Hvordan å plante spinat

 Til tross for populariteten av grønne blader spinat er tvetydig holdning av disse gartnere som ikke har diversifisert sin diett sine greener. På mange måter er det på grunn av det faktum at ikke alle vet hvordan å plante spinat og hvordan du bruker den saftige og svært nyttige urter, som er bra når som helst på året.
 Fullt spinat beholder alle sine gode egenskaper og frossen, og gitt sin enkelhet av omsorg, vokser det vil alle delta.

 Hvordan velge et sted å plante spinat


 For denne avlingen Jorda bør være fruktbar og ikke altfor surt så det er tilrådelig å plante spinat der tidligere introdusert organisk gjødsel og ikke for fuktig.
 Mye problemer landing der, fordi han, i likhet med andre hage urter, planter vokser ikke.
 Noen ganger ikke anbefalt å plante spinat som separate senger og mellom rader av andre kulturer. En slik metode for å plante spinat beskytter mot vind og gjør at samlingen dato etter en annen kultur ekstra gjødsel.
Hvordan å plante spinat

 Planting Spinat


 Plante spinat etter bakken tint og redusere risikoen for frost. Dette skjer oftest i mai, men mye avhenger av klimatiske forhold og alvorlighetsgraden av strimmelen dyrking av vinteren. I den sørlige delen av landet kan være plantet spinat i april, og i nord kan vente til slutten av mai.
 Vanligvis spinat frøene blir ikke forhånds gjennomvåt, og straks midt i jorden, men hvis du ønsker å fremskynde spiring, kan du dyppe dem i flere timer i en løsning av Epinay eller et lignende stoff deretter tørket, og deretter plantet. Tørkede frø i orden at de ikke kleber seg sammen.
 Frekvens planting bør være slik at mellom radene igjen nok plass for spredning av busker. Overdrevent utdype frø bør ikke være, ellers vil de gå svært lang tid.
 Når det gjelder hyppigheten av hvordan å plante spinat, så hvis du ønsker å få greener gjennom hele sesongen, bør landet gjennomføres med intervaller på flere uker gjentatte ganger.
Hvordan å plante spinat

 Omsorg


 Vanning bør spinat daglig for å opprettholde det samme nivå av jordfuktighet.
 Du kan mate gjødsel ved planting og før datoen for trapper, men deretter legge til gjødsel, spesielt organisk, er ikke nødvendig jord, kan det påvirke smakskvaliteter av grønt. Dette gjelder fosfat gjødsel, noe som kan føre til for tidlig utstøting plante skytespill.  
Hvordan å lage hjemmebrygg?
 Kvass anses gammel russisk drink. På den tiden ble det forberedt fra spirer korn malt, noe som gjør det svært rik på vitaminer, spesielt B B. Det som nå selges i butikkene flaske og sjelden i tønner kalles KVASS er umulig, siden det innhentet pulverteknologi med tillegg av sukker. Reelle kvass må komme utelukkende under gjæring. Foruten det faktum at denne brygge ikke vil inneholde skadelig for komponentene, er det perfekt slukke tørsten, og har også nyttige egenskaper. Cook kvass hjemme presenterer ingen store vanskeligheter. Det er viktig å holde seg til bare to grunnleggende regler:
 1.  Mens vandrende brygge i rommet skal være varm.
  For å fremstille brød kvass bruk som ikke inneholder bakepulver.
  For å forberede brød KVASS trenger du følgende ingredienser:
  6 liter kokt vann ved romtemperatur;
  9 ss sukker;
  zarumyanennыe kjeks (som en laget av rundstykker "Darnytsky");
  1 kopp tørr gjær (gjær, blant annet i sitt medlemskap kli, humle, hvete);
  50 gram presset gjær.
  I vann, tilsett sukker (etter tilsette sukker vann skal være litt søt) og andre ingredienser. Kapasitet på et lunt sted. I løpet av dagen begynner å brygge gjære. Begynnelsen av gjæring kan identifiseres ved lyden av bobler som stiger opp luft (som med soda vann).
  To - tre dager gjæringsprosessen er over og den første brygg er klar. Den vil ha en tydelig sur smak og er ikke egnet for konsum. Det skal tømmes, oppsamlet fra bunnen av "rot" med smuler. Dette vil være den surdeig.
  Neste brygg bør være forberedt som følger: 6 liter kokt vann ved romtemperatur legge 9 ss sukker, kjeks, rosiner og 10 stykker samlet starteren. Kvass på et lunt sted. I løpet av dagen begynne gjæringsprosessen. Tre dager KVASS er klar. Det er nødvendig å press gjennom en sil eller cheesecloth og samle inn fra bunnen av surdeig surdeig neste. Plukket brygge kan helle i glass eller flasker og lagrer i kjøleskapet. Om nødvendig, kan gjær også lagres i kjøleskapet i en eller to uker.
  Deretter vil du og din familie alltid være i stand til å slukke tørsten for kvass eller lage en deilig på sin sommer tallerken som suppe.  
Å forlate propolis på alkohol?
 De helbredende egenskapene til propolis kan snakke uendelige, og dens fordeler til mennesker kan ikke understrekes nok. De gamle egypterne rangert propolis i aksjon, og siden da aktivt stoff som brukes i medisin og kosmetikk. På grunnlag av forbereder medisiner, salver, kremer, og hvis du insisterer propolis på alkohol, får du et utmerket middel for å styrke immunforsvaret. Propolis tinktur hjelper nederlag virus og bakterier, fjerne spasmer og takle forgiftning. Og viktigst av alt - dens innvirkning på menneskekroppen er svært gunstig.
Alkohol anstrøk av propolis ganger mer effektive enn te, vann det trekker ut. Alkohol kan lagre mange nyttige funksjoner som for behandling og forebygging av ulike sykdommer, leger anbefaler er å bruke alkohol skjær. En kombinasjon av varm te, varm melk eller stuet frukt infusjoner effektiviteten øker.
 Matlaging med propolis skjær alkohol i huset
Å utarbeide en alkohol tinktur kan ta teknisk sprit, vin eller en god vodka. Eksperter anbefaler å ta 70% løsning av alkohol, forklarer at mange næringsstoffer lettere oppløselig i vann. Avhengig av om å behandle en sykdom som brukes skjær, kan du forberede en 5% -shu og 50% -shu. Det vil si at 100 ml av alkoholen er 5 eller 50 g propolis, respektivt. Den mest populære er en 10% og 20% ​​-s:
 1.  Propolis tinktur på alkohol. For sin forberedelse bør hundre milliliter alkohol til det nødvendige antall propolis (5 til 50 gram). Det må først knuse. Forberede en bank eller annen beholder med mørke briller og brett den i propolis. Fyll den med alkohol og lukke lokket. Fjern glasset på et mørkt sted og la ved romtemperatur i 5-7 dager, og til risting. Etter infusjonstiden skal renne gjennom en sil eller cheesecloth vanlig og hell i en ren retter.
   Propolis tinktur med vodka. For vodka infusjoner bør være av høy kvalitet. Ta en flaske med mørkt glass (tilgjengelig fra vin) og hell det knust propolis. På volumet flaske 07 liter bør ta 100 gram propolis. Hell vodka og en flaske zakuporte. I butikken plukke den opp på et mørkt sted for et par uker. Til propolis nastoyavsya godt, bør du riste flasken minst en gang om dagen. Etter ferdig anstrøk av nødvendig tid til å renne.
   Viktig! Propolis før bruk bør skilles fra uønskede urenheter. For dette er det nødvendig å slipe og dekk med kaldt vann. Voks og andre urenheter flyte, og rett ting nederst til venstre. Deretter må du fjerne uønskede stoffer fra overflaten med en skje, og drenere vannet. Propolis er først tørket og deretter brukt.

