Hvordan lage sjokolade med kakao krem ​​(oppskrift)
 Sjokolade krem ​​med kakao (oppskrift nedenfor) og eventuelle andre sjokoladeprodukter - et eget kapittel i matlaging. Det er ikke bare mat daglig, og en kunst gi nytelse, glede og overraske. Anerkjente kokkene i verden har blitt så gjennom virtuos evne til å forberede sjokoladekrem med kakao enkel og utrolig deilig. Faktisk forberede sjokolade med kakao krem ​​rett hjemme ganske reell.
 Sjokolade krem ​​med kakao (oppskrift):
 For å få en velsmakende sjokolade krem ​​med kakao, trenger vi følgende ingredienser.
 For 4 porsjoner:
 250ml melk 250ml kremfløte 2 egg 2 eggeplommer '80 sukker 150 gr. sjokolade vanilje ekstrakt klype salt.

 Drevet forberede denne sjokolade med kakao krem ​​(oppskrift nedenfor) - en krysning mellom en creme karamell og creme brulee. Smaken - igjen, i mellom en god trøffel mousse og luft.
Hvordan lage sjokolade med kakao krem ​​(oppskrift)

 1. Bland melk og fløte og kok opp over middels varme.
 2. Sjokolade lemlestede i små biter, hell melken og fløteblandingen, rør til en jevn tilstand.
 3. Egg plommer og bland med sukker, salt og vaniljesukker. Skyte ned er nødvendig.
 4. I eggedosisen forsiktig, hell en tynn stråle varm sjokolademelk.
 5. En blanding av press gjennom en sil i porsjoner bokser, bake i et vannbad ved en temperatur på 165 ° C i 45 minutter. Kremen bør zahusnuty, midten, men må forbli fuktig!

 Video sjokolade krem ​​med kakao


 Denne videoen sjokolade krem ​​med kakao laget bare 20 minutter, se videoen nøye og prøve å forberede deg.
Sjokolade frosting for en kake med kakao oppskrift

 Sjokolade glasur brukes til å dekorere kaker og Flekker, trøfler, kaker og kjeks. Frossen sjokoladebelegg blir også brukt til å dekorere iskrem. Hvis du liker å spise litt sjokolade med frukt, marshmallows og andre godsaker, så kan du legge glasur med kakao til din smak og ønske. Dette glasur med kakao også praktisk å dekke kaken i mastik tetningsmasse ligger så godt med sjokolade glasur og enkelt zahladzhuyetsya på kaken. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan lage sjokoladeglasur med kakao.

 Hvordan lage sjokoladeglasur med kakao


Sjokolade frosting for en kake med kakao oppskrift

 Vurdere oppskrift sjokolade glasur med kakao, som er veldig enkel og rask å bli gjentatt. Det vil imidlertid ta litt tid til forberedelser for å få det til å fullt stivne. Denne sjokolade glasur for kake deilig. Hvis du bestemmer deg for å fortsatt forberede sjokolade glasur for denne oppskriften, vil du aldri ønsker å prøve en annen oppskrift. Du vil bo lojale til ham for livet. Etter vår sjokolade glasur på en kake med kakao frysing godt, trenger du ikke å vente på ettermiddagen, mens det tar form.

 Glasur kake med kakao oppskrift hjemme


 Å smøre en kake hvis diameter er 22 cm, må du 155 i desember i mørk sjokolade (eller en lignende mengde kakao) og 155 ml fløte høyt fettinnhold. Du må først dele sjokoladen i biter og legg den sammen med fløten i en kjele over teplostoykuyu retter av sakte kokende vann. Det viktigste - å se til at en beholder med sjokolade og krem ​​ikke falt ned i det kokende vannet.
 Krem og sjokolade skal forstyrre så lenge til du har en myk glasur.
Sjokolade frosting for en kake med kakao oppskrift

 Neste må du fjerne et par av sjokolade glasur og la det til den er avkjølt og fortykket litt. Således glasur til kaken med kakao klar til bruk. Det er allerede mulig å helle kaken og fordele seg over overflaten. Deretter kaken med glasur bør bli stående i kjøleskapet til glasur frosset. Hvis du vil ha sjokolade glasur med kakao kake brukes som dekorasjon eller spre den på kaker eller kaker, bør det avkjøles helt. Videre bør det være en liten banker for å få en tykk sjokolade glasur så, hvordan det skal være tykk for å kunne bruke den med kringle bag.
 Hvis du ønsker å lage sjokolade glasur for kake var hardt, må du legge litt smør.
 Deretter må du dekke en kake med glasur og avkjøl. For å lage den perfekte kake overflaten, er det nødvendig frosne glans glatt og varm glatt spatel eller kniv.

