Hvordan lage utstoppede zucchini

 Hvordan lage utstoppede zucchini fortsatt vet hver kvinne. Stuffed zucchini oppskrift som vi nå gir kanskje den mest berømte parabolen av zucchini. Squash fylt med forskjellige fyllinger, grønnsaker, fisk, kjøtt, ost og ost. Enkel å tilberede, enkel satiety mens denne retten gjør den til en favoritt for mange.
 Den mest kjente fylt zucchini oppskrift - en zucchini stuffing. Som vil forberede dem.
 Hvordan lage utstoppede zucchini med hendene?
Hvordan lage utstoppede zucchini

 Ingredienser for utstoppede zucchini


 Kjøttdeig - 600 m, to mellomstore squash, en halv kopp ris, løk, gulrøtter, tomater, salt, pepper og urter.

 Forberedelse fylt squash


 Stappet zucchini oppskrift er ganske enkel. Først satte kokt ris. Kok til det er mykt.
 Skjær løk fint. Når risen er avkjølt, legge den til kjøtt, med løk. God fold kjøttdeig, tilsett salt og pepper.
 Forberede zazharku, som vil ta knekken på lapskaus. For å gjøre dette på et grovt rivjern gni kuttet gulrøtter og løk. I en stekepanne varme en blanding av smør og vegetabilske oljer. Hell løk og gulrot og stek litt. Vi fjerner brannen, tilsett litt vann og la gulrøtter og løk stuing under panseret.

 Oppskrift Stuffed zucchini


 Nå forberede zucchini. Cut zucchini praktiske for stuffing stykker: lite fat. Siste kuttet bitene for å gjøre dem bærekraftig. Vi tar ut sertsevynky. Fylt med kjøttstykker.
Hvordan lage utstoppede zucchini

 Preparerte "dunker" setter skillet. Løk og gulrøtter fylle rommet mellom gresskar. Når alt er satt squash, tomat kuttet og lagt på toppen av zucchini.
 Tilsett vann i en kasserolle og la det småkoke på svak varme. Kokeprosessen tar ca 30-40 minutter.
 Nå som du vet hvordan å lage fylte squash med hendene.
 Klar zucchini spredt på en tallerken og hell sausen kasserolle, tilsett rømme, dryss med urter. Rømme kan legges direkte til skillet, og deretter få en deilig fløtesaus utstoppede zucchini.

 Video oppskrift for utstoppede squash


 Interessant video oppskrift fylt squash for deg.
Lemonade hjemme

 Lemonade hjemme kan gjøres med en liten mengde tid. Tradisjonelt lemonade laget av tre komponenter: sitronsaft, sukker og vann. Men nå en lemonade og legge til ulike frukter. Hvordan lage lemonade hjemme? Du må vite hvordan du skal blande proporsjoner og ingredienser.
 Vi vil lære deg hvordan å lage lemonade hjemme. Vi vil gjøre klassiske lemonade hjemme med sitron, appelsin, mynte og ingefær lemonade.
Lemonade hjemme

 Oppskrift klassisk lemonade fra sitroner


 Dette lemonade hjemme gjøre det, så gjorde våre bestemødre ennå. I en stor bolle presset sitronsaft 12, tilsett sukker - ca en halv kopp - og et glass vann. Alt dette rør til oppløst sukker. Deretter helle fem glass vann, kaste is og sitron sirkler skjønnhet.

 Lemonade i hjemmet til appelsiner og sitroner


 I saften av to sitroner og en appelsin, tilsett 100 gram sukker og 100 ml varmt vann. Blandingen bør rør til sukkeret er oppløst. Legg til en annen liter varmt vann.

Lemonade hjemme

 Alle oppsikt. Cool, tilsett is og skiver av appelsin og sitron skjønnhet. Vi får en meget velsmakende lemonade fra sitroner og appelsiner.

 Oppskrift mynte lemonade (lemonade med sitron og mynte)


 Hvordan å lage mat hjemme lemonade med mynte:
 I en panne helle et glass av sukker og tilsett en kopp vann. Varme og kok opp, ta av varmen og rør til sukkeret er oppløst.
 Sirup kult. Med tre sitroner og lime for å presse saften av tre. Ta av sitronskall og sitronsaft og legge til. Peel juice hell i sirup.
 En hel sitron skåret i tynne skiver, legg i bunnen av kannen med mynteblader, strø med brunt sukker og lett knust. Som en mugge helle juice med sirup og fortynnet med vann etter smak. Cool, legge is. Det var en oppskrift for mint lemonade.

 Oppskrift ingefær lemonade


Lemonade hjemme

 Veldig interessant oppskrift på lemonade og ingefær.
 Saften av tre sitroner blandet med to kopper vann og tre spiseskjeer finrevet ingefær. Legg fire spiseskjeer honning. Den resulterende blandingen ble satt i brann, kok opp, deretter redusere gass og kok i 20 minutter.
 Den ferdige blandingen avløp og kjølig. Fortynn blandingen med kaldt vann. Vann tar ca tre liter. Ingefær lemonade laget med sine egne hender, veldig sunt.

 Hvordan lage Lemonade med hans hender video


 Se på video lemonade oppskrift med hendene.
 Kaffe-legged - en tradisjonell oppskrift kaffe smak er aldri gjenta kaffetrakter eller pulverkaffe.

