Hvordan å lære engelsk på egenhånd?
 Nå svært populære engelske språket. De som har det lettere å få en jobb før de åpner bredere horisonter for karriere og blir i utlandet slike folk er ikke tapt, og kan alltid gjøre en restaurant eller spørre hvordan du kommer til rett sted. Noen ganger folk foretrekker å lære et fremmedspråk selv. Det finnes mange programmer, videokurs, lyd. Imidlertid er spørsmålet: er det mulig å lære engelsk på egen hånd og virkelig flytende i det? Vurdere de grunnleggende aspekter av å lære et fremmedspråk, metoder og algoritme.
 Selv lære engelsk, så det effektivt? Bestemme formålet og evner
Til å begynne, vi definere muligheter. Selvfølgelig vil ikke alle være i stand til å lære et helt ukjent språk. Kunnskap om at barn får i skolen, vanligvis mangler. Selvfølgelig, noen engelsktimer per uke tilbyr stort sett generelle ideen. Noen undervist i skolen et annet fremmedspråk, og deretter møtt med behovet for å mestre engelsk.
Nå kan alle kjøpe læremateriell, studere boken ulike kurs for å lære engelsk og få til å fungere. Men for å oppnå virkelig gode resultater i de fleste tilfeller umulig, hvis ikke noen ganger søke hjelp fra en erfaren lærer, veileder eller innfødt. Det finnes flere alternativer for effektive selvstudium fremmedspråk.
 1.  Først må du finne ut hvor godt utviklet evne til å lære språket. Det faktum at du kan ha en naturlig gave, som vil tillate deg lettere å oppfatte og huske materialet heller lære uttale. I dette tilfellet, vil du være i stand til å lære engelsk på egenhånd, nesten uten hjelp fra lærere. Etter pedagogisk litteratur, sammenligne hans måte å tale på engelsk med eksempler på lyd-CDer, trening lesing og skriving, du gradvis mestre fremmedspråk helt. Men noen test fortsatt trenger:
  Lære å skille faser og bestå "eksamen" la spesialist vil evaluere fremgangen din;
  Prøv å finne en upartisk person, fordi en person har for å gi en objektiv mening;
  når du føler at du allerede kjenner godt språket må bestå en grundig inspeksjon, en erfaren lærer eller en innfødt, en mann som lenge har levd blant morsmål og holder det, vil du være i stand til å forbedre og gi konkrete råd.
  Hvis du er begavet med evnen til å lære språk, mest sannsynlig vil du være i stand til å lære engelsk godt selv. Så det er fornuftig å fortsette med studier av andre språk, som fransk. I fremtiden, lære et nytt språk mye lettere - hjelper annen kunnskap.
  Folk flest neppe lære fremmedspråk. Å arbeide nødvendig å huske mye av ordforråd, grammatikk, uttale av vanskelig å mestre. Komme til studiet, må klart definere dine mål.
  Hvorfor lærer du engelsk?
  I noen tilfeller må du demonstrere sine ferdigheter? Kan du bruke ordbøker, lærebøker?
  Hvilket språk trenger du å lære for konkrete aktiviteter, skriftlig eller muntlig?
  Du må kommunisere på engelsk, ta et fremmed språk flytende og snakke utenlandsk?
  Hvordan å lære engelsk på egenhånd?
   Mye avhenger av de målene du setter for deg selv. Du vil være i stand til å mestre det engelske språket alene, bare av og til henvise til læreren hvis du planlegger å oversette tekster og materialer på et fremmed språk. I dette tilfellet vil du trenge skole kunnskaper, ferdigheter, språktilegnelse.
  Hvis du klarer å noen ganger refererer til referanselitteratur, mye fortsatt være i stand til å få til å fungere. Du bør imidlertid være oppmerksom på et viktig poeng: du må huske grunnleggende ordforråd, flytende grunnleggende om bygging av setninger og tekster, å kjenne de viktigste grammatiske kategorier. Ellers vil arbeidet være svært ineffektive, og du kan ikke unngå feil.
