Hvordan å lære engelske ord?
 Ordforråd er en viktig basis for eierskap i alle språk. Derfor ikke overraskende at det i det engelske språket spiller en viktig rolle læring utenlandske ord. Ikke alle mennesker har en god nok minne, og volumet er veldig stort ordforråd. Det er viktig å utvikle ferdighetene til utenatlæring, stadig fylle vokabular, ved hjelp av enkle tips. Best undervise vokabular for en bestemt algoritme, og forhindre sammenblanding av ord, glemmer materialet allerede lært enkle triks for å hjelpe og teknikker.
 Metoder pugging engelske ord
Å lære engelske ord raskt og effektivt, bruker en rekke teknikker.
 1.  I prosessen med å memorere ord forsøker å oppfatte forskjellige måter:
  skrive dem;
  og si høyt flere ganger;
  male fargede markører, rader hver bokstav;
  indusere mentalt assosiativ array: ordet kan ligne på noen russiske ord forbundet med en bestemt verdi hendelse i livet ditt linje av sangen, tittelen på filmen.
  Organisere klasser slik at de har forårsaket positive følelser. Oppmuntre og motivere deg selv til å fungere. Skape optimal psykologisk atmosfære, og setter deg opp for en positiv holdning til å huske fremmedord.
  Kunnskap om et fremmedspråk må være din nyttig senere i livet, vil kvalifisere for den prestisjetunge jobben, og lover å vie sitt liv yrke.
  Hvis du liker å lese, kan du lese de klassiske og elskede verk på originalspråket.
  Hvis drømmen er å ta en lederrolle, kan du ikke gjøre uten kunnskap om de viktigste internasjonale språket.
  Prosessen med å lære ordforråd er en fin måte å utvikle og trene hukommelsen.
  Gi de spesifikke priser: kjøpe en billett på kino, favoritt ting, men bare etter at det planlagte arbeidet på studiet av det engelske språket.
  Få en vakker og fargerik heftet poster. Gjør det alle engelske ord. Del side vertikal linje i to deler: på den ene siden skrive engelske ord, på den andre - deres russisk oversettelse. Det er ønskelig å ha en tykk notatbok for å samle hele hennes vokabular studert, og flere små notatbøker. De vil være praktisk å skrive de ordene som du studerer i øyeblikket, og å gjøre dem fra minnet vokabular lært tidligere.
  Prøv å fordele på de grunnleggende vokabular av emner. For eksempel ord som betegner slektninger, som folk av farge, planter og grønnsaker. Pugg vokabular tematiske grupper på 5-10 ord og deretter bare huske.
  Tren deg til trening. Veldig effektiv trening er som følger:
  lære ordene ulike tematiske grupper i 10-15 dager;
  regelmessig gjenta materiale fra blad og penn i hånden, skrive ord fra minnet, alternerende mellom engelsk og russisk versjoner;
  når du føler at du er godt kjent med en viss mengde ord, ca to uker etter arbeid, begynne å trene hele tiden;
  finne noen objekter: room, film, klær, Day, favoritt ting og hendelser, beskrive dem, finne de nødvendige engelske ord;
  Din oppgave - å huske så mange utenlandske ordforråd og uttømmende snakke om objekter og hendelser.
  Tenk at etter hver treningsøkt, vil du være sikker på seg selv: jo mer du jobber, jo mer passende ord omtale. Det er nødvendig å fortsette sin utdanning, ikke å la hullene, kan du fritt kalle alle ting engelsk.
  Ta en vanlig bildebøker du leser som barn, kort eller kalendere, tidsskrifter. Ring alle fag, detaljer, farger, events, ved hjelp av engelske ord. Det er bedre å brenne dem til et ark eller en bærbar PC, bare peke russisk oversettelse. Gradvis vil du se at det ikke forvirrende betydningen av ord, vokabular nevne mye enklere og raskere uten store anstrengelser.
  Lytt til engelsk musikk, klassiske komposisjoner (f.eks, i utførelsen av Presley, The Beatles). Lær å ta engelske ord ved øret. Du kan kjøpe spesialpedagogiske CDer, så du vil være i stand til å lære å kjenne igjen, oversette utenlandske språklyder, merker det i et kjent språk.
