Hvordan å overtale et barn til å gå i barnehagen?
 Første baby ut i verden - den samme som den første avvenning fra hjemmet. Vant for hjem - folk, gjenstander, leker, mat, baby vanskelig å oppfatte en annens boareal. De fleste barn psykologisk vanskelig for en lang tid til å forlate hjemmet. De kan ikke forstå hvorfor en gang satt med sine dager og netter mamma skal gå no-daggry lys på noen obskure arbeid, og barnet - for å gå til et ukjent rom fylt med en haug med rastløse og strenge peer lærere.
 Det er nødvendig å overtale?
Er det mulig å overtale et barn til å gå i barnehagen? Det er det mange generasjoner av mødre. Dessverre, for tretti år siden, er det - det eksakte svaret på det er det ikke. Når du tenker logisk, deretter lokke noen andre at han ikke var til sin smak, rett og slett umulig. Selv en liten, men likevel uformet personlighet vil motstå nezhelannomu gjennom. Så det første som bør gjøre foreldre som velger å sende sine barn til barnehagen - er å utvikle en kommunikasjonsstrategi. Det ville ikke nødvendigvis å være "uhovaryvayuschey." Avhengig av hvor godt etablert felles med barnet, kan du:
 1.  Overbevise. Starte samtalen om hagen bør forhånd. Barnet må bli vant til hva den forventer. I noen tilfelle kan ikke sette den lille mannen før det faktum: "I dag er fredag. Innledende du tilbringe hjemme. Mandag - du går til barnehagen! ". Fra denne nyheten, og en voksen kan falle inn i en panikk - ikke at ungen.
  Tiden vil du lære et barn til å tro at barnehage - et nødvendig onde, som vil måtte akseptere. Vel, hvis du ikke har gave veltalenhet noen andre, kan du fortelle og hvilken nytte som bringer mangfoldig gjeng med unger.
  De viktigste fordelene med barnehagen, de fleste barn er interessant:
  mange nye leker;
  mulighet til å få nye venner - gutter og jenter;
  Gode ​​lærere er klar til å hjelpe barnet ditt og leke med den hele dagen lang.
   Bestukket. Overtalelsesevne stor som noensinne, hvis en forelder har lagt ord lenge ønsket leketøy tillatelse litt lengre tid å se på tegneserier, periodevis lover å kjøpe din favoritt babyen godbiter. Selvfølgelig, bestikke barnet - ikke bra, hvis bare fordi han kan huske og fortsette å bruke mot deg, men hvis ikke klarer å overtale et barn å gå i barnehage, må vi forhandle gjennom rimelige innrømmelser. Spesielt så hyggelig barnet i stand til å glatte ting psykologisk stress forårsaket av endringer i levekår.
   Making. Pjokk umulig å overtale eller lokke nye leketøy? Dermed behovet for å bruke den gamle god måte - å gjøre. I dette tilfellet, må vi handle besluttsomt og i alle fall ikke å slakk på et barns tårer. Peredoruchyly pjokk lærere? Gå umiddelbart. Ytterligere tilpasning av barnet til den nye plasseringen - direkte sin profesjonelle plikt. Det lærere, ikke bør du vise barnet hvordan god og interessant i barnehagen. Dessuten - på dette stadiet vil du bare hindre dem.
   Undervise. En av de mest lojale og betryggende metoder inkludere barnet i barnets miljø er dens gradvis introduksjon til den nye plasseringen. Mange barnehager praktiserer lov til å ta barn i 1-2 timer en dag, slik at barnet kan få komfortable og venne - et fremmed rom, folk, leker. Hvis tiden tillater det, være sikker på å arrangere barnet ditt "tur i barnehagen." Det er mulig at barnet vil være glad for å forlate det (en veldig nysgjerrige små barn) og deretter med ikke mindre glad for å godta nyheten om økende "tur tid."
  Barnehage - et første og viktig fase av sosialisering av barnet og forberede ham på skolen først og deretter voksen alder. Det anbefales ikke å overse dem, selv om du har muligheten til ikke å gi barnet sitt i barnehage, eller du møter med hånden kategoriske protest.  
Hvordan lysere hår på hendene?
 Mannlige kjønnshormoner kvinner tildelt vegetasjon på steder der det ikke skal vokse, så vakker halvparten av menneskeheten har ikke annet valg enn å kjempe med hår på kroppen i alle mulige måter. Det tar mye tid, krefter og penger, og resultatet varer lenge er ikke alltid tilfelle. Noen ganger tynne hår og svært synlig - så det er enklere og mer praktisk å misfarges, slik at de ikke skiller seg ut. Denne artikkelen fokuserer på hvordan du lysere hår på hendene, da dette er området der du kan gjøre uten voks og barberhøvler, og ville være nok til å gjøre dem mindre synlige.
 Hvor skal jeg begynne
For å starte, se nøye på sine hender. Hvis du aldri hadde barbert og gjorde voks hårfjerning, hår du har, mest sannsynlig, veldig tynn. I dette tilfellet, du bare passe misfarging - du trenger ikke å slette all uønsket vegetasjon, og dermed forårsaker sin raske vekst. Så sørg for å teste for allergisk reaksjon med måten du valgte. Ikke glem at nå selge en masse falske kosmetikk, spesielt hvis de blir solgt på gaten uttak, så denne testen vil spare deg for ubehagelige konsekvenser.
 Hva er lysene
 1.  Spesiell belysning hår på hendene. De er ganske vanskelig å finne, og prisen de er ganske dyre. Du kan kjøpe dem i spesialforretninger for frisører og større nettverk av kosmetikk og parfyme. Disse verktøyene ble testet like før gikk på salg, så du minst risiko for deres bruk. Disse instruksjonene skal festes og detaljerte råd om å forberede seg for bleking.