  Den vanskeligste tiden i å lære engelsk - beherske muntlig tale. Det er vanskelig å lære å uttale lydene intone setningen oppfatter fremmedspråk og forstår det godt, er lett å si. Dette blir et stort hinder for selvstendig språklæring. Du kan kjøpe spesielle kurs, lytte til lydopptak. God trening og bruke ulike teknikker. Men noen ganger vil du definitivt trenger å kontakte lærere, rådføre seg med eksperter. Det beste alternativet - å jobbe med vanlig lærer eller en innfødt. Og du vil lære engelsk seg og engasjere seg med læreren bare av og til, etter behov. Konsultasjon er best utført med en viss tidsplan og utføre ulike oppgaver:
  konsolidere materialet dekket;
  sjekk med læreren hvor godt du har skriftlig og muntlig tale;
  å kontrollere test diktater, essays og presentasjon på engelsk etter å ha studert den delen;
  off dialog med veileder, kommunisere med dem på engelsk.
  Da læreren vil være i stand til å forklare uforklarlige øyeblikk fikse dine feil, riktig uttale, gi råd, tar hensyn til dine individuelle egenskaper og hensikten med å lære et fremmed språk.
  Så din jobb er å studere engelsk språk vil bli delt inn i to komponenter: selvutvikling materielle og konsultasjon med læreren.
   Lære engelsk på egenhånd. Flere teknikker og tips
  Hvordan å lære engelsk på egenhånd? Det finnes flere effektive metoder og enkle regler som vil hjelpe deg å mestre et fremmedspråk.
  1.  Først samle alle nødvendige materialer. Bedre kjent med flere engelskspråklige programmer, begynne å jobbe parallelt 2-3 og deretter velge den mest passende for din bestemt system av utdanning. Refererer kun til velprøvde systemer, pålitelige og akademiske eller du vil møte risikoen for substandard materialer.
   Vedta et par bøker og notatbøker. Gjør alle oppføringer nøye, ikke gå glipp og ikke kast av materialer, selv om det emnet har lenge gått. Fra tid til annen forhåndsvise hele arkivet.
   Ikke glem å ta notater for hånd, skrive ord, setninger, tegne et diagram. Finn ut alt for at bidra til en bærbar PC. Så du involverer ulike typer minne.
   Treningen er ikke distrahert, unngå avbrudd i klasserommet. Det er viktig å konsentrere seg.
   Lag en personlig tidsplan. Til tross for at du velger å studere på egenhånd, må du følge en bestemt tidsplan.
   Fordele belastningen slik at du kan lære godt og omtenksomt planlagte volumer i angitt tidsperiode.
   Ikke prøv å lære engelsk i en svært kort tid. Gode ​​pedagogisk kurs rettet ikke å øke hastigheten, effektivitet og kvalitet i utdanningen. Raskt studert materialer du like gjerne glemme, og vil fortsette å bli trent igjen.
   Beholde eller hoppe over klasser. Initial behov bedre hvile en dag i uken. Imidlertid bør lange pauser ikke gjøres, selv om du må forlate eller ferie på sjøen. Ta bøker, plater og CDer med dem. Engasjere repetisjon, lære nytt materiale, bare å senke lasten.
   Selv i produksjonen må kontakte trening, bare ta hensyn til 2-3. Dette vil ta deg 15-20 minutter, og du vil se hva du lyktes i det, men noe trenger fortsatt å jobbe neste uke.
   Bruke enkle teknikker og trening. Ta noen bøker på engelsk, og gradvis forvandle dem til russisk. Følg byggingen av setninger, lenker og forme ord, semantisk logikk i fortellingen. Husk modellen, som omfatter det meste av setninger. Lære engelske dikt og sine oversettelser.
