Hvordan måle omkrets på hoftene?
 Periodisk måle omkretsen av hoftene trenger de som er involvert i idrett, Weight Watchers. Eller for de som ønsker å sy klær eller bestille den i studio, nettbutikken. Slike målinger er nødvendig, og gravide kvinner. Få omkretsen av hofter er lett hvis du følger noen regler. Den viktigste av dem - måling i undertøy eller tynn Slinky kjole, for ikke å legge til en ekstra inches. Hvordan måle?
 Ta gummiert klut eller tape. Det andre alternativet er å foretrekke fordi tekstil tape lett strekker seg, og du får feil i målingen.
 I utenlandske utgaver ordninger av mønstrene kan du møte størrelse i inches, ikke i inches. Det samme ser du bestiller klær utenlandsk nettbutikk. Kjøpe målebånd med centimeter på den ene siden og inches på den andre. Eller måle omkretsen av hofter i inches først, og deretter sette resultatet måling i inches (1 cm er 0394 inches).
 Hvis du ikke har mitt målebånd, kan du gjøre uten det. Du trenger uelastisk tau eller vanlig tape. Knytte knute på enden, og hofte målinger av endelig karakter igjen lage en pakke. Du kan stille inn målestokk kritt, penner, blyanter. Deretter måle avstanden mellom de linjal markeringene.
 Hvordan måle?
 Rozzuytesya eller bruke sko der du står komfortabelt. Det er tilrådelig å stå foran et stort speil for å overvåke posisjonen av båndet. Det er viktig at målebånd avholdt:
 i en avstand på 16-22 cm midjen (avhengig vekst);
 parallell med gulvet, uten forvrengninger;
 i de fleste steder utstående rumpe og lår, er magen bule også gitt (for gravide kvinner - under buken).
 Du skal ta hensyn til resultatene av magen, ikke press musklene dine. Ved måling feste til magen en lang linje (eller et stykke av fleksibelt materiale som tynn gummimatte, olje klut). Dette er spesielt viktig hvis du bestiller eller plukke en kjole eller kjole i midjen, passer skjørt eller bukser, overaller.
 Du må observere og riktig holdning, ellers får du upålitelige resultater.
 1.  Stå rett med rett rygg, skuldre retting, stress-fri.
   Hvis du setter føttene skulder bredde hverandre, får du mer enn reell, omkretsen av hoftene.
   Ikke lad et målebånd. La tapen er rett og dekker hoftene like fast for ikke å synke.
   Hva mer trenger du å vurdere
   Du vet allerede at når du måler omkretsen av hoftene trenger å bli kvitt overflødig klær. Helst inkludert heis elastisk undertøy modellering (midje) tights. Men hvis du vil ha et skjørt eller kjole, men med tights, eller fjerne dem.
   Det er et slikt tiltak som ofte brukes i studio - napivobhvat hofter (betegnet seier). For øvrig, som er napivobhvat lår - dette er størrelsen på undersiden av plagget, om skjørt eller bukser. For eksempel, hvis BA = 92 = 46 er det seier som tilsvarer 46 eller utenlandsk klassifisering, størrelse S.
   Som du kan se, er det lett å lære hip omkrets. Nå er du klar over hovedtrekkene i flyttemålestokker og kan fungere.  
Hvordan å innpode øyet?
 Øyedråper finnes ulike typer er bare vaske øyne er av terapeutisk effekt, men regler drypping i øyet er den samme for begge. Det virker som drypp øyet - enkel, og det er ikke gitt mye oppmerksomhet. Faktisk, det er - avgjørende, feil utførelse som er nervøs med alvorlige konsekvenser. Det faktum at i det innerste hjørnet av øyet er den tårekanalen. Hvis drypp synker den, så får medisiner og side om side med ham bihuler, og da - i blodet. Fanget i bloddråper kan:
 påvirke hjerterytmen;
 føre til depresjon, økt angst;
 trykkendring;
 føre til astma.
 Forberedelse for instilling prosedyre øye
 1.  Vask hendene med såpe og la dem tørke.
   Dersom dråpene er lagret i kjøleskap, og deretter fjerne dem, og varme dem i hendene på flasken. Først, kalde dråper med drypping årsaken ubehag, og for det andre, fordøyd verre.
   Les instruksjonene, gir det informasjon om å riste flasken før begrave.
   Fjern kontaktlinser hvis de har på seg. De kan bare legge på 15 minutter etter drypping i øyet.
   Ta en komfortabel stilling, ligge eller sitte. Du kan arm speil.
   Hvordan å ødelegge øynene dine?
  1.  Ta et stykke vatt, satte ham i øyet og presse lillefingeren og Fetch ned nedre øyelokk. Bare ikke overdriv det, bør få en liten "lomme", som du vil innpode dråper. Hvis du trekker øyelokket er for lav, vil det resultere så bare dråper. Bomull er nødvendig i tilfelle dråpene vil drenere til kinnet.
