Hvordan å pickle rød fisk hjemme

 Salting laks er nærmere de faktiske store helligdager, fordi rødt er en slags fisk delikatesse. Kostnaden av frossen laks mindre enn salt, om to ganger. Det er en vei ut - salting fisk rød hjemme.

 Instruksjoner hvordan å sylte rød fisk hjemme


 For å begynne salting fisk huset, det må ha vært tidligere renset og tørket. Skjær halefinnene og hode. Du kan klippe og podbryushye, fordi det er veldig feit og ikke alle er klar til å spise.
Hvordan å pickle rød fisk hjemme


 Med en skarp kniv kuttet fisken du trenger inn i to halvdeler. Fjern ribbeina og ryggraden som mulig. Blandingen for salting laks fremstilles som følger. I like proporsjoner er salt og sukker, tilsett krydder etter smak, pepper. Alt dette er blandet og drysset med fisk. Vi må huske på at det er en fare for å rapportere salter fordi 1 kg fisk bør ta 3-4 ss salt.
 Hvordan å pickle rød fisk hjemme:
 Ta en stor gryte på bunnen helte litt av denne blandingen, og halvparten av fisken av bunnen. Fiskeskinnet er nede. Det er også overstrødd med kokt blanding vzbrыzhyvayut sitronsaft (det kan erstatte fortynnet sitronsyre), undervist laurbærblad og urter etter ønske (dill, persille).
Hvordan å pickle rød fisk hjemme

 Kjøttet av andre omgang og smuldre topp undervist i første halvdel av fisk, huden opp og alt faller ned mix for beising. Fartøyet lokk og sette på et kaldt sted, kan du kjøle. Men vi bør ikke stå på balkongen i kulden. Dette er den tradisjonelle måten å pickle rød fisk hjemme.
 Beising rød fisk hjemme - en prosess som tar én til to dager, avhengig av størrelsen på fisken. Hva det er, jo lengre salting laks. Etter salting rød fisk fjernet fra saltlake, obmitayut blanding av rester og tørk med papirhåndkle. Konservert fisk en uke. Serveres skåret i tynne det kan med huden.
 Nå vet du hvordan du skal sylte rød fisk hjemme.

 Video pickling oppskrift rød fisk "


 Etter å ha sett denne videoen vil du lære hvordan å pickle rød fisk hjemme.
Salting laks.

 Salting laks hjemme må ha to metoder for matlaging sweep. Tørrsalting innebærer å blande med salt, pepper, sukker, laurbærblad og andre krydder. Denne kadaveret fra hverandre, ble de to halvdelene bestrøket med en blanding av fisk, med en strøm som per kg laks bør ta tre, fire ss grovt salt, og så mye sukker.
 Salting laks hjemme er laget i emalje, glass eller plast container.
 Saltlake salting for laks vil fremskynde prosessen. I stedet for en eller to dager, vil salting laks hjemme tar maksimalt 8 timer. Som sette saltlake (3 ss. Spoons), litt sukker, et par laurbærblad blader, svart pepper og allehånde. Saltlaken bør koke vann (1 liter), til høyre, som han kjøles ned til 40 grader, tilsett sennep. Det kan fremstilles enten i pulver. Laken kan ikke koke nok til å oppløse alle ingrediensene og hell over fisken. Vurdere pickle laks hjemme.

Salting laks.

 En metode involverer saltvann i tre timer, hvoretter, det må være utladet. En liter vann, 4. skjeen av salt og 3 ss. skjeer av sukker. Fisk bør kuttes i små biter.
 Hvordan å pickle laks hjemme: Den andre metoden innebærer å kutte laksefileten i biter 5x5. Alle bør være godt med salt og smak til med pepper og krydder, dekk med kaldt vann. Væsken bør dekke fisken. Om natten, la i kjøleskapet i morgen kan du spise.
 Det tredje alternativ omfatter fremstilling av saltlake hvor per liter vann, et glass salt. Skin legge ned i hans fisk, og etter 4 timer må ta ut, vasket, pakket inn i papir (ikke folie) og avkjøl.
 Den fjerde metoden krever kutte fisken langs ryggen, med en vinkel på 45 grader. På bunnen av fatet helle salt og sukker, legg fisken på toppen igjen dryss med samme blanding. Gjenta lag til fisken er. Hver to lag erter pepper og laurbærblad. Alle helle olje, cover og kjøle for en dag.

 Video oppskrift for en deilig pickle laks


 Denne videoen viser deg hvordan deilig laks salt.
Usbekisk pilaf med bokhvete av kjøtt

 Usbekisk pilaf med bokhvete med kjøtt litt som vanlig rot av bokhvete. Men usbekere har lang erfaring ervervet pilaf matlaging med ingredienser som tjener ris eller kjøtt erstatter. For eksempel ris med pølse, egg, ris noodle eller hvete. "Yngste" er usbekiske pilaf med bokhvete, oppskrift nedenfor.