  Bruke bøker for å lære engelsk. Dette kan gjøres på to måter;
  sammenligne kilden i et fremmed språk med oversettelse til russisk, fremhever kjente og ukjente ord: "Les en bok, ser i oversettelse;
  Prøv å forstå betydningen av noen få setninger, avsnitt, finner dem alle du kjente språk.
  Tren deg hver morgen, gjør vanlige gjøremål og forbereder seg på en fottur i skolen, på gata, husk minst 10-15 ord av engelske ord. Recollect var ikke tilfeldig, men i et bestemt system:
  de tematiske grupper;
  ord som begynner med en bokstav;
  leksikalske enheter som kan beskrive en hendelse, event, objekt.
  Skriv engelske ord på biter av papir eller kort tett, ord på den ene siden, og på den andre - oversettelse til russisk. La disse kortene overalt du følge, sette dem i lommen, en bag, en skuff. Ta fra tid til annen huske engelsk eller russisk oversettelse av et bestemt ord.
   Hvordan å lære engelsk ordforråd, generelle anbefalinger
  Følg noen generelle anbefalinger under læring utenlandske ord.
  1.  Lag en klar plan for arbeid og nekte det ikke.
   Tidsplanen bør være nok tøff, men rimelig, lastfordeling, den mest objektivt vurdere deres styrke. Å lære 10-15 ord per dag - et godt resultat.
   Du kan gjøre i helgen, men dedikerer hver dag, selv om han ikke er trening, repetisjon av materialet.
   På ferier og helger, bruke 1-2 trening, tilbakekalling lært vokabular, guidet rettet mot trening. For eksempel, navngi objekter i rommet, deres tegn, handlinger. Denne jobben tar bare 10-20 minutter, men gjør mye bra.
   Skissere bestemt mengde engelsk ordforråd som du trenger for å mestre en viss tid, ca dele av dagen, men la tid til å hvile - minst en gang per uke.
   Diskutere arbeidet med venner, kjære, dele suksesser, ring ordene du har lært.
   Zauchuyuchy ord, opplæring minne, aldri forstyrret av utenforliggende faktorer, ikke snakke, ikke hør på musikk, ikke avbryte klasser. Den eneste måten du vil bruke tiden din med omhu og fungere veldig effektivt.
   Forsøk aldri å undersøke bare en masse ord å lære utenat materialet: vokabularet raskt bli glemt. Da må du bruke dobbelt arbeid, studere engelske ord igjen.
   Ikke øke dramatisk gitt tempoet i arbeidet, din jobb - for å lære ordene sakte, forsiktig, for å huske dem i lang tid.
   Tune in til en positiv tone de positive faktorene og insentiver.
    Lære engelske ord effektivt. Algoritme
   Bruk en enkel algoritme for å øke effektiviteten i arbeidet ditt på studiet av det engelske språket.
   1.  Begynne å arbeide på morgenen før du går til skolen, eller dag.
    Les en gruppe av ord som du har tenkt å utforske for dagen. Les nøye, ett ord.
    Si høyt hvert ord nøye 2-3 ganger, ikke glem oversettelse.
    Lag et mentalt bilde tilsvarende betydning.
    Skriv ned alle ordene på et ark i to kolonner: engelsk ordforråd og hensiktsmessig russisk oversettelse.
    Etter resitasjon av innspillingen, og vil du se at noen ord blir husket. Nå starter bevisst læring.
    Når du husker ordene, ha det gøy. Skriv dem ned fra minnet sammen med oversettelsen.
    Du må kanskje ta opp en gruppe av vokabular oversettelse gjentatte ganger til du ikke kan spille alt uten feil.
    På kvelden, en gruppe av ord igjen, igjen bruke metoden av selvtillit.
    Alle tre eller fire dager begynner å gjenta alle ordene studert nylig.
    Les din hjemmelaget ordbok, vise poster, ikke glem om trening, lære å oppfatte ved øret og vokabular Aktiver ulike minner, snakke, lese, skrive alt materialet. Da vil du huske i lang tid og gode engelske ord, kan fortsette å være flytende i det internasjonale språket.  
Hvordan lage en forespørsel til arkivet?
