Hvordan å pickle vannmelon i en tønne?
 Vannmelon - en unik bær ikke bare på grunn av sin størrelse. Sin unike smak er i stand til å sjarmere selv de mest kresne ganer. Det mest utrolige er at selv om smaks endringer under salting vannmelon på diametralt motsatte, med et litt søtt til salt, er det likevel behagelig påtrengende. Hvis du aldri har saltet vannmelon i en tønne, og begrenset til banker, sørg for å prøve. Det er ikke vanskelig, men du kan alltid nyte den salte solide bær med varm sommerdag.
Syltet vannmelon i tønner består av følgende trinn.
 1.  Forbered fat kapasitet på 100 liter. Bruk helst et trefat, men hvis du ikke gjør det, vil den komme og plast for mat. Fat, skyll og tørk.
  Velg vannmeloner for beising. Vannmeloner bør ikke være perespevshymy eller grønn. Sørg for at de er fri for sprekker, hakk, flekker og råte. Alt du trenger å velge 15-20 tonkokorыh liten Arbuzov.
  Vask vannmeloner under rennende vann, fjern stilken. Vannmeloner tannpirker stukket 15-20 steder å akselerere beising. I stedet tannpirkere kan også brukes til strikkepinner. Hvis du bruker den gamle metoden for vannmelon pickles strømme sin elv sand, deretter pierce bærene er nødvendig.
  Forberede en 6-8% saltvann. For å gjøre dette, ta 10 liter rent vann og oppløses i det 600-800 gram mat salt. Å legge smak til løsningen på 300-400 gram sukker og 05 pakker med sennep pulver.
  I tønne lå forsiktig vannmelon og helle salt løsning forberedt tidligere. Hvis du planlegger å tilbringe en kombinert zasolku, deretter vannmeloner i en tønne, kan du legge kål, epler, grønne tomater eller papirmasse gjort Arbuzov. Det er nødvendig å opprettholde prinsippet om at kombynyruemыm bunnen produktet passer opp til 10 cm, og det må være avsluttet vannmeloner. Kål bør allerede være pre fint strimlet og litt prysolena. Når skiftende vannmelon papirmasse bør videre legge salt, sprinkling lag til en kurs på 60-70 gram per kilo ekstra ingrediens. Kombinasjonsprodukter må inngå vannmelon til avstanden mellom veggene og sylinderen var minst 2 cm. Hell saltvann fat trenger å nivå 10 cm høyere enn høyden på produktene.
  Lukk fat lokket og la stå i 15-20 dager på et kjølig sted. Med jevne mellomrom ta av dekselet og påvisning av tegn til mugg, legge fersk saltlake. Godt å delvis tømme saltlake og tilsett frisk.
  Klar saltet vannmelon ønskelig å ta fjæren oppvarming, som det vil denne gang raskt mister sin unike smak.  
Hvordan vise shypytsu føle?
 Shypytsamy kalles vorter, som er plassert ved foten plantar. De vanligste kutane neoplasmer data vises i hæl pute eller stortåen. I rent kosmetisk ubehag plantar warts kan også bringe ubehag og smerte under gange. Resultatene shypytsu på benet som mulig ved hjelp av moderne kirurgiske metoder for tradisjonell medisin og folk rettsmidler som ble testet.
Det bør bemerkes at i tilfeller hvor smerten av å ikke ha shypytsы i overflatelaget, men mye dypere, eller svulster har brun pigmentering, bør du umiddelbart oppsøke lege for å finne årsaken til patologi og behandling av mulige taktikk. Dersom slike endringer og ingen oppbygging er liten, kan du prøve å takle det aller plantar vorte på følgende måter.
 1.  Ta 70% konsentrert eddiksyre. Husk, dette er en svært aggressiv væske i motsetning til 3 6 eller 12% av tabellen eddik. Derfor, sørg for å følge sikkerhetsreglene med syre. Å bekjempe shypytsey i tank mix en spiseskje med syre og en spiseskje mel. Ta to bredt segment av plasteret i et av segmentene, lage et hull i kretsen shypytsы, nakleyivshy det til fots. Behandle stikker ut fra hullet utvekst mottatt under blanding komponenter velling og forsiktig stikke den andre, bredere patch. Bære denne bind 4-5 dager deretter rasparte føtter og brått fjerne plasteret. Behandle det berørte området av huden løsning av strålende grønn.
