Hvordan å plante agar?
 Ernæring og avvisning av raffinerte søtsaker for naturlige produkter har blitt ikke bare en moteriktig trend og bli en del av livet og holdningene til mange mennesker. Dette er gode nyheter, men på denne måten, så noe arbeid på den andre, krever betydelig viljestyrke. Spesielt i starten, når smaken av kaker og kjeks ikke er slettet fra minnet, harde reseptorer krever hengi sin søte. Og selv om du ikke kan drepe frukt cravings for søtsaker med raffinert sukker, har du fortsatt en sjanse til å motstå fristelsen og holde engasjementet til å spise sunt. Det er nok å forberede en dessert laget av naturlige ingredienser. For eksempel, mens smakfulle og nyttige gelé eller syltetøy soufflé. Og det inkluderer gelatin erstatning stoff som heter agar. Struktur og egenskaper av agar-agar
 Agar-agar, eller - en helt naturlig matvareprodukt. I seg selv er det ikke brukt, men takler oppgaven med geldannel varehus og andre stoffer. Agar-agar er hentet fra brunalger og eksotisk rød bor i Stillehavet og Kvitsjøen, men etter utpakking fra dem forblir fargeløs. Faktisk er det en blanding av pektin og sukrose. Og legge agar ved eventuelle væsker å endre sin struktur og konvertert til elastisk gelé. Denne egenskapen agar er mye brukt i industri, medisin, kosmetikk og, selvfølgelig, matlaging. Og spesielt sette pris på hans støttespillere vegetarianere og kosthold. Hagar gir dem, og alle kokker, et stort felt for kreativitet, fordi det kan legges til noen helt søte og salte retter.
 For dette materialet, oppnådd ved tørking alger ekstrakt, gi mer praktisk for praktisk søknadsskjema: pulver, korn eller plater. Dette opprettholder strukturen av agar. Først av alt, dette plantefibre. De bidrar til prosessen med fordøyelsen, absorpsjon fra agar-agar og andre nærings næringsstoffer: jern og jod, takket marin opprinnelse, kalsium og andre mineraler. Disse uorganiske stoffer styrke immunforsvaret, hjelpe rense leveren, overbelastet spise fet mat og animalske produkter.
Hvordan å plante agar?
 Men det er neppe dekomponeres agar i tarmen og forlater kroppen, er det ikke otyazhelyv kalorier. Men peristaltikk i tarmen etter å ha passert gjennom sine oppsvulmede fibre agar-agar markert aktivert, noe som forårsaket den agar brukes som en lys naturlig avføringsmiddel. Av andre nyttige egenskaper av agar omfatter dens evne til å fjerne toksiner og akselerere gjenopprettingen av legemet etter forgiftning. Men den berømte og populært det var en helt annen grunn.
 Når den kombineres med vann agar gel konsistens er på samme tid å gi den, og at væsken i hvilken den oppløses. Den eneste betingelse som kreves for denne transformasjonen - en ganske høy temperatur ved hvilken reaksjonen. Oppløse agar i vann kaldere enn 95 ° C fungerer bare ikke, men for pålitelighet væske vanligvis bare kok opp. Deretter agar kokende vann gir klare oppløsning som shvatыvayuschymsya kjøling og konsolideringstrinn er: først viskøse halvflytende substans, så tykk gel og til slutt til en temperatur på 35 ° C, elastisk gel. Og omvendt rekkefølge er også mulig hvis varmen igjen aharovoe gelé. Er det mulig å ignorere slike fremragende evne til å forvandle?! Kokker og venstre: agar er et medlem av konditorvarer (marmelade, gelé, souffle, godteri, marshmallows, tygger godteri, syltetøy, syltetøy, etc.) og helsekost sammensetning som ikke inkluderer tilstedeværelsen av gelatin. Den brukes til å belyse fruktjuicer. Forresten, selv asiatisk mat supper forberedt fra agar, for ikke å nevne dessert. En homogen softis takket være Hagar ikke inneholder iskrystaller. 
 Forskjeller agar gelatin
 Agar-agar - et stoff som krever en kompleks og multi-sceneproduksjon, fra produksjon til prosessering plantematerialer. Derfor er det dyrere enn gelatin avledet fra kokt brusk og sener av dyr. Men det er forskjeller utløper ikke og er bare begynnelsen, eller tilhengere av sunn livsstil over hele verden ville ikke gi preferanse til Hagar ut ekskludert fra kostholdet gelatin. Fordelene med agar-agar Gelatin til følgende:
Hvordan å plante agar?
