Hvordan måneders forsinkelse for en uke?
 Regelmessig månedlig - en indikator på god helse av kvinnen. Men det er grunn til at det er nødvendig å forsinke menstruasjon, litt bryte den vanlige syklus for kroppen. Årsaken til dette kan være: planlagt tur viet til hvile på sjøen, idrett eller annen viktig begivenhet, som ikke er en del krever en måned.
Menstruasjon kan forsinke bruker tabletter og folk rettsmidler. Vurdere dem mer.
 Hjelp av tradisjonell medisin for å utsette menstruasjonen
 progestin - Før du tar noen medisiner, bør vi i det minste vite om hvilke dager begynner månedlig for å fange dem i tide til å forebygge, ikke nashkodyvshy med kroppen sin; begynne å ta progestin to uker før menstruasjon og fortsette å ta imot sin tiltenkte slutten;
 dytsynon - Kjent for sin eiendom for å stoppe rikelig blødning, som opptrer på veggene i blodårene; men det er ikke anbefalt av leger for å utsette menstruasjonen fordi stoffet ikke har bestått de nødvendige tester; Hvis du bestemmer deg for å bruke den for forsinkelsen, husk at mer enn en gang i året (med mindre annet resept) kurs opptak dytsynona tabletter upassende; begynner å ta medisinen i tre til fem dager før måneden: to tabletter (250 mg) så lenge ikke ønsker å gjenopprette menstruasjon;
 kombinerte p-piller - For forsinkelse "kritiske dager" velge monofaznыe prevensjonsmidler, kan de begynne å ta minst tre dager før menstruasjon (jo tidligere du begynte å drikke pillen, jo mer sannsynlig "strekk" syklus)
 Folk rettsmidler og måter å utsette menstruasjon
 mat høyt på vitamin C - En sitroner, appelsiner, frisk rips - en gunstig effekt på veggene i blodårene, reduserer isolert sett, men ikke misbruke disse produktene til folk som har sett fordøyelsesproblemer som ikke holder ønsket ferie i avdelingen of Gastroenterology; å strekke menstruasjonssyklusen, berike din diett med vitamin C i fem dager før menstruasjon;
 persille buljong - Hell en liten haug med persille kokt vann og la stå i tre timer, ta en halv kopp kokte midler to ganger om dagen i fire dager; Persille er ikke spesielt hjelpe forsinke "disse dager", det er mer nyttig når de trenger for å redusere (hvis du under normale månedlige syklus er sju dager etter persille kjøttkraft de vil vare bare tre til fire dager);
 Vann pepper buljong (. 40 oz av urter til to kopper kokende vann) - Tørt gress vann pepper hell kokende vann, la stå et kjøttkraft, deretter på svak varme kok opp, forlater kokt betyr tre timer; ta et avkok av den 10. syklusen med 1/3 kopp tre ganger om dagen 30 minutter før måltider; bør være forsiktig når du bruker vann pepper folk som observerte nyresykdom, høyt blodtrykk, problemer med hjerte-karsystemet, og forstoppelse.
Hvis du har mulighet til å bidra til å forsinke den dag i måneden, så er det også måter å bringe om disse trenger å vite for å skje for å få effekt, i motsetning til dine forventninger. For eksempel ikke bli involvert i dagen før menstruasjon badestamp, og prøver ikke å drikke te med tillegg av kamille, oregano og ryllik, begrense forbruket av granateple juice og bete.
Deres helse er viktigere enhver hendelse i livet ditt. Før du bestemmer deg for å bevisst forstyrrelser i menstruasjonssyklusen, blar i hodet mitt alle alternativene inntil kansellering eller utsettelse av turen, konkurranse, viktig begivenhet. Før du tar skritt for å utsette menstruasjonen, bør du oppsøke lege på grunn av kontraindikasjoner.  
Hvordan skrive "i kontakt"?
 Skriv noen ord og setninger noen ganger føre til problemer ikke bare for elevene, men elevene oppgraderer. Selvfølgelig, det vanskeligste i situasjoner som high school-elever, har de ikke alltid har mulighet og tid som er nødvendig litteratur å få virkelig nøyaktig og kompetent, raskt svar på eventuelle spørsmål. Dessverre er en del materiale på Internett også gi falsk informasjon. Vurdere i detalj hvordan å være "i kontakt". Trenger et gap i denne kombinasjonen, det er tilfeller når de skriver sammen? Som brukt uttrykk bør skilles med komma setning som begynner med ham? Å ha svar på disse spørsmålene, kan du alltids bruke "grunn" riktig.
 Skrive "fordi" riktig. Tilfeller bruk
Du ser foran uttrykket "due" i en bestemt kontekst. Det kan være en union har en verdi preposisjon, brukt som en preposisjon og substantiv. Å alltid riktig håndtere uttrykket "grunn" vurdere de viktigste tilfeller av bruken.