  Å fjerne shypytsы kan også bruke metoden ved hjelp av tørr sement. Rasparte føtter og satt på shypytsu vtyrayuschymy bevegelser sement, plukke hans spytt fuktet finger. Gjenta noen dager til så lenge shypytsa forsvinner.
  Metoden med å bruke unge brennesle, pepperrot og poteter er som følger. Kjøttdeig komponenter til kashytsepodobnoy konsistens ved hjelp av en blender, jeksel eller en enkel flyte. Rasparte fot, legg vekt på det berørte området, lukk topp tykt papir og cellofan overlegg. Fest bandasje ved hjelp av en elastisk bandasje. Gjenta to ganger om dagen, morgen og kveld til utryddelse spor vorter.
  Tilsvarende den forrige metoden kan jeg bruke sennep grøtomslag, påføre på shypytsu sennep, fortynnet til konsistensen av rømme ved hjelp av varmt vann. Som oppløsningsmiddel sennep kan bruke vodka.
  Bruk av medisiner "Ferezol" kan også hjelpe bli kvitt shypytsы. For å bruke dette stoffet dukkert kosmetisk bomullspinner Ferezolom. Påfør en antiseptisk til den berørte huden shypytsey bor utover. På tidspunktet for behandlingen Sikre god ventilasjon rom hvor fremgangsmåten utføres, som Ferezol har en utpreget lukt. Etter en enkelt behandling shypytsы Ferezolom bruk komprimerer i 10-14 dager med brennesle, poteter og pepperrot som beskrevet i punkt 3. I løpet av denne tiden shypytsa området bør bli en sekk, som må fjernes forsiktig.
  Avslutningsvis vil jeg si om overfølsom bruke noen av metodene som beskrives. Dersom det under utførelsen har dukket opp skarpe, smertefull følelse i det behandlede området hvis det var endringer i generelle helse, bør prosedyrene stoppes. I tilfelle hvor forbedring av generell trivsel ikke kommer i 10-20 minutter, bør du konsultere legen din.  
Hvordan å tørke valnøtter?
 Valnøtter er svært nyttig. Vitamin C i kjernen nøtter flere enn bær, solbær, 8 ganger. I sin caloric valnøtter overlegen kjøtt og fisk og mange andre animalske produkter. Dyrkes hovedsakelig i de sørlige delene av CIS, men noen varianter er godt akklimatisert og klima av den sentrale stripen. Høsting valnøtter redusert hovedsakelig for å tørke. For tørking er best å bruke spesielle enheter. Men hvis ovnen du ikke gjør det, kan du prøve å tørre valnøtter og hjemme.
 Mens samle valnøtter
Forberedelse for tørking starter med innsamling av nøtter. I områder av Central modnes dem i andre halvdel av september. Først av alt samler falt frukt at de har absorbert mye fuktighet. Deretter ble rystet fra tre nøtter.
Å ikke svertet frukt må umiddelbart fjerne skall. Gjør det vanligvis ganske enkel. Dersom pericarp skille mislykkes, bør nøtter ligge til tørk i modning og varmt rom.
 Tørke valnøtter
Velg området godt sollyse sted, spredt på bakken, strø. Lå på en seng renset for oplodnya nøtter (på rad). Hvis værforholdene eller av andre grunner du ikke klarer å gjennomføre tørking i gaten, kan du flytte prosessen under en baldakin eller på loftet. Eller noe annet godt ventilert rom.
Tørkede nøtter ca 14-16 dager. Fremstilt på denne måte frukten kan spises og brukes for planting.
Til nøtter under lagring ikke er dekket med mold, for å bevise sin fuktighet 5-8%. Hvordan du gjør det? Veldig enkelt: samle tørkede nøtter i nettingsekker og la dem for et par dager i nærheten radiatorer. Under påvirkning av varm luft tørr frukt gradvis "gi" overflødig fuktighet. Graden av krymping bestemmes av fargen på den ytre mantel av kjernen: en godt tørket muttere det blir lett synlig lys brun farge.  
Hvordan du lagrer grønnsaker i vinter?