   Lytt til klassiske komposisjoner på engelsk, lære et fremmedspråk godt tatt. Du kan se engelsk TV-kanaler: lytte til nyhetssendingen, vil du trene ferdigheter skillet på engelsk. Slik at du gradvis venne seg til å lytte til og forstå tekster på et fremmed språk.
   Utvikle ferdigheter i skriftlig og muntlig tale. Hver dag, bruke minst 30 minutter med trening. Beskrive gjenstander, fenomener og hendelser i engelsk. Erklære kjendiser, filmer og bøker, venner og slektninger på engelsk. Og si hvert ord nøye og ikke nøl med å kontakte oppslagsverk: Bruk vokabular du vil være i stand til å huske. Gradvis vil du lære å verifisere deg selv og fylle hullene i utdanning.
   Snakker engelsk og skrive sin tale. Sammenlign det med eksempler på utdanningssystemer. Så du kan se sine feil, svakheter, fikse bugs og forbedre uttalen.
   Veldig bra, hvis du har mulighet til å tidvis kommunisere med mors fremmedspråk. Snakk til ham på engelsk. Han vil være i stand til å korrigere deg, for å gi råd.
   Vær spesielt oppmerksom på grammatikk, vokabular, uttale. Nøye studere de engelske ordene. Stadig fylle på vokabular ord og gjenta ulike tematiske grupper hver dag.
   Det er viktig å stille inn til å arbeide og å oppmuntre meg selv forklare å lære engelsk. Husk hvordan dette er nyttig og lovende - har internasjonalt språk.
    Algoritme for å lære engelsk
   I studiet av fremmedspråk følge en gitt algoritme.
   1.  Arbeid på timeplanen. Gå på den mest effektive, ikke distrahert, og leser hvert ord nøye og si, lage plater, om nødvendig, tegne diagrammer.
    Gjenta gått og bla gjennom alle postene for den siste perioden (7 dager) hver uke.
    Ordne alt materialet på forhånd. Umiddelbart skissere hovedsegmenter. Etter fullførelse av den store temaer delen gjentar alt materialet er dekket. Kanskje det vil ta en hel dag, hvis partisjonen er stor nok.
    Sjekk deg selv hver dag: å skrive på ordene, reglene for forsyning og poesi.
    Fra tid til annen kontakt med læreren, veileder. Du korrigere manglene vil ta.
    Ta gjerne kontakt med trening. Lese, skrive og snakke på engelsk, oversette tekster. Lær flytende språk, kommuniserer det, beskrive fenomener og gjenstander, til muntlige dialoger.
    Så du kan lære engelsk på egenhånd.  
Hvordan bli en sterk personlighet?
 Når vi ser på kjente mennesker eller for venner som har gjort livet i toppen og det første som fanger øyet - deres fantastiske karakterstyrke. De er som regel glad, smart - det synes ingen storm kan ikke slå dem ned. Uvilkårlig jeg ønsker å være som dem, ikke bøye under vekten av livets problemer inkluderer vinneren av ulike problemer generelt - bli en sterk personlighet. Hva du skal gjøre dette?
Heldigvis kraften i naturen - det er ikke arvelig. Og bli mer i stand til alle. Så vi gjør det hele tiden at alt vi opplever, legger erfaring, legger hver seier tillit. Vi zahartovuyemosya og nabyrayemosya styrker. Men hvis du ønsker å fremskynde prosessen, hva - er det noen tips som du kan følge for å fremskynde arbeidet med deg selv.
 Hva er dine mål
Først og fremst, noe som gir styrke sterk mann - er hans mål. Og starte din vei til toppen makt bør fra det. Faktum er at hvis målene ikke gir deg nok styrke og energi til å oppveie fjellene og ærefrykt for sine prestasjoner, er det sannsynlig at dette er ikke bare dine mål. Jeg slår til full effekt av den heroiske styrke gjør deg ikke noen medfødt svakhet, og den vanlige kjedsomhet. Vi søker alltid andres mål kjedelig, bare fordi de er ikke vår.
