Hvordan å pickle bacon i potten?
 Fett som mat er populær ikke bare i Russland, men også i Europa og til og med Amerika. Hvert land har sine egne unike oppskrifter av sine forberedelser - fra bakt og stekt til kokt. Som for oss, i Russland, krever spesielt salt bacon. Det er i dette scenariet matlaging dette produktet når du bruker det i fornuftige mengder ikke bare skadelig for kroppen, men også hjelper ham å fullt funksjon. Flavored salt bacon går bra med kokte poteter, suppe og dampede grønnsaker. Oppskrifter salting bacon imponerende for sitt mangfold og kulinariske fantasi. En av de mest delikate slags næringsrik mat - fett, salt i potten.
 Fat i banken, tørr ambassadør
Denne metoden er enkel salting av antall nødvendige komponenter, og i de fleste koke teknologier.
 1.  Prosterelyzuyte tre-liters krukke, forberede plastdekselet.
  Skjær bacon biter av medium størrelse (ca 7 til 10 cm).
  Salt uten jod (trenger ca 300 gram) blandet med sort pepper. For salting er bedre å bruke bakke erter, fordi det er mye pahuchishe som selges i pulverform.
  Legg til mix 2-3 fint smuldret laurbærblad, og hvis du vil ha bacon kom en skarp smak - ikke glem den røde pepper.
  Nøye og sjenerøst gni biter av bacon flavored blanding innhentet.
  Strø bunnlag banker blanding av salt og krydder.
  Stable lag tett som mulig til hver andre lag i tillegg prosypayuchy hvert nivå og fylling ut feltene med salt eller mindre biter.
  Når nøye vytovchene fett når toppnivå banker, dryss det øverste laget av salt og lukke lokket av banken. Hvis du planlegger en langsiktig lagring av produktet, bedre kapasitet wrap å forhindre interaksjon av fett med oksygen, noe som kan føre til gulfarging av produktet og de smaker utrachyvanyyu verdier.
  Hold skip under plastdekslene i kjøleskapet, og rullet opp bankene - i et kjølig, mørkt sted (for eksempel i kjelleren).
   Matlaging bacon i saltlake
  Denne metoden er utmerket i at fett blir ikke bare deilig duft og delikat smak, men behagelig mykhet. Salt så fett kan lagres i lang tid, setter den i fryseren i en plastpose. Dermed er det lett å skjære nesten umiddelbart etter mottak av kammeret og fyller kjøkkenet unike smaken!
  1.  Prosterelyzuyte tre-liters krukke, kokk dekselet.
   Pre-koke saltlake vann til søknadstidspunktet, det var knapt varm.
   Finhakk 3-4 hoder av hvitløk, knust i en kaffekvern 15-20 erter sort pepper.
   Bland krydder med vann og tilsett salt på frekvensen neyodyrovannuyu 5 ss per 1 liter vann.
   Kutt bacon i små avlange lag (opp til 10 cm i lengde).
   Undervise stykker lag nær hverandre, så lenge ikke fylle hele banken.
   Hell forsiktig av saltoppløsning til toppen av halsen av banker; sjekk for å se at de var fylt alle hull mellom biter av bacon.
   Dekk beholder med lokk og avkjøl i 3-4 dager. Klar til å spise! Hvis du har forberedt for mye salt bacon, etter utløpet av denne perioden, fjerne brikker fra bredden av klut og DAB, tilbake i pakken, plass i fryseren.
    Fat varmt salting i banken
   Oppskrift litt hardere på denne måten tidligere, men fordi denne måten får du et produkt med den mest delikate og utsøkt smak som fett smektende "i sin egen juice", mens absorbere alle smakene av krydder!
   1.  Ikke meget tykke lag av bacon skåret i små lag.
    Nashpyhuyte plate på langs kutte skiver av hvitløk, etter å ha jobbet i stykker små snitt.
    Lag en blanding med salt grovsliping, malt svart pepper, knust allehånde, laurbærblad stykker; rød pepper og spisskummen - etter ditt skjønn.