Dette uttrykket kan bli brukt for en kontakt objekt, deres nærhet, en hvilken som helst forbindelse med hverandre. Deler av en kombinasjon av "due" i dette tilfellet er skrevet separat, men det legges vekt på første stavelse. For eksempel: ". Leder av et stort firma mistenkt i forbindelse med konkurransen" Nå før du kjører og substantiv, og substantiv i setningen fungerer som et supplement.
Når uttrykket er en union, som brukes som en del av en forklaring og forslag kan bli erstattet av en kombinasjon av "fordi" all of the Union må også separat. Hovedvekten i dette tilfellet faller på andre stavelse ord. Union er i begynnelsen av en setning, og deretter de relaterte setninger, ord, setninger vanligvis sette komma. For eksempel: "På grunn av vanskelighetene oppstått, gjelder besluttet å øke."
Når ordet "fordi" er på slutten av setningen brukes til å bety "fordi" som ikke ringer. For eksempel: "Volumet av utført arbeid besluttet å øke på grunn av økende etterspørsel." Skrive ", fordi" det er nødvendig å separere.
I komplekse setninger "grunn" brukes også i betydningen "fordi". Hvis uttrykket ble til slutt en enkel setning i komplekset, men er fortsatt avhengig setning, er komma etter det plassert. For eksempel "Arbeid har økt på grunn av det faktum at økningen i antall kunder."
Merk at "grunn" brukes i ulike tilfeller, vesentlig å endre sin mening og syntaktisk funksjon, mening.
 "Due": bare separat!
Dessverre, globalt er det forskjellige meninger om hvordan å skrive uttrykk "grunn". Du kan få feil informasjon ved å kontakte råd av venner som også i sin tur, lærte i kilder som falsk informasjon. Ganske ofte tatt for å skille mellom "grunn" i betydningen "grunn", og det samme uttrykk, men når det gjelder en kobling for to objekter. I det første tilfellet, tilbudt å "følge" sammen, og bare den andre - separat.
Det er ikke så godt kjent for alle kvalifiserte og kompetente filologer, lingvister eksperter, lærere og mange andre. Husk, "fordi" det er nødvendig å skille bruk i alle tilfeller. Russisk strengt kodifisert, vi bør alle følge hans regler, vel de navigerer. Ellers kan du miste språket som et middel for kommunikasjon, informasjonsutveksling, lagring arv kultur.
Det er viktig å lære en enkel regel å skrive "fordi" alltid separat. Husk dette er ganske enkel, og senere vil du vite nøyaktig hva som ikke er riktig.  
Hvordan du oppretter en leksjon plan?
 Forelesninger vil nødvendigvis variere effektiv som mulig for å implementere individuell tilnærming. Tid er veldig viktig å bruke rasjonelle, ikke altfor jag å tvinge elevene i klasserommet, men ikke til å forlate ledige pauser når et par minutter, men det viktigste arbeidet er fullført. Læreren bør gjøre en leksjon plan, fleksibel, intelligent og en mest mulig objektiv, godt tilpasset de spesifikke forholdene. Det vil avhenge av nivået på barn, kompleksiteten i emnet, planlagt arbeid. Hver leksjon må også passe inn i den overordnede planen leksjoner, korrelerer den med de foregående og følgende leksjoner. Den eneste måten læreren vil kunne formidle til studenter med nyttig informasjon, innpode i dem ferdigheter til å bygge en læringsprosess nøyaktig og korrekt. Tenkte handlinger, vil deres strenge regler skape et godt arbeidsmiljø, gi deg selv en følelse av trygghet lærer, gjorde han ikke å forhaste studenter, noe som gjør dem nervøs, overarbeid. Demonstrasjonen vil være veldig nyttig og effektivt.
 Sette en leksjon plan. Universal anbefalinger og karakteristika
Riktig gjort leksjon plan - den beste hjelperen hver lærer. Skriv planlegging er nødvendig, som uerfarne lærere og erfarne, som jobbet ved skolen i mange år. Den pedagogiske prosessen har mange nyanser. Selv en høyt kvalifisert spesialist som har stor erfaring, kan navigere på stedet, gjøre feil i tildeling av tid og stress. Leksjon Plan løser nesten alle problemer.
 1.  Alltid opp for timeplaner, uavhengig av den tiden som er til din disposisjon belastninger og utvikling. Hver leksjon bør individualiseres, spesielle, annerledes. Et enkelt eksempel: Læreren gjennomfører leksjoner om samme emne i to klasser. Det ville synes at i dette tilfellet begge klasser er greit ett plan. Men dette er ikke det. Planen er viktig å vurdere nivået på trening elevene til å bygge klasser i samsvar med de nødvendige utgifter av tid til tilbakefall analyse lekser, individuelt arbeid med konkrete gutta når en annen klasse utfører sin egen. Derfor vil for hver klasse leksjon plan være spesiell fordi det er slik at du kan ikke bare effektivt gi kunnskap til å innprente ferdigheter og engasjere seg i praktisk arbeid, men også selge enkeltvis.
