Hvordan lage stuffing for kjøttboller?
 Hakket okkupere andre plass på listen over matvarer som bidrar til å vinne menns mager, og sammen med hjertet. Lederskap, selvfølgelig, går til suppe. Foruten burgere alltid komme til unnsetning hvis noen flere ideer til middag, ikke kommer til tankene. Men som i et forhold er også viktig i en rekke koteletter. Derfor bør en god vertinne ha i sitt arsenal av flere forskjellige oppskrifter, som beskriver hvordan å lage stuffing for kjøttboller. Og de mest vellykkede oppskrifter bedre ikke å avsløre for noen at de er gått fra generasjon til generasjon.
 Oppskriften på kjøttboller med kjøttdeig favoritt
Disse burgere kan gjøres helt fra noe kjøtt som du foretrekker. Dette kan være oksekjøtt, svinekjøtt, kylling eller biff, pluss svinekjøtt. Å forberede velsmakende og saftige hamburgere trenger:
kjøtt - 500 gram;
løk - 1 medium;
poteter - 1 element;
en skive hvitt brød;
melk - 100 gram;
salt og pepper - etter smak.
Forberede stuffing for kjøttboller på følgende måter:
 1.  Kjøtt kjøttdeig. Hvis kjøtt kylling, kan du bruke blender å slipe cup.
  Brød bløt i melk i noen minutter.
  Finhakk løk, potetskrell og rist på et grovt rivjern.
  Bland i en bolle kjøttdeig, løk, poteter og brød dynket med melk.
  Krydre med salt og pepper etter smak.
  Du kan bruke krydder for kjøtt eller hakket.
  Bakken klar. Stek karbonader til enhver panering i brann under panseret over gjennomsnittet. Hvis karbonader er tynne, er det bedre å ikke bruke dekselet.
   Oppskriften på stuffing kotletok ømmeste oksekjøtt med kylling
  Bakken for ekstremt velsmakende koteletter kan tilberedes med biff og kylling, tatt i like proporsjoner. For å forberede stuffing for burgere vi trenger:
  biff - 250 g;
  kyllingbryst - 250 g;
  løk - 1 stk;
  kefir 25% - en halv kopp;
  salt og pepper - etter smak;
  semulegryn - en kopp for panering.
  Matlaging tar ikke lang tid:
  1.  Kjøttkvern eller forvrenge i en blender.
   Hakket løk.
   Bland kjøttdeig og løk i en bolle.
   Tilsett kjøttdeig og sur blanding.
   Salt og pepper sett.
   Fra stuffing å danne karbonader og kastet sine lokkeduer, så send i en varm stekepanne og stek til de er gyllenbrune på begge sider. Hvorfor er det nødvendig å bruke panering semulegryn? Fordi steke semulegryn ikke vil lekke juice med kjøttboller, og de forblir saftig. Grunn yoghurt koteletter blitt en svært delikat smak og unik rikdom.
   I hver familie har sine hemmeligheter matlaging burgere. Men forberede stuffing for kylling virkelig velsmakende og kan bare elskerinne, som vil legge til i prosessen med å lage seg av deres hjem og, selvfølgelig, kjærlighet.  
Hvordan teste honning jod?
 Til tross for at du kan kjøpe honning er ganske enkelt, kvaliteten er ofte tvilsom. Og det er ikke miljøproblemene i dag (eller rettere sagt, ikke bare i dem). Uaktsom birøktere i jakten på profitt, til honning blandet med stivelse eller mel gjør det tykkere og dermed vanskeligere. Gammel, zasaharyvshyysya honning omvendt, fortynnet med vann, og mangelen på sødme motvirket av to eller tre spiseskjeer sukker. Å kjøpe i stedet duftende og nyttig produkt for noe helt annet, bør du være i stand til å sjekke kvaliteten på honning nesten "i feltet".
 Sjekker honning
 1.  For å starte, bare prøve å lukte honning. Den bør ha en uttalt floral aroma. Hvis denne smaken du ikke føler eller birøkter ikke nektet å åpne bank kjøpe honning er ikke nødvendig.
  Identifisere tilstedeværelsen av stivelse jod rutinemessig medisinsk hjelp. Å sjekke gyldigheten av jod honning, bør man skjeen fortynnes produkt i litt varmt vann. Omrør den resulterende løsning, og dryppe den i 2-3 dråper av jod. Hvis vannet kom inn i blått, deretter legge honning stivelse eller mel.