    Sjenerøst bacon roll i en blanding av salt og krydder.
    Lå platen tett i steriliserte glass, tett som mulig til hverandre til toppen.
    Sett lokket lukket krukke med bacon i en stor gryte og fyll med vann retter banker på kleshengere.
    Hold bacon i et vannbad i en time, deretter fjerne bitene fra glasset og la dem avkjøle.
    Vikle bacon i pergament, hver del for seg og lagre i fryseren. Smaken minner om bacon kokt røkt og fryst lett skjære til plater.
    Som du kan se, er ikke noe mer enkel å tilberede og behagelig å bruke enn flavored salt bacon! Lykke til salting - og bon appetit!  
Hvordan slå latskap og apati?
 Det finnes situasjoner i livet når du ligger, og ikke ønsker å gjøre. Og selv om noe har, faller alt ut av hånden. Jeg tror maten er smakløst og solen skinner ikke slik, og sjelen av lidelsen i seg selv. Ofte denne situasjonen skape eller følge samlivsproblemer, familie, teamarbeid, med venner. Det tar litt tid, og personen begynner å tenke på hvordan man skal komme seg ut av denne tilstanden.
Hvordan slå latskap og apati? Hvis du har lurt på dette spørsmålet, da det første skrittet for å "kurere" du har gjort. Det viktigste er at du allerede ønsker å endre. Det andre trinnet er å forstå årsakene poverhshyh deg i denne situasjonen, og deres detaljert studie. Avhengig av hvilket vil være "behandling".
 Problemer i familien eller med venner
I denne situasjonen er det viktig å sette seg ned og snakke rolig, uten hysteri, ta hensyn til alle aspekter av interessekonflikt, lytte til alle visninger og finne kompromiss. Ja, det er ikke lett, men vi må forstå at om en partner eller venn av dere føler. Du er nær folk hvis ikke kan nå, så i hvert fall nødt til å lære å forhandle og gjøre noen innrømmelser.
Det viktigste i denne samtalen, prøv å unngå generaliseringer: «Du alltid gjør," "Never du doin '," du alltid "," du alltid ". Husk, fordi virkeligheten er ikke alltid slik. Ikke irettesette en person og ikke gå glipp vzvalyvayte å bære ham tidligere feil.
Må fokusere på sine følelser og opplevelser, "Jeg føler at vi", "Jeg tror at vi," "Jeg føler meg ille at", "jeg føler."
 Problemer på jobben
Hvis du har et anstrengt forhold til laget, så bør du prøve å løse dem. Konfliktohenom ikke handle, ikke reagerer kraftig på kommentarer, prøv å snu situasjonen til sin fordel. Engasjere overgriper forretningsmuligheter. Når han har nok styrke til å forstyrre deg, er det ikke bedre å kanalisere denne energien inn i arbeidskanal.
Hvis du ikke kan eie eller ikke har nok autoritet til å gjøre det, er det nødvendig å involvere myndighetene. Men selvsagt, ikke i det fri. Bare neste diskusjon med hodet av dagens problemer i forbifarten effektivitet og tenke på kvalitetene til overgriperen. Først er det et kompliment til hans ære, og for det andre gjør akkurat nå sjef tenke på rasjonell bruk av disse kvalitetene. For det tredje vil det gagne den skyldige: Du hevet sin betydning i øynene til myndighetene, forventer det vanskelig, men gjennomførbart oppgave, ferdigstillelse av som kan selv forfremmelse eller lønnsøkning.
 Situasjonen der alle gode
Hvis du har ikke noe liv i uro der, og det var ingen grunn til dårlig humør, latskap og apati dukket bare kanskje du bare lei og bestemte seg for å gi meg selv en pause. I dette tilfellet, vil kroppen selv gi deg beskjed om når ut av denne tilstanden.
