Hvordan lage tynnere hånd?
 Representanter for begge kjønn, men for ulike formål, betaler oppmerksomhet hovedsakelig til samme del av kvinnekroppen: bryst, midje, ben. Det er deres de fleste jenter synes er mest viktig og "strategisk viktig", dirigere dem til de viktigste innsats i kosten, og i idrett trening. Selv om, hvis du spør ekspertene profesjonell fitness instruktør, kan det bli overrasket over å høre at det ikke bare magen og lårene, men i de fleste tilfeller hånden er en såkalt "problemområde" for de fleste kvinner. Derfor, til arbeidet med den ideelle figuren ignorere dem i alle fall umulig - og denne feilen dessverre engasjert om ikke alle, veldig mye. I mellomtiden kvinners hender, spesielt over albuen, med alderen tendens til å miste formen og vakker lubben betydelig. Bare ganske slanke folk generelt begynner å slå alarm: hvordan å gå ned i vekt i hånden og hva de skal gjøre, helst så snart som mulig og effektivt. Vi skynde seg å berolige: lage en grasiøs hånd og kan hudishymy. Men du må kombinere riktig kosthold og mosjon, og vet nøyaktig hvorfor og hvordan fetende hender.
 Funksjoner av kosthold og mosjon hender
Komplett hender kan neppe være tynn mann. Så den gylne regelen for vekttap indikerer "noe fett er brent lokalt" true vekttap i hendene. Dette faktum kan og berolige og inspirere nesten like, fordi det er nok metoder for å bekjempe fedme. Men det er bare de viktigste utspekulert hendene fulle: hud etter vekttap i form av kroppen gjenvinner verre enn i andre områder. Etter å bli kvitt fett i stedet for raffinert silhuett er risikoen for å få lemmer pløsete og uestetisk øvre. For å unngå dette, bør utvikles ikke bare fett, men også muskler. Så, i stedet for banale otoschanyya, blir vekttapet omdannes til såkalt "tørking", hvoretter legemet blir stram og lettelse. Og i hendene på problemet er i hovedsak opptatt av kvinner. I menn, på grunn av naturlige hormonelle nivåer, ingen tilbøyelighet til fett innskudd på hånden. Uansett, den sterke halvparten av menneskeheten ganske interessant økning i biceps og triceps, ikke slanking hender. Det gir dem også mye lettere igjen takket hormonet testosteron, som bidrar til å bygge muskler. Jenter må prøve å holde hendene i form og forebygge aldersrelaterte endringer i dette området.
Vage fulle skuldre, løs hud og fett opphopning under armene og foran hendene - et typisk problem for kvinner som er sannsynlig å være overvektig eller de som har vekt er utsatt for svingninger hyppige. Men det vanskeligste området å håndtere kvinners hender - en triceps eller ekstensormuskler. Hvis det ikke er i god form, så et godt definerte skuldre bare kan drømme om, og til slutt begynner å synke livløs vev og danner en "bag" er godt synlig på alle håndsopprekning. Den eneste virkelig effektive måten å unngå slike problemer - er tilgjengeligheten av trente muskler i dette området. Og trent - ikke til bulk. Blåse store muskler i hendene på kvinner er svært vanskelig selv når engasjerende med den ekstra komplikasjon, og ikke minst sin egen vekt. Men regelmessig trening triceps smart og "priuchat" ham til å være i god form, opprettholde hud og tillatte mengden av fett. Som en ekstra bonus får du: en mest etterspurte etter vekttap - fordi muskler bruker mye energi bare for å støtte grunnleggende metabolismen; vil øke utholdenhet og redusere risikoen for husholdnings skader er mulig selv når du løfter poser med mat; se i speilet av hans meislet skuldre attraktive.
 Øvelser for å miste vekt hånd
For å gå ned i vekt hånd mens du bor i god form, må du kombinere de to typer oppgaver: zhyroszhyhayuschye og Strøm. I del, vil de være det samme, men hvis den første typen trening er rettet mot slanking hele kroppen styrkeøvelser for hands plukke isolert for maksimal behandling problemområde. Vekttrening i sin tur kan forekomme uten heftelse eller ved hjelp av vekter (manualer, tung, lys barer). De fleste kvinner, selv deltar på treningsstudio, gjør samme feil: de er redd for å pumpe opp volumet et menneske arm muskler hvis de avtale med den ekstra vekten. Spesielt for dem, understreker vi at slik frykt er unødvendig, og en gang for to grunner: bruk av små manualer ikke provosere en økning i muskelfibre og i den kvinnelige kroppen rett og slett ikke er mengden av testosteron som er nødvendig for denne økningen muskel. Selv med et sterkt ønske om å pumpe triceps bemerkelsesverdige kvinner er ikke lett, for ikke å nevne de oppkvikkende og aerobic trening, foreslår vi at du lærer å gå ned i vekt og strammet hendene:
 1.  Warm-up å varme opp musklene og forberede dem for arbeid. Bøy albuene og kraftig rull dem frem og tilbake som om hoppe tau. Deretter gjentar de samme bevegelsene strake armer - såkalt "møllen". Varmes opp i 5-7 minutter, til da, til du føler varmen i musklene.
   Tilbake til triceps push-ups. Sitt på en benk og idrett Hvil i hennes hender. Nå holder kroppsvekten bare hender overheng baken fra benken og skyv dem sammen med meter til side. Bøye albuene til den rette vinkelen, lavere, og løft kroppen ved å rette armene. Har tre sett med 15-20 ganger. Hver gang trofast bøye og ikke lene seg på sine føtter, må arbeidet utføres gjennom innsatsen triceps.
