Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?
 Bokmerker er en svært nyttig funksjon av nettlesere som brukes av nesten alle databrukere. Den lar deg lagre adresser til dine favorittsider for å unngå å miste tilgang til dem i de vidstrakte det globale Internett og alltid være i stand til raskt å få tilgang til et bestemt nettsted med sin valgte listen. Migrere fra en datamaskin til en annen eller perevstanovlyuyuchy system mange ønsker å lagre bokmerker lagret for å gjenopprette dem senere på det nye operativsystemet.
For dette, alle nettlesere som gjennomføres av utviklere import og eksport funksjoner bokmerker. Vurdere hvordan de fungerer i de mest populære nettlesere. Vi antar også at eksport bokmerker, hvis det er en slik funksjon, den beste i HTML-fil. Det gjør det mulig å overføre bokmerker ikke bare mellom de samme nettlesere, men også på nettleseren én type til en annen.
 Mozilla Firefox
Klikk på den oransje Firefox knappen merket i øvre venstre hjørne av nettleseren i listen, beveger musen over linjen "Bokmerker" og følgende pop-up undermenyer, velger du "Vis alle bokmerker". Det samme kan gjøres ved å trykke på hurtigtasten Ctrl + Shift + B (B - engelsk).
En leder bokmerke ledelse. Klikk på "Import og Backup" -menyen og velg "Eksporter bokmerker til HTML-fil". I Velg hvor du vil lagre filen og klikk "Lagre".
Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?

 Opera
I Opera nettleser er svært lik sekvens av handlinger. Klikk på knappen merket «Opera» i øvre venstre hjørne av nettleseren for å angi innstillingene. I listen, flytter du musen for å velge "Bookmark" og følgende pop-up menyen, gjør en venstre-klikk på "Manage Bokmerker". Som i alle tidligere Firefox beskrevet trinn kan erstattes ved å trykke på de "hot" tastene Ctrl + Shift + B.
I bokmerke Ledelse Behandling i den venstre ruten, velg "Opera", så kan du klikke på venstre museknapp hvor som helst på høyre side av vinduet der en liste over bokmerker. Trykk på hurtigtasten Ctrl + A (A - engelsk) for å velge alle bokmerker.
Klikk på "File" i listen som vises, velg "Lagre som markerte HTML». Angi filnavn, velg en plassering for å lagre den og klikk "Lagre".
Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?

 Google Chrome
Klikker innstillinger og styre Google Chrome som tre grå striper øverst til høyre i nettleservinduet. I menyen, flytter du markøren til å velge "Bokmerker" og den neste menyen, klikk på "Bookmark Manager". Som i tidligere nettlesere alle disse aktivitetene kan erstattes ved å trykke hurtigtasten Ctrl + Shift + O (O - Norsk brev).
I bokmerke manager, klikk på "Organiser" i listen som vises, velg "Eksporter bokmerker til en fil HTML». I Velg hvor du vil lagre bokmerker og klikk "Lagre".
Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?

 Internet Explorer 10
De nyeste versjonene av IE-grensesnittet til bokmerker gjennomgått vesentlige endringer. Å beholde den, klikk på bokmerket stjerne symbol øverst i høyre hjørne av nettleseren uvitenhet som vises ordene "Vis favoritter, feeder og nettmagasin» (ALT + C) ». Alt + C betyr at vinduet kan åpnes som nevnt kombinasjon av taster.
I arbeidet med faner til høyre for knappen "Legg til i favoritter" klikk på symbolet trekant eller pil rettet down menyen og velg "Import og eksport".
Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?

I velger "Eksporter til en fil" og klikk "Next".
Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?

I neste vindu, zaprashyvayuschem at du kommer til å eksportere, velger du alternativet til "Favoritter" og klikk "Next".
Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?

I den nest siste vinduet velger du mappen du vil eksportere bokmerker i hvis du deler dem i kataloger. Eller rett og slett velge rotkatalogen "Favoritter" for å lagre alle bokmerkene IE og klikk "Next".
Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?

I det siste vinduet, velg bane for å lagre filen, endre navnet og klikk "Export".
Hvordan lagre bokmerker når du installerer systemet?