  Noen ganger selgere i stedet for stivelse knadde med honning kritt smuler. Identifisere den kan, og legger til forrige løsning av eddik. Hvis vann zashypila betyr - er kritt og en honning å spise anbefales ikke.
  God honning har en jevn konsistens, er det ingen deler av voks eller bier. Husk å sjekke banken tilbys deg. Hvis du oppdager små svarte flekker, partikler av ukjent opprinnelse, honning skitne. Kjøp det ikke verdt det.
  Honning virker for væske, bare prøve å score en skje, løft den over en boks med drenert og tilbake. Høy kvalitet, naturlig honning vil renne jevnt kontinuerlig strøm. Fortynnet honning flyten begynner å slippe.
  Prøv å kjøpe honning bare påvist selgere. Bedre om det vil være dine gode venner, slektninger eller venner. Med fare for å anskaffe skitne eller utvannet honningdråper til et minimum. I ekstreme tilfeller, hvis du bestemmer deg for å kjøpe honning på markedet eller i butikken, sørg for å spørre selgeren å gi deg kvalitet sertifikat.  
Hvordan å tørke svisker?
 De færreste vet at tørkede plommer kan eie hjem. Selvfølgelig er det lettere å ikke skape unødvendige problemer selv og kjøpe svisker i markeder og grønnsaker boder til rett tid, men gjorde sine egne hender produktets mye mer verdifullt og nyttig for det vi tilbyr i butikkene. Men vær forberedt på å bruke tilstrekkelig tid, tørking plommer - en lang prosess, målt, som tar litt innsats, men resultatet overgår alle forventninger.
 Hvordan å tørke svisker hjemme?
Grunnleggende metoder for tørking svisker, er det to: den naturlige måten (solen) og kunstig (i ovnen). Hvis du har en balkong, kan du prøve begge og velge en der svisker bli bedre. Begynnelsen på begge versjonene er den samme: det riktige valget dusjer. Plomme moden for å være (ideelt sett bør det i seg selv faller fra grener), med saftig kjøtt og bein lett skilles. Wormy frukt for tørking aldri bruker!
Så, hva skal være sekvensen av handlinger når kunstig tørking:
 1.  Vask plommer og senke dem i 5 sekunder i kokende løsning av brus på frekvensen av 1 ss. l. soda til 1 liter. vann, deretter plassere plommer i kaldt vann og forsiktig vaske hendene. Et skilt som bekrefter riktigheten av handlingen skal være finmasket grunne sprekker dukket opp på huden.
  Plasser plommer på et håndkle og tørk overflødig fuktighet.
  Ordne frukt på dekk med ett lag, noe som gjør dem en kort avstand fra hverandre, og plassere pannen i en forvarmet ovn 45-50 ° C. Den første fasen av tørke tar omtrent fire timer, og ved slutten av hver time oppsiden plommer på den andre siden.
  Etter denne tid, ta kjelen og avkjøl plommer ved romtemperatur i ca 5 timer. Etter pause satte pannen i ovnen allerede ved 60 ° C i ytterligere 4 timer. På dette stadiet, må plommer slå tre.
  Lag en annen kjøling pause i 5-6 timer i luften, og deretter avslutte tørking ved 80 ° C i ca 3 timer. Endre tiden hvis huden begynte å sprekke, og fruktjuice begynte å strømme - prøv å redusere tiden av utslippet i ovnen eller temperatur. Generelt vil prosessen med tørking i ovn ta omtrent to dager.
  Det andre alternativet - naturlig tørking - kan testes både i landet og på balkongen. Får helt det samme:
  1.  Vask plommene og behandle dem i en kokende løsning av soda, deretter forsiktig skyll dem med kaldt vann.
   Obsushit plommer i luft eller håndkle blot som i den første versjonen.
   Ordne frukt på en stekeplate eller kryssfiner i et enkelt lag og plass i solen, holde minsteavstand mellom frukt. Dette trinn varer fra tre til fem dager, avhengig av størrelsen av plommer, og omfatter daglig dusj blir til den andre siden for å hindre mugg.
