Hvordan overføre penger fra Megafon Megafon på?
 Også, som omtalt i forrige mobiloperatøren MegaFon i dette er det en tjeneste som heter "Mobile oversettelse." Denne tjenesten lar deg dele din saldo med venner, familie og venner som har mistet penger på kontoen på telefonen, og derfor kan ikke ringe. Du trenger ikke tilkobling og er tilgjengelig for alle abonnenter av MegaFon, om ikke bevisst deaktivere denne tjenesten.
For å overføre penger fra kontoen din til den andre parten til å utføre følgende trinn:
 1.  Sjekke saldoen på din personlige konto teamet
   * 100 # samtale?

  hvor? - Ved å klikke på anropet.
  Balanse Sjekk for å være sikker på at når du overfører penger igjen på kontoen for mer enn 30 rubler. Ellers, for å oversette, kan du ikke.
  Ringe telefonen i urskiven kommandoen:
   * 133 * telefonnummer * mengde #?

  Beløpet er oppgitt uten cent heltall i området 1-500 rubler.
  Telefonnummer er angitt i ti-format. Anta at vi ønsker å oversette 100 rubler. nummer 7 (927) 123-45-67. I dette tilfellet bør den kommandoen til å sende overførings administreres som følger:
   * 133 * 100 * 9271234567 #?

  Etter å ha sendt forespørsel om å overføre svar å komme SMS, som inneholder bekreftelseskode for å fullføre overføringen som følger: "For å konvertere 100 g 9271234567 abonnent dial * 109 * 4321 #.".
  4321 og vil overføre bekreftelseskode.
  Ringe den angitte kommandoen og trykk på knappen.
   * 109 * 4321 #?

  Som svar har du fått SMS-meldinger på ferdigstillelse av oversettelsen. Mottakeren også informert SMS om pengeoverføring som følger: ". Du overførte 100 g Ved abonnent 92 ********".
   Tilleggsinformasjon
  Kostnaden for overføring av midler fra én bruker til en annen MegaFon er 5 eller 7 USD. avhengig av regionen. Det kan fortsatt sende overføring til andre operatører. I dette tilfelle kansellering av oversettelses selve tilsatt kommisjon som varierer fra 2 til 6%. På alle vilkårene for tjenesten "Mobile oversettelse", inkludert kostnader for sin bruk og begrensninger kan finnes ved å besøke det offisielle nettstedet for MegaFon i ditt område ved å ringe kundeservice kontor, eller ved hjelp av en informant med "YnfoMobyl" på:
   * 222 * #?

  Call informant helt gratis. Ved hjelp av talemeldinger og instruksjoner vil du lett finne den informasjonen du trenger om tjenesten "Mobile oversettelse."  
 I en relativt rask periode med tidsvinduer var i stand til å ta en ledende posisjon i forhold til sin installasjon, som de aller fleste vinduer i boliger og industribygg - et PVC vindu. For å tjene deg en plastboks i lang tid for ham å utøve forsiktighet er nødvendig, som vi vil fortelle.
Hvordan ta vare på plast vinduer i vinter og sommer
 Form av omsorg for plast vinduer
 Stell av plast vinduer - en obligatorisk prosedyre, ellers vinduet vil begynne å miste sin tetthet kan mislykkes eller tilbehør vil raskt slitasje gummipakninger og mer. Når installasjonen ble utført plast vinduer må fjerne den beskyttende tape som må plasseres på profilen, som over tid vil det ta svært vanskelig på grunn av sollys.
 Nå for vask plastvinduer. Vask vinduene trenger spesielle vaskemidler for vinduer og klut eller filler. Hvis det var noen forurensnings profiler, i alle fall sine børster med skarpe gjenstander: kniv, skraper etc. For å fjerne den komplekse forurensning bruke spesielle verktøy for å fjerne forurensninger fra plast overflater eller direkte med PVC-vinduer.
 Før du vasker vinduer profil, anbefaler at du først fjerne lag av skitt og støv, er det best gjøres med en børste med myk bust og tett. Deretter vinduet kan tørkes av med en vev eller klut, pre påføre på overflaten cleanser.
Hvordan ta vare på plast vinduer i vinter og sommer
 Forberedelse vinduer for å endre sesongen
 To ganger i året maskinvare plast vinduer bør justeres.

 Hvordan ta vare på plast vinduer i vinter
 Stell av plast vinduer i vinter inkluderer: vindu profil vask og glass, samt oversettings klipp blad i vinter modus til døren tett grenser konto ved stengetid, og det gjorde ikke passere gjennom den kalde luften. Dette gjøres før vintersesongen i oktober og november.

