Hvordan morfologisk parsing substantiv?
 Studentene må være i stand til å utføre de nødvendige analyser av morfologisk substantiv. Det er denne typen analyser gjør det mulig å perfekt organisere all kunnskap om morfologi, regelmessig gjentatt grammatisk kategori substantiv i stand til å identifisere dem riktig. Alle disse ferdighetene er alltid nyttig i klassen, kontroll, spille en viktig rolle i å sette DPA og CSE. Når du utfører morfologisk parsing kan gjentas som materialer syntaks som den siste fasen av analyse er nødvendig for å avklare rollen til den analyserte substantiv i setningen. Av alle ordklassene substantiv ofte ansett som den enkleste å analysere, men det er det ikke. Det er viktig å vurdere en rekke nyanser å vite noen "fallgruver". Selvfølgelig, må du utføre analyse konsekvent, nøyaktig, uten å bryte algoritme og uten mangler en grammatisk kategori.
 Hvordan morfologisk parsing substantiv rett?
Flere funksjoner parsing substantiv og nyttige anbefalinger.
Den første tingen å merke seg at substantiv ikke skal ta fra hverandre mindre nøye enn et verb eller et adjektiv. Den tilsynelatende enkelheten av deler av talen bør ikke slappe av deg. Prøve og fokusere på det som ikke distrahert, tenk en følelse, vurdere det i sammenheng umiddelbart bestemme sin mening i en setning. Alt du trenger er å gjøre morfologisk parsing substantiv riktig. Vurdere de viktigste problemer og vanskelige stunder som kan oppstå under parsing forårsake feil.
 1.  Den første kategorien av substantivet, som lenge har vært kjent for elevene, men også ikke definitive - animasjon kategori - ufølsomhet. Vanligvis er det lett å håndtere definisjon, men en påminnelse du trenger å ta hensyn. Velkjente personnavn i noen tilfeller passere i kategorien narytsatelnыh. Deres semantisk innhold og anvendelse av skriver dette endres. For eksempel:
  Oblomov - hovedpersonen i romanen. I dette tilfellet, før du faktisk navnet fordi det er mannen som bærer navnet "Oblomov".
  Det var en ekte Oblomov, mister fort interesse i saken, ønsker ikke å jobbe, lei. I dette eksempelet, ser du en overgang substantiv narytsatelnыe. Teksten refererer til person utrustet med kvaliteter som er typiske for Oblomov.
  Ikke glem å tenke på betydningen av teksten, noe som betyr at substantiv er analysert, vil du ikke forveksles med vanlig egennavn.
  Deretter må du finne animasjon kategori - ufølsomhet substantiv. Husk, det er ikke alltid gjenspeiler den leksikalske betydningen av ordet! Substantiv kan bety åndelig emne, men har en fast kategori ufølsomhet. Noen ganger ordet betegner neodushevlennuyu ting, men i henhold til reglene i det russiske språket er beskrevet som å leve et substantiv. Det faktum at divisjonen er ganske vilkårlig, og behovet for riktig kategori endringer på tilfeller av substantiver: animere og livløse navn, er det annerledes. Det var på sakene, og du vil definitivt finne denne substantiv. Bruk tre plager spørsmål:
  nominativ: hvem? hva?
  genitiv: Hvem? hva?
  akkusativ: Hvem? hva?
  Legg merke til at kategorien av animasjon - ufølsomhet vises som følger:
  i familien og akkusativ former falle sammen animere substantiver: avguder;
  i nominativ og akkusativ former av de samme livløse substantiver: kroppen.
  Derfor, for å identifisere denne substantiv, vil du ha nok til å sette det i form av tre tilfeller.
  Hans funksjoner er i den grammatiske kategorien av kjønns substantiver:
  en såkalt generell utsikt, god jente, Sasha, protesjé;
  hvis substantivet brukes bare i flertall, som de ikke kan tilbakeføres til en bestemt type, har de ikke definere denne kategorien trenger: saks.
  På russisk, er det tre typer av forskjeller.
  De første declension substantiver er maskuline og feminine, deres end-I, -a, pappa, tante, Moskva, gresskar.
  De andre declension maskuline substantiver inkludere en null-terminert og intetkjønn med end-o, nd Peter Sparrow solen.
  Substantiver tredje abstinens er feminine, null ending, myk tegn på slutten av ord: Kjærlighet og Livet.
  En liten gruppe av substantiver - ord dannet gjennom overgangen fra en annen del av tale adjektiver, partisipp. De bøyes type kvalitativ og relativ adjektiver Type: student - student.
  Ta hensyn til detaljer:
  i russisk er indeclinable substantiver:. Zhivago, Hugo, frakk, metro, etc;
  ti substantiver - raznosklonyaemыe, de intetkjønn, og endte i th: krone, stigbøyle, familie, stamme, navn, flammer, jur, tiden byrde flagg;
  substantiver som brukes bare i flertall, ingen bestemt type konjugering.
  Bare gjør morfologisk parsing substantiv hjelpe deg kunnskap om den spesifikke form av tall.
  Flere grupper av substantiv har bare én form av en rekke kategorier. Det er viktig å huske på sin identitet.