   Brighte fargestoff hår. De er, merkelig nok, hender arbeider. Bør handle etter anvisningen på pakken. Alt er fin og enkel, ofte billig, slik at du kan kjøpe den billigste malingen blondyruyuschuyu. Sørg for at emballasjen er skrevet at malingen er obestsvechyvayuschaya siden du kan få gule hår på armene;
   Daisy. Hell et par spiseskjeer med kamille blomster kokende vann og la på et mørkt sted for et par timer. Tørk av denne infusjons hender flere ganger om dagen. Du må kanskje to uker til å dukke opp resultater. Men denne metoden er egnet for alle, uten unntak, som bivirkninger av det nei nei, men sannheten, for resultatet må være tålmodig;
   Sitron. Rene hender med sitronsaft. Fremgangsmåten er lik den foregående, og er derfor egnet for pasienten;
   Sitron og eddik. To av sitronsaft blandet med to deler av eple cider eddik. Gni blandingen problemområder, til slutt blir fargeløse hår. Metoden er ikke egnet for sommeren, da huden blir også lettere;
   Male inne. I mange sentre for skjønnhet er en tjeneste av bleking av hår på armene. Det er ikke veldig dyrt, men det du bare gjøre alt riktig. Prosedyren blir gjentatt kontinuerlig i alle fall, som hår en tendens til å vokse;
   Hidroperyt. Hjemmet er svært effektiv mix - Retail hydroperyta 3 tabletter (tilgjengelig på apotek), tilsett 2 ts vann og en halv teskje av ammoniakk. Til bedre blanding ble brukt og holdt legge en spiseskje med barberskum. Alle bland godt og påfør på hendene i 25-30 minutter. Undersøke hvordan prosessen med belysning. Du må kanskje holde minst siden alt er veldig individuelt. Skyll med vann og bruke fuktighetskrem. Huden blir blek, men frykt ikke - et par timer alt går.
   Hvordan lysere hår på hendene hydrogen peroxide
  Dette er sannsynligvis den billigste og tryggeste måten, men husker fortsatt å være forsiktig. Ta en glassbeholder (dette er et must!), Bland det i like proporsjoner til 30 ml hydrogenperoksid (30% av apotek) og vann, tilsett en halv teskje natron og 10 ml flytende ammoniakk. Ganske mix. Påfør et lite verktøy for å bøye albuen og la stå i 10 minutter - en sjekk for en allergisk reaksjon. Hvis du ikke brenner og kløe, kan du trygt bruke denne blandingen.
  Verktøyet anvendes på problemområdet i 40-50 minutter. Du kan føle en liten kribling. Skyll med varmt vann og bruk fuktighetskrem bedre barn. En prosedyre ofte nok til znebarvylysya hår, men hvis du ikke har den ønskede effekt, kan du gjenta neste dag. Hvis håret ditt er mørkt, og deretter legge litt mer hydrogenperoksid. Der betyr veldig bakes huden, skyll alt vannet til å ikke bli brent.
  Så nå vet du de grunnleggende verktøy som kan lette hår på hendene. Deres ulempe er at de gir en midlertidig effekt. Når hårene vokser ut igjen, bør prosedyren gjentas, og jo mørkere hår, jo oftere. Vanligvis jenter bleket håret hver tre til fire uker, og mindre over tid, som hår tynning som det er mindre synlig.  
Hvordan tegne en jente i full vekst?
 Denne leksjonen vil prøve å trekke en jente i full lengde blyant. Dette vil kreve kunnskap om menneskets anatomi, selv grunnleggende. Tegne en person er vanskelig. Mange kunstnere er ikke veldig lett gitt bilder av mennesker, selv kjente, merkelig nok. Den berømte maleri Aivazovsky "Farvel Pushkin havet" ble produsert i forbindelse med Repin som havet Aivazovsky stand til å late fine, men portrettene var ikke så stor. Derfor Pushkin måtte trekke en annen store kunstnere. I vår leksjon vil du få grunnleggende kunnskap om strukturen i menneskekroppen og prøve å tegne en jente i full lengde blyant etapper.
 1.  Ta et tykt stykke hvitt papir, helst børstet (selv kan bruke blomkål og, viktigst av alt, at det var alt fint korn eller glatt som på løst papir tegne en blyant tynne deler bare svikter). To forskjellige myk blyant viskelær og. Start med en lys skisse utgjør jente, hennes bevegelse. Det er ikke akkurat som en tinnsoldat, hennes figur mer naturlig og rasslablenna. Hodet vippet til side, høyre bein litt lagging til side fordi den byrden av kroppen på venstre ben jente. Punktene betegne bøyer av ledd, er de i skuldre, albuer, håndledd, hofter, knær og ankler. Høyde jenta er beregnet som følger: lengde person fra haken til toppen av pannen bør "investere" i høyden om åtte ganger. Lengden fra hoften til kneet eller fra kneet til ankelen - person, det er ingen klare proporsjoner. Hånden til mannen, eller rettere sagt, fingertuppene til den gjennomsnittlige person nå mid-lår. Da fleksible ryggraden, er det ikke nødvendig å trekke en stiv rett linje. På dette bildet er han også litt bøyd. Mark fot jente. Fordi det er høyhælte sko, så visuelt vil det se ut som om det står på tå. Styreleder trekker som et egg, pekte en del ned. Lengden på hånden til mannen og hans fot lengde omtrent lik lengden av ansiktet hans fra hake til panne toppen.
  Hvordan tegne en jente i full vekst?

