Hvordan lære bølgete papegøye å snakke?
 Papegøyer kan snakke bedre enn sine større kolleger. Så hvis du planlegger å ha ikke bare en dekorativ fugl og snu den til en verdig følgesvenn - gjør det mulig, men mye tid og tålmodighet. Og hvis du bestemmer deg for å lære bølgete papegøye å snakke med tidvis opprørt med kjæledyret ditt et par ord og stolt vise gjestene snakker "mirakel bird", betyr det at det er på tide å prøve på lærerrollen.
Å lære bølgete papegøye å snakke, må starte fra en tidlig alder. Forresten, er den mannlige tilbøyelige til å skravle mye mer enn kvinner (her de ikke liker andre mennesker), så hvis du trenger en fugl sier - velg hanner.
Det er klart at papegøyen lærte å snakke menneskespråk, det bør ikke være noen alternativer i form av kommunikasjon. Så hvis du lede et par papegøyer - de er glade for å være i sin egen Twitter og ingen motivasjon dl læring av fremmedspråk de ikke vil. Derfor papegøye bør ha en.
Midlertidige ensomhet fugler vil være et insentiv for mer effektiv trening - papegøyer er veldig sosialt. Hvis han vil holde en ettermiddag hjemme, og da vil du begynne sine studier - han vil gjerne gjenta til deg ordene.
Men før det skjer - du trenger for å temme papegøyer. Det gir ingen mening å lære fuglen til du har oppnådd sin troverdighet. Hvis du sitter rolig beliggende på hånden og gjerne tweeting med deg - det betyr at han ønsker å, og imitere stemmen din. Det er en del av spillet.
La det første student av diksjon er bare én person. Til slutt, når han lærer å snakke minst de første ordene, til å engasjere seg i alle hjem og kan til og med taleopptaker - setninger for å studere og bakvaskelse kan kjøres rekord, men i begynnelsen kan det få ned fuglen forvirret. Forresten, papegøyer mye bedre oppfatte og gjengi høye priser, så det er bedre å oppnevne ansvarlig for opplæring kvinne eller et barn.
Å lære bølgete papegøye å snakke, prøve å gjenta hvert ord med samme intonasjon. Bedre å starte med enkle og korte ord og ikke flytte til en ny studie til han undersøke tidligere. Et utmerket valg for begynnelsen - hans navn eller hilsen. La merke til at papegøyer lære mye bedre ord som inneholder susing eller plystrelyder.
Å velge økter når ingenting vil distrahere deg, slår du av musikk og TV, selv høres kjent for deg kan hindre læring. Normale celler tilskriver fjærkledde kjæledyr - speil - i klasserommet bedre rene at han er distrahert. Men på slutten av leksjonen bør ikke glemme å sette den på plass, papegøye trenger en "følgesvenn" å regne ut de kunnskaper og dele nyheten.
Klasser kan vare 10-15 minutter, og en uke med trening papegøyer kan vie en halv time, vil det være nok.
Merk - du trenger tålmodighet vekt. Ikke alltid og ikke alt vil gå fort. Men hvis du er vedvarende - Dyret må snakke. Ikke i noe tilfelle skal serdtesya ikke dratuytesya hvis student suksess "vil ikke helt svarer til dine forventninger. Ødelegge tillit, er det lite sannsynlig at du vil være i stand til å oppnå bedre resultater. Papegøyer er svært følsomme for din følelsesmessige tilstand. Så det mest riktige svaret på spørsmålet: "Hvordan lære bølgete papegøye å snakke? "- Rolig og vennlig. Snakke med deg som et kjæledyr, men i dette tilfellet vil den prøve å snakke språket tilgjengelig for deg.
Vi bør heller lære en papegøye "ekle" ord, selv om fristelsen er veldig stor hooliganisme. Dessuten, hvis du allerede har begynt å trene med fugl - klarer seg selv. Det er ingen hemmelighet at noen ord papegøye vil lære en lang tid, men din emosjonelle utilsiktet ord han kan "ta" en gang for alle. Og kjæledyret ditt, som du vet, ikke spilleren - slå den av, kan du ikke. Og din uanstendig prank eller overdreven ekspressivitet mer enn en gang vil sette deg i en vanskelig posisjon.