Det faktum at i tidligere nettlesere som utføres i tre trinn, Internet Explorer strukket på for seks!
Den resulterende HTML-fil som kan importeres leseren samme prosedyre, men i stedet for eksporttransaksjoner i passende menyelementer for å velge importfunksjonen.
Alle trinnene på selve skrivingen. Kanskje i tid er de endret. Hvis du ser når du leser artikkelen noen uoverensstemmelser, vennligst oppgi dette i kommentarfeltet, og vi vil gjøre noen nødvendige justeringer artikkelen.  
Hvordan skrive en rapport?
 I videregående skole og studenter jevnlig trenger for å lage rapporter om ulike emner. Elevene ofte finne seg i en vanskelig situasjon, har en hjemmelekse. Det er vanskelig å sortere ut emnet, skissere de viktigste spørsmålene godt plukke opp materialene og sette alt riktig. Hvis du bare vet prinsippene for å skrive, kan de viktigste funksjonene og nyanser perfekt fange opp alle de nødvendige prosedyrer. Mens du skriver rapporten vil ta mye kortere tid, og resultatet vil glede lærere og student.
 Hvordan skrive informative og kompetent rapport? Flere anbefalinger
Når du får en jobb, vil du lære grunnleggende anbefalinger, deretter å skrive rapporten interessant og kompetent.
 1.  For å begynne, er det viktig å huske at rapporten - er ikke bare en kombinasjon av en rekke informasjon om et gitt emne i en enkelt tekst. Du må virkelig nøye undersøke kilden til å forstå problemet, undersøke spørsmålet nøye, og bare går videre til valg av fragmenter av materialer som du vil bruke i rapporten. Selv om du allerede har en viss kunnskap og er målrettet mot et tema, prøver ikke fritiden til de ulike kildene. Du vil sikkert finne noe nytt og interessant. Jo lenger du vil jobbe med forberedelsene til etableringen av teksten, jo raskere og bedre du skrive en rapport selv.
  Den grunnleggende regel som alltid vil hjelpe deg i læring og arbeid, ikke bokstavelig bringe fremmede tekster ikke bruke andres arbeid, aldri å gjøre sin egen innsats. Dette betyr ikke at rapporten vil være helt originalt eller unikt for ett hundre prosent. Mye avhenger av de spesifikke temaer, problemer, muligheter og krav til lærerne. Det er viktig at du bare kopiert inn noen er allerede lagt ut på Internett, og er en av samlingene er solgt og investert i arbeidet med sitt arbeid, den mest studerte temaet, uttrykte sin personlige mening. I fremtiden, du definitivt trenger ferdigheter ervervet i prosessen med å skrive rapporten, vil du lære hvordan du kan bestemme omfanget av de viktigste spørsmålene om emnet, se etter kilder til informasjon, markere teksten viktigere, tydelig og korrekt uttrykk for sine tanker og nøyaktig overføre fremmede materialer, uten å forvrenge fakta, vel nåværende arbeid. Slikt arbeid utvikler helt logisk tenkning, tog minne.
  Ansvarlig scenen - valg av emner, læring funksjonene. Det er to alternativer.
  Du kan velge et emne fra listen foreslått av læreren. Da er det lurt å holde seg på emnet som forårsaker din oppriktige interesse. Prøv ikke å følge den minste motstands vei. For eksempel, er det to tråder: en du likte, men den andre er allerede ferdige materialer (bøker, artikler du har sett hjemme eller på biblioteket). Det er bedre å ta et interessant tema. Deretter arbeidet vil være mye mer effektivt du vil bli entusiastisk søke og studere materialer for å gå inn i alle detaljene. Din personlige ønske - et godt incitament. Når alle syntes om samme tema, er å velge en retning som allerede er kjent, for det er driftstiden, er mer informasjon tilgjengelig.
  Du har gitt et emne. I dette tilfellet har du ikke noe valg. Oftest er det den psykologiske effekten negativt nivå, elevene begynner å føle at problemet er mye bedre, mer interessante emner klassekamerater, og de fikk det verste. Faktisk, mest sannsynlig er det ikke så. Ofte elevene kan velge tema selv, men ikke veldig godt takle det. Omvendt, får klar oppgave, er student eller elev i stand til å utføre det perfekt. Husk, dette er mer en psykologisk faktor, er du i stand til enkelt å overvinne sine bivirkninger. Satt til en bestemt oppgave: du utforske temaet i detalj og skrive kyndig rapport. En stor incentiv - den praktiske betydningen av arbeidet ditt. Husk at uansett temaet skriving vil sikkert gi deg en tjeneste, vil lære mye. Selv om du var helt uinteressant tema for hjemme lesing, og de drømmer avtale økonomi ferdigheter du få i forberedelse, universell.
