For å lage en pasta som ligner normal - det vil si, den samme konsistens og i stand presset fra en tube - en blanding behov for å tilsette vann. Dette reduserer noe holdbarheten - opp til 3-4 uker. Men mange fortsatt predochytayut nettopp en slik en pasta av pulver for rengjøring av tenner eller andre forbindelser, som også er lett å gjøre hjemme.
Hvordan lage tannkrem hjemme

 Workshop: tannkrem egne hender


 For å gjøre en tannkrem konsistens klassisk, ta:
 •  5 spiseskjeer av kalsium (i form av pulver);

 •  3 ss xylitol (også i pulver); Denne ingrediensen er valgfritt, men det vil fjerne bitterheten som kan oppstå.

 •  4 ss kokosolje (romtemperatur, oppvarmer det er nødvendig);

 •  1 ss bakepulver;

 •  2 ss bentonitt leire;

 •  3 ss vann (noen råd til å erstatte vannet med vodka å lime omkom ikke så fort, men det er et kontroversielt tema, og ikke den beste erstatningen);

 •  40 dråper aroma oljer (spiselige) Valgfritt: mynte, kanel, oregano, sitron eller sitrongress og t N..

 •  20-30 dråper av en blanding av mikronæringsstoffer (valgfritt)

 •  bolle (glass) og en skje av tre eller plast;

 •  blender (stasjonær);

 •  tom tube for tannkrem.


 •  Bland alle ingrediensene og rist deres blender.

 •  Legg bentonitt leire og bland igjen. Kontroller at blender vedlegg til plast - bentonitt ikke må komme i kontakt med metall.

 •  Nøye riste igjen, og deretter oversette pastaen i en tube.

 •  Dette lim vil være litt tykkere enn den som selges i butikkene, men ved romtemperatur det perfekt presset og ikke tørr. Hvis du tror at pasta var veldig tykk, tilsett litt vann og gjøre den tykkere ved hjelp av kalsium. Legg aromaoljer nøye kontroller blanding smak etter hver 10 dråper.

   Som kalsium er best å bruke?


   Mat kalsiumkarbonat vil udachыm valg, selv om det er ingen enkel løsning.
   Under lagring, var det en merkelig kjemisk reaksjon oppstod?
   Man brukte mest sannsynlig en blanding av kalsium og magnesium, som å være i en lukket beholder, kan i visse situasjoner for å svare på trykk. Plasser blandingen i en beholder nehermetychnuyu.
   Kom denne lim for følsomme tenner eller barn?
   Det er alltid bedre å oppsøke tannlege, spesielt hvis du vet at dine tenner krever spesiell omsorg.
   I de tidlige dager bruker mulig ubehag i munnen - dette kan skyldes tilbaketrekning fra butikken pasta med mer aggressive eller flere felles komponenter. Men hvis ubehaget varer lenger, bedre slutte å bruke og sørg for å be om råd fra en lege.
  Hvordan lage tannkrem hjemme

   Xylitol og Stevia - som er bedre?


   På dette punktet er det forskjellige meninger. Enkelte forskere hevder at xylitol er bra for tennene, noen - det kan være skadelig. Men det er definitivt skadelige dyr og deres fordøyelsen, så hold et lim ut av rekkevidde for dem likevel.
   Å følge vehanskyh tradisjoner i hverdagen er det en oppskrift på hjemme tannkrem. Ta:
 •  2 ts vegetabilsk glyserin;

 •  4 spiseskjeer natron;

 •  en halv teskje av guargummi (tyggegummi);

 •  8 ss vann;

 •  5 dråper mat aroma oljer - mint, kløver, sitrus. Noe olje av ditt valg;

 •  blender.

