Hvordan legge laminat video

Laminat - spesielle konstruksjonen eposter bredde opp til 20 mm. I tykkelse når de opp til 11 mm lengde opp til 15 m.
 Laminat struktur inkluderer:
 • Den øvre plivochku beskyttelsesdekselet slitasje,
 • Papir med strukturmønster sand, tre, stein, etc.,
 • Drevesnovoloknystuyu bærende plate;
 • Papir impregnert harpiks.
 Legg merke til at til tross for den gode Vanntette egenskaperLaminat er ikke beregnet for bruk på badet.
Hvordan legge laminat video

 Det forberedende stadium av
 Ved legging av laminat er det mulig å gjøre uten spesialverktøy og hjelpearbeidere. Det er klart at en person skal være hardt arbeid, men to av denne oppgaven ganske takle.
 Legging laminat kan være direkte på gammel maling, linoleum, tre, betong. Samtidig kreves før det må sjekke horisontal gulvet. Hvis ulikhet opp mer enn 70 mmGulvet må først justere.
 Brev er forbundet med hverandre ved hjelp av spesielle "låser", som ligger på kantene. Avhengig av typen av feste skille tre typer laminat:
 • Laminat med «Lock» -zamkom (Latch) - budsjett versjon lav kvalitet.
 • På «Klikk» -zamkom (Sammenleggbar) - vil koste litt dyrere, men det er mer kvalitet og holdbar alternativ.
 • Limet laminat - gode vanntette egenskaper, men ekstremt vanskelig i konklusjonen.
 Vi vil vurdere det beste alternativet - konkludere med en laminat «Klikk» -zamkom.
Hvordan legge laminat video

 Instruksjon
 1. Beregne bredden av ryggen. For å gjøre dette, måle bredden av hele rommet og beregne hvor mye bør forbli på den siste raden. Hvis dette funker mindre enn 5 mm, Boards siste og første radene bør ha samme bredde.
 2. På hver vegg post avklaring fra 10mm for avstandskiler.
 3. Konklusjon start fra venstre hjørne (nær vinduene), retning av sollys. Lenge siden det må gå til veggen.
 4. Når Lay det første brettet fra slutten av det, ved 30 gr-s groove sette inn neste, slippe den i gulvet til sperren snaps. Så fortsetter til endeveggen.
 5. Riktig fordeling av trykk laminat stable forskjøvet. I denne forbindelse er følgende serier starte med balansen eller skiver panel, eller halvparten av det nye (hvis den første raden klarte å fullføre lik antallet av ark uten å kutte). Fortsett å koble bokstaver til endeveggen.
 6. Å kombinere to rader med heis 2. rad over gulvet ved 30 gr-s og lim det å gre den første raden, deretter lavere og lås.
 7. Bare stable og påfølgende rader.
 8. Når hele laminat er lagt, kan du legge gulvlist.
Alene eller enkelt flytte møblene?
 Vi antar at du plutselig "prypeklo" gjøre omorganisering av møbler og hjem, men du ikke har en, venner i slike øyeblikk som alltid ansatt sine egne saker, de, selvfølgelig, ikke til deg. Hvis rommet ditt teppe, er "pull" møbler for det er ikke så lett. Etter å ha lest denne artikkelen enhet du i noen minutter, flytte møbler fra ett hjørne av rommet til en annen, enkelt og uavhengig.
 1. Først forberede flasker eller bokser. Ta en flaske og kuttet med saks eller en kniv, slik at sofa eller stol etappe (eller noe annet) »i banken." Avkuttet flaske høyde bør være litt lavere ben. For eksempel, jeg brukte bank (uten rør) fra kremer og sjampoer, som de har kommet i størrelse.