 Bokhvete pilaf med kylling


 For matlaging trenger 600 gram bokhvete så mye kjøtt, 200 gram løk og dobbelt så mange gulrøtter. Fett eller olje 200 gram, 2 ts salt og krydder etter smak. Bokhvete pilaf med kjøtt skal tilberedes i en gryte. Trenger du å varme opp en gryte med 160 gram smør, kan du kombinere matlaging med smør, tilsett løk, kuttet i halv ringer. Kjøtt rifling terninger, ca 2-2 inches Når løken har fått en gyllen nyanse, tilsett kjøttet og stek. Når kjøttet er brakt til myk, legg skiver julienne gulrøtter. All mix og hell en liter vann. Etter koking sover salt og krydder. Dekk med lokk og kok i en time kobberinnhold. 10 minutter før slutten av kokeprosessen, bokhvete hell i pannen, hvor forvarmet bodde klapp på smør. Når passyrovke korn røre det ofte.

Usbekisk pilaf med bokhvete av kjøtt

 En deilig pilaf med bokhvete med kjøtt


 Asleep stekt bygg i potten og hell varmt vann på toppen. Nummer definerer øyet, det bør være høyere grits og en halv centimeter. Cook ris som kreves for høy varme uten å dekke potten lokket til å fordampe overflødig væske. Med jevne mellomrom må du blande Bokhvete lag. Etter vykypyt vann, er ris Bokhvete kjøtt nesten klar. Kobber dekker og kok over svak varme i en halv time.
 Etter den avsatte tiden er utløpt, bokhvete risotto med kylling og bland nødvendig kan tjene. Bon Appetit.

 Video oppskrift på bokhvete pilaf med kjøtt på usbekisk


 Veldig klar video oppskrift for deg.
Hvordan koke ris med svinekjøtt på usbekisk

 Hvordan koke ris med svinekjøtt på usbekisk vet ikke alle, men forgjeves, fordi denne retten - en ekte yummy! Den virkelige usbekiske pilaf laget med lam, men ble stadig vertinne overstyring annet kjøtt. Selvfølgelig er smak utvilsomt i endring, men det betyr ikke at den usbekiske pilaf med svinekjøtt eller annen måte mister ikke. Han er i sin deilige og næringsrike, men tilpasset preferansene til de som forbereder og forbruker. Usbekere vet hvordan å koke ris med svinekjøtt på usbekisk, bare litt bort fra den opprinnelige oppskriften og tilsette krydder som passer bedre og fremheve smaken er svinekjøtt.

 Ingredienser:


 Svinekjøtt, 15 kg.
 Gulrøtter, 1 kg.
 Løk, 1 kg.
 Langkornet ris 1 kg.
 1 hode hvitløk.

 Solsikkeolje, 300 gr.
 Tomat, 2 stk.
 Tomatpuré, 100 gram.
 Krydder for pilaf med berberis.
 Salt og sort pepper.
Hvordan koke ris med svinekjøtt på usbekisk

 Forbered deilig pilaf på usbekisk svinekjøtt


 På forhånd forberede grønnsaker, vaske dem og peeling. Tilberede kjøtt, frigjøre ham fra filmene og pitted, kuttet i mellomstore biter.
 Før du koker ris med svinekjøtt på usbekisk, forberede en pott, som vil være forberedt. Vi setter det på bålet og helle olje. Før du begynner matlaging behov antent olje. Du kan bruke svinekjøtt utklipp, biter av gulrøtter og løk. Først i varmt smør Sett biter av grønnsaker og gi pidrum'yanytysya, deretter lå rester av kjøtt. Ikke glem å røre å ikke brent. Når de pidsmazhatsya, ta ut innholdet i gryten, slik at all oljen igjen i den.

 Hvordan å lage mat usbekiske pilaf med svinekjøtt


Hvordan koke ris med svinekjøtt på usbekisk

 Sette bitene av svinekjøtt i potten og yngel. Rør til ikke brent, ettersom olje er veldig varme. Stek i 20 minutter. På denne tiden, kuttet løk og gulrot pinner. Når kjøtt obzharylos legge den til grønnsakene, rør og la småkoke i 15 minutter. Vask risen og fylle den med vann. Skjær tomatene og legg til grønnsakene, gi potushytsya ytterligere 5 minutter. Deretter helle kokende vann i 1 cm over grønnsakene. Vær forsiktig så du ikke helle, og deretter ha en lang fordampe vann.
 Etter at den usbekiske pilaf med svinekjøtt tilsett salt, pepper, tomatpuré, røre og la stå i 10-15 minutter. Tilsett krydder og hvitløk og la det småkoke i 5 minutter. Deretter helle ris er spredt, dekk med et lokk og la det koke i 40 minutter.

 Video oppskrift hvordan å koke ris med svinekjøtt


 På temaet "usbekiske pilaf med svinekjøtt" video fant også. Her er det.
Яндекс.Метрика