Så bestemmer hva du vil ha den. Stopp et øyeblikk, husker barndommen drømmer, "prøve på" over ulike alternativer for videre utvikling. Hvilken som liker deg? Hva ønsker du å gjøre? Hva vil du ha? Mektig ånd som du ser med beundring, og så ble slik at deres mål var verdt det. Og ikke i en universell skala og for sig selv.
Velg din egen mål - og gjøre hver dag for å komme nærmere det, dette er hva som vil gjøre deg sterkere.
 Stol på deg selv
Vi er så vant til å stole på andres mening og tillit myndighet, som nesten ikke stole på seg selv. Du har sett på nok "rollemodeller" lært mye av suksesshistorier. Hvis du studerer dem nøye, bør du legge merke til: disse gutta er så vellykket har oppnådd mye av det som ikke hørte hva de sier. Hva betyr dette? Du eier mening - og du vil som oftest det riktig, det skal være lett å høre. Og lære å si det klart og trygt.
 Fysisk form
Du tror det er kjedelig, men igjen vi begynner å snakke om riktig ernæring og regelmessig mosjon. Tross alt, hvis din helse ikke er i orden, og fysisk form er dårlig, du bare vil ikke styrke til å være sterk. Og forresten, evnen til å organisere seg og få riktige vaner (til fra å lese bøker besøke treningsstudioet) - alt dette i seg selv er et tegn på en sterk mann.
 Gjeld
Nå er det på tide å avsløre hemmeligheten. Du vet, vi tilbringer mesteparten av kreftene, og så mye at de ikke forblir mer enn noe? For utestående forpliktelser. Planer som ikke er iverksatt, ting som er gjort, er løfter ikke innfridd. Dette er en tung byrde på skuldrene og du alltid bære den med deg. Hvis du klarer å miste denne vekten, du lurer på hvor mye mer energi du vil ha for å holde på den.
Hvordan du gjør det? Veldig enkelt. Eller starte øvelsen plan (rapport til slutt, kaste røyk, ta "haler", bære treet, ta ut ting fra pantry, rank, endelig, sønn til dyrehagen). Eller, hvis dette ikke er mulig, nekter å gjøre det. Bare ikke frata igjen og igjen løse disse problemene for senere. Døm selv: hvordan å bli en sterk personlighet, hvis du stablet på alle sider irriterende småting og uløste problemer? Du vil se, når du forstår "vekter", føler du deg i stand til mye.
 Lære å si "nei"
En annen viktig ferdighet for de som bestemte seg for å bli en sterk personlighet, er evnen til å nekte. Uten det, du "gjøre ut i stykker" en stor hær av manipulatorer. Ikke å måtte kvitte seg med gammel gjeld og forpliktelser, skaffe deg nye. Og ingenting beveger seg fremover språk vil bli borte. Si "nei" til TV (mester av manipulatorer) annerledes enn du vil lang tid å bestemme hva du skal kjøpe og hvordan du bruker tid. Si "nei" til folk med hvem du kommuniserer ikke er fornøyd. Til slutt, hvis du vil, si "nei" sjefen når han sender deg til å jobbe på søndag (selvfølgelig, hvis du har tilbrakt natten fredag ​​og lørdag på grunn av inspirasjon av å jobbe på et prosjekt århundre og et spørsmål om hans liv) .
 Alltid være sterk?
Et siste spørsmål: om å være for sterk? Det er ganske smart felle. Hvis du posisjonerer seg som supermenneske bryst klar til å møte alle de problemene, ikke bli overrasket over at rettssaken vil skje. For altfor sterk menneskeliv uunngåelig tester av styrke. Hva kan jeg gjøre for å unngå dette? Det er enkelt: uansett hva du karakterstyrke hadde tidvis la en liten svakhet. Etter en veldig sterk personlighet ikke behov for å bevise sin styrke. Inkludert seg selv.  
Яндекс.Метрика