  Slik skal lage en leksjon plan, må det være riktig forankret i den generelle systemklasse. Oppmerksom på emner som har vært før, sørg for å vurdere fremtidige leksjoner, deres struktur og grad av stress på gutta. For eksempel, hvis du har hatt leksjoner på forklaring av nye temaer for neste leksjon, vil du trenger å gjøre konsolidering, gi elevene opplæring mål. Når du ser en leksjon som studenter huske noe dårlig, ikke fokusere på faget og praksis, eventuelle gjenværende hullene bør ikke bare en gang, i stedet igjen og igjen raskt fikse hva som forårsaket vanskeligheter, men også tilegne dette minst et par minutter på neste økt. Da gutta sannsynligvis huske det viktige punktet vil forstå alle spissfindigheter, og i fremtiden ikke noe problem.
  Prøv å fordele belastningen godt. Hvis du gikk til en meget produktive, mange barn og jobbet hardt ikke har tenkt alvorlig stress for neste leksjon. Det er tilrådelig å alternative leksjoner i form av kompleksitet. Til tross for den tunge program, et lite antall timer, som er tatt tilstrekkelig til å ringe, du må ikke bare gi barn kunnskap, men også for å bevare sin helse. Når undervisningen er holdt i en positiv atmosfære, vet elevene at læreren ikke vil legge ekstra press på dem, og de vil forholde seg bedre, og positivt innstilt til å fungere. I sluttresultatet vil bli fornøyd også. Den stadige økningen i stress kan forandre utdanningen i jakten på estimater når flere barn vil bli utarbeidet helt fornøyd og mindre i stand vil stole på hjelp fra lærere eller motta utilfredsstillende karakterer.
  Vurdere en leksjon plan alle stadier, har dem veldig liten. Få mest mulig detaljert plan, at det kan være praktisk å bruke den. Når en plan består av to eller tre viktigste elementene uten å vise andre klasser etapper, blir det en reell støtte og veiledning for lærere. For eksempel gjennomfører læreren en lekse forsterker klasserom der barn har ulike nivåer av trening. Han må gjøre en leksjon plan, indikerer det en rekke høydepunkter forskjellig størrelse stadier:
  organisatorisk punkt (lærer forteller barna at de mål og målene i lærepenge, hva en avtale);
  spørsmål om lekser, avklare mulig analyse av flere eksempler;
  etablerer en undersøkelse av studenter;
  avklare obskure poeng;
  selvstendig arbeid av studenter (oppgavene til ulike vanskelighetsgrader, personlige kort, rådgivning);
  test utført arbeid;
  endelig kort undersøkelse (som er uklare øyeblikk bli fullt tilgjengelig for alle);
  post i styret for lekser nødvendig avklaring og forklaring på det.
  Det kan se foreløpig basis leksjon plan, men en ekte fullføre en mer detaljert plan, inkludert spesifikke detaljer og oppgaver som er avhengige av tema, komposisjon klasse.
  Implementere planen individuelt. Nå mye sagt om sin store rolle, behovet for læring, spesielt når lærerne ofte merke mangelen på timer i forhold til belastning og vanskelighetsgrad nivå programmer. Med alle disse utfordringene vil hjelpe deg å takle leksjon plan som du vil legge individuell tilnærming, tar hensyn til i utarbeidelsen av egenskapene til hver elev. Detaljert maling alle nyansene i fremtidig sysselsetting. For eksempel, sjekk:
  alle studenter må undersøkes;
  hvem du gi individuelle oppgaver;
  som påberope bord;
  som bør gis til å gjenta materiale;
  studenter som kan trenge din hjelp, veilede spørsmål, råd i å utføre selvstendig arbeid.
  Vurdere nivået av klassen, antall dårlig forberedt studentene når bevilge tid beskrive de ulike stadier av leksjonen.
  Ta en leksjon plan mer fleksibel, la alltid en liten margin tid (minst 5-7 minutter) som du trenger i tilfelle en nødsituasjon, for eksempel når elevene må forklare materialet lenger gi ekstra løse problemet. Dette alltid lagre materialer og oppgaver så fall vil du ha tid til å ikke miste et minutt.
   Generelle regler for planlegging leksjon
  For å gjøre lekse plan vil hjelpe deg å arbeide og allmennpraksis.
  1.  Først skrive ned temaet sysselsetting.
   Angi typen leksjon:
   Kombinasjoner;
   fikser;
   kontroll;
   syntese;
   eksponering.
   Note Formålet med leksjonen (pedagogisk, utviklingsmessige, pedagogiske).
   Marker leksjon målsettinger.
   Rekord hva visuelle virkemidler, har tenkt å bruke utstyret.
   Kort indikerer metoder og arbeidsmåter, generelle krav til elevene.
   For mer informasjon og for å beskrive varer Lære. Sørg for å angi estimert gang du trykker på hver etappe.
   Sjekk individuell plan hvor du genererer ferdigheter, tar hensyn til nivået på opplæring av studenter.
   Posten generalisere funnene til arbeidet ditt.
   Legg lekser.
   Føler om en plan nøye, nøye arbeide med den. Da vil du være i stand til å rasjonelt sette av tid og alltid leksjoner vil foregå effektivt.  
Яндекс.Метрика