 Video-icing oppskrift med kakao


 Denne videoen glasur med kakao kake kommer ut svært velsmakende og mørt!
Hvordan velge en tannbørste?
 Velge en tannbørste kan være en skremmende oppgave, gitt ulike tilbud fra ulike produsenter på markedet. Når det gjelder å lede valget vil du møte med dusinvis av forskjellige former, størrelser, stiler og proprietære funksjoner. Derfor, i henhold til reklame, er hver børste beste, og gir uovertruffen renhet og helsen til tennene. Faktisk er det ikke så vanskelig og du trenger å vite noen enkle regler for hvordan du skal velge en tannbørste.
Som du vet, i ethvert arbeid spiller en viktig rolle riktig valgt utstyr og verktøy. Å fjerne plakk fra tennene vil være det viktigste verktøyet tannbørste. Plakk er en klebrig film som forblir på overflaten av tennene etter spising. Hvis det ikke er fjernet, så over tid vil det føre til tannråte og tannkjøttsykdom. På hvor godt du plukke opp en tannbørste og resultatene vil avhenge av clearing plakk fra tennene og holde dem friske.
Først av alt du trenger å vite at for stivhet bust tannbørster er delt inn i harde, middels og myk bust. Mange tannleger anbefaler å bruke en børste med myk bust som ikke vil ødelegge tannkjøtt og tann emalje, noe som fører til økt ising i tennene. Ikke gi etter for reklame og kjøpe dyre børster med naturbust. Haug av kunstig materiale nylon, som ga de aller fleste moderne tannbørste renser tennene bedre, har mer holdbar, tørker mye raskere at det hindrer reproduksjon av bakterier.
Det er også viktig å velge den beste for munnen størrelsen på rensehodet tannbørste. Stor størrelse er ikke alltid et tegn på gode børster. Det anbefales at fanget hodet to eller tre tenner mens børsting gitt i vanskelig tilgjengelige områder som baksiden av de lange tenner.
Også eksperimentelt plukke selv den mest komfortable børste håndterer konfigurasjon. Tannbørster produsert med ulike vinkel bøy rengjørings nåler i forhold til håndtaket og universelle anbefalinger for denne datoen parameter mislykkes. Alt er veldig individuelt og som vil være behagelig for én person, vil være helt uakseptabelt for en annen. Derfor utbredt rengjøringsbørsten med fleksible hodet.
Håndtaket må ha tilstrekkelig bølge og ikke skli i hånden våt.
 Elektrisk eller manuell tannbørste?
Det er ingen bevis for at elektriske tannbørster er mer effektive enn konvensjonelle manuell. Likevel kan de være nyttig for mennesker med funksjonshemninger, eller ha tannregulering. Elektriske tannbørster har en stor innvirkning på tannkjøttet. Derfor kan de første forsøk på å anvende denne type av børsten være ledsaget av liten blødning fra tannkjøttet. For å unngå dette ikke presse hardt for å pusse tennene, bare Skyv sammen tennene, slik at det å utføre sitt arbeide selvstendig.
 Sound børste.
Prinsippet om operasjonen er mekanisk vibrasjon frekvens av bust tips 9000-31000 mikrovibratsiy minutt. Den høye hastigheten av bust tips i henhold til deres produsenter gir en dynamisk flyt av væske som renser dype hull mellom tennene og langs tannkjøttet, noe som gir et nytt nivå av renslighet og tannhelse. Det bør bemerkes at de ultrasoniske tannbørster gi en mye bedre renseeffekt. Hvis en tøff språk etter rengjøring børste lyd, kan vi se en liten råhet, noe som kan tyde på rest plakett. Etter ultralyd rengjøring børste tennene tungen føltes helt glatt.
 Ultralyd tannbørster.
Powered by trygg ultrasonisk frekvens på 16 MHz, noe som er helt trygt for mennesker og mye brukt til terapeutiske formål. Den ultrasoniske generator bygget inn i spissen av dysen. Pensle denne typen vychyschayetsya bedre plakk og dreper bakterier i en dybde på 5 mm pid'yasnevyh lommer. Den tilsynelatende letthet er at man kan bruke børsten hele familien, bare erstatte dyser for rensing.
 Ionisk tannbørste.
Denne innovative design ble lansert i Japan. Prinsippet for den ioniske tannbørste er å endre polariteten ved rengjøring av tannoverflaten fra negativ til positiv, som følge av den skyver plakk og holde fast negativt ladet bust for påfølgende fjerning. Resultatet er effektiviteten av rengjøringstenner, uoppnåelig ved bruk av vanlige og elektriske tannbørster.
Endre tannbørste minst hver tredje måned, siden denne gangen bust delvis mister sin opprinnelige form, og dermed dets rengjøringsegenskaper. I tillegg kan forlenget bruk av en tannbørste føre til en populasjon av bakterier på dens bust. Noen børster har innebygd indikator som signaliserer behovet for utskifting.
Hvert familiemedlem skal ha sin egen individuelle tannbørste. Ikke bruk andre folks tannbørster. Dersom omstendighetene slik at du sitter igjen uten en tannbørste, du bedre bare skylle munnen med vann.
Oppsummert kan vi konkludere med at det beste valget tannbørste er verktøyet for personlig hygiene, og gir deg den mest komfortable børsting prosessen. Gjennom det to ganger om dagen, morgen og kveld etter å ha spist før du går til sengs du spare helsen til sine tenner så mye som mulig.  
Яндекс.Метрика