Hvordan å lime rhinestones på stoffet?
 Fantasy motedesignere kjenner ingen grenser, og utvalg av klesbutikker gjør drømmen om bunnløs skapet. Men likevel, det er tider når du bare ikke kan være det samme, det rette. Spesielt godt kjent til problemet utøvere og kunstnere, kreves hver ytelse ny eksklusiv drakt. Slike kjoler og badedrakter bare ikke klar til å bære samling, de alltid oppfunnet og sydd individuelt. Den originale og nyttig måte for unge jenter som ikke har råd til å komme på besøk to ganger i den samme kjolen, ikke osvizhyvshy måten selv en liten detalj. Og utdannet, mødre dytsadivtsiv like før jule morgener kort, hvis du også ønsker å ha en unik ting, ikke bruke det tre månedslønn, vil du trenger muligheten til å feste rhinestones til stoff. Dekorere klær med rhinestones, krystaller og perler som kan kjedelig neuznavanyya endre eller gå av moten ting. Selvfølgelig, ikke alle klesplagg er fritt forbedring, og det er ikke alltid riktig, men kjoler, kulisser og kostymer av smykker med strass vil gagne. Hovedregelen er bare én ting: ikke overdriv med antallet og variasjonen av blanke stener til dress ser ikke vulgær og billig. Alle andre detaljer er helt avhengige av din smak og anledning, kan ingenting mer begrense valg. 
 Hvordan velge krystaller for stoff
 Før du kjøper og fikse steiner på klær, vurdere alle detaljer om dekorasjon:
 1.  Farge. Dekorative elementer kan blande fargen på klærne og stå i kontrast med sin bakgrunn, avhengig av hvilken stil, farge og stoff struktur. Det er interessant å se iriserende rhinestones, i stand til å vaske og vise flere nyanser av fargen er i nærheten. Overflaten av krystallene kan være blank glatt eller svakt opakt, imitere perle eller stein. Hvis grep med et stykke tøy eller klær, kan du forhånds lage krystaller og vurdere kompatibiliteten. Spesielt hvis du ønsker å lage et bilde med gnistrer av forskjellige farger. Et godt alternativ kan være gjennomsiktig og gjennomskinnelig krystaller, de har en myk glød pinne, men de bør være svært forsiktig med å lime dråper ble ikke så gjennom glasset.
   Størrelse. Altfor små krystaller fusjonere med klær og er ikke uttrykksfulle, kan for stor se vanskelig. Mest diameter krystaller, med erfaring syersker og dekoratører, dette SS16 og SS20. De kan kombineres med hverandre, utfylle store og mindre.
   Nummer. Eksklusivt individuell alternativ, men husk at jo flere krystaller på klær - desto større er sannsynligheten for tap. For nær, de klamrer seg til hverandre og provosere løsner. For disse og av estetiske grunner, bruke minst mulig antall krystaller. Men sørg for å kjøpe noen reservedeler mer enn grunnbeløpet.
   Variety. Avhengig av typen av monterings krystaller, og han i sin tur avhenger av tykkelsen og typen av vev. Produserte krystaller som finnes på klær med spesielle ventiler eller sydd til det. Disse metodene har sine fordeler, men den vanligste metoden for paljetter dekorere klær er bonding.
   Metoder liming rhinestones til stoff
   Liming pastaer - den enkleste og raskeste måten å fikse dem på nesten alle klær. Dens bekvemmelighet trodde produsenter av tekstiler og nesten eliminerer muligheten for feil:
  1.  Velg stedet og mønster. Foreløpig disposisjon på stoffet overflatekontur tegning eller punktene der du vil stikke rhinestones. Etter fikse dem vil være svært vanskelig å fjerne hvis uhell glemmer. Videre nettstedet skilt Straža nesten helt sikkert vil være vanlig fra limet.
    Ved hjelp av et klebemiddel. Selvklebende strass selges i butikker tekstiler og tilbehør. I boksen er det en hvitaktig farge og en flytende konsistens, slik at nøyaktig dosering av væske. Bruk den på stoffet på steder der du ønsker å se krystaller, de samme små dråper. Deretter raskt sette lim på toppen av steinene. Du kan ta rhinestones kosmetiske pinsett eller tannpirker tips hvis de gjør miniatyr. Men ikke bruke fingeren - hans pute nær altfor stort område av vev og gi deg krystallklar plass på rett sted. I tillegg kan fingeren vыpachkatsya i klebemidler og skittent tøy.
