Hvordan lære å snakke i offentligheten?
 Evnen til intelligent og logisk konsistent og overbevisende en samtale er det som virkelig bør lære i livet. Deretter kan det ikke gi deg en god service, og starter med et intervju for en prestisjefylt jobb og sluttidene for store konferanser, hvor du spiller en nøkkelrolle. Og i hverdagen husholdnings kommunikasjon vil løse mange problemer ved å skape et inntrykk av deg som en intelligent og hyggelig person. Hvordan lære å snakke offentlig til alt dette oppnås?
Kapell er et meget vidt begrep, som består av mange små deler. Denne ordforråd og evne til å tenke logisk, og din troverdighet og selvtillit foran et publikum. Hvis noe av disse elementene vil du ikke gå glipp av, så lære å snakke i offentligheten du rett og slett ikke vil fungere. Dette er spesielt sant frykt og mangel på tillit til offentlige taler. Noen tror at de kan overvinnes i ferd med konstant praksis, mens andre insisterer på at det er medfødt og bli kvitt dem vil ikke fungere.
Men hvis du er som folk flest ikke aspirere til høyder av veltalenhet og bare ønsker å lære hvordan du kan lære å snakke vakkert, bør du være klar over disse enkle ting. I offentlige taler alt kommer ned til spørsmålet om hvordan å vinne tilliten til publikum? Svaret er enkelt og konsist. Trenger du å kjøpe en prestisje i øynene hennes. I den siste tiden, Bill Gates uttrykte en hypotetiske forutsetninger "for ti år alle bærbare vil bli brukt som en TV. TV som vi bruker nå blitt gammeldags og irrelevant. " På mange måter, slik det skjedde. Nå forestille seg at de samme ordene ville ha sagt, for eksempel Britney Spears, ikke en datamaskin guru i verden. Kan du tro det i det hele tatt ville høre på henne? Svaret er innlysende.
Derfor er det en viktig fase av første klareringen at din troverdighet før du begynner å si noe. Hvis publikum allerede vet at du er en ekspert på alle felt, trenger du ikke å bekymre deg om dens troverdighet og prøver å gjøre det i sin tale. Men hva gjør du hvis du er eksperter på dette feltet, som snakker? Svaret er enkelt. Du må bygge troverdighet på bakgrunn av deres språk.
 1.  Razreklamiruyte selv. Hvis du allerede har litt erfaring i disse sakene, som forteller, skriv det i sin tale. Unngå direkte ros og løgner. Være kort og enkel. Husk at troverdighet er opptjent heller sakte, og tapte svært raskt.
   Føler publikum. Prøv å bestemme stemningen i publikum før starten av din viktigste tale. Selv om du kommer til å snakke om kontroversielle ting, må du finne en måte å skape et inntrykk av enhet til dine verdier og forholde seg til.
   Snakk veltalende. Overtalelses språk er viktig. Hvis du ikke føler deg trygg i din tale, er publikum snart innse det. Unngå ord parasitter i sin tale, som for eksempel "her", "godt", "general", "like" og så videre. Det er vanskelig å gjøre det veltalende og trygg, hvis du leser monotont forhåndsskrevet tekst. I stedet er den beste løsningen å lære tekst og noen øvinger tale foran et speil, eller familiemedlemmer. Du må snakke høyt nok, klar stemme tilkobling i samsvar med alle språk og språklige regler.
   Argumenter språk. For uerfarne høyttalere er svært viktig å bruke fakta, eksempler, statistikk og vitnesbyrd som bekrefter dine ideer. Mye mer overbevisende klingende setning som i budsjettet for helsetjenester er planlagt for neste år 5 milliard. Rubler, enn å si at innlemmet flere milliarder. I tillegg bør du bruke data fra anerkjente, velprøvde og objektive kilder.
   Være logisk konsistent. Din tale bør bestå av en innledning, hoveddel, avsløre dine tanker og meninger. Du kan selvfølgelig straks laste ned dine publikum tørre statistikk, ved å la dem ukritisk av publikum, men i dette tilfellet, kan ideen din fortsatt uklare, og offentlige ferdigheter ble ansett som svært lav.
   Referere til følelser av publikum. Den emosjonelle appell og dens rolle i taler alltid splittende. Det er til og med hint prøver å unngå å tiltrekke publikum gjennom sin effekt på følelser. Vi er uenige i denne påstanden. Mange høyttalere gjør taler i deres troverdighet gjennom den optimale kombinasjonen av logisk og følelsesmessig komponent i sin tale.
  For å styrke den emosjonelle appellen til å bruke ord og uttrykk som kan påvirke følelser av studenter. Universelle løsninger er ikke, og vil avhenge av den spesielle publikum. I dette tilfellet må du være svært dlzhnы under en tale uttalt følelse som du klage.
  Hvis du kan lære å snakke offentlig foran et stort publikum, og deretter bruke sine ferdigheter i å håndtere små grupper av profesjonelle og hjemmemiljø du vil ikke fungere. Du vil bli overrasket over hvor fint evnen til å snakke påvirker menneskene rundt dem.  
Hvordan sende et postkort til klassekamerater?
 Mange sosiale nettverksbrukere odnoklassnyky.ru hørt om muligheten for å sende postkort til venner, innbydende dem til de offisielle helligdager, bursdager, eller bare prøver å gjøre fin kjær person. Men når du prøver å gjøre det selv, du kjører inn i et problem som var at siden din ikke er nevnt hvor som helst klassekamerater og til og med en link til en lignende tjeneste. I "Hjelp", som du kan få bakgrunnsinformasjon om bruken av området, så er det ingen informasjon om dette. Hvorfor skjer dette og hvordan du kan sende et postkort til klassekamerater? Dette er spørsmål vi vil besvare i denne artikkelen.
Til tross for at funksjonen er ganske etterspurt, er etterspørselen etter den vokser i mange helligdager, skaperne av området i utgangspunktet ikke gi muligheten til å sende postkort. I 2009, har tredjeparts utviklere utviklet et lite tillegg til nettleseren Internet Explorer, som tillot brukere å dele sosiale nettverkskortene. Men denne beslutningen hadde en rekke mangler. Først, det betydelig begrenset antall mennesker som ønsket å sende et kort til gratis klassekamerater, som ikke alle bruker nettleseren Internet Explorer. For det andre, mange presset seg selv trenger å installere ekstra programmer på datamaskinen. Tredje, bli sendt et postkort kan bare brukeren som har også funnet at programmet.
Alle disse problemene ble adressert og i juni 2011 var et annet alternativ åpen tjeneste som lar deg sende kort direkte fra nettstedet. Nå kan du enkelt sende og motta postkort til klassekamerater i din favoritt nettleser, enten Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, eller i samme Internet Explorer uten å installere noe på datamaskinen. Jeg har lagt til en rekke vakre postkort nesten alle fag. Så, som av klassekameratene sende et postkort til venner og slektninger?
 1.  For å gjøre dette må du gå til siden din til klassekamerater ved å skrive inn brukernavn og passord på hovedsiden.
  Gå til programmet "
  Kortene
  ". Ingen omtale av denne tjenesten, og linker til de samme klassekamerater for en eller annen grunn ikke. Kanskje dette skyldes det faktum at denne tjenesten skapt av tredjepart razrabochykamy. Bruk derfor denne linken
  http://odnoklassniki.ru/app/cards
  .
  Hvordan sende et postkort til klassekamerater?