 Hvordan ta vare på plast vinduer i sommer
 Stell av plast vinduer i sommer inkluderer: vask Profil, glass og oversettings klipp i sommerdrift til dør ikke for stramt prytyskalasya konto.

 Justere ventiler
 På grunn av temperaturforskjeller kan begrense vindu profil og utvide på grunn av dette klaff kan begynne å gni et sted. Å justere den - bruk sekskant. Hvordan du justerer lukker boks - vist på bildet nedenfor.
Hvordan ta vare på plast vinduer i vinter og sommer
 Hvordan ta vare på plast vindu beslag
 Hardware - er en kompleks mekanisme som er ansvarlig for bevegelsen av bladet. Til mekanisme arbeider fritt må det smøre smøreolje. For å gjøre dette, helle olje i de bevegelige delene av vinduet, og deretter et par ganger, sette vinduet fra en posisjon til en annen.
 Stell av plast vinduer sel
 Riktig pleie av plast vinduer omfatter også bryr gummipakningen plast vinduer. Vær oppmerksom på at det gir kvalitet gummipakning tetting vindusprofil. Som enhver gummi, vindu segl slitasje, blir hard og ikke elastisk, krymper og sprekker. Å forsegle vinduer servert så lenge som mulig - det skal renses og smøres to ganger i året, som nevnt ovenfor, før sommersesongen, og før vinteren.
 For å fjerne tetningen vinduet kan den fjernes og renses i en slik tilstand. Hvis du fjernet forseglingen, så legg den i en bolle med varmt såpevann i noen minutter, og skyll med rent vann og tørk av med en tørr klut. Deretter setter pakningen i rammen og vindusåpningen, og deretter påføre på kluten silikon verktøy godbit overflate fugemasse.
Hvordan ta vare på plast vinduer i vinter og sommer
 Stell av plast vinduer
 Å ta vare på plast vinduer bruke et spesielt sett med verktøy for å ta vare på plast vinduer og separat. Å ta vare på vinduene bør:

 Glassrens (f.eks Clin);

 Oppvask plast profil;

 Rengjøringsmiddel eller såpevann segl + silikonfett;

 Motorolje for smøre beslag.  
 Hva er, for de fleste av oss, på badet? Dette er et flott sted hvor du kan ikke bare ta en dusj, men oppløses i et tykt skum avslapning og ro.
 Badestamp med noen aromatiske oljer, havsalt og aromatisk skum etterlater ingen likegyldig, her, i hvert fall for en kort tid, kan du glemme alt, men hjemme, problemer og vanskeligheter.
 Men for å tillate badet ditt for å få en så fin effekt, må du se til at det var alltid rent og ryddig stand. Og, selv om toalett og bad, ofte det minste rommet i hele leiligheten, holde det uberørte renhet og friskhet er ikke så lett.
 Ubehagelige gule flekker, kalkstein raid, rust og skitt vanlige - disse er de vanligste problemene som ofte hjemsøker husmødre.
Hvordan kan jeg rengjøre toalett og bad folk rettsmidler?

 Selvfølgelig, for å bli kvitt disse problemene, eller i det minste føle deres tilstedeværelse på minimum som er nødvendig for å gjennomføre regelmessig rengjøring "sanitære sone".
 Jo mer du betaler oppmerksomhet til dette problemet, jo mindre du må bruke potente kjemikalier som er i stand til å håndtere selv med de vanskeligste forurensning, men likevel, de er skadelig for mennesker.
 Regelmessig ventilasjon, våt rengjøring og desinfeksjon med milde, noen ganger også folk rettsmidler som vil tillate deg å glemme hva en mold, rust og ubehagelige angrep. Mange husmødre er stadig opptatt av spørsmålet om hvordan du rengjør toalettet og badet, slik at de begge lyste hvit renhet og briljans.
 Selvfølgelig, for å håndtere noen alvorlig forurensning, vi først og fremst appellerer til butikkene i husholdningsrengjøringsprodukter, hvor en rekke alternativer driver ofte oss til en stillstand.
 I god i arsenal av hjemmet, selvfølgelig, bør ha tre hovedtyper av vaskemidler vil opprettholde skjønnheten i ditt hjem "sanitære sone".
 Dette vaskemiddel og bad vasker, toalett vaskemiddel og oppvask fliser. Hva bestemt merke foretrekker, selvfølgelig, på mange måter, din bedrift her, bortsett fra personlig erfaring og personlige preferanser, råder noe veldig vanskelig. Men folk rettsmidler og måter å forholde seg til kraftig forurensning - en for alle, som vi vil føre språk.