    Kastet hodet. Se opp, for å unngå spontan instinktiv tett øyedråper faller på den tiden.
    Dryppe en dråpe i "lommen", betyr det ikke holder flasken nær øyet med dråper for ikke å skade slimhinnen. Hold det i en avstand på noen få centimeter fra øyet. Ikke berør dropper spissen på flasken eller ingenting: ingen objekter, ingen hud, ingen øyevipper hindre overføring av smitte til andre øyet.
    Slipp lokket og lukke øynene, men ikke zazhmuryvayte, eller dråpe sølt. Det innerste hjørnet av øyet trykker forsiktig fingeren til nesen og hold så et par minutter. Denne medisinen vil ikke komme inn i bihuler.
    Hvis fukting faller, kan det siste punktet ikke utføre så vel pomorhaty behov for å distribuere dråper på slimhinnene i øyet.
    Gjenta med det andre øyet hvis det er nødvendig.
    Etter drypping lukker forsiktig flasken uten å berøre den med fingertuppen.
    Hvis du bruker en pipette for instilling øye, så kan du lage på hans hvert øye.
    Tilleggspoeng instilling øye
   1.  Dersom legen din har bestilt deg ikke en dråpe, sørg for å spørre ham om tidsintervallet mellom narkotika. Det vanligvis varierer fra 3 til 20 minutter.
     Øyesalve legges bare etter drypping av dråpene.
     Når hånd tremor lege eller apotek vil fortelle spesielle tilpasninger for gravende øyne.
     Hvordan dryppe øynene barnet?
     Selv for voksne, ser denne prosedyren skremmende, for å si ingenting av barn. Men hvis førskolen annet kan vi forklare prosessen, er svært vanskelig baby dryppe øynene.
     Å ødelegge ditt øyne baby, må du sette den ene hånden for å løfte begge hendene over hodet. Dermed lukket barnas hender i tillegg fikse hodet. Second hand pryotkrыvayte ham lokk og drypp slipp. De fleste smuler kan ødelegge øynene dine i en drøm, dra forsiktig nedre øyelokk. Men etter at barnet fortsatt våkner gråter.
     Vilkår drypping øyne er ikke så komplisert deres prestasjoner garanterer deg den terapeutiske effekten og rask utvinning. Husk at selv om alle anbefalingene, åpne en flaske med dråper er ikke nødvendig å holde åpent mer enn en måned.  
Hvordan beregne unnfange en gutt?
 Barnet, spesielt den etterlengtede og favoritt - en gave fra Gud, uavhengig av kjønn. Men det ville ikke fortelle det lykkelige paret at barnets kjønn ikke spiller noen rolle, egentlig er det ikke. Leter resultatene er ventet neste ultralyd at en høy grad av pålitelighet vil svare på spørsmålet om interesse. I tillegg til kort sikt vil det være av allmenn interesse og praktisk verdi, som hjelp bestemme fargen på klær og bleier for barnet å bli utskrevet fra sykehuset. Faktisk, det er ingenting galt med at foreldre ikke bryr seg som føde og oppdra. Alle er forskjellige, med forskjellige karakterer, evner og ambisjoner. Liker å dekorere et barn pryntsessynы flette musefletter og kjoler, mens andre drømmer med ham å gå til gym og fotturer. Alt dette vil gå i oppfyllelse, og ganske snart, er det eneste spørsmålet hva. Velg eller i det minste finne ut kjønnet på babyen på forhånd - en viktig del av svangerskapet, hjelper internt tune inn i fremtiden. Dette er spesielt viktig for selvsikker, sterk karakter folk er ofte villige og i stand til å oppdra sin sønn, og søke å minimere muligheten for å bli gravid en jente. 
 Hva bestemmer kjønnet på babyen din
 Avhengigheten av kjønn på barnet fra noe og noen fra en kategori-betinget. Men likevel, det er ikke et kriterium er utformet for å gi potensielle foreldre håper deres gjennomføringsplaner for kjønnet på babyen:
 1.  Fra paven. Det antas at far har en større innvirkning på sex av barnets tilstedeværelse i genomet til ulike kromosomer, XY. Mens mor kan overføre eneste kvinnelige knopp sett: MM. Hver sperm har 23 kromosomer, men det kan settes som X + 22 og 22 + Y. Som ett zaplidnyt egg - dette vil være en del av kromosom zygote er et befruktet kjønnsceller.
   Fra begge ektefeller. Det tar bokstavelig talt hensyn til eventuelle tegn fra mer eller mindre vitenskapelig, som blod, veldig veldig flyktig som antall år bodde sammen.
   Fra mat. Det antas at menyen, som hun foretrekker i 2-3 måneder før svangerskapet og fram til det øyeblikket unnfangelsen, påvirker sannsynligheten for fødselen av en mann eller en kvinne. Starte en diett før bare for dette gir ingen mening, og i løpet av svangerskapet er det allerede for latterlig.