Vanligvis papegøyer lære å snakke opp til fire måneder, noen ganger de gjør det litt senere - opp til seks eller åtte måneder, men i alle fall, vil din innsats ikke være bortkastet, og til slutt fjærkledde venn begynner å behage deg fullt artikulert tale.  
Hvordan å trimme katten din klør?
 Det faktum at hjemmet ditt furry, eller ikke så favoritt vokst kohotochki du kan finne ut om hun klamrer seg til sin indre, forlater puffs på møbeltrekk, du våkner opp om natten flittig tsarapanyem noe på soverommet eller forlate riper på huden. Yard katter nesten ikke står overfor et slikt problem, siden mye av flytting i verdensrommet og sliper bort klør in vivo. Hva gjør mine katter? Du kan klippe klørne, og hvordan du gjør det? Alle disse spørsmålene vi prøvde å gi tilfredsstillende svar i denne artikkelen.
 Du kan trimme katten din klør.
Trimming klør huskatt - er en nødvendig prosedyre for helse og velvære for dyret. Her er en liste over grunner som bør trimming klør.
 1.  Lange klør kan klamre seg til husholdning og interiør mens han prøver å unnslippe katter nadirvaty skade eller helt snappe klo.
  De lange skarpe klør vil raskt ødelegge gjenstander og møbler, som vanligvis spiller kjæledyret ditt, samt en alvorlig våpen hvis katten din noe ikke som andre levende ting i hjemmet ditt.
  Klør består av spesiell sak som kalles keratin, som er stadig voksende. Siden det er også sammensatt av menn og negler som vi har en vanlig kutt.
  Sørg for å trimme klørne på den såkalte prybыlыh (femte) fingre forbeina. De er slettes ikke i katter alene og kan vokse i en sløyfe og crash pad i bena, forårsaker smerte katt.
  Selv om katten din vant til å skrape, da hun beile klørne ikke stochuyutsya men heller mer akutt.
  Det er mye mer human enn onyhэktomyya avtale med fullstendig fjerning av klør katter under narkose, som forårsaker uopprettelig skade katter. På grunn av driften av hver finger er fjernet falanks, noe som vil redusere lagerområdet på dyret, gjøre ham lære å gå igjen, øker belastningen på muskel- og skjelettsystemet kan føre til at katten vil føle vanskeligstilte og bli en sjenert, ondskapsfull og unødvendig aggressiv dyr.
  Derfor, for å lære dyre klør podstryhanyyu trenger en tidlig alder. Dette ble etterfulgt av overførings oppdrettere og du trenger å gi kjæledyret sin innstilling om hvordan du skal trimme katten din klør. Hvis Kama grunnene til at de ikke gjorde det, eller du ble så sjarmert av oppkjøpet glemt disse tipsene, bør du ikke fortvile. Det er ingenting komplisert om denne fremgangsmåten der.
   Hvordan å trimme katten din klør.
  Trenger litt å forberede prosedyren. Du vil trenge:
  pinsett eller spesielle kohterezы (trimmere);
  bomull pads og tonic for å fjerne skitt fra klørne hvis det er der;
  lo for tale;
  håndkle;
  blodstillende.
  De fleste katter og hunder liker ikke klør omskjæring prosedyre. Temperament og karakter er forskjellige og ifølge dem de vil svare på din manipulasjon. Derfor er det tilrådelig å utføre denne prosedyren alene, at en mann hvostatyka registrert i fanget mitt og annet bearbeidd pinsett. Den mest voldelige kan være pakket inn i et håndkle eller lite teppe, etterlot seg en gratis par av bearbeidede sitater.
  Du må ta vare på tilstrekkelig belysning som gjør at du kan tydelig se hvor den rosa masse i kohotke eller skade det i ferd med å kutte.
  1.  Sette katten på kne, roe ned og ta litt stryke ett av sitatene i hånden. Å vises klo må du klikke på fingertuppen pekefingeren fra bunnen, trykke med en finger Cats tommelen sin på toppen.
   Hvordan å trimme katten din klør?