 Hvor skal jeg begynne?


 For å lykkes med arrangementet, bør spørsmålet være nærmet veldig seriøst: Forbered alle overflater som trenger å bli renset, og dette vil gjøre alle håndklær, gulvmatte, om noen, flasker parfyme og annet tilbehør såpe. Nå kan du starte.
 Hvis du ser nøye, bekymringer i et så lite rom nok, bortsett fra toalett og bad, er det nødvendig å rengjøre fliser, rør og ventiler seg - bare i dette tilfellet, din "Offentlig toalett" var vakker glans.
 Den første regelen - ikke glem å alltid bruke gummihansker, de vil beskytte din penn fra unødvendige handlinger i dem du vil føle deg komfortabel uten å bekymre seg om deres helse.

 Hvis du trykker konstant rennende vann er for hardt, så er du sannsynligvis lei av den konstante kampen med kalkstein patina og spor av såpe.
 For å bli kvitt dette problemet, veldig skitne overflater gni sitronskall, som skal fremme dryss med salt.
Hvordan kan jeg rengjøre toalett og bad folk rettsmidler?

 Hvis kalksteinsforekomster er svært stabile og utdatert, så kan du lagre kokt pasta med salt og eddik. Ganske tykk masse sette på en stiv børste og rengjør hele overflaten i en sirkulær bevegelse, og skyll med vann og tørk.
 Hvis kalkflekker avgjort på dusjhodet eller dusj kraner, kan de rengjøres med vanlig såpe løsning. Hvis plakk er sterkere enn virket først, deretter gå på den med en gummiskrape og tørk med eddik på toppen.
 En annen måte som hjelper med å bli kvitt irriterende lime - en blanding av sitronsaft og eddik. Dypp en klut i denne løsningen og gå den over overflaten av avløp, deretter la stå i noen timer, eller enda bedre, over natten.
 Etter flush tid razmyahchyvshyysya raid normal børste. Gulnede og andre fargeendringer kan også være avledet fra deres vask eller badekar, ren overflate tett løsning av salt og terpentin.
 Hvis badet avgjort en annen verste fiende - rust, vil det ha å handle litt annerledes. Slik sletter hyggelig å hjelpe oppvarmet eddik med salt, slik at ansatte kan ikke bare vaske badekar overflaten, men også for å håndtere flekker på nikkelbatterier.
 Selvfølgelig kan kampen kjøre tungt artilleri i form av spesielle rengjøringsmidler, men husk at de er sammensatt av syrer som spiser bort på emaljen i stand, slik at de kan brukes mer enn en gang i måneden.

 Hvordan vaske toalettet?


 Selvfølgelig er det ikke hyggelig opplevelse, men hvis det gjøres jevnlig rengjøring av toalettet uten å kjøre denne gangen, kan du bli kvitt mange ubehagelige øyeblikk.
 Å kvitte seg med kjedelig kalkstein plakett på toalettet, kan du sette under kanten av toalettpapir dyppet i eddik over natten. Neste morgen, bare en vanlig toalett børste ren.
 Hvis du ofte bruker spesiell rengjøring av toalettet, og deretter prøve å kjøpe de som ikke har noen form for klor. Det faktum at det gir ganske skadelige effekter på menneskekroppen, og toalettet må vaskes regelmessig.
Hvordan kan jeg rengjøre toalett og bad folk rettsmidler?

 Unngå kjemikalier, kan rengjøring toaletter bli forskjøvet til skuldrene til folk rettsmidler som, i motsetning til offentliggjort, ofte er effektive og trygge, som er viktig. Å desinfisere og rengjøre toalettskålen, fyll den nok natron og hell på toppen med en blanding av sitronsaft og eddik.
 Leaving for noen timer denne løsningen, slår du din toalett renhet og hvithet. For å unngå tette toalett og dusj, som et forebyggende tiltak, hell den i en bøtte med varmt vann en gang i måneden, er det mye bedre enn å rense sine lange kjemiske midler.
 For å håndtere den skitne fliser, tørk avis dyppet i en løsning av vann og ammoniakk (500 ml vann -. 1 ts spiseskje). De renhet mizhplytochnym sømmer vil returnere otmuchennыy (smeltet) kritt.
 Husk speil: for å bli kvitt ubehagelige tilpassede flekker, tørke den med alkohol eller glyserin hvis denne metoden mislykkes, kan du bruke en løsning av ammoniakk.  
Яндекс.Метрика