Hvordan lage yoghurt i multyvartsi?
 Når du er i tvil i favør av yoghurt butikk, men hjemme er Trykkokere - vurdere spørsmålet om å spise sunt løst. Hjemmelaget yoghurt deilig, trenger det ikke spesielle ingredienser. Og du kan gjøre det med forskjellige fyllinger, frukt, syltetøy, frokostblandinger Ingen konserveringsmidler, fortykningsmidler og stabilisatorer - på pulten din vil alltid være et naturlig produkt i noen mengde!
 Hva trenger du?
Forberede ingredienser og retter for yoghurt.
 Surdeig. For det første vil vi bruke "live" (dvs. med levende Lactobacillus) yoghurt uten tilsetningsstoffer. Naturlig yoghurt som "Imunele", "Activia", vil du finne nærmeste supermarked. Bare én banker, men hvis du vil ha en tykk konsistens nasjonalprodukt, bruke to pakker.
Det er selvfølgelig pakket eller flaske surdeig av laktobasiller, men ta ut slike startere i spesialiserte helsekostbutikker, i god apotek og selv over Internett. Derfor obhodymosya enklere metoder.
 Melk. Trenger liter sterilisert (pasteurisert) melk er bedre - høyt fettinnhold. Årsaken er at smaken av skummet melk yoghurt ikke vil fungere lyse og mettet. Forresten, kan du bruke smeltet og melk - vil være veldig forsiktig krem ​​uten den sure.
 Retter for yoghurt. Hvis du har ingen anelse om dette, anbefaler vi å helle yoghurt blandingen i glass med lokk med en kapasitet på 200 ml. De kan kjøpes, men du kan ta banker ut av babymat. Det viktigste er at de er rene og tørre.
 Ønskeliste
Før du begynner å eksperimentere med yoghurt, gi noen råd.
Kulturer og klar yoghurt du kan utsette, kjøle og bruke når de bestemmer seg for å lage yoghurt neste gang.
Vennligst ta hensyn til retningslinjer for optimal temperatur under koking, hvis du vil at din hjem arbeid fortsatt nyttig. Melkesyre organismer blir drept i et miljø med svært høy temperatur.
Strengt følge vilkårene for utarbeidelse av yoghurt. For eksempel, hvis du lar blandingen over natten, i morgen kan du se isolert myse og ost i stedet for den ønskede kremet masse.
Hjemmelaget yoghurt er ikke lagres i mer enn fem dager, så i løpet av denne tiden bedre forberedt til å gjennomføre alt. Men på grunn av den gode smaken av denne usannsynlige møter vanskeligheter. Du kan bruke yoghurt og hjemmebakst.
 Den grunnleggende oppskrift
Varm melken til en temperatur på 40 grader. Ideal - kjøkken termometer for å sjekke temperaturen, men hvis ikke, bare slippe en dråpe melk på håndleddet. Melk bør være moderat varm, ikke varmt.
Ta en bolle, vidlyyte panne med 6 ss melk, tilsett samme bolle med yoghurt og bland til homogenitet. Du kom nekontsentryrovannaya surdeig. Bland den med hovedvolumet av melk.
Hell vann i Trykkokere slik at vannet når mid-høyde av retter som du bruker. Inkluderer et par minutter kokemodus. Pass på at vannet gløde men var ikke varm (hvis så kult det litt).
Vil sende Trykkokere bunnen pergament baking eller et stykke ren bomullsklut - dette kan være klut eller kjøkkenhåndkle. Fyll krukker yoghurt, dekk dem med lokk (ikke zavynchyvaya) eller biter av mat grade folie. Dette produktet beskytter mot dråper av kondens. Sett glassene inne Trykkokere, senk enhet og sette modusen "oppvarming" i en halv time. Etter denne tid, la yoghurt i en lukket enhet i åtte timer. Etter at yoghurt er helt ferdig og kan fjernes i kjøleskap.
 "Variasjoner over temaet": med kokt melk
Denne metoden vil passe deg hvis din Trykkokere er "yoghurt" melk og hvis du ikke er sterilisert.
