Hvordan lage yoghurt i yoghurt?
 Fordelene av meieriprodukter og den verdensberømte unektelig. Ernæringsmessige verdien av melk, kombinert med møysommelig mange vitale funksjoner i bakterier, probiotika, tusenvis av år for å sikre sin popularitet blant forbrukerne. Men i XXI århundre, de fleste av dem (dvs. oss) gå til supermarkedet meieri avdelingen utelukkende for godbiter. Mens ekte melkeprodukter kan bringe ikke bare moro med rik, forfriskende smak med en litt sur, men også positivt påvirke helse og trivsel. Det må imidlertid inneholde et tilstrekkelig antall av levedyktige mikroorganismer.
Takket være TV-reklame og personlig, noen ganger trist, erfaring vet vi at ikke alle yoghurt er bra. Et stort antall av konserveringsmidler og smaks smaker kunstig stand fullt å opphever sine positive effekter på kroppen. Alle typer frukt yoghurt, ost rømme desserter og godteri for langt borte i veien for "evolusjon" av sine meieri prototyper. De inneholder for mye sukker, fett og fyllstoffer. Mens økologisk mat er ikke like velsmakende som gode i form av medisin. Ikke rart siden før mange av dem ble solgt bare i apotek, og bare til slutt flyttet til Butikk og Markeds tellere.
Det yoghurt - eller snarere gjære for sin forberedelse, mikrobiologer enstemmig gjenkjenne en av de viktigste funnene i det tyvende århundre laboratorium. Og høyere andre fanget i dette koret er stemmen til den berømte "oppfinneren" og promoter Ilya Mechnikov yoghurt. Den beste praktiske bevis på hans del var et daglig inntak av meieriprodukter og et langt liv uten fordøyelsesproblemer som resultat. Men forskeren spise bare naturlig yoghurt, ikke farget industrielle stoffer i fargerike pakker. Han visste hva de skal gjøre.
Vi vet også at hvordan og hvorfor å gjøre en reell yoghurt. Selvfølgelig, vil denne prosessen ta mer tid og krefter enn trek til butikken. Men ikke nok til å nekte deg selv og din familie gleden av å spise nyttige produkter. Men valget er ditt, men i mellomtiden beskriver vi forberedelser teknologi yoghurt (og nesten alle melk drikker) hjemme.
Flere nylig, våre mødre brukte termoser, gasbind og oppvarmet panne. Vi har også nok til å kjøpe relativt dyre elektrisk yoghurt. Du kan sikkert klare seg med en "bestemor" metoder, men i dette tilfellet vanskelig å sikre forsvarlig fremdrift av gjæring og dens vellykket resultat. Fortsatt laktobasiller - ganske sårbare og sensitive organismer og deres samspill av de vilkår som kreves. I vår interesse å gi det til dem. Dermed i å lage yoghurt yoghurt trenger vi: melk (fersk, sterilisert eller pasteurisert - kort sagt, noen), gjær (tørr eller flytende), yoghurt og 8-10 timer med tålmodighet.
 Fremgangsmåte for fremstilling av yoghurt
 1.  Fersk rå melk koke og avkjøles til romtemperatur. Lagre melk i pakken kan hentes fra kjøleskapet umiddelbart før matlaging yoghurt hun ville bringe det til ønsket temperatur.
  Hell melken i sterile retter og gjøre ham til en forrett. Forsiktig, men grundig blande å konsentrere ble jevnt fordelt i melken.
  Hvis design er å bruke en yoghurt beholder (vanligvis på ca 1 liter), er det praktisk å lage gjære melken rett der. Flere kopper krever jevn fordeling av melk i dem surdeig. I alle fall, lukk lokket og cup lokk.
  Plasser beholderen av melk i den aktuelle lomme og bryteren yoghurt. Mest modeller standardstøtte ønsket temperatur. Men hvis utstyret tillater manuell innstilling temperatur kan leses på pakken startere.
  Finn et sted å yoghurt, hvor den ikke forstyrrer noe, at ingen vil ta henne til å riste eller bevege seg. Under hele tiden av enheten må det være ved godt mot.
  Egentlig, denne delen av din forberedelse yoghurt oppbrukt. Videre arbeid tatt av melkesyrebakterier. "Work" de vil være ca 8 timer. Den nøyaktige tid avhenger av type av startere og den innledende temperatur på melken. Gradvis den tykner, og yoghurt lokket samle kondens. Dette betyr at prosessen er korrekt.