   De fleste katter har klør lys og så på den opp mot lyset vil du umiddelbart finne ut hvor det ender masse. Hvis du zadenyte det, begynner spiker til å blø, og katten vil føle smerte som papirmasse inneholder blodårer og nerveender.
   Hvordan å trimme katten din klør?

   Plasser tengene fra toppen og ned loddrett på spikeren under blodkaret og gjøre kutt spiker.
   Hvis du kutter klørne, ha spiker trimmer parallelt, det Auger kaller det økt lagdeling.
   Skarpere verktøy som du ønsker å trimme klørne, går penere kutt. Svakheter og mangler kan være glatt neglefil.
   Hvis du klippet spiker for kort og skadet ved et uhell masse, kan du bruke verktøy som hjelper stop krovotecheny. Men naturligvis blodet har til å stoppe etter 5-10 minutter.
   Konsekvent trim klør på alle poter, katt jevne zadobryuyuchy hennes favoritt godbit. Hvis det er allerede veldig mye protestert mot denne fremgangsmåten, kan du strekke det over tid, kuttet en laptsi dag.
   Gå ikke glipp av de fem fingre på forbena.
   Hyppigheten av repetisjon av disse klippet individuelt, men gjennomsnittet er 3-4 uker.
   Sørg for å prise katten din på slutten av handlingen, at hun var i stand til å bevege seg med ære ekkel for en prosedyre.  
Føflekker i landet - hvordan å bli kvitt

 Til tross for det faktum at tilstedeværelsen av føflekker i hagen indikerer tilstrekkelige miljøområder, sjelden vert å behage det faktum at spor av liv er i stand til å forvrenge og noen ganger ødelegge røttene av mange planter.
 Ganske vanlig misforståelse gjelder det faktum at føflekker er lei direkte av planter og frukt, faktisk, deres favoritt mat - insekter, det er bare dårlige planter som ikke hjelper.
 Dette er ikke å nevne det faktum at en muldvarp hull lett kunne falle og skade båndene ikke bare barnet, men en voksen.
 Derfor føflekker i landet for å bli kvitt noe som vil være tilgjengelig under gledelig ingen.

Føflekker i landet - hvordan å bli kvitt


 Hvordan bli kvitt føflekker på nettstedet


 Som det kan virke tidkrevende, men hvis det er føflekker i landet for å bli kvitt som det finnes flere måter, er det best å blokkere dem fra å falle på nettstedet.
 Det er klart at denne metoden er egnet i beste fall for en 6 hektar tomt og absolutt ikke egnet for områder med flere hektar, men metoden virkelig fungerer.
 Ganske vkopaty på omkretsen vanlig gitter eller skifer til en dybde på ikke mindre enn en meter. Det er vanskelig, plagsom, men ikke bare sparer på føflekker, men også på ugressfrø, gjennomtrengende fra naboene.
 En annen måte å bli kvitt føflekker - få spesielle ultralyd enheter som påvirker psyken av føflekker og tvinger dem til å forlate stasjonen. Disse enhetene er like vellykket, og sliter med mus.
Føflekker i landet - hvordan å bli kvitt

 Populære måter å håndtere føflekker


 De sier at de føflekker og muldvarp rotter motsette visse planter, så de som ønsker å bli kvitt dem, er det fornuftig å plante noen røtter i området chernokornya.
 Ikke forvent at effekten vil komme i det første året etter planting dette mnoholetnyka, men når det vokser, dyrene stille gå om problemet at føflekker er til stede i landet for å bli kvitt de vet ikke alle vil bli glemt.

 Ikke veldig effektive metoder


 Disse anbefalingene er knyttet til å helle noen kokende vann muldvarp Burrows eller legge dem kjemikalier eller produkter med en stikkende lukt.
 Uansett hvor mange meget fersk sild ikke ble anbrakt i et hull, vil det bidra til bare en spesifikk blokkade av dyreskinn og nye trekk. Derfor kan betraktes bare midlertidig, men ikke permanent disse tiltakene.
 I beste fall føflekker på kort flytte til et annet område, og det er mulig at de vil bo og deretter lage et nettverk av tunneler mer omfattende.  
Яндекс.Метрика