Hvordan å male tuppene av håret ditt?
 Malt hårtuppene - det er stilig, vakker og uvanlig. Videre er det et flott alternativ til et komplett hårfarge for de som ønsker å gjøre fargen mer krydret uten radikale endringer utseende. Du kan gjøre håret bue, du kan kombinere kontrasterende farger kan være ganske lette tips av kurset, må begynne å male bare når tuppene på håret sunt og ikke pisket, ellers er det fare for formløs svamp i stedet for frisyrer.
 Hvordan å male tuppene på håret hjemme?
Fremgangsmåte for maling, samt midler avhenger av lengden av håret og den valgte farge. Hvis innholdet i ditt hår popelyaste, hvete eller rødt, er en nok til å male (for å gjøre tips av lyse farger) eller lysere (for bleking tips). Men hvis naturen har tildelt deg en mørk farge - brun, sjokolade, svart - en farge ikke koste. For lyse og rik hårfarge vil visne, og for et par lyse toner nok liten mengde peroxide eller et spesielt verktøy.
Å male tuppene av håret, trenger du:
maling;
lysere;
folie;
pensel;
gummistrikk og klipp (for langt hår).
Kort hår
 1.  Gre håret slik at de stikker opp. Hvis det er nødvendig, sikre stealth eller nålene.
  Påfør et tykt folie utvannet maling tykk.
  Tilbring folie på tuppen av håret.
  Litt avløp hårføner og la malingen å "jobbe" i 20-30 minutter, avhengig av hårfarge.
  Vask malingen så lenge vannet er rent og skyll hodet med varmt vann og en balsam for farget hår.
  Medium Hair
  1.  Gre forsiktig håret, distribuere dem over hodet for å gjøre små torg og haler bruker tyggegummi eller pigger.
   Nå bytter på å plassere i henhold strand folie, pensel, påføre malingen.
   Tuppen av hvert hårstrå pakk inn i folie og la stå i en halv time. For større effekt kan vikle hodet med et håndkle - male bedre absorbert varme.
   Rydd opp maling og bruk balsam beskytter lysere farge.
   Langt hår
   1.  Gre håret og dele dem inn i tråder.
    Hvis du ønsker å få en tilfeldig farge "fjær" - hver holder en rokk i neven, sette pensel og lukke krøllet folie.
    Men hvis du vil ha en ryddig linje nivå, må du begynne å male under. Slipp den nederste raden av hår, fikse de resterende hår pin. Pensel, påføre malingen på tips og forsiktig Pakk dem inn i folie. Deretter vidkripit den totale vekt av hår under det neste lag, og prosedyren gjentas. Så for å fortsette så lenge antall farge tips blir perfekt. Denne fremgangsmåte er godt egnet for frisyrer stigen.
    Etter 30-40 minutter, skyll malingen og søke på håret balsam.
    Hvis du ønsker å male tuppene av mørkt hår eller lysere dem et par toner skritt forblir den samme - bare endre måten som påvirker håret. Men husk at etter lys hårfarge kan ikke være tidligere enn 2-3 dager, ellers har en sjanse til å utløse sykdommen og håravfall. Også ikke glem om de vanlige podravnyvanyy ender, fordi når deres farge er fargen på den totale vekten av håret er synlig alle feil og mangler.  
Bli kvitt spurver?
 Sparrows kan bringe både nytte og skade. Vyhodovuyuchy avkom, frata de landet åsted for et stort antall farlige insekter, og dermed bevare fremtidig avling. Samtidig, hvis biller og larver dem er ikke nok, spurver selv kan ødelegge hagen din. Og hvis de fortsatt velger å leve i nabolaget, bygde han et reir under taket av huset ditt, vil det bli lagt til alle disse endeløse tweets, all-night boltre seg og mange spor av søppel. Hvordan bli kvitt Vorobyov å høste og bevare, og holde nervene?
 Vi bruker midler på hånden
Hvis valgt noen spurver senger i din hage, kan du beskytte plantene ved å bygge et rutenett. Å drepe det på omkretsen av hagen noen knagger og spenning mellom streng tråd. Denne enheten vil hindre fugler ødelegge din avling, men noe komplisere vare på planter. Et alternativ er å bruke netto utleid på en ramme.
Scare Vorobyov kan henge på frukttrær tape. Ironisk nok, denne metoden virkelig fungerer. Hvis ingen tape, passform og nyttårs "regn". Noen ganger kan en god effekt og gi de gamle DVD-ROM (Vorobyov skremme solar flare på speilet overflaten).
Ikke glem om den gamle, velprøvde virkemidler. Zmaystruyte fugleskremsel i hagen sin. Du trenger for å koble to trestolper krysse og henge dem på klærne fylt med halm. Leder av "Scarecrow" kan være laget av vanlig bag.
Ta et par bokser øl eller brus, klippe dem med bånd og henge rundt sengene. Treffer hverandre, vil de lage lyder som skremmer Vorobyov.
 Vorobyov kastet ut fra under taket
Å kvitte Vorobyov under taket, den enkleste måten å lage en katt. To eller tre besøke dine hårete kjæledyr på loftet, og fugler, bitter erfaring, vil reir et annet sted.
God hjelp er også protyvoprysadnыe pigger. De er laget av polykarbonat. Ved påsetting av pigger på gesimsen, vil hjulet være ubehagelig å gå tilbake til reiret, og etter en stund vil de la deg være i fred. Noen modeller protyvoprysadnыh pigger kan monteres på buede overflater og radius på ikke mer enn 10 cm.