  Legg merke til at antallet og kvaliteten av kilder. Internett bør tas bare materialer kjente akademiske områder. Du skrive en rapport bør derfor fokusere på pålitelig informasjon. Du trenger konkrete fakta, tall og presis informasjon. Det kan ikke være noen doble tolkninger. Det anbefales å bruke minst én primær kilde, tatt i et bibliotek. Trykte bøker kontrollert og sjekket bedre, og du trenger dataene i et bestemt område som er direkte relatert til vitenskap. Prøve å samle det maksimale beløpet skal ikke være. Sjekk ut noen bøker i biblioteket, sjekke ressursene på Internett, velger du den mest tydelig, tilgjengelig og informativ. De bør være ca 5-7. Hvis denne rapporten for videregående skole, før du lærer nok 2-5 kilder og gjøre bedre student bibliografisk liste basert på bøker 6-9. Etter å tjene for mye materiale vil du bruke mer tid på sin studie kan ikke være i stand til å skikkelig distribuere. Det er en høy sannsynlighet for overskridelse av mengder forlater de spesifikke problemene til side.
  Se nøye presentasjonen av materialet i rapporten, leseferdighet, logisk struktur. Prøv ikke å bevege seg bort fra disse problemene gjøre stor innrykk er å konsekvent og nøyaktig. Følg utarbeidet på forhånd for å planlegge. Ta deg god tid, eliminere alle distraksjoner. Bruk utkast fordi når rimelig alternativ skrive veldig vanskelig - som et resultat du vil bruke mer tid.
  Spesiell oppmerksomhet er gitt til å forberede en tale. Rapportene er som regel "beskytte", snakker om arbeidet i klasserommet eller praksisopplæring. Noen ganger er begrenset lesing av tekst. Men det beste alternativet - å utarbeide en rapport litt høyere volum enn din fremtidige tale og språk selv skrive separat for å være i stand til å se inn i bladene svarer. For eksempel, har du studert problemet, avslørte temaet og skrev rapporten volum 10 sider trykt tekst standard format (Times New Roman, størrelse 14, 15 range). Selvfølgelig, bør du lage en kort tale, ikke mer enn fire sider. Deretter kan du lytte med interesse fra begynnelse til slutt, ikke sliten. Og i rapporten bør målrette godt å tilstrekkelig svare på spørsmål.
   Algoritme for å skrive
  Hvordan skrive en rapport at arbeidet var produktiv, og gikk inn i gode? Det er nok å huske anbefalingene følge dem og handle på en bestemt algoritme.
  1.  Vurdere temaet av rapporten. Dette bør ta en spesiell tid. Hvis du velger temaet selv, stoppe det som fører deg bekymring. Velg de viktigste spørsmålene underliggende problem, definere terminologi. Hvis du trenger å konsultere med læreren umiddelbart vurdere og avklare alt uklart.
   Hvis du har noen utvikling om emnet, se dem igjen. Selv med en god rekke kilder, du fortsatt trenger dem minst litt legge til nye materialer.
   Velg en kilde til informasjon. Bruk ikke bare på Internett, må du huske å ta minst to kilder i biblioteket.
   Samle nøye informasjon, men ikke prøv å lære for mange kilder.
   Markere viktige punkter i materialer Match et dem med de som du har definert lesing tema.
   Lag en plan rapport. Det bør være en kort introduksjon (2-3 setninger), en liten gjennomgang av litteraturen, språket problem. Deretter følger hoveddelen og konklusjon.
   Skriv et utkast til rapport i samsvar med planen.
   Vennligst sjekk tilbake i samsvar emne feil.
   Lag en ren versjon av rapporten, og skrive det separat, mindre.
   Igjen, lese rapporten nøye og språk. Du vil merke som allerede er godt huske alle materialer rettet mot teksten. Helst to ganger øve det, helt klart si alle setninger riktig yntonyruya.
   Følge anbefalingene, arbeide på algoritmen, så kan du lære godt emne å skrive en rapport om suksess for den nåværende.  
Яндекс.Метрика