Hvordan lære å slåss?
 Grunner til at gutter og noen ganger jenter spør seg selv: hvordan å lære å slåss kan stilles. Deal med gamle lovbrytere, muligheten til å demonstrere sin makt til noen eller bare et ønske om å være i stand til å klare seg selv eller sine kjære. Som om det ikke var, men bør være i stand til å slå alle selvrespekt mann, som han fungerer forsvarer iboende natur og han arvet dem fra sine umiddelbare og fjerne forfedre.
Så hvordan lærer du å slå huset?
Hjemme, lære gatekamper spektakulære teknikker du vil ikke fungere. Det er slikt som en følelse av avstand, føler fienden, overvinne sin frykt, arbeider beskyttende handlinger og mange andre som kan utvikles bare i en kontakt sparring med motstanderen. Dette vil hjelpe deg noen bøker og video kurs på Karate, Kung Fu, Wushu og andre kampsporter. I tillegg, på anmodning lære å slåss på Internett kaste ut mange premium anbefalinger og lærdom fra noen kjente i trange sirkler av spesialister. Ikke kast bort tid på dem og penger. I de fleste tilfeller vil de ikke gjøre deg noe godt og bare få overskudd til sine skapere og distributører.
En annen stor feil er en stereotypi at for å kjempe godt trenge store muskler som en bodybuilder. Nå ser nøye på gode boksere eller krigere i mixed martial arts og finne blant dusin som ser ut som kroppsbyggere? I en kamp viktigere enn kvantitet av muskelmasse og styrke og fart kvaliteten.
Derfor, for å lære å slåss du har til å feste rundt denne strategien.
  1.  Ikke rush for å kjøpe en boksesekk og annet brukerutstyr. De vil trenge litt senere. Trene alene i lange perioder på en boksing bag du kan få rett til å streike er ikke uten å investere i dem vekten av kroppen din. Da vil du være ganske vanskelig å lære riktig teknikk sjokk.
    Vi trenger å forstå hvor du er i fysisk god form, og hvis nødvendig å gjøre generell fysisk trening. Hvis du ikke kan ta opp til 5-10 bar, 15-20 ganger vridd fra gulvet eller kjøre 1-2 miles, deretter nettkvalitets, kreve utholdenhetstrening. På dette stadiet, kan du gjøre selv. Å gå til stadion for å løpe, fangst, hjemme, kan du gjøre push-ups og øvelser med manualer. Jevnlig gjør et halvt år kan du enkelt oppnå resultater over og gå videre til andre trinn.
    Du må registrere deg for å kontakte seksjon for kunst klasser. Den mest egnet for formålet vil være boksing, kickboksing, kampsport og bryting. Alt annet kan være vakker, men lite effektiv i en ekte kamp. Bare i form sparynhov du bli kvitt frykten og kampen vil utvikle en ferdighet for sin vellykkede gjennomføringen.
    Dermed ingen magisk kule å raskt lære å slåss der. Denne samme arbeid og arbeid på seg selv, som alt annet, hva vi møter i livet. Viktigst, husk at ikke alltid den som er sterkere og høyere. Viktig rolle å spille erfaring, og viktigst ønsket om å vinne for enhver pris. Eksempler på dette er veldig mye i det virkelige liv. Du finner dem enkelt ved hjelp av Internett-søk.  
Som leder yazaty tie? Bilder og videoer ordningen skikkelig hode tie yazuvannya
 Garderobe moderne forretningsmann er utenkelig uten denne egenskapen. Men selv langt fra virksomheten av guttene minst et par ganger i mitt liv hadde på seg et slips. Hendte det at dette tilbehøret er et symbol på eleganse, respektabilitet, et tegn på etikette og god smak. En teknikk for å knytte et slips til slutt forvandlet til en vitenskap.
 Den eneste riktige svaret på spørsmålet: "Hvordan å knytte en slips? "Nei - fordi for mange år med dette attributtet dukket opp ca 85 måter å binde. I arsenal av moderne mennesket bare 10 måter, den mest ukompliserte (og derfor - den mest populære) er fire: Fire-i-hånd, Windsor, Half-Windsor og Pratt.
 Lær deg å knyte en knute "Four-in-hand?
 Elementær knute, ideell for nybegynnere i knytte slips, Fire-i-hånd («fire i hånden"), oppkalt etter menns klubb i England, medlemmene av som omtrent to hundre år siden, og kom opp med denne måten å knytte et slips.
 Denne enkle knuten er perfekt for enhver anledning, er det godt egnet for bånd med tett vev.
 Ordningen knytte hvordan å knytte en teknikk Fire-i-hånd som følger:
 1. Løft kragen og binde ham til å strekke slik at den smale enden av båndet var riktig, og bred - venstre. Ender på tvers av brede enden var toppen en smal.
 2. Utfør brede enden av båndet under smale enden og igjen gjøre rett, på tvers toppen av det, smal.
 3. Prosmyknuty brede enden av båndet i løkken og dra opp, fjerner den.
 4. Prosmyknuty brede enden under andre loop, dannet under den og rive ned, en hånd å holde ut en knute.
 5. stramme nettstedet hals. Land krage bør ikke lukke den, og noden "Four-in-hand grunn ut litt asymmetrisk og uforsiktig.
 Bilder hvordan å knytte et slips i teknikken av Four-in-hand
Som leder yazaty tie? Bilder og videoer ordningen skikkelig hode tie yazuvannya