    Følg nøyaktighet. Forming dråper på stoff lim, prøve å matche diameteren på krystaller og ikke altfor var utenfor dem. På samme tid, kan for liten mengde lim ikke pålitelig hold rhinestones lang tid. Du kan trene på forhånd for å måle den riktige delen av limet til unødvendig loskutkovi. Noen mestere vant ikke smøre lim vev, og krystaller på nedsiden. Men denne metoden krever spesielle ferdigheter og anbefales ikke for nybegynnere stoff dekorasjon.
    Bruk rhinestones på limet basen. De innledningsvis behandlet frosne klebemiddelblanding som er aktivert ved hjelp av varme. Disse krystaller er lært bunnsiden til stoffet, og deretter dekket med gas eller annet tynt stoff og presset over sin jern. Temperaturen av jernet er avhengig av stofftype og utvalgt, som på vanlig stryking. Det er nok å holde den i 2-3 minutter for å smelte limet pålitelig registrert krystaller på klær. Ikke trykk på jern og styrke: styrken i vedlegget er ikke berørt, men kan deformere skjøre krystaller. Etter varmebehandling dekorert la ting kjøle seg ned i utbrettet skjemaet.
    Prøv transparentfilm. Sin søknad forenkler og akselererer merkbart stikker et stort antall krystaller. Prinsippet for operasjonen er meget enkel: fremtiden bilde blir lært krystaller på filmen, og det er strålende side steiner skal være på den klebrige overflaten av filmen. Deretter, når alle krystallene har funnet sted i mønsteret "opp ned", smurte de lim og all rekke snudd på stoffet. Etter herding teip, kan teip lett skilles, forlater klær helhetlig bilde av krystaller.
    Som du kan se, er det mulig å takle liming rhinestones hjemme. Alt du trenger oppmerksomhet og nøyaktighet, og de andre testede metoder kan stole på. De kan anvendes til å gjenopprette den ødelagte stiplede bilde fabrikkproduksjon.  
Hvordan å tørke bladene for herbariet?
 Noen ting bringe ekte glede fra andre rett og slett sviktet vidkrutytysya, og resten er for foreldre. Det var min mor, og sjelden Pope skrev verker og dagbøker fylle zasushuyut herbarium - det vil si, gjøre skolearbeid i stedet høyt elsket barn. Og noen er så glad i prosessen og utfallet er fornøyd så hva som ikke skal gjøre, naturlige materialer. Og, faktisk, ikke så viktig hvilken grunn du blir bedt om å lage Herbarium: Barnas forespørsel, faktisk hobby og arbeid på den praktiske delen av avhandlingen. Det viktigste at du står overfor problemet pent å tørke i lang tid for å holde friske blader. Gjør oppgaven med botanikk lærer, mest sannsynlig at du allerede har mottatt spesifikke instruksjoner, som planter og i hvilke mengder skal gis å rapportere om lekser. Lag din egen herbarium for fritid gir en mye større felt for kreativitet. For eksempel er det mulig for et år eller flere år for å samle kopier av samme type for å deretter spore alle stadier av utvikling, og det er sesongmessige og aldersrelaterte endringer. Det har nylig blitt populære sjangere håndverk som innebærer bruk av tørkede blader og blomster, decoupage, scrapbooking. I disse tilfellene, trenger bare å få mest mulig ut av tørkede planter beholde sin opprinnelige skjønnhet. 
 Metoder for tørking blader for herbariet
 Å samle bladene bestemt for fremtiden herbarium, bedre å velge en varm tørr dag. Ikke bare fordi det i dette været vil du være mye mer behagelig tur i parken eller skogen, og det etterlater ikke gjennomvåt av regn eller dugg, ser bedre og varer lenger lagret i tørkeprosessen. Se til formål som ikke er skadet prøver, den beste - uvanlig, forskjellig fra mesteparten av de spesielle mønster eller mønster årer. Kommer hjem igjen inspisere frukten av "stille jakt", om nødvendig, tørk av med en tørr klut, uten anger forkaste bortskjemt (siden de likevel ikke får de vakre utstillinger) og begynner å tørke en av følgende metoder.
