Hvordan lage sjokolade kake?
 Sjokoladekake - det er alltid ønskelig dessert ved bordet - fra casual til festlig. Til tross for at nå er det ingen problem med noen sjokoladekake kan du alltids kjøpe en kringle butikker og supermarkeder, men koker det selv hjemme er ikke så vanskelig.
I denne artikkelen gir vi deg en enkel to alternativer for å forberede sjokolade kaker. Hvilken du skal velge - du bestemmer.
Så, den første muligheten til matlaging sjokoladekake. Du trenger følgende ingredienser:
for deigen:
2 egg;
15 kopper hvetemel;
1/2 kopp sukker;
1/2 Bankene kondensert melk;
200 gram rømme;
1 ts natron;
2 ss kakao.
krem:
800 gram rømme eller fløte hjemme;
1/2 kopp melis.
På krem ​​kan ta og lagre krem, men fortrinnsvis mer enn 20% fett (eller 20%, men svært tykk). Rømme churn med melis eller sukker i liten mikser på middels hastighet til dannelsen av en stabil forsyning.
for glasur:
50-100 gram sjokolade;
50 gram smør;
1 kopp melis;
5 ss melk;
1 ss av stivelse;
3 ss kakao;
vanillin.
Alle komponentene sammen og kok opp (men ikke koke) på lav varme. I stedet for ising kan bruke smeltet sjokolade i et vannbad. Smaken av kaken vil ikke endres.
Hvordan lage sjokolade kake?

Prosedyre for å forberede:
Rør egg, bakepulver, sukker og kakao.
Rør mel, rømme og kondensert melk. Det bør komme ut tykk væske batter.
Bake to kaker, slik at man gikk over testen. Stor kake kutt hvis nødvendig og lo krem. Den andre kaken skåret i firkanter av side to og to centimeter.
Hvordan lage sjokolade kake?

Hvordan lage sjokolade kake?

Hvordan lage sjokolade kake?
 Kuber med deigen blandes med krem ​​og brett over den første kake lysbilde.
Top kake med sjokolade glasur hell eller strø sjokoladebiter.
I Cake kan legge hermetisk eller fersk ananas, syrlig frukt (kirsebær, tyttebær) eller annen frukt.
Hvordan lage sjokolade kake?