 •  Bland alle ingredienser og rør ca 5 minutter, til, inntil hele blandingen blir deigaktig tilstand. Tilsett smør og oversette hele massen av banken, og deretter bruke en vanlig tannkrem.
  Hvordan lage tannkrem hjemme
  Hvordan steke kastanjer i pannen?
   Uttrykket "ristede kastanjer" fremkaller primært tanker om Paris, men prøv denne deilige delikatessen kan og i mange andre steder i verden. Ristede kastanjer spist kinesisk, og gjøre det i mange århundrer, tilba de de gamle grekerne og romerne, som sine moderne europeere, amerikanere og australiere. I en verden der mange grenser viskes ut, kan kastanjer kjøpes på Rimi hvert hjørne av planeten. Deretter steke dem hjemme selv er ikke vanskelig.
  Det bør bemerkes at kastanjetrærne som vokser i gatene i mange byer og dekorere sitt aller våren med sine farger, lys - en slags prydplanter, frukter som er uspiselig. Kastanjer som vises i høst i våre markeder og butikker, vokser hovedsakelig i Kaukasus, Krim, Armenia og Aserbajdsjan. Kastanjer noen av disse regionene er bra, hvis tid samlet inn og lagret på riktig måte.
  Kvalitet kastanjer er mørk brun farge, de er store, tunge (hvis du tar opp en nøtt, sørg for at du føler det) og skinnende.
   Hvordan steke kastanjer
  For det første må de renses for membraner (når frukten blir solgt med dem) og vasket grundig, fortrinnsvis med en børste. Så tørt på et håndkle og kok pannen. Ingen ekstra ingrediensene unntatt frukten er ikke nødvendig.
  For steking kastanjer i de landene der de er felles, er det spesielle pan. De er vanligvis laget av støpejern eller aluminiumslegeringer. Avvike pan for kastanjer bare ett - deres dager er små hull. Ikke så stor og ikke så mange som i et dørslag, men likevel ofte plassert. Kastanjer på pannen av stekt over trekull og hull trenger å røyke sivet frukt og kjøpte en bestemt smak. Når matlaging på komfyren i en panne dette er ikke nødvendig, som vanlig er fine. Hvis du har mulighet til å lage mat kastanjer på kull, men det er ingen pan, og deretter finne en gammel aluminium og probyyte hull i den, så kan du prøve den virkelige "Paris" kastanjer er tilberedt på tre i spesielle braziers.
  Før grilling kastanjer bør snitt til å varme etter at de eksploderte. Vanligvis laget med en skarp kniv kuttet tvers, deretter skrelle kastanje avslørt som en blomst. Du kan lage et langsgående snitt og en kniv til å kutte midten eller nær kastanje "cap" kniv, men det tar veldig skarpe. Noen ganger kastanjer bare stikke hull med en gaffel. Det viktigste - på noen måte skader membranen for å være i stand til å slippe ut damp.
  Så, ta kjelen, helst støpejern, men i alle fall ikke Teflon, sette den på ilden og sette kastanjer. Forberede noen lin (på det meste, bomull) servietter eller håndklær. Suge dem i vann, vri ut og lå på toppen av et lag av kastanjer. Broil frukt over middels varme, ikke glem fra tid til annen heve servietter og riste kjelen slik at de veltet. Servietter trenger våt som de tørker. For å gjøre dette, igjen plasserer dem under rennende vann og vri eller drysset med vannstråle.
  Det kastanjer steking metode, der våtservietter ubrukt, og helte vann i pannen, omtrent en tomme og pan dekket med et lokk. Dette er også en god måte, men vil ikke være så kastanjer stekt som å bruke en tørr panne og servietter. Du kan steke kastanjer og uten fuktighet, i Frankrike og Italia, og vanligvis gjør, men at fruktene ikke ut tørr og hard, bør de være veldig frisk og fylt med fuktighet. Ideelt sett, bare laget av tre. I vårt tilfelle er det mystisk, for ikke å ødelegge produktet, er det bedre å bruke "våt" metode for steking.
  Kastanjer steking i gjennomsnitt 20 til 30 minutter, den tiden er avhengig av størrelsen av frukten, kreftene brann, tykkelsen av kjelen og lignende. Klar kastanjer må ikke bare åpne opp, men også kjøpe stekt skorpe. Når det vises, fjerner våte håndklær og tørket kastanjer noen minutter, og til risting eller snu. De som foretrekker salte frukt kan salt dem. Spis varme kastanjer, rengjøring hendene fra huden.
