Hvordan lære å danse lezginka?
 Energisk og spennende danse lezginka - er et spill som simulerer konkurranse mellom guttene. Det krever mennesker av god fysisk form, styrke og utholdenhet, og jenter (ja, de også danse lezginka, selv om bevegelsene satt dem helt annerledes) - nåde og glatthet av bevegelse. Alle som noen gang har sett en forestilling lezginka energisk, sterke og smarte gutta alltid drøm å imponere de rundt sin egen ytelse.
Historien til denne dansen dateres tilbake til hedenske kulter og ritualer, som en av sine hovedelementer er bildet av en ørn (det er helt tydelig når dansere stolt stige på tærne og rette armer og vinger). Det er nødvendig å huske på de som ønsker å lære å danse lezginka.
Når lezginka martial rituell dans utført av menn, og for å øke militær ånd. Og denne dansen lov til å møte gutten og jenta (strenge regler forbyr kaukasiske jenter gå ut). I bryllupsseremonier jenter også utført denne dansen, og da den unge skjønnheten i ferd med å forlate, en ung mann i dans gjennom ulike bevegelser og PA perehorodzhuvav hennes måte. Dette på ingen måte være borti det - i gamle dager i fjellet strenge lover for en slik frihet kan til og med drepe gutten.
Magomed nå - det er utrolig underholdende dans, et symbol på lykke og kjærlighet, og for en ung person å vise sin styrke og smidighet.
De fleste innbyggerne i Kaukasus spørsmålet "hvordan å lære å danse lezginka? "Generelt ikke forekommer - bevegelsene de kjenner fra barndommen, og selv barn kan stolt heve hendene, gå i denne utrolig vakker dans.
Men hvis du ikke har lært fra barndommen å skape denne stolte og ukuelig vortex bevegelse, betyr det ikke at alt er tapt. Lær å utføre lezginka er enda mulig.
Den beste måten å lære på er å slå til en profesjonell lærer og koreograf på trening, og individuelt eller i gruppe - det er ikke så viktig. I denne form for utdanning spesialist ser deg utenfra og raskt korrigerer hvis noe går galt. Dette er den mest effektive måten å lære like etter et par økter du kan ha noe. Men, selvfølgelig, til å danse virtuos beherskelse av teknikken er fortsatt langt unna. Dette tar år med trening.
Hvordan lære å danse lezginka?
 Dersom de relevante kurs i din by der, og horeohraf- "populistisk" med kunnskap lezginka det er også sjelden å komme elektronisk hjelp: her vil du finne en trening video kurs - både betalte og gratis. Vanligvis vil gratis kurs gir deg bare det grunnleggende: de hjelpe deg å lære noen grunnleggende bevegelser. Men før du betaler for hele studium første klasse (de er vanligvis gratis) fra flere virtuelle skole danser. Allerede på første leksjonene kan forstå lærerne som hører til spørsmålet om sjel og entusiasme, og aller viktigst - i stand til å lage kompliserte enkelt, og ikke omvendt.
Hvis du har venner som danser vel lezginka, kan du be dem om å vise deg sine trekk og av uavhengig av hverandre. Men nettbaserte kurs er fortsatt bedre.
Noen tips for de som planlegger å lære å danse lezginka uten personlig koreograf.
lezginka krever fleksibilitet og fysisk styrke, vil du mestre denne dansen raskere enn i best fysisk form er. Siden belastningen på erfaringene til å være betydelig, må vi begynne hver klasse med oppvarming og stretching - så du vil spare ved å strekke musklene;
Denne dansen har mye å gjøre med steppe og springen - den samme foten treffer bakken i takt med musikken. Svært viktig er presisjon, slik at hver bevegelse skal trene mange ganger, husker følelser og drama av dans;
ikke mindre oppmerksomhet bør rettes mot bevegelser og hender - de tjener ikke bare til å lage spesielle estetikk og nåde bevegelse, så danseren opprettholder også balansen mens sparker komplekse bevegelser;
Tenk outfit: kjole ideell for utviklingen av dans vil være tradisjonell georgisk kjole. Men på grunn av mangelen på dem passe enhver løse klær er viktig bare at det ikke er lammet bevegelser, men ikke hengt.
Lære denne dansen, må du huske på at det er like viktig og perfekt beherskelse av teknikk og sterk emosjonell stemning, bare så lezginka resultatene vil bli virkelig spektakulært skue.  
Hvordan å drikke fersk juice?
 Fordeler duftende og velsmakende drinker fra frukt og grønnsaker gir ikke mening å argumentere sånn for det større gode juice bør ferskpresset. Mange har allerede dannet sine preferanser i valg av juice er uten saklig kunnskapsgrunnlag. Den øverste linjen på Rangeringen er appelsin, grapefrukt og ananas juice. De prøver å finne den mest kvintessensen av hva, generelt, fersk juice rik, kompleks vitaminer, enzymer og mineraler, beskyttelse for immunforsvaret, strukturert vann. Juice du kan drikke for moro, men du kan ta dem i systemet som sokoterapiyu. De kan erstatte bruk av juice av frukt og grønnsaker?