 Lær deg å knyte slips i teknikken av Windsor?

 Navnet på denne noden til ære for hertugen av Windsor, som feilaktig tror forfatteren. Grand person egentlig ingen tie binde teknikker er ikke oppfunnet, og navnet på den sanne forfatteren er ukjent for denne dagen.
 Windsor - klassisk knute, bred og tett. Den er ideell for formelle begivenheter. Windsor er utformet til kragen med vidt adskilte vinkler. Den er egnet for bånd med fine tekstiler.
 For å lære hvordan å knytte et slips i denne teknikken, ta en bit av praksis - første gang kunne lære sekvensen er ikke for alle.
 Ordningen knytte hvordan å knytte en Windsor teknologi
 1. Prosmyknuty tie under kragen. Knyt endene på tvers av brede enden var toppen en smal.
 2. Gå den brede enden av båndet i henhold smal. Prosmyknuty brede enden av loopen dannet, trekke opp.
 3. Gå den brede enden av båndet i en knute og dra til venstre. Igjen kryss tie slutt på den brede enden over smale var.
 4. Gjenta strekningen brede enden i en loop, å trekke den opp.
 5. pinne dannet i den brede endenode. Node stramme og forbedre.
 Lær deg å knyte slips i teknikken av Windsor i bilder
Som leder yazaty tie? Bilder og videoer ordningen skikkelig hode tie yazuvannya


 Lær deg å knyte slips i teknikken Half-Windsor?

 Poluvynzor passer inn i nesten hvilken som helst slips uavhengig av dets bredde og stoff fra hvilket det er fremstilt. Imidlertid er den beste Half-Windsor kragen med allment skilt vinkler.
 Ordningen hvordan å knytte et slips i teknikken Half-Windsor
 1. Prosmyknuty tie under kragen slutter kryss: den brede enden over smale.
 2. Sett den brede enden og en smal strekning på venstre side.
 3. Trekk brede ende opp og prosmyknit seg i sløyfen som dannes på nytt å trekke til venstre.
 4. Start brede enden rett over den smale enden, til innsiden gjennom løkken og dra noden.
 Lær deg å knyte slips i teknikken Half-Windsor i bilder
Som leder yazaty tie? Bilder og videoer ordningen skikkelig hode tie yazuvannya


 Lær deg å knyte slips i teknologien Pratt?

 Pratt - den grunnleggende enhet som er perfekt for en liten krage.
 Ordningen hvordan å knytte et slips i teknikken Pratt
 1. Tie strekke krage under feil side ut, perehrestyty slik at den smale enden er over bred.
 2. Trekk den brede enden av toppen i loopen dannet, trekker ned.
 3. Utfør den brede enden over smale nederst til venstre og dra den inn i løkken.
 4. Prosmyknuty brede enden dannet en knute stramme den.
 Lær deg å knyte slips i teknologien Pratt i bilder
Som leder yazaty tie? Bilder og videoer ordningen skikkelig hode tie yazuvannya


 Noen generelle tips om hvordan å knytte et slips
 Knytte Knot i alle fall ikke til å gjøre i sine hender - det er nødvendig å gjennomføre på kragen. Knyte et slips bør være forsiktig, unngå stretch. Samtidig, bør området være stramt for å late som om ikke å ha rynker (unntak - Windsor, rynker er tillatt, men de kan ikke være) og andre uregelmessigheter. Endene av båndet som resultat bør være den samme, ellers noden skal binde opp.
 Velge knute slips, guidet av utseendet på en snipp, slips stoff, sine eksterne data (store menn dress slips bundet knute store og magert-til-ansikt tynne noder), kostyme funksjoner (farge, materiale, metode).
 Video hvordan å knytte et slips
 For de som ikke forstår bildene og ikke undersøkt ordningen vi sette video instruksjon riktig knytte en enkel knute:

 Videopresentert en meget enkel og rask måte. Jeg tror problemet du vil ikke! All suksess.  
Яндекс.Метрика