Kok melk og litt kjølig, så det var fint å varme, deretter press gjennom en sil i bollen direkte Trykkokere. Legg forrett og bland silikonslikkepott eller en skje.
Lukke pannen med et lokk, velg "yoghurt" -modus og angi tids 65-7 timer.
Etter den angitte tiden, fjerne bollen og la avkjøle innhold, ingen dekker retter.
Når yoghurt kjøler ned naturlig sende den i kjøleskapet i 6 timer.
Hvis du vil, sette 3 ss yoghurt i prosterylyzovannuyu krukke med lokk og oppbevar i kjøleskapet som forretter, til neste gang.
 Forbered deg på en søt tann!
Kjølt yoghurt velsmakende og av seg selv, men selvfølgelig kan du legge til det eventuelle fyllstoffer. For eksempel, før du helle yoghurt på bredden satt på bunnen av hvert par av skjeer av frukt syltetøy eller en skje med friske bær. Stuff påvirker ikke noe gjæring eller smak yoghurt masse.
Forbered opprinnelige kalori dessert i et glass kremantsi. Sett det i to spiseskjeer med yoghurt, deretter hakket frukt eller bær - og så alternative lag til kanten kremanki. Dryss hakket nøtter dessert og hell honning.
Yoghurt - en flott kosttilskudd produkt. Den inneholder lette melkeproteiner, vitamin A og D. I tillegg mineraler - kalsium og fosfor - godt absorberes av kroppen. Prøv å lage hjemme er nyttige godbiter - du og din familie vil nyte det!  
Hvordan lage deilige kaker?
 Smultringene er tilgjengelig på en dyr restaurant, kjøpe stasjon bufférestauranten, en kafé, pub eller på gata. Denne retten oppfunnet av Krim-tatarer, ekstremt populært i vårt land og finnes i en rekke måter. Tradisjonell fylling - kjøttdeig, dessuten ofte pasties forberedt med ost eller kjøtt lagt til de andre ingrediensene: sopp, poteter, løk og gulrøtter og lignende.
Utvilsomt de mest delikate kaker - de du lage dine egne hender. Du velge produkter, slik at du kan være trygg på sin kvalitetskontroll alle prosessene selv, og vet at alt er gjort riktig. Og viktigst av alt - du kan slå din fantasi og forberede ganske uvanlige kaker fylt med ukonvensjonelle at hjem og overraske gjestene dine.
 De grunnleggende prinsippene for matlaging Tsjebureki
Chebereky - er, faktisk, paier, stekt i olje. De er tilberedt med ferske, kokt eller test andre alternativer.
Når deigen er blandet, dele det opp i flere deler, må hver del være på størrelse med en tennisball - for den gjennomsnittlige pasties. Hvis du ønsker å lage kaker giganten eller omvendt, miniatyr kaker, så derfor ta mer eller mindre av testen.
Rull deigen til en kake, plasserer den ene halvdelen av forberedt stuffing, dekselet og koble den andre kanten. Måter bindende pasties er flere. Du kan smøre kanten av piskede eggehviter, og koble en klemme. Du kan beskjære cheburek på kanten av en spesiell kulinarisk kniv med tenner til kanten ut figured, deretter smøre egg forene og knuse. Og du kan bare zaschipnut edge pasties, som gjør for ravioli. En annen måte - å trykke på kanten og gjøre det rim, trykke tennene hele gaflene slik at de resterende utskrifter.
Nå må du steke kaker. For å gjøre dette bra, forvarme en støpejern skillet eller stekepanne med teflonbelegg, hell vegetabilsk olje inn i det og vente til det varmes opp. Noen ganger Pasties yngel i en stor mengde olje - stekt. Dette er nyttig hvis du trenger for å lage et par dusin Tsjebureki. Hvis antall porsjoner liten, kan du få to eller tre spiseskjeer olje.