 Skogsopp - forkjempere for protein og en av favoritt russisk mat. Det er enda en metode for behandling som funhoterapiya eller behandlings sopp. Og det er antatt at forskjellige typer av sopp ikke bare inneholde vitaminer, men også stoffer som bidrar til å bekjempe forskjellige sykdommer. Men sopp tid er for kort. Så fans av sopp selv prøver å gi gaver av skogen et år i forveien for å ha nok til neste sesong. En tørking og salting - det er ikke alle metoder som kan brukes for å bevare grønnsaker for vinteren.
Vurdere alle måter hjemme for å hjelpe utvide bruken av sopp i mat.
 1.  Tørking. En av de mest populære måtene å høste av sopp for vinteren. Sopp bør være forberedt før tørking, renset for sand og jord, fjerne løv og kvister fast. Vask dem er ikke nødvendig, bare tørk av med en fuktig klut nylon Tørre sopp på flere måter:
  oven;
  på rist over komfyren;
  i en spesiell elektrosushartsi;
  på en streng;
  ut på papir.
  I tørket sopp lagret alle de nyttige og ernæringsmessige egenskaper. Hold trenger et lerret poser eller streng som var konstant tilgang til luft. Duften av skogsopp i tørkeprosessen bare øker.
   Canning. Hermetisk sopp - en populær snack i vårt land. Sopp bevare mange alternativer, avhengig av din smak:
  Pickles. Salt sopp for vinteren og kan være varm og tørr og kald måte. Før beising grønnsaker må forberede: ren, skyll og hvis sopp er store, kuttet i flere biter. Du kan skille hetten fra beina og sylte separat. Under hot hot saltlake salting bruk når kald - kald, og når tørre saltet sopp bare ren, blonder salt, dekkplate og sette veken.
  Beising. Under modning av en allokering av melkesyrebakterier, som reagerer med saltet og hermetisert sopp. Før kvashenyem sopp bør trekke i ca 12 timer, men bitre grønnsaker vymochuyutsya noen dager, bør vannet skiftes daglig. Syltet sopp saltet og syltet nyttig og lettere å fordøye.
  Marina. Forberede marinade for sopp på to måter: individuelt og sammen med sopp. Før marinering sopp må forberede: Valgte solide sopp rengjøre dem. Hvis sopp er for stor, må de bli kuttet opp i flere deler. Små og bedre zaboristaya sopp marinere separat.
  For beising ideelle sopp, kantareller, Kremler, sopp, volnushki, hvit og steinsopp; for beising - hvit, steinsopp, kantareller, smør, sopp; for beising - hvit Mokhovikov, smør.
   Fryse. En flott måte å holde sopp i sin friskhet, smak og aroma. Fryse bedre forkokte sopp. Hvit og sopp kan ikke koke. Før velges frysing grønnsaker, renset dem og kokt flere ganger, skifter vann. Så de trenger å tørke av. På bunnen av frysefolien er lagt, som er plassert i et enkelt lag sopp. Når de zamorozylysya, kan du skifte til en pakke. Sopp bør fryse porsjoner, som gassform ikke bli re-frosset. Hvis frosne grønnsaker dypfryste modus, lagre dem hele året. Hvis en vanlig fryser, blir holdbarheten reduseres til 6 måneder.
   Steking. Veldig merkelig, men god måte å høste sopp. Steke dem på to hovedmåter:
  Sopp må først kokt, og deretter bare yngel i et tørt panne inntil fullstendig fordampning av væsken. Da oljen er tilsatt, og de er stekt til perfeksjon. Klar sopp brytes bankene, helle olje, som de stekt, rull med metallokk og sterilisert.
  Sopp vasket og stekt umiddelbart. De dekket på svak varme med lokket en halv time, deretter fordampet vann, tilsett olje og stek. Klar sopp brytes bankene og tett lokk. Bankene bør oppbevares på et kjølig sted. Hvis de blir holdt hjemme, bør du banker rulle metallokk og sterilisere.
  Stekt sopp brukes som en forrett, og flere kan legges til eller potet suppe.
  Du kan også forberede seg soppsuppe og fryse den i en plastbeholder, og deretter få kake og oversatt i pakken. Frosne kjøttkraft er lagt til supper og brann.
  For lagring bør bare brukes rent ikke råtesopper. Hvis småskader er til stede, må de bli kuttet. Og at sopp ikke er svertet på stedet av kuttet skal brukes enn rustfritt stål.  
Яндекс.Метрика