 Selvfølgelig ikke. For det første at noen juice - et komplett sett med konsentrasjon av vitaminer, mineraler, flavonoider. Og alltid nyttig er at representert i moderate mengder. Dernest frukt gi vår fordøyelseskanal komponent som gir full funksjonalitet - fiber. Derfor juice ikke kan erstatte bruk av full-fruktene av jorden.
 Du kan slukke tørsten juice?
 Hvis du tent denne ideen, la det som håpløst. Selv om frukt og består av 80% vann, glukose og sukrose i dem, blir oppfattet av kroppen, snarere som mat, ikke drikke. Derfor juice for å slukke tørsten vil mislykkes. I tillegg er frukt juice drikke tillates ikke mer enn 300 ml per dag, og en daglig rate på vann - 2 liter. Juice bør drikke 30-40 minutter før måltider, som de provosere gastric juice. Etter at det er nødvendig å skylle munnen for å nøytralisere de destruktive arbeids syrer som finnes i saften.
 Medisinske egenskaper av juice
 Hvis vi betrakter saft i form av terapeutisk effekt, da, selvfølgelig, ikke kan gjøre uten legens råd. Selv juice kan være ineffektiv minst like bra som de fleste - farlig for helsen. Til å begynne, må vi fastslå effekten av sokoterapiyi du forventer.
 Hev tone, styrke immunforsvaret, fylle kroppen med energi og handlekraft - appelsin, gulrot, rødbeter, sitronsaft.
 For å styrke det kardiovaskulære systemet - kiwi, grapefrukt, appelsin, bete, gresskar, drue juice.
 Støtte kapasiteten på nyrene og leveren - drue, gresskar, rødbeter, pære juice.
 Redusere vekten - ananas, eple, pære, gresskar, tomat, grapefruktjuice.
 Anemi - eple, granateple, gulrot juice.
 Når pasienten mage - juice av kål.
 Hvordan å drikke fersk juice
 Fresh mister ikke sin verdi etter de første 15 minuttene av produksjon. Det er mest effektivt for sin mottak - morgen og mellom lunsj og middag. Saften bør drikke uten filtrering, sammen med massen. Forberedelse og spill juice bør gå uten kontakt med metall, noe som ødelegger deres vitamin verdi. Ikke all saften du kan drikke på tom mage, men du kan drikke før måltidet. Juice kan ikke drikke medisinen.
 De fleste saft på grunn av deres konsentrasjon, anbefales det å fortynne med vann, fortrinnsvis mineralsk eller filtrert, eller blandes med andre safter for harmonisk smak og myk virkning. Sitronsaft fortynnet med varmt vann og honning. Noen juice manifesterer seg mer effektivt i kombinasjon med visse additiver. Således, for gulrotjuice - en krem ​​for tomat - vegetabilsk olje i små mengder.
 Prinsippet om å blande saft, frukt juice stein med kostochkovыmy, frukt med en klype semechkovыmy. En annen tilnærming til miksing juice, saft fra gule frukter blande med samme fargepalett, grønn med grønn, oransje med oransje. Forresten, er mest utsatt for alerhetykiv juice med gule og røde frukter.
Hvordan å drikke fersk juice?
 Den mest balansert sammensetning av juice:
 eple-sitron-bete (stimulere fordøyelsen);
 grapefrukt, mandarin, lime-is (oppkvikkende morgen);
 pære-banan-orange-krem (vitamin kompleks);
 eple, melon, honning (for vekttap);
 eple-selleri-bete (akselererende metabolisme);
 agurk-sitron (fjerne overflødig væske);
 gulrøtter, aloe juice hvete gress (foryngelse).
 Juice ikke lagres. Bare Beet anbefales før du bruker stativ i kjøleskapet i 2-3 timer. Hvis det er en ekstrem behov for å beholde allerede kokt juice, hell den på øverste laget av sitron og en lukket glasskrukke tett lokk, så det vil stå i kjøleskapet i opptil 8 timer.
 Hva kan skade juice
 Det høye innhold av karbohydrater i fruktjuice dreven bruk fører til den uunngåelige helhet. -Sammensetningen i enkelte typer juice ødelegger tannemaljen. Mikrofloraen i tarmen, ikke alle mennesker er i stand til å takle konsentrasjonen av sine medlemmer. Lakserende effekt fleste juice, økt eksitabilitet av tarmen kan føre til diaré. Interesser gulrot juice kan føre til leversykdom. Aksept av vin ledsaget av en kraftig frigjøring av insulin, som er farlig for bukspyttkjertelen. Dette juice er kontraindisert for diabetikere og folk som lider av fedme. Bete juice kan føre til kvalme og svakhet, svimmelhet. Tomatsaft forverre pasientens tilstand i forgiftning av noe slag.
 Reglene er enkle å huske
 Bruke for å lage fersk juice bare moden og kvalitet frukt. Drikke juice gjennom hele året, med fokus på sesongens frukt og grønnsaker. Fruktjuice drikke gjennom et sugerør. Ikke erstatte juice spise rå grønnsaker og frukt.
 La kraften i jorden og solen, vedlagt i frukt, vil gi deg energi av liv og ungdom.  
Яндекс.Метрика