  I dette programmet vil du se fire hoveddeler.
   Kortene mine. Inkluderer enhet Aktivitet venner som kan se dine handlinger inviterte venner Min postboks enhet, som lagrer alle dine mottatte og sendte kort og kommende hendelser divisjon, der du finner tips om kommende ferier eller bursdagen til venner .
   Produktbrosjyrer. Den presenterer populær blant brukerne av nettstedet odnoklassnyky.ru brosjyrer og gruppert under overskrifter forskjellige brosjyrer nesten alle fag og for alle anledninger.
  Hvordan sende et postkort til klassekamerater?

  Du kan sende et kort med en gang. For å gjøre dette, velger du riktig overskrift, slå den postkort, klikk på venstre museknapp på preferanser og klikk på "Abonner" eller "Velg en". Sign-kortet ikke er nødvendig, men mottakeren vil bli glad for å høre gode ord i sin tale. Signere kortet kan være farget med blekk fra den foreslåtte settet og deretter "Velg ett", hvor du vil velge mottakere og sende et kort ved å klikke på "Send".
  Hvordan sende et postkort til klassekamerater?

   Send et postkort til en. Beskrive denne delen vi vil ikke, som sin struktur og jobbe med ham, katalog identiske kort.
   Kjøp merkevare. I denne seksjonen kan du kjøpe for de ok merker som du kanskje trenger hvis du ønsker å sende et kort ikke i det klare, men i hemmelighet, slik at det bare så deg og din mottaker.
  Dermed har du muligheten til å dra nytte av flotte funksjoner og sende et postkort til venner klassekamerater, venner folk.  
Яндекс.Метрика