  Etter steketiden for yoghurt frakoblet. Ifølge den klassiske oppskriften, du umiddelbart få varme glass med sur substans og omarrangert i kjøleskapet. Det er en og en halv time, yoghurt nå ønsket tilstand og er klar for å smake.
  Separert myse kan dreneres og blandes med blodpropp. Hennes utseende - normal teknologisk synspunkt atte oppskrift.
  Du kan gjøre det ferdige produktet smaker bedre ved å legge frukt, nøtter, honning, kandisert frukt, syltetøy, sirup, sjokolade, avhengig av din smak og fantasi. Det er bare én betingelse: du trenger for å sette frisk frukt i yoghurt er klar og syltetøy kan legges direkte til melk før matlaging.
  Tørket frukt og flak av korn med yoghurt krukke konvertere en næringsrik frokost eller snack. Biter av sjokolade, kjeks, liten candy - søt dessert. Endelig ren yoghurt naturell - ikke bare uavhengig mat, men også klassiske dressing til salater og supper middelhavsmat. Den kan også brukes som en komponent i fremstillingen av kremer, mousse, gele og en rekke konditor fyllinger.
  Erfaren elskerinne dele en hemmelighet at yoghurt har gode egenskaper som borsjtsj - i den forstand at nastoyavshys, det er deilig. Men ikke hold selv yoghurt i kjøleskapet lenger enn 10 dager - deretter ødelegge smaken.
  Andre yoghurt "layfhak" er at det ikke er nødvendig hver gang for å kjøpe en ny gruppe med yoghurt forretter før matlaging. Bare la et par skjeer av produktet eller en liten krukke av forrige batch, deretter bruke den som en bakteriell konsentrat til den neste delen av yoghurt.
   Hva annet kan tilberedes i yoghurt
  Nesten alle melkeprodukt modnes perfekt i yoghurt. Du trenger bare å velge riktig starteren, rå (fersk melk, smeltet gelé eller krem) og følg gjæring og temperatur. Avhengig av sammensetningen av gjær, får du yoghurt, yoghurt, gjæret bakt melk, bioyohurt (litt forskjellig fra den vanlige "set" aktive mikroorganismer), acidophilus, Narine, bifivit, simbilakt og selv brygg. "Tomme" for de som er i sine egne mineral drinker, som de sier, spør apotek. Som for ost, er teknologien på sine forberedelser noe komplisert av flere trinn på filtrering og "vidvazhuvannya" skyssheho melk. Men generelt, også fullt ut realisert i hjemmet.
  Således er det ikke vanskelig å fremstille deres naturlige alternativ næringsmiddelindustrien. I dette tilfellet, vil du være sikker på at yoghurt ikke utløse noen allergier eller overvektig, men du betaler for kvalitet mat, utnytter ikke markedsføring meieri bedrifter.  
Hvordan lage humper på hodet?
 Hvor mye du trenger fantasi for å lage hver dag nye kombinasjoner av klær, tilbehør, sminke og frisyrer! Det er ønskelig å ha flere og dyktige hender til adekvat gjennomføre planen. Det er en skam fordi når tenkte på detaljer bilde av virkeligheten blir uflidd hår, ødelagte pinner og et nedslått. Du kan sikkert be om hjelp kjæreste eller mor, men de trenger ikke å ha minst det grunnleggende frisør ferdigheter. I tillegg kan frivillige til rett tid ikke bare å være i nærheten. Produksjonen i dette tilfellet ett: lære å håndtere eget hår selv.
Dessuten er de fleste daglig hår ikke så vanskelig i utførelsen. En mote for noen uaktsomhet bare gagne oss. Gå på skolen, tur eller møte med venner, er det hensiktsmessig å samle håret i en demokratisk humper. Gjort det rett og slett ikke krever spesiell opplæring hår (litt skitten enda enklere) og til en viss ferdighet blir ganske stilig. Generelt maksimal glede med minimale kostnader. Hvis du ønsker å lære å bygge den samme frisyre på hodet? Ingenting er enklere!
 Making humper, trinnvis instruksjon
 1.  For å begynne, bestemme hvor den vil avgjøre din ґulka: høyt på toppen, lavt på nakken eller hodet et sted. Hvert alternativ er god på sin egen måte, så vidshtovhuytesya stil på klær, antall smykker, hår lengde og har sin egen kropp. Lav samlet hår skjule sin hals, høy kontrast børstet - viser en vakker linje hals og nakke.