 Hva kan jeg gjøre for å slutte å være lat
Du trenger bare å begynne å gjøre noe trekk. Kan ikke få meg til å gå i gang - vel, gå til butikken. Du kan ikke gjøre dette, og ikke gjør det, ta en kald dusj. Ønsker ikke å tvinge meg selv til å gå på do - gå til kjøkkenet og spise.
Hvis du ikke ønsker å få opp av sofaen, og deretter gjøre om øvelsen liggende. Riste hender, føtter posmykayte lage ruller fra side til side. Det viktigste - du trenger for å begynne å bevege seg. Ved bevegelse produsert endorfiner som får i blodet, ikke kan forbedre humøret og ikke føre til et ønske om å gjøre noe annet.
Hvis du fortsatt lat selv det, så er det en radikal metode - gjør deg selv gjør ingenting. Vanligvis er ingen bevegelse. Hvor lenge du henge på, ønsker å endre posisjon, går du tilbake til siden, gå på toalettet, tross alt.
 Generelle tips for å overvinne latskap og apati
 1.  God start på dagen med en kontrast dusj, deretter inkludere sprek favorittmusikk.
  Forberede frokost. På full mage er ikke så lett å falle inn i apati.
  Gå til butikken. Shopping lykkeligere, selv om du bare kjøpe brød og melk. I tillegg vil det være kort spasertur gjennom frisk luft, og det virker positivt på ønsket om å flytte.
  Kontakt med venner. Hvis det ikke er noe ønske om, i hvert fall møtt med en nabo eller selger av butikken. Hvis du ikke kan skrive selv sms til noen.
  Se på den positive film, lese en bok eller morsomme anekdoter.
  Hvis du kan, leke med barna. Hans eller møtte i gården. Eller bare sosialisere med dem. Ser vi på barn kan ikke være i dårlig humør.
  Spise riktig. Fra ferske bakverk lat dekselet igjen. Det er bedre å spise frukt og grønnsaker. Hot krydder også ikke vil la deg gå lei.
  Ta ting du liker: strikking, scrapbooking, dataspill simulering flyet.
  God hjelp avspenningsteknikker, massasje, yoga, pilates, plast. Avslappet, kan du negativitet å forlate kroppen din er fylt med oksygen, og hjernen begynner å tenke positivt.
  Ros deg selv. Lag en liste over sine meritter. Gjøre en god deal. Føle seg stolt av deg selv, en kjær.
  I kampen mot latskap og apati viktig å finne motivasjon, hensikt og motiv for å oppnå det. Og viktigst av alt - optimisme og tro på deg selv, lykkes!  
Hvordan fjerne en bart på en jente?
 I tidligere tider var bart tatt stolthet fordi de var isolert kvinne i folkemengden og begavet henne spesiell vri. Men verdiene, herunder estetiske, har gjennomgått betydelige endringer, og i dag disse er harmløse hår forårsake mye ulempe for eieren sin. Heldigvis, bli kvitt dem er ikke store problemer, og hvordan du skal gjøre det - selv våre bestemødre utprøvde metoder eller ved hjelp av eksperter - avhengig av din vilje.
 Årsaker til kvinnelige lepper
Årsaker til bart jente kan varieres, så før du begynner å slåss med dem, er å finne ut hvor disse hårene vokse røtter, både bokstavelig og billedlig. For å gjøre dette, besøke noen spesialister, i særdeleshet, gynekolog og endokrinolog. Hvis de blir funnet noen brudd, er det lurt å først behandle helse funksjonshemninger, og deretter gå videre til det estetiske aspektet av spørsmålet. Videre er det sannsynlig at sykdommen vil gå sammen og bart.
 Kvitte seg med barten hjemme
Hvis helseproblemer var ikke, kan du gå videre til neste trinn. Pinsett - er den mest enkle og samtidig rask måte å kvitte seg med barten. Det er mer egnet for de som lider av et lite antall små hår på leppen. Bruk pinsett er enkel: du må strekke litt hud og brått trekke håret. Utføre følgende prosedyrer bedre etter vann - bad eller bad, siden på denne tiden huden er dampende tilstand, og "plukker håret er mindre problemer og smerte.