 Hva folk gjør når det er behov for å gjenopprette tapte data av forskjellig art eller lære sosialt meningsfull informasjon (dette kan være dine slektninger, få kopier av tapte dokumenter, informasjon om restaureringsarbeidet, priser, plassering av personer eller institusjoner og annen tilleggsinformasjon)? Selvfølgelig, kan du lese i arkivet. Men for å gjøre dette, er det viktig å vite hva slags arkiv du trenger og hvordan du gjør en forespørsel til arkivet. Dette er hva vi vil diskutere i denne artikkelen.
 En bit av arkiver
Til å begynne med, at arkivet er offentlig (minst - privat) institusjon hvor visse vilkår som sikrer maksimal sikkerhet offisielle dokumenter er lagret. Dette arkivet er ikke bare ansvarlig lagring, men gir også tilgjengelig informasjon som offentlige myndigheter og borgere.
Arkiv rett der i antikken. Dette er historiske funn, som viser at alle sivilisasjoner som har nådd et visst nivå av utvikling, var offentlige registre. Å ha overlevd dokumenter fra arkivene til Babylon, Egypt, assyriske rike, gamle Roma (det var ikke bare arkiv senat og konsuler, men arkivet av prester, samt individuelle arkiver prominente familier), Bysants, Hellas og middelalderens Europa fra arkivene . Jeg må si at for mange tusen år siden, arkivene ble delt på en territoriell basis: de sentrale arkiver og lagring og de som var i provinsene. I Europa, derimot, var opprinnelig arkiver overherrer og vasaller, og deretter - kommunale og kirke arkiver.
 Moderne arkiver
I dag arkiver fonduyutsya regionalt og avdelings basis. Dette betyr at de holdt poster som passerer organisasjoner, og informasjon knyttet til et bestemt område (region, by) eller byrå, slik som Forsvarsdepartementet (som også er de sentrale og regionale arkiver).
Alle arkiver er delt inn i:
føderale regjeringen, staten, aktuell og historisk;
kommunale og byen;
offentlig, privat, samfunnet.
Be arkivet snakke om dette, eller at informasjonen kan både enkeltpersoner og organisasjoner og regjeringer (slike spørsmål har vanligvis offisiell karakter), og personer bosatt i utlandet (kalt konsulære slike forespørsler).
I tillegg er arkivene ikke alltid be om detaljer om en bestemt person, ofte spurt som historiske dokumenter. Dette gjøres av de som trenger dem av yrke, for eksempel forfattere, skribenter og forskere. Arkiverte dokumenter er ofte brukt når du skriver avhandlinger eller forskningsrapporter. Hvor er nødvendig dokumenter for å skrive en forskningsrapport, i tillegg til pass og anvendelse av bestemmelsen bør også dokumentere for organisasjonen, studere eller arbeide der søkeren bekrefter hans status og temaarbeid.
 Hvor det bør behandles?
Hvordan lage en forespørsel til arkivet?
 Ofte kommer til å invitere noen dokumenter eller opplysninger fra arkivene, folk vet ikke nøyaktig hvor de skulle gå. Det hele avhenger av hva du er interessert i. For eksempel, for å få en sivil informasjon (dato, sted av fødsel, død, ekteskap) kan bli funnet i arkivet distriktet registret kontor. Men her må vi vurdere at distriktet arkiv dokumenter lagres maksimalt syttifem år, så hvis du er interessert i tidligere data må kontakte ved den regionale arkiv registret kontor der alle dokumenter fra områder. Hvis vi snakker om fornyelses poster i arbeidsboken, bør du ta kontakt med avdelings arkiver, for eksempel, den russiske State Military Archive (i tilfelle av militært eller sivilt personell) eller territorielle arkiver i disse byene eller områder der bedriften er lokalisert, som arbeidsfolk. For informasjon om sjømennene bør kontakte Central marine arkivet. Hvis du leter etter informasjon om noen, men vet ikke hvor du skal begynne å lete etter informasjon, er det best å kontakte distrikts eller byen arkiver på stedet av planlagt opphold av den personen eller.