 2. omskåret deler satt under bena til beinet kom i en flaske. Tilsvar å gjøre med bena alle varer av møbler. Bruk to eller fire flasker. Du kan gjøre hver etappe av en flaske, men ting - du trenger ikke fire flasker. Hvordan da gjøre? I dette tilfelle vi erstatte en flaske i det andre benet. Det vil være mye mer komplisert enn fire, men en eller annen måte.
 3. Nå flytter møblene trygt uten løft. Møbler zaskolzyt på gulvet på grunn av bare et par flasker. Men vi må være forsiktig, kan du lett heve lur på teppet. Og hvis du har bare 2 flasker og du bare bruker dem, prøver å holde en balanse, slik at beina på flaskene vil være noe høyere enn uten dem.  
Hvordan skru en lyspære: praktiske råd
 Mange lesere vil lure på dette spørsmålet. Ja, hva kan være enklere? Men i praksis er det forskjellige tilfeller. For eksempel brent lyset og døde pryvarylas til skytshelgen. Det er andre problemer. Og så er det behov for å lære å skru en lyspære i en gitt situasjon.
 Hva gjør jeg?
 Hvis lyset er fast i en innfelt stikkontakt, vil det bryte. Du kan prøve forsiktig skru av plast socket grunnlag tråden. Når dette elementet er i dine hender, kan du trygt skru av hetten. Etter denne grunn ukruchuyetsya patronen i stedet, og du kan bytte pære.
 En annen ting, når det gjelder å vstrayvaemom taklampe. Det er ganske enkelt fjernet, allerede med lampen. Og du trenger ikke å demontere dette taket. Lampen er lett å trekke gjennom referanse til to fjærer. Alt du trenger å gjøre er å plukke opp belysning enhet for kanten og dra forsiktig ned. Vidzhymayutsya Springs, og lys er lett å fjerne. Bare vær forsiktig fordi det kan fungere som en fjær felle.
 Innovasjoner
 Hvis du er ute etter enkle måter å bruke folks kunnskap. Du trenger en vanlig plastflaske. Skru korken, så halsen oplavlyaem lysere. Da halsen er myk. Prøv å røre det er ikke nødvendig - du kan lett bli brent. Jo mer du og så vil se om den ønskede effekt. Halsen på flasken vi setter inn i bunnen av pæren skal skiftes ut, holder ikke mer enn 10-15 sekunder, og deretter vri. Elektrisitet frakobling er ikke nødvendig.
 Folk rettsmidler
 Så må du skru en lyspære med en patron. Men hva om hun hadde allerede blitt brutt? I dette tilfellet, er det praktisk talt umulig uten ekstra verktøy som for eksempel tang. Og i en situasjon hvor de ikke er for hånden, kan du ty til nasjonale midler. Skjær potet i halvparten av ost (laget tverrsnitt), deretter den resulterende strengen halv restene av pærer, da lett skru den fra kassetten. Og aller viktigst - en helt trygg måte. Men husk at den ødelagte pæren kan smuldre i fragmenter. Så du trenger ikke bruke mye tid på rengjøring, bare lå en plastpose eller en avis. Vær forsiktig!
 Nyttige tips
 Det finnes andre teknikker som vil hjelpe trekke den brutte lyspære. Dette kan gjøres ved hjelp banale nytyanuyu pole, forhåndsjustert til størrelsen av kapselen.
 Hvis utbrent lyspære knust, og stokk holder bare rester av glass, deretter løsne den med en vanlig stykke såpe. Prinsippet er nøyaktig den samme som med potet.
 Til slutt kan du prøve å gjøre det - forsiktig drepe en bunnlokket skrutrekker. Det bør være skarp og tynne. Med verktøyet, kalt nebbdyr prøve å skru av hetten.
 Ikke glem om sikkerhet. Hvis pæren er brent ut nesten umiddelbart etter dens inkorporering, kan det være varmt. Før du forsøker å erstatte, vent til den er avkjølt. Deretter bruker du et håndkle eller klut glede å beskytte hendene. Ikke glem å slå av lyset kilde fra strømforsyningen.
 Husk at det er forskjellige typer lamper. Og behandle dem må også være forskjellig. Hvis du endrer blåst halogenlampe, i alle fall ikke kan røre hendene på konvolutten. I disse lamper er laget av smeltet silisiumdioksyd. Og du sikkert la fettete fingeravtrykk på overflaten. Det er ikke dårlig fra et estetisk og tekniske sider - fett forårsaker krystallisering av kvarts. Kolb som et resultat kan bli ødelagt. For å unngå dette, en ny halogenlampe uhvynchuyut, holder henne papirserviett eller vev. Aldri se på kolbe og mulige slitasje vernebriller når du arbeider med elektrisitet.
 Og ikke glem de enkleste regler, fortalte på skolen. Ikke bruk lys og elektrisitet, med våte hender. Alle hvitevarer, lamper og kjøpe verktøy i det reviderte butikker.  
Å sterilisere glassene i mikrobølgeovn?
 Vi lever i en tid da hyllene i våre butikker fylt med genmodifisert mat, og maten inneholder et høyt innhold av kjemi. Det er ikke overraskende at mange husmødre foretrekker hjemmelaget. Dette er spesielt for familier med små barn og for de som er seriøst tenker om sin egen helse. I motsetning til hjemme, "Butikk" hermetisert grønnsaker, frukt og kjøtt inneholder mye av ulike tilsetningsstoffer fra fortykningsmidler og konserveringsmidler, smaksforsterkere til. I tillegg til å bevare sin egen pickles, salater og fruktdrikker er et blunk.
Til deres arbeid ikke er tapt forgjeves, bør være grundig steriliseres krukker. Den enkleste måten å sterilisere glassene i mikrobølgeovn.
Før du setter glassene i ovnen, de trenger å skylle godt og nøye inspisere selv en liten sprekk eller chips på halsen av bankene vil føre til at det vil sprekke ved oppvarming. Derfor kan banker med defekter i ovnen ikke plasseres.
Å sterilisere glassene små i hver av dem trenger å helle ca 50 ml vann. Sette i krukker og slå på mikrobølgeovnen 1-3 minutter. Denne gangen er nok at bankene var egnet for videre bruk som forutsatt. Hvis brikkene er nødvendig tørre banker, bør de settes i ovnen tomt, men neste sette en liten skål med vann. Etter 2-3 minutter bankene vil være steril.
Hvis du trenger å behandle store mengder bank, legges den i en mikrobølgeovn på siden og steriliseres så vel som små. Ikke glem å helle litt vann i en krukke.
Men metallokk, som vi ruller vanligvis krukker, sterilisert i mikrobølgeovnen ikke kan. Derfor bruker de andre metoder for sterilisering - de er oppvarmet til høy damp eller kok i en kasserolle.
Mikrobølgeovn stor for sterilisering glassene er fylt. For denne banken med grønnsaker, kjøtt eller syltetøy satt i mikrobølgeovn tidligere dekket hennes glass lokk og la stå i 2-3 minutter. Forsiktig trekkes ut av ovnen og avkjøl litt og gir banken kan rulle sterilisert lokk. Velsmakende og sunn mat for hele familien klar!  
Яндекс.Метрика