 1.  Ingredienser: agar bestående av vann, polysakkarider, mineraler og pektin alger. Gelatin er et hydralyzyrovannыy (spalting tidligere reaksjon som involverer vann) kollagen, bindevevet som er behandlet storfe.
   Muligheten til å fryse og forbli i en tilstand av geléaktige agar-agar er flere ganger større enn de tilsvarende egenskapene til gelatin. Derfor bør det være 4-5 ganger mindre for dannelse av et tilsvarende antall gelé og agar retter beholde sin form og ikke oplыvayut ved romtemperatur.
   Color gelatin - gul, gjørmete stoffet i seg selv. Agar-agar er fargeløs, noe som kan oppløse den flytende maling. For å lette det helt gjennomsiktig.
   Sensoriske egenskaper: agar ikke har sin egen smak og lukt, mens gelatin har en kjøttsmak, som manifesterer seg i det ferdige produktet med en stor konsentrasjon av gelatin. Fordi gelatin kan forvrenge smaken av søt souffle som due melk og agar - nei.
   Kontraindikasjoner mot bruk av gelatin - tendensen til å danne blodpropper og blodpropp. Gelatin kan forårsake allergi og forstoppelse. Agar har ingen kontraindikasjoner og tillatt overalt, også i sammensetningen av medisiner. I vegetarisk gelatin er tilgjengelig i prinsippet, i stedet bruke agar.
   Blant annet hemmer agar-agar vekst av mikroorganismer, og at dens antibakterielle egenskaper bidrar forlenge holdbarheten på mat tilberedt i lagring. For den internasjonale klassifiseringen av kosttilskudd tilsvarer kode E406 (Gruppe fortykningsmidler, emulgatorer og stabilisatorer).
   Bruken av agar i koke
   Agar-agar kan brukes hjemme i noen oppskrifter. Dessuten, hvis du tidligere har brukt gelatin, i noen øyeblikk kan gå på agar, og dermed forbedre smaken av mat og øke fortjenesten. En liten vanskeligheter forbundet med utviklingen av en ny komponent, lett overvinnes ved å bruke denne fremgangsmåten:
  Hvordan å plante agar?
  1.  Hvordan å plante agar i vann. Hell en teskje av agar 150 ml kaldt vann. Etter en time, satt i brann og kok opp, rør av og til. Du kan legge til sukker, vanilje og / eller andre smakstilsetninger. For fullstendig oppløsning av agar-agar i vann uten klumper og sediment kan ta 5 til 10 minutter og under kontinuerlig omrøring. Å fremskynde denne prosessen med en visp eller mikser.
    Hvordan å plante agar juice. Faktisk er det teknologi som ligner på det som er beskrevet ovenfor, kan du oppløse agar i frukt og bær juice, fruktdrikker, fruktdrikker, men ikke kok opp. Det faktum at ved høye temperaturer i et surt medium med agar-agar kan skje hydrolytycheskoe splitting. For å unngå denne varmen saften og legg den i agar på ca 60-70 ° C. Rør raskt til ingen flere klumper og sediment. Etter agar er helt blandet med væsken, fjern retter fra varmen og avkjøl litt å sette noen tilsetningsstoffer (bær, biter av frukt, kjeks, etc.). Deretter avkjøles helt. Andelen av agar til væskeforhold avhenger også av det sure miljø: den sure oppløsning, spesielt agar-agar trenger. For ikke å gjøre feil dosering, sted i kjøleskap liten (i stedet ss) porsjon av oppløsningen i kjøleskap, har frosset blanding riktig konsentrasjon, ikke frosne krever mer agar. 
    Hvordan å plante agar buljong. For å fremstille den gelé og andre vann-agarskåler kan oppløses direkte i kokende buljong. Ved romtemperatur, stivner en løsning svært raskt, så forberede seg på forhånd de andre ingrediensene på en gang å helle væske.
    Agar-agar fortynnet i vann, var redde for en søt tann som lider svekket surhetsgrad i magesekken. Spesielt pudding, laget av stivelse, ofte forårsaker folk med sensitive fordøyelsessystemet halsbrann, og når du skifter stivelse agar følgende symptomer er observert. Uavhengig kontrollere egenskapene agar-agar er ikke vanskelig, siden det er solgt overalt, og dens dyrking metode du allerede vet. Det spiller ingen rolle hvilken form du kjøper dette produktet: det skjer i form av pulver, flak, plater og lister. Så gjerne bruke noen av disse skjemaene i sine kulinariske eksperimenter og har fortjent hilsen til alle som er heldige prøve dine måltider.  
Hvordan du kobler en annen harddisk?