 Dessverre begynner kaffemaskin å erstatte lang og forsiktig brygging i Turka, men smaken og smaken av denne kaffen fordamper.
 Kaffe brygget Turka sanne kjennere og elskere av kaffe. Og kokeprosessen ligner et magisk rituale.
Hvordan lage kaffe på tyrkisk

 Å koke kaffe-legged behov Turk smal og høy hals, som strekker seg oppover kaffebønner, sukker og litt vann, gjerne filtrert.
Hvordan lage kaffe på tyrkisk

 For en drink med en sterk aroma skal steke og male kaffebønner som mulig mindre kort tid før matlaging. Hvis dette ikke er gjort på forhånd, for eksempel, et par dager, kaffen er ikke så smakfull.
 Tyrkisk kaffe bør være forberedt på en svært lav varme, men hvis du følger alle reglene, så det bør gjøres i den varme sanden. Turku Først må du varme opp og deretter sovner i hennes kaffe (2-3 teskjeer svezhemesmolotoho kaffe vil være nok), en teskje sukker og hundre milliliter filtrert vann. Fordi toppen under kokingen vil danne skum, bør avstanden fra vann til land Turks ikke være mindre enn en og en halv inches.
Hvordan lage kaffe på tyrkisk

 Når du tilbereder kaffe bør alltid røre og når skumlokket begynner å stige, bør Turku umiddelbart fjerne fra varme. Etter skummet legger seg, Turk igjen satt i brann, og du må gjøre følgende minst tre ganger. Essensen av kaffe-legged akkurat det samme pedagogiske cap som hindrer fordampe fantastiske duften av kaffe. Fordi skum cap i alle fall ikke skulle bryte eller forsvinne, og hvis kaffe er kokt, er det kaffe vil bli bortskjemt.
Hvordan lage kaffe på tyrkisk

 Hvis matlaging hele prosessen var en suksess, og ikke forverret skum, deretter etter kaffe er kokt, er det nødvendig å forsiktig fjerne skum og sette på en liten tallerken. Kaffe helte en kopp og skum lagt ut ovenfor. Før du prøver ekte kaffe i tyrkisk bør vente et par minutter til sediment avgjort.
Hvordan lage kaffe på tyrkisk

 Ifølge tradisjonen skal dette sammen med et glass kaldt vann, takket være hennes smaksløkene ryddet, og du kan føle ved enden av den herlige smaken av drikken.  
Hvordan lage kaffe?

Kaffe - en av de mest populære drikker. Det er et mylder av måter å tilberede den.

 Kok kaffe er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. Det antas at den mest deilig kaffe kommer i Cezve (Turka). Denne enheten kan finnes i enhver jernvarehandel. Turk kan være laget av mange materialer (stål, sølv, kobber, etc.), men det er viktig at materialet godt utført varme. Disse inkluderer kobber tyrkerne.
 Hvordan koke kaffe Turka
 Beste kaffen direkte kjøpe hele korn før matlaging dem slipe til små korn. Dette er gjort slik at kaffen var unik smak. Til å begynne Turku trenger litt varme, men når det blir varmt, kan du sette den i bakken kaffe og fylle den med vann. Den beste kaffe - kaffe i sanden, men hjemme kan du bruke vanlig ovn.
 Kaffe koke over svak varme, fordi drikken smaker avhengig av tid på sine forberedelser. Minste steketid - 4 minutter. Viktigst - det gir ikke kaffe å koke. Du kan legge til kokepunktet i Turku litt isvann (bare noen få dråper) som legger til en unik smak av drikke.
 Varme kaffe bør til en viss temperatur - 90 grader. Etter utseendet på bobler, Turku må fjerne fra varmen og la avkjøles litt kaffe, og deretter brakt til en temperatur over. Denne fremgangsmåte må gjentas flere ganger. Etter Turk består av plater for siste gang, trenger kaffe mix og umiddelbart slå på komfyren i ti sekunder. Hell drikken skal litt varmet kopper.
 Hvis du vil, kan du legge til kaffe muskat, ingefær, kanel, vanilje og mange flere, men først drikke varmet. Og vann er best å bruke filtrert.
 Ikke alle foretrekker svart kaffe, de fleste liker å ta denne fantastiske drikke melk, som gir den en viss mykhet. Melk i kaffen er lagt helt på slutten, når drikke har strømmet i sirkler.
 Tyrkisk kaffe
 Å lage mat denne kaffe, trenger 3 ts bønner 2 ts sukker og litt vann. Turku er best tatt med høy hals, ikke til skum sølt på komfyren under matlaging, og en kapasitet på 120 ml. Mellom vann og ridestakere må være minst 15 centimeter. Cook kaffe ved lav temperatur.
 Funksjonen i tyrkisk kaffe er å utdanne "cap" at under matlagingen bør alltid være over den opprinnelige vannstand. "Cap" bør ikke falle eller bryte fordi det hindrer fordamping unik kaffe aroma. Når tilberedt kaffe, koppen først spaltes skum og deretter helt kaffe. Drikk denne drinken er best bare.
 Kaffe med kanel
 Kanel har en svimlende duften av kaffe. Imidlertid er malt kanel for at kaffe ikke veldig bra. Du kan ta en kanelstang. På 1 ts malt kaffe 1 ts trenger sukker 1/3 pinne. Sukker og kanel tilsettes til den varme drikk, og den er blandet og helles kaffe i et glass vann. Etter utseendet på bobler 1/4 drikke blander og Turk igjen satt på komfyren. Etter koking bør tømmes litt. Denne handlingen er å gjøre et par ganger.  
Яндекс.Метрика