre egg.
30 g sjokolade (smeltet).
Først forberede en klassisk hvit marengs.
 1.  Slå ovnen slik at det varmes opp til hundre grader. Mens ovnen varmer, skille hvite fra eggeplommene, visping dem inn i en solid hvitt skum. Beste skyte ned proteiner blender eller mikser. Visping sakte og forsiktig hell i sukker marengs, krem ​​mens baking blir tykk og glatt.
  Pisket proteiner sende en kringle bag som har et lite tips (opp til 1 cm i diameter). Cover bakepapir forhånd, vydavyvshy god på ham pyramide.
  Med marengs bakt i ovnen bør omtrent en time. Men etter å ha slått av platen marengs bedre småkoke i en halv time.
  Nakryshyt sjokolade i en bolle, fylle det med litt melk, og deretter i et vannbad for å smelte sjokolade. Tegne med vanlige tannpirkere i liten marengs med sjokolade øyne. Morsom og velsmakende dessert er klar!
   Tre måter å forberede marengs
  I marengs har flere alternativer. Den franske måten er bare churning proteiner med tilsatt sukker eller pulverisert. Det er enklest. Italienerne forberede marengs legge piskede eggehviter i en tynn stråle sukker sirup, kokt. Pisking protein stopper ikke før alle sukker sirup strømmet. Italiensk marengs egnet til å lage kaker med smør.
  Swiss metoden innebærer matlaging krem ​​på lav varme. Men går i oppfyllelse sveitsisk marengs med sterk, tett og sterk.
  Hvis du er ny til kunsten bakverk, velg deretter den franske måten, så forbered marengs hjemme mye enklere.
   Hemmeligheter matlaging marengs
  1.  Proteiner må være frisk, for å skille dem fra eggeplommene bør svært nøye. Ikke for å ødelegge dessert, bryte hvert egg over en egen bolle, som kan bli tatt råtten.
   I stedet for sukker er bedre å bruke melis, så Cooking krem ​​marengs vilje kortere tid.
   Visping hvite, legg en bit av sitronsyre. Til ekorn ut sterk, kan du kaste en krem ​​klype salt. Når du trenger for å forberede marengs pulver, hell i fløten et par spiseskjeer med vann.
   Visp for pisking må være helt rene for dem var det ikke en dråpe olje.
   Hvis du tok forberede marengs på en kompleks oppskrift der du vil at mel og stivelse, pre-sile dem.
   Dekket med ark bare spesialpapir for baking.
   Til meringue ikke mistet sin smak desserter bør holde klar i hermetisk lukkede beholdere.  
Яндекс.Метрика