 Ingeniør - Assistent Gard
Mange spesialbutikker for å kjøpe elektroniske bio-akustiske enheter å skremme bort fugler og gnagere. Disse enhetene etterligne lydene som gir fugler rovdyr mens jakt. De er effektive, men har begrenset rekkevidde. Derfor, hvis du plotte for mye, vil det ha å plassere flere av disse enhetene. For mennesker og husdyr er helt ufarlig.  
Hvordan rotvelter?
 Problemet med forvisning de gamle, utdaterte hans sikt trær står overfor mange gartnere og huseiere med hager. Hvis riktig treet knyttet til dverg raser eller periode av sitt liv ikke vokst mye, bør de problemer med sin vыkorchevkoy ikke forekomme. Vanskeligheter begynne i tilfeller hvor treet er ganske høy, har en sterk tykk stamme og utviklet sidegreiner. I dette tilfellet må problemet med trygg forvisning et stort tre være nærmet riktig.
 Stadier forvisning store trær
 1.  Vurdere din styrke, evner og verktøy som du kanskje trenger å fjerne treet. Det er ønskelig å ha hatt minst en assistent. Med verktøy og utstyr som nødvendigvis trenger: motorsag, øks, lang taustige og bygge geiter. Hvis du ikke har noe eller du tviler på sine evner, er det best å kontakte et spesialisert selskap som driver renhold gamle trær.
  Hvis et tre er nærliggende bygninger og kan fange noe i hans fall, deretter kutte ned hele greia bare ikke vil fungere. Fast til et tre eller bygge trapper geiter og begynne å fjerne sine grener. Om nødvendig, justeringer fallende grener bruk bukseseler en lang rekke land som vil tjene assistenten. Arbeid i høyden ikke glemme sikkerhetsregler og forsikring fra fall.
  Når alle de store sidegreiner er fjernet kan kutte ned fat hel eller i deler, igjen, avhengig av hva som er på den tiltenkte banen av sitt fall. Hvis du i fremtiden er det planlagt å fjerne de gjenværende stubben mekanisk, er bagasjerommet bedre å ikke kutte "røttene" og la 1015 meter over bakken stammen. Oppholdt bagasjerommet kan brukes som et verktøy for å løsne stammen på sitt vыkorchevke.
  Mesteparten av arbeidet gjøres og treet kuttet ned. Men det er fortsatt en spire til bakken. Problemet med den kan løses på to måter. Fjern stubbe en av de mulige måter eller bruke det som et element i landskapet design. I sistnevnte tilfelle, kan du invitere en spesialist i tre og klippe det med en koffert noen bisarre figur.
  Når du velger å fjerne stubben mekanisk, må du huske på at dette arbeidet er svært vanskelig, komplisert og tidkrevende. Avhengig av størrelsen på stubben av det du ikke kan gå en dag. Men på denne måten, i motsetning til å bruke for ødeleggelse stubbe nitrat eller andre kjemikalier er den mest miljøvennlige og lar deg umiddelbart vokse i stedet for andre tre avlinger.
  Gjenstår etter fjerning av greiner kan hogge den opp i små biter og legg i en haug. Når tørre greiner de kan bli brent.  
Hvordan å lage mat Solbær syltetøy?
 Rips - en av de mest nyttige lokale bær, spesielt når det kommer til svart. Dette er en av de ledende i verden på vitamin C, og ennå har vitamin E, A, hele gruppen, trenger vi noen veldig mikronæringsstoffer. Dets frukter og blader som askorbinsyre, er det tradisjonelt brukt for å få ned temperaturen. Du kan lagre alle disse nyttige egenskaper i de blanke feltene med rips? Mesteparten av det avhenger av metoden for høsting tid og varmebehandling: jo kortere jo bedre.
For å lagre de mest nyttige egenskaper av rips, det burde ikke å lage mat. Vår oldemor i det nittende århundre ble tørket bær og blader, og deretter brukt dem som febernedsettende eller brygget deilig og veldig duftende varm drikke. Senere ble populært dermed høsting rå solbær som sliping sukker: prokruchennыh blandingen gjennom en kjøttkvern bær med sukker til våren kan lagres på et kjølig sted, og det er utrolig rips hans virkelige sommeren smak selv i slutten av vinteren. Nå, med bruk av frysere, den enkleste måten å høste rips - det fryser.
Imidlertid er solbær syltetøy så deilig at det fortsatt koker og moro å drikke te med ham eller bake paier.
Hvordan å lage mat Solbær syltetøy som kom ut deilig, men uten den ekstra tid og krefter? Prøver å forberede solbær her i denne rask oppskrift.
 1.  På 12 kilo rips ta en halv kilo sukker (dette beløpet er nok til å jamme godt vedlikeholdt, men smaken av sukker kan være mer eller mindre, men minst rips) og en halv kopp vann.
  Unn rips, vaske og ta over bærene, fjern stilken.
  Kok vann med sukker, la koke til sukkeret er godt oppløst.
  Hell den kokende sirup forberedt bær, koke og koke i 5-10 minutter. Med denne matlaging bær ikke sprekke, ikke deformert - så jam kommer ikke bare velsmakende, men også veldig vakker.
  Innen du fjerner det fastkjørte papiret fra varmen, bør du være forberedt på å rydde steriliserte glass, den beste halv liter. Jam helle bankene, vikle, forsiktig snu og kjølig.
  Dette jam er ikke egnet som en fylling for paier, men det er perfekt for te, og velsmakende, og gode utseende. Avkjølt sirup tykner, så konsistensen av jam blir til gelé med glatt og smakfull bær, godteri.
  For denne oppskriften kan du lage mat med rips syltetøy, som er forskjellig fra den svarte mindre uttalt delikat smak og aroma.  
Яндекс.Метрика