   Push-ups på barene (I simulator). På den ujevne barer med denne enkle øvelsen pålagt bare allerede godt trente idrettsutøvere, alt annet praktisk bære det på en spesiell simulator som simulerer barer, men er imot å lette respons når du kjører. Ta en posisjon i simulator, holde hender og hviler hendene i skinnen. Hands bøye albuene til riktig vinkel, og deretter helt rette. Har tre sett med 15 ganger. Velge en motvekt vekt i simulator på en "vekten minus 5 kg", og til slutt å redusere vekten av motvekten.
   Forlengelsesarmer i skråningen. Ta begge hender manualer som veier 1-3 kg (avhengig av ditt nivå av forberedelse). Veldig lett bøy knærne og bøye kroppen fremover, holde ryggen rett. Bøy albuene i rett vinkel og ta tilbake slik at skuldrene var parallell med gulvet. Stående i denne utgangsposisjonen og ikke endre det gjennom hele øvelsen, rett albuene, følelsen av spenning triceps. Har tre sett med 15 rozhynan.
   Spinne gulvet. Restorative øvelse som gjør det mulig å kombinere zhyroszhyhayuschuyu og makt belastning og zadeystvuyuschee unntatt armer og skulder belte muskuløs, rumpe og ben. Ta en startposisjon på gulvet med ansiktet ned, hvile gulvet med fingre og hender. Trekk magen og rett på baksiden av nakken til halebenet og bøy den under trening. Bøy albuene til riktig vinkel og deretter rette. Har tre sett med 10-15 ganger. Bevegelsesretningen alen (langs kroppen, eller til side) har i dette tilfelle er av fundamental betydning, i alle fall er tilstrekkelig til belastningen på musklene. Nybegynnere kan utføre pushups uten rette ben og på kne, men alltid sørge for at den største byrden falt på hendene og tilbake forble rett.
  Utføre hver av disse øvelsene minst tre ganger i uken til noen måneder å legge merke til positive endringer i sitt utseende. Over tid, musklene styrkes, og du vil ikke bare nyte sin egen refleksjon i speilet, men de fleste opplæring vil bli gitt enklere. Da gjør ikke vondt å legge til ovennevnte grunnleggende sett med pull-ups på baren, krøller med vekter og andre styrkeøvelser for å styrke hendene på distriktet. Dette opphever ikke behovet aerobic trening, dvs. rask gange, løping, dans og annen type sport bevegelige, uten vekttap vil være mye tregere. Og selvfølgelig, vil det være vanskelig å se det ønskede resultat uten overholdelse av visse begrensninger i mat.
   Spise for å gå ned i vekt hånd
  Hendene ned i vekt, ned i vekt når hele kroppen, men ikke i første omgang. Kroppen mister vekt når mottar mindre energi enn det bruker. Hvordan bruke overskuddsenergi, har vi allerede forklart i forrige avsnitt. La oss nå se hvordan ikke overstige antall deltakere i kroppen kalorier, og de som kommer nyttig som mulig og "konstruktiv" å bygge mager skikkelse med grasiøs hender. Sannsynligvis de fleste av dere vet disse tipsene, men deres unektelig fordeler, så det er nyttig å gjenta:
  1.  Redusere mengden karbohydrater i menyen din. Fullt selv fra raffinert sukker, godterier, Butter Hvitt brød. Redusere antall korn, synes honning og søt frukt bananer, druer og fiken. I stedet for godteri og sjokolade slukke ønske om å spise søt frisk frukt, grønnsaker og en liten mengde tørket frukt (ikke behandlet med kandisert frukt sirup!). hovedstolen av mat bør falle på mat i morgen.
   Drikk rikelig med rent vann i minst tre liter daglig. Dette beløpet kan tilskrives urtete, grønn te og fersk juice, men ingen kaffe og meieriprodukter. Utelukke en handleliste med brus og søte, mineralvann og gass. Alkohol er også utestengt.
   Eventuelle varmebehandlingsprodukter og varme ferdigmat - uten olje. Kok i vann for et par, Tomita i sin egen saft og varme opp i mikrobølgeovn og / eller griller. Kjøtt og fisk yngel på grillen, bake i folie. Hvis du spiser egg, bare spise to en uke med eggeplommene, den andre - bare protein.
   Organiser dine måltider slik at å spise minst 5 ganger om dagen, men i små porsjoner. Brøk ernæring beskytter deg fra obsessive sult og påfølgende avbrudd på junk food, og samtidig akselerere metabolisme og utnyttelse av fettreservene.
   Under diett supplement matinntak av vitaminer og mineraler. Det er verdt å fiskeolje, medikamenter som beskytter blodårer.
   Hvis du følger alle eller i hvert fall de fleste av anbefalingene, hendene ned i vekt raskt, men det eksakte tidspunktet er avhengig av din fysiske tilstand, antall overvekt og generell helse. Og, selvfølgelig, på disiplin i å holde diett og mosjon tidsplan. Og så lenge skuldrene ikke er kjøpt grasiøs form, velge klær med romslige ermer, ermer-lanterner og alle typer draperier som skjuler plager deg, men midlertidig og ekstern reclaimable ulempe. Men skjorter og kjoler med bare skuldre kan kjøpe akkurat nå - er glad for å ha dem når hendene ned i vekt.  
Яндекс.Метрика