 Med mangel på harddisken før eller senere møte alle brukere uavhengig av hvilken av disken ble installert på datamaskinen først. Finne at fyllingsgraden statuslinjen kjøretur fra din datamaskin informasjon ervervet rød, brukerne umiddelbart tenke på hvordan du kobler en annen harddisk, øke mengden av tilgjengelige datadisker. Selvfølgelig, kan du prøve å løse problemet med "litt blod" ved å fjerne harddisken fra hype, men i praksis er dette en midlertidig løsning, og en fottur i datamaskinen butikken for en ny stasjon du i nær fremtid er uunngåelig.
Det er logisk å anta at å gå til butikken, bør du vite nøyaktig hva du trenger. Maskinvare utvikler seg raskt, og selv om du hadde faktisk kunnskap om dem for noen år siden, er det stor sannsynlighet for at de er foreldet og bør være refresh.
Velge harddisken må først huske tilkoblingsgrensesnitt. ATA-grensesnittet er håpløst utdatert og hvis datamaskinen disker koblet til IDE-bussen (bred sløyfe 40 eller 80 ledninger) og deretter finne egnede disker bør ikke i butikkene datatilbehør, og mer sannsynlig å ha lignende marked b / i ingeniørfag. Foreløpig produsert produsenter enkelthjul modeller som støtter dette grensesnittet.
Hvordan du kobler en annen harddisk?

Gjeldende tilkoblingsgrensesnitt harddisk - Serial ATA (SATA) forskjellige versjoner. Alle versjonene er bakoverkompatibel og selv om databussen kontrolleren hovedkort støtter bare SATA første versjonen, vil det ikke være et problem for deg, og du kan bruke disker SATA II, SATA III. Selvsagt kan platen i dette tilfelle ikke virke med en datahastighet som er større enn hastigheten av dekket.
Teoretisk implementert og hevdet i spesifikasjonen av grensesnitt kapasitet SATA ulike versjoner er:
SATA - opp til 15 Gbit / s
SATA II - 30 Gbit / s
SATA III - opp til 60 Gbit / s
Disse dataene er tilstrekkelige til å velge riktig stasjon. Du trenger bare å bestemme volumet av kjøpte lagring. Når harddisken er kjøpt det må installere en datamaskin, koble til og konfigurere programvaren. Tenk steg gjennom hele prosessen.
 1.  Slå av datamaskinen systemenheten og koble den fra alle ledninger. Viktigst - ikke glem å slå av strømkabelen.
  Plasser systemenheten på bordet, som vil være nok lys og fjerne det fra dekselet på venstre side ved å løsne skruene bak henne.
  Slå på datamaskinen rommet inne i den nye harddisken, ved hjelp av festet til dette korte skruer. Hvis plassen tillater interne kroppen systemenheten, den gamle og den nye CD er spredt fra hverandre, noe som gir forutsetninger for bedre kjøling.
  Koble SATA-kabelen informativ ene parten i en 7-pin harddisk og andre lignende slot SATA-kontrolleren på hovedkortet.
  Se på strømforsyningen kontakten fritt til å gi strøm til enheter på SATA-grensesnitt og koble den til kontakten på stasjonen ved siden av informasjonen loop. Hvis det ikke er strømforsyning tilgjengelige SATA-kontakter, er det mulig å få dem til å bruke spesielle adaptere.
  Noe galt mix og satt svært vanskelig. Alle kontakter og kontakter på datamaskinen med beskyttelse mot feilkobling i form av foredrag (nøkler) og spor utelukke muligheten for feil. Det viktigste er ikke å legge for mye kraft.
  Sett på bakdekselet, plugg ledninger og starte datamaskinen. Gå inn i BIOS og sørg for maskinvare som er installert stasjonen bestemt hovedkort.
  Last ned operativsystemet. Hvis den nye stasjonen er på dette stadiet av operativsystemet vil ikke se det, fordi det ikke inneholder de merkede seksjoner. Derfor skriver i søkefeltet, klikk diskmgmt.msc og trykk på Enter-tasten på tastaturet. Denne linjen vises over "Start" -knappen etter å ha klikket det i Windows 7 / Vista.
  I vinduet Diskbehandling manager, finne den nye stasjonen, klikk på høyre museknapp menyen og velg "New Simple Volume".
  Følge instruksjonene veiviseren vil lage enkle volumer på diskpartisjon, gi ham Letter notasjon og otformatiruete montert harddisk. Etter dette vil det være helt klart.
  Ved å installere en ekstra harddisk i lang tid du løse problemet med mangel på plass i datamaskinen, med mindre valgte lagringsvolum for å passe dine behov.  
Яндекс.Метрика