   Fra ønsket av foreldre. Ville du tror det eller ikke, men psykologisk visualisering - er ikke en tom frase, og det er ganske effektiv, forutsatt en tilstrekkelig grad av opphøyelse interessenter.
   Siden år, måned, dag for unnfangelsen. Ganske overbevisende bevis, basert på tidspunktet for eggløsning. I tillegg, i kurset er kalenderen månedlig, kinesisk, alder og fødselsmåned foreldre. Du kan vurdere bevis eller velge hver enkelt, men i alle fall vil ingen av kalenderen ikke gi deg en garanti for at de neste ni månedene, vil du ha et hjerte er en gutt.
   Sannsynligheten for å bli gravid en gutt
   Dessverre, men det er bare én måte med 100% sannsynlighet for å unnfange et guttebarn - er kunstig inseminasjon. Det er synd at i vårt land, er denne metoden kun brukes til medisinske grunner par som ikke kan bli foreldre naturlig frykt eller embryo arvelig sykdom. In vitro fertilisering bare for moralsk tilfredsstillelse av et ønske om å ha en familie, er en gutt eller en jente altfor egoistisk, kostbart og upraktisk fordi glede.
   Derfor, hvis helsen til dere begge, takk Gud, all right, men virkelig ønsker å ha en gutt, er det fornuftig å tenke på å bruke en av disse metodene:
  1.  Advance forberedelse. Vennligst avstå fra intime relasjoner minst et par dager, og etter en pause med en ny lidenskap videre til befruktning. Avholdenhet gjør det mulig å «hope seg opp» Y-spermier og dermed øker sannsynligheten for gjennomtrengning inn i egget. Menn som ønsker å bringe en arving, ikke anbefales å bære varme klær og ta et varmt bad i en uke før den planlagte unnfangelsen.
    Eggløsning periode. Den dagen i menstruasjonssyklusen mest gunstig for å bli gravid en gutt, da jeg fikk egg fra eggstokken tilgjengelige kortvarig Y-sædceller. Lenge før eggløsning, kan de rett og slett ikke har tid til å få til det og dør tidligere. Men for å forsinke oppfatning etter eggløsning er ikke nødvendig - av samme grunn. Det er flere måter å bestemme tidspunktet for eggløsning med varierende grad av pålitelighet. Den mest pålitelige - kalender, hvis syklusen er stabil i seks måneder, men du kan også bruke metoden for å måle basal kroppstemperatur.
    Diet. Y-kromosom krever tilstrekkelig kalium, så forventningsfull mor å gjøre i din meny med fokus på mat som er høy vedlikehold. Grunnlaget for kostholdet bør sette kjøtt, fisk, eggehviter, korn, grønnsaker, belgfrukter og frukt. Spise færre meieriprodukter, frukt og søtsaker. Med desserter har råd svart bitter sjokolade.
    Esoteric og horoskoper. I alle aldre var det fordommer mot sex barn i familien, forårsaket både rasjonelle og tomme fordommer. Til vår tid kommer kinesiske og japanske datatabeller, refererer tilsynelatende til kjønn på barnet, avhengig av alder og måneden unnfangelsen foreldre. Månekalenderen, også, i deres bestemmer sannsynligheten for å bli gravid en gutt. Faktisk er alle de metoder som er mer kategorien av selvhypnose, men i form av perinatal medisin - fungerer ikke i det hele tatt.
    Oppgradere alder og blod foreldre. Logikken i denne metoden er basert på teorien om at blodet i den mannlige og kvinnelige kroppen fullstendig oppdatert for forskjellige tidsperioder (hvert 4 og 3 år for henholdsvis menn og kvinner). Fordel alder på disse tallene og finne ut hvis blod "nyere" på tidspunktet for unnfangelsen. Mest sannsynlig, vil barnet være av samme kjønn som far til den nylig revitalisert blod.
    Ikke i nærheten. Min mann bedre være tilbake, inn så dypt som mulig og levere maksimal glede en kvinne - den kvinnelige orgasmen og kontakt med livmorhalsen øker sjansene for å bli gravid en gutt. Den andre stillingen, egnet for å bli gravid gutter - ut rytter. Hvilken posisjon du velger, etter nærhet kvinne bør sove minst 15-20 minutter med hevet hæler.
    Dette er de mest populære metodene satt oss for å ha en gutt, men ingen av dem kan betraktes som en garanti for at på fødestuen kan du ikke høre fra jordmødre: "Gratulerer, det er en jente! "I alle fall, vi ønsker deg kjærlighet og omsorg for deg og din baby. Dette er viktig, uansett hvilken farge bånd vil perevyazano teppe med din største skatt.  
Яндекс.Метрика