For å forberede det andre alternativet sjokoladekake trenger du:
Deig:
6 egg (små 7 stykker);
15 kopp sukker;
vanilje;
klype salt;
15 ss kakao (mulig);
17 kopper hvetemel;
1 ts natron (ingen lysbilder) betalte eddik.
Pisk egg med sukker, tilsett resten av ingrediensene og bland alt til en jevn røre. Deco lå et papir for baking. Hell røren på stekeplate og stek teskje donuts.
Cream:
200g mykt smør;
07 kopp sukker;
15 kopper rømme.
Smør og sukker og få ned gradvis legge krem.
Pensling:
4 ss vann;
2-4 ss kakao;
75 gram sukker;
50 gram smør.
Bland vann, kakao, sukker og sette på en langsom brann. Når koker tilsett smør.
Montering av kaken: mokat donuts i krem ​​og lage lysbilde. På toppen hell glasur (men ikke varm).
Bon appetit!  
Hvordan å telle månens syklus?
 Hva er menstruasjonssyklusen, hver kvinne vet førstehånds - siden ungdomsårene hos jenter vises menstruasjon (blødning fra kjønnsorganene), og det vil følge dem før overgangsalderen, avbrutt bare av svangerskapet eller i tilfelle noen kvinnesykdommer. Være klar over hva som skjer med kroppen, er det nødvendig for hver kvinne. Og det bør lære å telle månesyklusen.
Hvis en kvinne er sunt og det urogenitale systemet fungerer som det skal, bør menstruasjonssyklusen være vanlig. Det er derfor viktig å vurdere muligheten til månens syklus - det vil hjelpe kontroll helse og rettidig varsel uønskede endringer. For de som planlegger graviditet, være oppdatert og svært nødvendig å riktig å beregne den månedlige syklus, kan du finne de mest egnede dager for unnfangelsen.
Syklusen kalles måne tidsperiode fra den første dagen i menstruasjonen til den første dagen i neste. At syklusen er ikke ansett som den siste dagen i forrige måned, og på første. Det er nødvendig å huske på. Varigheten av menstruasjonssyklusen bør være 28-35 dager. Dette er det normale. Hvis menstruasjon inntreffer oftere (med et intervall på 21 dager eller mindre) eller mindre (over 35 dager), bør du søke legehjelp. Små avvik fra normal syklus (to eller tre dager) - dette er normalt, men den kvinnelige kroppen - en kompleks struktur.
Feilsyklusen kan skyldes naturlige prosesser:
omtrent et år etter at de første menstruasjon hos unge jenter satt syklus, slik at mulige feil;
ikke gjenopprettet umiddelbart etter levering syklus, særlig under amming;
hormonelle endringer skjer og pisket syklus i overgangsalderen.
Det ble observert at når kvinner bor i samme område, deres menstruasjonssykluser synkronisert. Det er vanskelig å si hva det er koblet til, men noe avvik fra den vanlige syklusen kan forklares, og at.
Forandringer i menstruasjonssyklusen kan være forbundet med medisiner, plutselig vekttap, og mange andre faktorer. Du bør også ta hensyn til kursperioden. Den normale varigheten er fire til fem dager. Dette menstruasjon bør ikke være for smertefullt, for sjenerøs eller omvendt, dårlig. Hvis uregelmessigheter beste så snart som mulig ta kontakt med sin gynekolog.
Hvordan å telle månens syklus?
 Hvordan å finne ut månedlig syklus? For dette passer de vanlige kalendere som du kan bære i vesken eller holde en dagbok. Det viktigste er ikke å glemme å feire den første dagen i menstruasjonen, og etter noen måneder vil du ha et klart bilde av hvordan det ser ut som menstruasjonssyklusen. Noen vil være nyttige fremskritt innen teknologi og high-tech - laste ned en spesiell applikasjon til telefonens kalender mensen eller bruke online kalendere som har informasjon om starten av syklusen selv vil beregne alle "farlige" og "sikre" dager.
Hva skjer med kroppen i løpet av syklusen, og når kommer dager, den mest gunstige for unnfangelse?
De første fire-fem dagene er preget av lave nivåer av progesteron, dette er hva som er årsaken til blødningen. Men økte nivåer av østrogen og blir avvist slimhinnen foring livmor.
På den fjerde eller femte dag, måned slutten, og den niende til det trettende mest nivå av hormonet østrogen øker og det kommer potensialet i unnfangelsen, og den fjortende - eggløsning.
Siden den femtende dagen av østrogen minker, dannet den såkalte "gul kropp", som produserer progesteron. Nivået av dette hormonet begynner å avta etter 24-28 dager, da hun allerede føler de første tegn på PMS (premenstruelt syndrom).
Å vite hvilken dag i syklusen, kan hjelpe et par som bestemte seg for å ha en baby - slik at du enkelt kan beregne tiden er riktig for unnfangelse. Men bruke informasjon om "trygge" dager som et middel for prevensjon anbefales sterkt. I praksis er enhver erfaren gynekolog ikke ett hundre tilfeller når graviditet forekommer i de mest uventede dager. Så hvis fruktbarhet ennå ikke er inkludert i planene dine, ta vare på en pålitelig prevensjonsmetode.  
 Karaoke i sin moderne form oppsto i Japan. Det var der tidlig på syttitallet trommeslager Daisuke Inoue oppkalt besluttet å opprette en enhet som vil vosporoyzvodyt musikk der det er ingen ord. Lyrics, deretter ga ønsker å synge musikk av den trykte papirskjema. Ny pågripelse kalt karaoke sammenslåing av to ord: Japansk karappo (tom) og britisk orkester (Orkester) karaoke. Som et resultat flerspråklig bokstavelig oversettelse av ordet karaoke har kommet til å bety "tomt orkester".
Deretter var det profesjonelle karaoke systemer som er koblet til datamaskinen og lar deg spille tekstene i takt med musikken, spørre mannen synger om hva tekstene blir sunget, skyggelegging tekstfarge. I tillegg var det en rekke andre funksjoner. Det var mulig å gjennomføre lagkonkurranser, får score for sang, endre tone og tempo melodier, programmering, komposisjon. Alt dette gjorde karaoke favoritt tidsfordriv av millioner av mennesker over hele verden.
I hvert muligheten til å prøve og vise sine musikalske talenter i både solo og i gruppe ytelse. Vær vennlig måltid kan nå utføre "Oh, frost, frost" et helt annet nivå.
Med utviklingen av Internett har mulighet til å synge karaoke sanger gratis på nettet. I denne artikkelen beskriver vi de to tjenestene (nettsteder) for å hjelpe deg med dette.
Først - dette er, selvfølgelig,
karaoke.ru
. En av de første nettstedene lesbisk at historien startet i 1999. I dag har det blitt den største russiske karaoke ressurs som inneholder i sin katalog tusenvis av fonogrammer lisens. Ved hjelp av det alle kan synge din favoritt sang uten registrering og gratis.
Registrere på karaoke.ru du kan opprette poster av sine forestillinger, og kommunisere med andre brukere av ressurs og spore sine videoer. La oss se hvordan dette kan gjøres.
Registrere et nytt pass. Det er ganske enkel, og vil ikke føre til at du noen problemer. Så slutt på det i detalj, vi vil ikke.
Etter vellykket registrering begynne å opprette sin egen konto. Å gå til katalogen av sangene i alfabetisk indeks og finne en interessant melodi. Du kan bare bruke praktisk søk ​​etter navn, eller tekster.
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