Hvis stedet du ta urte smeltet smør, og deretter snakke med dine Tsjebureki være mer myk og delikat. Ikke glem at produktet skal steke på begge sider til skarpe. Hvis du pasties stekt i dyp fett, bør du sette dem i en sil og sett strykejernet på et papirhåndkle for å bli kvitt overflødig olje.
 Alternativer deig Tsjebureki
 1.  Enkel fersk deig uten egg. Sile 300-400 g mel inn i en dyp skål. For dette alternativet testbrønn, hvis melet er sammalt, så deigen blir mer skarp. Hvis et måltid er ikke, så ta den vanlige, legge den litt semulegryn, om lag en sjettedel av, og bland. Smak til med salt. Hell mel 2-3 spiseskjeer vegetabilsk olje. Rist til å danne store smuler. Nå gradvis legge kokende vann ved romtemperatur og kna deig. Grundig kna deigen for å gjøre det elastisk, brytes det i polyeten og legg i kjøleskapet i tretti minutter.
   Usyret deig med egg. Denne deigen er forskjellig fra den forrige versjonen i denne semule mel som du ikke trenger, og etter at deigen med olje frynsete, hans drepe egg (ett eller to) og tilsett vann. Du kan få ned vann fra egget og hell blandingen i melet.
   Choux kringle på vannet. Kok opp en kopp vann (vann bør være god, bli filtrert eller mineral uten gass), hell 50 ml vegetabilsk olje og en klype salt Put. Nå hell en tynn stråle siktet mel (100 g). Stadig rør blandingen. Slå av flammen, men holde omrøring. Klumper denne massen bør ikke være. Når blandingen er avkjølt til værelsestemperatur eller litt lavere drepe sin egg. Sile mel på bordet (ca 500g), ta midten trakt inn det zavarnuyu blande og kna deigen umiddelbart. Dekk med håndkle og la stå i en halv time.
   Deigen med melk og vodka. Koke et glass skummet melk, tilsett en halv teskje salt. Sile bordet 400-500 g mel. I sentrum av nøyaktig gjør fordypning som en trakt. Hell den i varm melk, tilsett 50 gram vodka og kna deigen. For å gjøre den mer fleksibel, pakk i plastfolie og suge i kjøleskapet i en halv time.
   Deig på vannet med vodka. Den samme deig kan fremstilles uten melk, vann. Men i dette tilfellet er det bedre å legge et egg, selv om noen oppskrifter og klare seg uten det. En vodka i testen som trengs for å gjøre mest mulig ut crunchy pasties med stekt skorpe.
   Deigen yoghurt. Et glass kefir permisjon ved romtemperatur, så det var ikke kaldt, eller sted i noen sekunder i mikrobølgeovnen. Hell yoghurt i en liten kasserolle, tilsett egg og salt, rør, og enda bedre - slå felgen. Nå inn melet gradvis, fortsetter å skyte ned først, og bland med en skje, men til slutt - kna for hånd. Deigen skal være myk, men fast nok. Mens fyllet er klar, dekke den med polyetylen eller klut for å ikke zavetritsya.
   Fylling for Tsjebureki
  1.  Classic stuffing for Tsjebureki. Den vanligste fylling for Tsjebureki kalles hjem stuffing laget av lik mengde svinekjøtt og oksekjøtt. I stuffing vanligvis legge løk, eller bla gjennom den med kjøttkvern eller fint slicing hverandre.
    Ost fylling. Dump pasties kan være noen form for ost. Hvis du tar ost, bare gni det på rist hvis mild - hogge hendene. Av osten kan legge urter eller krydder til din smak.
    Mushroom fylling. Sopp, finhakket, stekt i vegetabilsk eller smør med en liten bue. Sopp kan være self-fylling for pasties, og kan være et supplement til kjøtt, som kylling fint porublennomu.
   Andre alternativer for fyllinger:
   Ris, egg og vårløk
   Ost og tomater
   Fiskefilet stekt med løk
   Stuet gresskar med kjøtt
   Og dette er ikke noe som kan brukes som en fylling. Doughnuts - en rett som gir enorme muligheter for variasjon. Kommer opp, lage mat og tilbud om å prøve!  
Яндекс.Метрика