 1.  Riktig og en lang vei. Optimal for de som gjør lekser på tid og ikke rushing til utarbeidelse av herbarium. Som vi kjenner fra barndommen vil huske, rette hvert ark og plassere mellom mosjon bok eller avissider. Denne tre-lags sandwich sted i midten av en tykk bok-formatet minst A5. Bokhandel i, knusing pålitelighet for andre bøker eller noe annet tungt. Denne tørkeprosessen tar fra to uker til en måned, avhengig av rike flora og fuktighet i rommet.
   Akselerert - jern. "Mamma, i morgen jeg må passere herbarium for din stemme! "- Sier barnet kom hjem. Når forklare å handle. Og hele familien ved sengetid går til parken på jakt etter egnede blader for å tørke dem over natten før den første leksjonen. For å gjøre dette, plassere plantene mellom aviser og flere ganger sakte proprasuyte varmt jern (egnet modus "ull og naturlige stoffer"). Avkjøl rå og gjenta flere ganger før den får en overbevisende utseende, minner om holdbar, pre-forberedt herbarium. Vær oppmerksom på at slik behandling er nesten alltid friske planter er formørket og gulnede høstløvet beholder sin lyse solfylte farge. Men det blir veldig skjør, videreformidle sin klassifisering kan gjøre det, men langtidslagring i minnet - er usannsynlig.
   Alternativet - en hårføner. Erfarne foreldre hevder at tørket så i motsetning til den forrige, trenger plantene ikke mørkere. Du har en sjanse til å teste hårføner passe normal, uten ventiler og kald regime. Men risikoen er at bladene ruller opp i et rør, så hold dem og til lar kjølig og "hvile" fra tørking.
   Professional - under press. For elskere av kreativitet med naturlige materialer for unge naturforskere, biologi lærere, forskere, botanikere - alle som er ofte møtt med behovet for å effektivt forberede herbarium. Alle andre gjør ikke fornuftig å bruke en masse penger for spesialutstyr, men fagfolk vil presse på for plantene mest nøye bevare, tørr, ikke forvrenge formen og strukturen i brevet klart formidle teksturen av hele anlegget.
   Making Herbarium
   Tørket selv i henhold til reglene etterlater ikke beholde sin form i lang tid hvis de blir skikkelig vedlikeholdt. Derfor har utforming herbarium ikke bare estetiske, men også utilitaristisk formål.
  1.  Ta album med hvite sider. A3 praktisk og praktisk for andre, men du kan velge hvilken som helst.
    Anlegget er nøye skrelle av papir der det er tørket, og bære på albumside. Fix tråd (pryshyyte sterkeste steder - ben, armer). Hvis du sy, uten å lage hull i anlegget, betyr ikke at det kan stikke tynne smale strimler av hvitt papir. Hvis du bruker lim - deretter ta office "blyant" eller annen silikon lim, men PVA.
    Blader av planter kan plasseres i sidene av en av dem, eller for å danne en sammensetning i henhold til lovene for logikk, visuell harmoni eller andre som forteller deg lyst. Når du tegner opp herbariet for forskning og pedagogiske målsettinger bedre ikke å eksperimentere og gi utstillingen med mindre passende frø og deler av den samme planten. Navn av anlegget som skal signeres nederst på siden i russisk og latin.
    Du kan videre skifte plantene og albumsider pergament papir på prinsippet blotter - det vil fortsette å bevare herbariet og ekstra beskyttelse mot fukt og mekanisk deformasjon.
    I stedet for hele albumet, kan man bruke separate ark av papir eller papp - nyttig hvis det er behov for gradvis å utfylle samling av tørkede planter. I dette tilfellet, blir sidene satt i forseglede transparente filer og bindemidler. Spor sikker på å klippe det rørte skjøre gjenstander.
    Innsamling later dem videre tørking og folding herbaria er ekstremt spennende og informativ måte å utforske den rike planter. Det vil hjelpe barn føler som voksne nok en gang nevne hvor vakker i sitt mangfold av planeten vår.  
Яндекс.Метрика