  Bare flertall er:
  navnet på en rekke spill: gjemsel, sjakk;
  noen egennavn: Alpene;
  noen virkelige substantiver: krem;
  noen abstrakte substantiver: ferie.
  Bare i entall er benyttet:
  egennavn: Neva, Moskva;
  flere substantiver av ekte gull, melk;
  Noen lag substantiver: studenter;
  abstrakte substantiver: Litteratur.
  Huske alle de grunnleggende funksjonene parsing substantiv for å unngå feil.
   Prosedyre morfologisk parsing substantiv
  1.  Rekord slovoformu substantiv - slik det brukes i teksten.
   Bestemme og ta opp den originale formen ved å sette et substantiv i nominativ, entall.
   Sjekk den generelle grammatiske betydningen av språk som et substantiv: motivet.
   Registrere alle konstant grammatisk kategori substantiv i rekkefølge:
   faktiske eller generell;
   levende eller ikke-levende;
   familie;
   declension.
   Skriv et substantiv skjemaet brukes. Identifisere endre kategorien av ordet form som er deg første elementet. Du må finne ut hvor mange og tilfelle av substantiv. Bedre skrevet som et substantiv anvendes i form av antall tilfelle.
   Definere rollen som substantiv i setningen. Skriv en setning helt, understreke et substantiv som medlem av setningen. Deretter skrive: substantiv er i setningen. De fleste substantiver er hensiktsmessig og tilføyelser.
   Arbeid algoritme, huske nyansene som bestemmer hvilke kategorier substantiv til din morfologisk analyse var korrekt.  
Hvordan å fullføre arbeidet?
 Når du åpner og den viktigste delen av arbeidet som allerede er skrevet, er den siste og minst viktig skritt - funn. Den siste delen av arbeidet bør vies spesiell oppmerksomhet. Det bør være logisk forbundet med begynnelsen av teksten, for å tilfredsstille den generelle type og idé å holde en basisk konklusjon. Det er ønskelig at arbeidene reflektere de siste tilbudene din personlige holdning, mening. Kvalitativt gjort en konklusjon kan heve vurdering og vurdering for ikke særlig fremragende arbeid, og skrevet uforsiktig - ødelegge en god idé av hele arbeidet. Generelle anbefalinger vil bidra til å fullføre arbeidet og godt.
 Skriver den avsluttende delen av produksjonen. De viktigste anbefalingene
Før du plasserer ren versjon av verket, konsentrere seg og prøve å formulere en klar, logisk og meningsfulle setninger. De trenger å sette sammen den siste delen av teksten. Gjennom enkle tips, kan du lage en vakker sluttprodukt.
Først må du skrive teksten. Deretter re-lese det igjen vurdere problemet med tema, lese overskriften.
Heve sentrale ideer i hvert avsnitt, sans for komposisjon. Skriv dem på et eget ark. Det bør komme ut en sekvens av presentasjonen - utvikling av historien av teksten din.
Prøv å svare på spørsmålet: hva er din type? Hva er dens viktigste tema, en idé?
Husk - den siste delen inneholder konklusjoner. Summarisk Sett din personlige mening, gjøre generaliseringer.
Unngå direkte anførsels egne forslag, overføre forrige tekst.
Følg gitt volum, en god siste del av arbeidet består av 4-7 setninger.
Prøv ikke å gå utenfor hoved trodde ikke gi mange argumenter, eksempler og sitater. Alt dette er inneholdt i hoveddelen av arbeidet.
Lese utkast konklusjon og gjøre teksten mer litterære, gi ham en klar struktur. Følg en logisk kobling tilbyr kortfattethet.
Konklusjon ment å oppsummere hele arbeidet. Leseren å lese tittelen og den siste delen av arbeidet ditt bør være klar over problemet, dine konklusjoner og personlig stilling til dette spørsmålet.
 Hvordan å fullføre arbeidet? Noen tips
Hvordan kan jeg fullføre arbeidet som var menings konklusjonen, riktig og logisk? Det er flere måter.
 1.  Du kan lage en kort uttalelse-samling, og bringer sammen alle de viktigste ideer, meninger og sine egne meninger.
  Kjæledyr kreativ skriving endelige uttrykk av verket. Lag en skarp overgang, bruker allegori, anvende relevant tilbud eller starte avslutningen av antitese, skape uventet og original slutt. Det er lurt å unngå denne metoden på eksamener, men når du skriver rutinen fungerer på denne måten berettiget.
  Høydepunkt fengslet hans holdning til forfatterens posisjon. Hvis din mening skiller seg fra den oppfatning av forfatteren av arbeidet, uttrykke det mildt, uten negative konnotasjoner og harde språket.
  Vis at du tok opp problemet virkelig interessant, vise seg, uttrykke sine egne meninger.
  Husk som spiller en viktig rolle leseferdighet presentasjon, stil konsistens tekst. Konklusjonen bør ikke komme som egne, urelatert tekstdelen.
  Sørg for å lese produktet 2-3 ganger til sammen, med den siste delen. Så du se hvor harmonisk og helhetlig betraktet teksten godt ivare funnene er et resultat av ekte debattinnlegg. Om nødvendig, gjør endringene.  
Яндекс.Метрика