Du kan også bruke den elektroniske guiden for nasjonale arkiver - guides.rusarchives.ru. Der kan du søke gjennom 49 regionale og 31 føderale arkiver. Du kan også besøke den offisielle nettsiden Rosarhivu.
 Arkiverte spørsmål: klassifisering og tidsfrister
Som for arkiverings forespørsler, og de er delt inn i:
Tema - en forespørsel om informasjon knyttet til en bestemt hendelse, faktisk eller emne; fremsetter anmodningen, kan du angi hvilken informasjon som spesifiserer av bakgrunnen for den enkelte;
slektsforskning - disse forespørslene innebære å skaffe informasjon som vil klargjøre eller etablere forholdet til den enkelte familie historie eller rase;
sosiale og juridiske - slike forespørsler er vanligvis forbundet med å skaffe informasjon som er nødvendig for å møte de legitime rettighetene og interessene til enkeltpersoner eller organisasjoner; å inkludere sosio juridiske forespørsler fra myndighetene, konsulære henvendelser og forespørsler fra bedrifter og enkeltpersoner (sistnevnte kan være knyttet til helse, lønn, sysselsetting, militærtjeneste, utdanning, bruk av undertrykkelse, priser, sivil status, etc.).
Arkiv henvendelser utføres i samsvar med etablerte prosedyrer, som tydelig fremgår av Federal Law №125-FZ "På Arkiv av Russland." Det betyr at fra og med registrering av anmodningen og responsen på det kan ta tretti dager. Denne perioden kan forlenges ved avgjørelsen av arkivet, men ikke mer enn en annen tretti dager. Dette arkivet ansatte, hvor forespurt, skal underrette søkeren om forlengelse forespørsel.
Men det finnes situasjoner når folk ikke er forståelse, sende en forespørsel til feil adresse. I dette tilfellet vil det bli anerkjent som non-core og sendes som tilhører en annen arkiv innen fem dager etter mottak. Dette arkivet arbeidstakere bør informere søkeren om overgangssøknad og oppgi adressen til en annen arkiv.
 Putting forespørsel
For å be om arkivet, må du lage et program i fri form som strenge krav i denne forbindelse ikke finnes (selv om enkelte institusjoner tilbyr søkere en form). Men det er en rekke problemer som må gjenspeiles i dokumentet. Dermed blir "hat" (det er skrevet i øvre høyre hjørne) heter det:
som sendte forespørsel (du kan angi navn og navn på hode);
Navn og adresse på søker;
telefonnummer til søkeren;
referansenummer, detaljer om institusjonen, adresse (disse dataene indikerte dersom anmodningen tar juridisk enhet).
Dette blir etterfulgt av navnet på dokumentet: "Statement", men du kan skrive på denne måten: ". Ved mottak av arkiv referanse" Etter navnet må oppgis:
på forespørsel (det er viktig å tydelig, spesifikt og tydelig beskrive problemet og spesifisere timelige og territorielle grenser, som er svært viktig, for eksempel når du søker etter slektninger);
Grunnen til at nødvendig informasjon;
adresse, etterfulgt av reaksjon på forespørsel om å sende (det kan være e-post);
datoen for anmodningen;
underskrift av person ansvarlig direktør eller institusjon (hvis forespørselen tar organisasjon).
 Hvordan kan jeg be om?
Be om arkivet kan representeres på flere måter: i person for å bringe en søknad og registrere ved å gi pass) som blir sendt rekommandert til en rapport via Internett (i sistnevnte tilfelle en e-postadresse vil motta en melding fra arkivene til mottak av forespørsel).
 Hva problemet arkiver?
Når du blir bedt, utsteder arkiv eller arkiv et sertifikat som inneholder informasjon som tilhører gjenstand for forespørselen, eller arkiv uttalelse med et utdrag innholdet i det opprinnelige dokumentet eller arkiverings tilbake opp den forespurte dokumentet.
Dersom slik bekreftelse i arkivet, vil søker motta et brev, som vil sette ut fravær av dokumenter og anbefalinger for videre handling.
Hvis du trenger å finne slektninger gjenopprette tapte fødselsattest eller utforske historiske dokumenter for å skrive en avhandling, du trenger bare å gjøre en forespørsel til arkivet, riktig foldet uttalelse.  
Яндекс.Метрика