Det er jenter for hvem man ordet "pinsett" på grunn av svært sterke smerter, er usannsynlig å være optimal for dem den første metoden. De er mer egnet prosedyre obestsvechenyya bart, som også er tilgjengelig for innenriks gjennomføring. Du trenger hydrogen peroxide, bomull (eller bomull knopper). Instruksjoner om bruken av denne teknikken for å bekjempe bart som følger:
suge bomullspinner i hydrogen peroxide;
nøye og forsiktig sette peroxide på håret;
la dem tørke;
Gjenta 2-3 ganger om dagen.
Denne metoden er igjen ikke universell: det er kun egnet for dem som lider av små hår som skiller seg ut nettopp på grunn av sin mørke farge. Men hvis det er tilfelle, så etter noen få behandlinger du vil legge merke til hvor mye znebarvylysya bart og begynte å falle.
Noen er kvinner ty til radikale metoder for å bekjempe bart - nemlig deres sbryvanyyu. Selvfølgelig, er effektiviteten av denne metoden for sikkert, men at han hadde alvorlige konsekvenser: intensiteten og frekvensen av hårvekst mye høyere. Derfor er det ønskelig å barbere barten, men i stedet bør prøve sukker eller voks hårfjerning. Butikkene selger spesielle kits for denne prosedyren. Prinsippet om å bruke veldig enkelt: å utøve stripe bart og brått trekker henne tilbake. Deretter er det nødvendig å anvende en spesiell krem ​​til huden, reduserer irritasjon. Smerte mens også sterk nok. Ikke for hårfjerning er det faktum at etter værhårene kan bli mørkere og tykkere. Frekvens av hårfjerning - en gang i 2-3 uker, avhengig av individuelle kjennetegn ved kroppen din. Det bør bemerkes at vekten av sukker hårfjerning mindre smertefull, slik at hvis du er følsom for smerte, er det best å velge.
 Kvitte seg med bart med hjelp av eksperter
Skjønnhetssalonger og skjønnhetsklinikker tilbyr et bredt spekter av tjenester for de som ønsker å stole på i tilfelle bli kvitt bart for fagfolk. Først av alt, følgende tjenester:
elektrolyse;
fotoepiljatsija;
laser hårfjerning;
kjemisk hårfjerning.
I motsetning hjem metoder fjerner hårene inne nesten smertefri, men samtidig er det mye dyrere.
Hvis du ønsker å kvitte seg med bart en gang, og du vil komme elektrolyse. Prosedyren utføres ved hjelp av en spesiell nål gjennom som elektrisk strøm passerer beautician hårrøttene. Prosessen kan ta ganske lang tid, avhengig av hårvekst - opptil 10-12 timer. Før du velger en kosmetisk sentrum må lese vurderinger om det og dets ansatte - hvis du instruere elektrolyse lekmann, kan prosedyren være svært smertefullt. Prisene for denne tjenesten varierer fra 1000 til 3000 rubler, som ikke er mye når du vurdere den langsiktige effekten.
Hvis du ikke er klar til å sitte i en stol i 10 timer spesialist du ikke lenger egnet foto epilering. Det opptar bare 5 minutter, praktisk talt fri for smerter, og resultatet holder i flere år eller enda mer. Bare en slik tjeneste vil koste minst 12-15000 rubler. Hvis du kan legge ut en pen sum for en slik skjønnhet, er foto-epilering utvilsomt den beste måten å kvitte seg med barten.
Kjemisk hårfjerning - en måte ikke så dyrt, men ganske farlig. Legemidler som brukes i denne prosedyren kan forårsake alvorlig irritasjon av huden, så det er best ikke å jage de lave prisene og har ikke spart på helse.
Dermed valg av metode for å bli kvitt barten avhenger av flere faktorer - kostnaden av prosedyren, dets ømhet og holdbarhet resultater. Etter å bestemme optimal verdi, kan du velge den metoden som fungerer best.  
Яндекс.Метрика