Når en sang er valgt før du kommer hit en fin TV, som vil vises etter lasting ord høyttalerne og maskinen vil begynne å høre musikk. Stoppe avspillingen ved å trykke på knappen med firkant i nedre venstre hjørne av spilleren. Etter at du slutter knappen virker "Spill din ytelse." For posten, må datamaskinen være utstyrt med en mikrofon og videokamera.
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

Etter å ha trykket på knappen bedt om privatliv virkelig la deg karaoke.ru ressurstilgang kameraet og mikrofonen. Velg "Enable" og deretter begynne å synge og spille inn den valgte sangen.
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

Etter sangene du vil lytte til opptaket, ta det opp igjen hvis du ikke liker noe i ytelse eller spare hvis du tror forestillingen var bra. Vær forsiktig! Holde sang du gjøre den universelt tilgjengelig og enhver bruker av nettstedet kan se det nå. Bokført og lagret en sang du kan også laste ned til din datamaskin, eller sende til vennene dine via e-post.
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

Det er også på denne ressursen og betale tjenester som utvider mulighetene og forbedre dem. En er fonogrammer bedre kvalitet. Hvis tilstrekkelige midler på kontoen din, kan du bytte til dem ved å klikke på HQ i media player. I stedet brukes som standard single-kanal (mono) backing sanger i 56 kbps bitrate du får høy kvalitet to-kanals (stereo) lydkvalitet (256 Kbps). Forskjellen i lydkvalitet engang merke profesjonell.
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

En gang om dagen alle brukere kan få en billett til scenen. Det er hva du gjør ut sin tale og forplikte ham til hovedsiden, hvor du vil legge merke til tusenvis av brukere, og du kan få sine fans og deres tilbakemeldinger og evaluering. Hvis du ønsker å komme til åstedet mer enn en gang om dagen, må du ha for å kjøpe billetter eller motta dem som gaver fra andre brukere.
Overall, ressurs karaoke.ru svært effektivt utformet, komfortabel og behagelig liv i sitt felt.
Det andre området, som vi ønsker å fortelle noe som også gjør at du kan synge karaoke sanger gratis på nettet - en
hitlist.ru
.
Dekorert det lettere, men det gjør ingen skade å tillate deg å utføre dine favorittsanger. Det må også være medlem for å spille inn dine egne. Du må velge en interessant bakgrunnsspor i vår katalog. Praktisk søk ​​på stedet, men du kan finne interessant artist alfabetisk eller synge en populær sang i øyeblikket fra "New Online".
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

For å gjøre dette, når du har valgt sangen må du klikke på "Go uoffisielt ytelse! "Ligger rett under mediespilleren.
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

Del denne mikrofon og webkamera ressurs for www.hitlist.ru og begynner å synge.
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

Etter opptak av en video, kan du publisere den, eller slette fra serveren.
Hvordan å synge karaoke sanger gratis på nettet?

Så du kan alltid ordne en spennende underholdning dine venner på noen ferie, skape et originalt grafisk hilsen til en du er glad i eller bare synge for sjelen. Du kan gjøre det akkurat nå på denne siden med populær backing.
Яндекс.Метрика