   Oppskrifter med kastanjer
  Kastanjer er gode i seg selv, men de smakte ren vil du kanskje kjenne smaken av retter med kastanjer. Her er noen alternativer:
  Dessert med kastanjer, ristede nøtter rengjøres og hell sjokolade eller kaffe saus. Du kan ganske enkelt smelte sjokoladen i et vannbad.
  Suppe med kastanjer. I suppe, kjøtt eller vegetarianer, med ekstra grønnsaker stekt eller kokt kastanjer, skrelles og skiver.
  Fylle stuffing for kalkun eller kylling. Kastanjer, sammen med epler, svisker og krydder er plassert inne i fuglen, sy og bake.
  Lapskaus med kastanjer. Kjøtt tilberedes på vanlig måte, med løk, gulrøtter og eventuelt andre komponenter, legg kastanjer i 15-20 minutter til de er møre.
  Som du har sett, kastanjer - en flott måte å diversifisere menyen og smake uvanlige og originale retter. Ikke gå glipp av sesongen av kastanjer, som starter på senhøsten.  
  Hvordan mannlig kylling med sukker?
  Mange kjenner fra barndommen kuker på pinner. Disse slikkepinner er forskjellige behagelig aroma og rik smak og estetisk utseende. Iriser fra fortiden tilt originale former de var i form av kaniner, katter, bjørner. Utvilsomt det mest blitt distribuert godteri i form av hanner. Disse søtsaker er ikke bare behagelig smak, men fullstendig fravær av kunstige tilsetningsstoffer, fargestoffer.
  Nå barna er vant til sfærisk ledentsam på plast pinner. Et stort spekter av smaker, de mest fantastiske nyanser, leker og tyggegummi inne - er alt. Dessverre, de moderne "kuker" inneholder ofte mye kjemikalier skadelig for kosttilskudd. Imidlertid kan omsorg foreldre lage sitt eget godteri til babyen deres ikke bare frydet søt gave, men var beskyttet mot den negative virkningen av kjemikalier. Hvordan mannlig kylling med sukker, vakker, deilig, fargerik? Husk noen hemmeligheter oppskrift. Fortsett nøye, viser fantasi. Barnet ditt kan nyte kuker blir for ham en uventet hyggelig overraskelse.
   Lage deilige kuker med sukker. Høydepunkter
  Du vil raskt lære å sukker hanner, fordi oppskriften er enkel godteri, og alle handlinger algoritmen er lett å huske. Men det kan bli problemer hvis du velger feil muggsopp, starte for tidlig hell blandingen kokt. Også, liker ikke alle de enkle sukker cockerels uten tilsetningsstoffer. Det er noen hemmeligheter som vil hjelpe deg med å forberede perfekt godteri for enhver smak, unngå alle vanskeligheter.
   Velg et skjema. Viktig ansvarlig tilnærming til valg av muggsopp for godteri. Noen mennesker bruker krøllete skuffer av godteri bokser i en form som gjorde dem selv. Husk at skjemaene ikke skal avgi skadelige stoffer ved oppvarming. I tillegg, den høye temperaturen de kan begynne å smelte, hold deg til karamell blandingen og bland det. Derfor kan du bare bruke sikker form av gel, metall dress og skjemaene som du har blitt vant til å bake cookies. Ta noen form, får du den opprinnelige, fantasy, herlig forskjellig godteri.
   Sikre pinner for iskrem. Ved å velge pinner fleste husmødre satt uten skikkelig oppmerksomhet. Alltid huske på at også skrøpelig pinne kan gjøre din kuk farlig for babyen. Når "leg" kuk gryr, er det lett å svelge. Du må velge en slitesterk plast, tre pinner. Egnede spydene, tannstikkere kuttet med skarpe ender.
   Solsikkeolje. Sukkerblandingen holder seg umiddelbart til alle overflater. Da er frosset godteri svært vanskelig å fjerne fra fatet er nesten umulig å eget skjema. Nødvendig å grundig smøre olje form, og bare da hell karamellblandingen inn i den. Selvfølgelig er det bedre å bruke solsikkeolje luktfri som frø smak som ikke alle, ikke veldig godt med smaken av sukker. Men fans av klassiske cockerels sannsynligvis ønsker å skape en illusjon av smak og lukt sovjetiske godteri. Deretter kan du bruke en blanding av raffinert olje fra vanlige.