  God hår kam og samle dem i en hestehale på det valgte stedet, feste strikken. Eventuelt kan den gjen hale hår være forsiktig glatt eller litt nachesat å tilføre volum. Det også i stor grad avhenger av den generelle stilen og selvfølgelig humøret.
  På dette stadiet, er det ulike alternativer for styling. For eksempel kan du sette på halen av en annen, en tredimensjonal elastisk bånd og vikle rundt de frie endene av håret. Denne metoden er egnet hovedsakelig for høye humper og gjøre deg håret ut likheter med ballerina. Spesielle skum gummi band fra fargen på håret selges i butikker for frisører, men vår snarrådig bestemor i tider med knapphet hell brukt en rullet tå med avklipte fingre.
  Et annet alternativ humper, krever ikke ekstra utstyr, rulle opp de løse endene av håret i en flette (enkeltrom, dobbeltrom eller komplekse). Når graden av vridning er tilstrekkelig, begynner tykk hale seg å investere i en sirkel. Din jobb på dette punktet - forsiktig for å fordele det rundt foten og fest med Bobby pinner eller stealth.
  I stedet kan du flette halen fletten i håret, og har satt den i en sirkel. I dette tilfellet har du flere muligheter til å eksperimentere med skjema humper. Men vi må sørge for at håret lå ganske kompakt og ikke spredt fra utilstrekkelig fiksering.
  En annen metode krever mer dyktighet, men tillater deg å oppnå en mer interessant effekt. Utsvevende hale bør deles inn i to deler: nivået eller lage en tynnere mer. Et bredt tråd vri som beskrevet i punkt №3. Den andre tråden vikle rundt tannkjøtt å fullt lukke håret. Dermed blir effekten vil "gum" med hår. Dette er nyttig hvis en real viskelær du ikke liker eller ikke passer inn i helheten.
   Flere ideer
  1.  Bruke alle typer tilbehør som utfyller frisyre. I tillegg til "tekniske" og tannkjøtt pins, ingen begrenset utvalg av klipp, bånd, buer, strass og kunstige blomster.
   Komplett frisyre rim - det vil gi ham en ekstra eleganse og trygt holde håret rundt ansiktet. Det var det som vokser veldig slem vellus hår som roztripuyetsya raskt og ødelegge silhuetten styling.
   Lett silke chiffon eller skjerf, drapert over humper, erstatte hat og gjøre veien mystisk stilig. Det er teknikken som brukes forførende heltinnen i filmen "Basic Instinct" fremført av Sharon Stone, og bare hun visste mye om klagen.
   I jakten på originalitet ikke overdriv med dekorasjoner! De bør være akkurat nok til håret ditt ser interessant uten deliberateness.
   Skum, lakk, hår gels - alle som letter prosessen med å lage og gjør resultatet mer nøyaktig og holdbar.
   Med andre ord, ґulka og alle dets derivater - veldig feminin frisyre gjør at du kan eksperimentere med sine uendelige variasjoner. Og, ikke minst, ikke bare tillate enkel implementering, og erklærte den som hoved stil mottak. Bare en drøm for de som ønsker jenter eller de som foretrekker fri stil i klær. De vil være i nærheten av sesongen ubetingede favoritt motedesignere. Og hvis så, har all rett til å utstede sin egen uforsiktighet ved å følge dagens trender.
   Men dette betyr ikke gi oss rett til å behandle med forakt eget utseende og hår spesielt. Demokratisk ґulka enkelt implementeres på alle hårtyper og nesten uansett lengde. Det hjelper å skjule en feil eller maleri maske ikke vasket rettidig krøller. Men hva ґulka ikke tolerere - er å forsømme vare på håret. Så på slutten av dagen, til tross for noen grad av tretthet, potruditsya oppløse og gre håret. Ellers sover med hulkoy morgen du oppdage risiko på hodet og en haug med flokete hår kjedelig, untwist som vil koste mye krefter.
   Design støt av hår - er prosessen ikke vanskelig, men kreativ, som krever litt fantasi og inspirasjon. Så ikke vær lat, bruke våre generelle råd og ideer og være søt!  
Яндекс.Метрика