  Nå glatte linjer zmalyuyemo silhuetten av jenta. Ikke glem om musklene under huden. Leggen betegne små ovaler. De største og mektigste vilje lender. Tegne børste jente venn er ikke synlig på grunn av kroppsstilling. Indikerer avrundede knær.
  Hvordan tegne en jente i full vekst?

  For å nøyaktig trekke en menneskelig figur må representere "inni ham at« hans skjelett. Så du kan markere skjematisk i figur brystet (det er en hard bein skjelett ribbeina) og bekken bein (trekke dem som horisontal oval). Hår jente bare skissere kontur, de vil ligge på hennes venstre skulder.
  Hvordan tegne en jente i full vekst?

  Fjern forsiktig alle hjelpelinjer og hvis du har bygget kroppen riktig, vil det være fint og proporsjonal. Vi betegner bryst jente. Rundhet kne- og leggmuskler svulmende kan stå i bildet.
  Hvordan tegne en jente i full vekst?

  Vi begynner å bære vår malt dame og beskrive detaljer om personen. Husk at personen også "bygget". For det første er det delt i to horisontalt, og denne linje vil plassere spissen av nesen, og den nedre halvdel igjen delt i to og påvirker den nedre leppe. På dette stadiet, kan formen ha under noe. I dette tilfellet vil det være lett sommer topp, skjørt og sandaler. Tegn et tykt krøllete hår jente med krøller.
  Hvordan tegne en jente i full vekst?

  Engasjert i detalj og volumtall, samt innredning klær og smykker. Det vil gjøre en mørk tank top mønster. En lett skyggelegging betegne folder på skjørtet, tett skissert skyggefullt sted under og rundt midjen. Sharp hardt blyant avbilde ornament. Dekorasjonen på halsen er trukket svært enkle, nesten svart intermitterende poeng. Dette bildet er helt ferdig og jeg håper du har fått til å tegne en jente i full lengde blyant.
  Hvordan tegne en jente i full vekst?

  Huske prinsippene om å male kroppen og vite anatomi har en voksen, kan du trekke noen form, enhver bevegelse. Uten denne kunnskapen ikke gjør, så ikke være lat til å lære dette er nødvendig for kunstneren "ABC".  
Яндекс.Метрика