   Trenger eddik? Det finnes oppskrifter, som er foreslått å legge til mix eddik iskrem. Du kan bo på den tradisjonelle avgjørelse ved å sende i en panne med et glass av sukker en spiseskje av eple cider eddik. Imidlertid bør det bemerkes at denne bestanddel er valgfri. Din godteri vil bli tryggere, bare bli verre hvis du avslår bruk av eddik.
   Klar mix. Se nøye din søt blanding av matlaging. Vi må hele tiden røre det med en trespatel til en jevn masse ble ikke stakk til vegger, gulv pan. Pres matlaging karamellblandingen er umulig, fordi den avhenger av tykkelsen panner, brenner størrelse, forholdet mellom vann og sukker. Selv egenskapene til sukker kan påvirke varigheten av matlaging. Fokus på farge, tekstur, bør gyllen karamell være litt tyktflytende.
   "Testen av ballen." Fin måte å sørge for at din søt blanding forberedt - gjør såkalte "test på ballen." Hold deg på en kopp med kaldt vann. Når massen begynte å ta på seg en gylden fargetone, dryppe av og til en bit av karamell i vannet. Hvis det omgjort til en god kopp rav perle, er det på tide å ta kjelen av varmen.
   Kaleidoskop av smaker og farger. Du vil være i stand til å lage fantastiske Iris sukker i ulike farger. Selv om du har en enkel muggsopp, vil du være i stand til å gjøre overraskende deilig godteri, lyse. Bare bruke ulike tilsetningsstoffer: fruktjuicer, sirup, syltetøy. Du kan fortynne jam skille alle bær. Interessant, grønnsaksjuice og sukker går bra. For eksempel, kuker barn som Carrot. Flott utseende tilt rik smak og aroma av godteri og juice bringebær, jordbær, rips. Kan brukes som tilsetning kaffe, sitrusfrukter peel.
  Tilnærming til kreativ! Pre forestille seg hvilke kosttilskudd du bruker. Dine cockerels Sugar nyte ikke bare barn, men også voksne vil nyte spennende smaker, aromaer, rike farger. Husk hemmeligheter til godteri kom stor, ikke har vanskeligheter med matlaging.
   Iriser sukker, kokeprosessen
  Først forberede alle nødvendige ingredienser, redskaper og former. I prosessen med matlaging blandingen vil du ikke tid til det, og deretter karamell stivner raskt.
  Å forberede sukker cockerels du trenger:
  sukker (fortrinnsvis til gul);
  vann (det bør være omtrent tre ganger mindre sukker);
  liten pott med tykke vegger;
  solsikkeolje;
  sitron;
  skjemaer som tåler høye temperaturer karamellmasse;
  kopp kaldt vann;
  trespatel;
  øse med en tut;
  sterke pinner;
  Kosttilskudd for hanner kaffe, sitrusskall, sirup, frukt og grønnsaksjuice.
  Følg denne sekvensen i tankene anbefalinger. Får blanding forberedelse, når alt du trenger på fingertuppene.
  1.  Først grundig blande vannet med kosttilskudd hvis du bestemmer deg for å bruke dem. Hell juice, sirup og sukker blanding zakypayuschuyu ikke nødvendig - de vil gi ujevn farge.
   Grundig smøre formene solsikkeolje. Sett dem i de midterste pinner på dine hanner.
   Bland sukker i en kjele med vann og rør. Klem litt juice fra en sitron i miksen.
   Sett kjelen på en liten brann. Bringe til koke karamellmasse. Det må være konstant omrøring med en trespatel.
   Når din sukker blandingen har kokt, koker det å fortsette. Ikke glem å røre den i en sirkulær bevegelse for å levere behandles likt, ikke klamre seg til sidene og bunnen av kjelen.
   Følg skygge, tekstur karamell. Når fargen begynner å bli gyllen, blandingen tykner, gjøre testen. Karamell drypper inn i din kopp med kaldt vann.
   Når blandingen umiddelbart omgjort til en vannballong amber hue, kan du ferdig mat karamell.
   Ta en øse med en tut og forsiktig helle din sukker blandingen i formene. Stick må være i karamell.
   Vent noen timer for å få kuker ut sukker helt frosset.
   Fjern forsiktig godteri fra formene. De kan være pakket inn i cellofan, binder opp dekorert med bånd.
   Godbiter klar! Nå vet du hvordan du skal gjøre med kuker sukker jevnlig klarer å behage de søte gaver til dine barn.  
  Яндекс.Метрика