   Etter 3-5 dager, fjern plomme skygge i luften og la dosushyvatsya annen midten av uken, varierende nødvendig tid.
   Og faktisk, i begge versjonene av de samme tegn på beredskap svisker, frukt bør være svart med en blå tone, myk og spenstig når trykket, men ikke usympatiske, svisker bør ikke holde sammen og slipper juice. Og hvis resultatet er identisk - kan du velkommen, tørking svisker en suksess!  
Hvordan lage kylling navler?
 Kylling navler høres selvfølgelig litt appetittvekkende, fordi få mennesker vet at navler - vanlige kylling gizzards. En sann delikatesse og en av favoritt retter av dedikerte matglade. Muligheten til å lage mat kylling navler verds menn fordi, i utgangspunktet, de er kjennere av retter fra ulike biprodukter. En deilig kokk kylling navler første gang ut til enhver husmor, fordi de er veldig lett å tilberede. Ikke vær redd for å prøve denne delikatessen, som alle som forberedt navler gang, nå inkludere dem i kostholdet ditt.
 Mør kylling pupochky stuet i fløte
Kylling navlen kan eksperimentere som du liker, og bare steke, lapskaus med grønnsaker og saus, kok dem suppe. Umbilical ut meget velsmakende, hvis de legger ut en fløtesaus. For fire porsjoner av pupochkov behov:
Kylling navler - 600 gram;
løk - 1-2 stykker;
rømme 15% - 300 gram;
ost - 50 gram;
persille, dill - 3 sprigs;
Hvitløk - 2 fedd;
salt og pepper.
Å koke kylling i fløte navler, trenger du:
 1.  Mage vask og rennende vann fra filmen. Hvis det av, vil det smake bitre mager.
  Skjær hver i to eller fire deler.
  Gjør pupochky utarbeidet i en forvarmet panne, pre smurt med vegetabilsk olje og stek over middels varme i 20 minutter.
  Skrell løken og skjær den chvertkiltsyamy.
  Etter 20 minutter, tilsett løk til navlen og kok dem sammen under panseret for en halv time.
  Bare da kan du prøve å pupochky beredskap. Hvis de zhorstkuvati, fortsetter småkoke i 10-15 minutter.
  Når magen er øm, bør de legge rømme, hakket persille, hvitløk presset og revet ost.
  Salt og pepper etter smak, bland og kok til til kremen begynner å gurgle.
  Rett ut veldig søt og velsmakende, hvis kokk kylling navler for denne oppskriften. På en siderett til kylling pupochkam kan sende inn alt du vil, potetmos, dampet eller ferske grønnsaker, ris, vanlig kokte poteter, bokhvete eller bygg.
   Duftende kyllingsuppe med nudler navlen
  Suppe med kylling navle smak - et mesterverk. For å forberede suppe i tre-liters potter vi trenger:
  Kylling navler - 400 gram;
  en stor løk;
  gulrøtter - 1 stk;
  små nudler - 2 håndfuller;
  Poteter - 2-3 stk;
  friske urter: persille, dill, gressløk;
  salt, pepper, laurbærblad - til smak.
  Stek kyllingsuppe kan navler som følger:
  1.  Umbilical vasket, ryddet av filmer og skyll igjen.
   Skjær i 2 eller 4 stykker, lå i en kjele og dekk med kaldt vann.
   Vann fra magen må bringes til en byll og hell, og magene etter vask.
   Hell over kaldt vann, kok opp, tilsett skrellet løk og kok under lokk på svak varme i en time.
   Mens mager koker kan forberede grønnsaker: gulrøtter rist poteter skåret i terninger.
   Når navler kokt, kan løk få.
   Legg buljong poteter, gulrøtter og stek i ytterligere 15 minutter.
   På en varm tørr panne bør helle nudler og stek til de er gyllenbrune.
   For et par minutter til kokt suppe bør legge nudler til suppen, tilsett hakket persille, salt og pepper.
   Da suppen må dekke og slå av ild under den.
   Suppe bør stå stille i 10-15 minutter.
   Suppe med kylling pupochkov går svært velduftende, søt og nærende.
   Kylling navler er svært nyttige, de inneholder mye protein og jern. Foruten kalori magene svært lav, bare 94 kalorier per 100 gram. Så koker kylling navler kan til og med barn, og de som dieter.  
Яндекс.Метрика