   Hvordan lage et anstrøk av propolis på alkohol?
  Løpet av behandlingen er infusjon fra en uke til seks måneder, etter som det er nødvendig å ta en pause. Tilførsel av ren godta noe tilfelle ikke kan, eller vil brenne slimete. Det bør legges til en varm drikke. Doseringen avhenger av alder og sykdommens art, så bør du konsultere legen din.
  Fortynne skjær også behov for å høyre: første infusjon drypp i glasset og hell væsken. Hvis du gjør det motsatte, vil infusjonen innskrenkes og være effektive.
  Når du først bestemte seg for å prøve propolis skjær, sørg for sin portabilitet. Du må redusere dosen flere ganger og fortynnet væske. Så i løpet av dagen bør sørge for at det ikke er en allergisk reaksjon: kløe, rødhet, tungpustethet, svulster, blemmer og mer. Ved minste tegn på allergi velkommen infusjon bør avsluttes. Barn kan også behandles med propolis skjær, men bare etter først å konsultere en lege.
  Alkohol anstrøk av propolis brukes til å behandle ulike sykdommer. I de fleste tilfeller, er det tatt oralt og anvendes for inhalering og gjøre et klyster med bruken.  
Hvordan lage en avslappende massasje for menn

 For menn er det viktig å føle seg komfortabel at deres sinnstilstand og psyke i harmoni. I dette tilfellet vil en avslappende massasje være den rette tilnærmingen. De fleste menn når de er riktig utført session føler en dyp utgivelse og avslapping.


 Teknologi avslappende massasje for menn


 Det anbefales å begynne å gjøre lette strøk med hendene over hele kroppen hennes. Disse enkle bevegelser som utføres, har en god beroligende effekt. Spre fingrene og bøy, korte bevegelser Flytt, gradvis dekker overflaten av kroppen. Metoder bør gjøres fra topp til bunn, som hvis det gjøres annerledes, det ubehag.
 Skyve hendene til fots, uten avbrudd, klikk på baken til øvre del av ryggen. Massere hendene på sidene av føttene, flytting til anklene. Samtidig gjøre en rekke hyggelige streke bevegelser fra topp til tå. Masser fingertuppene, med touch til kroppen som mulig mykere og lettere, men ikke vidryvaytesya fra overflaten.


 Leksjon ryggmassasje for menn Fatigue


Hvordan lage en avslappende massasje for menn

 Start med slag i forskjellige retninger. Dine armer og rygg menn bør smøres med en spesiell olje. Bruk din egen vekt, len deg fremover, og samtidig opprettholde et konstant trykk. Gjør triks du føler deg lite hakk i ryggen og klikk fingrene.
 Nå deles hendene og flytte dem ned på sidene, så lenge de ikke berører bordet. Tilbring sakte og forsiktig langs sidene mot skuldrene. Handlinger i korsryggen for å gjøre det beste puten av tommelen. Flere ganger gå samme sted før du går videre.


 Forberedelse for prosedyren


 Det første du må bestemme sted hvor du kommer til å gjøre avslappende massasje. Du må ta vare på den fast, men behagelig overflate er ikke egnet for dette sofaer, senger. De hemmelige massasjer, som sådan, særlig ikke. Det viktigste - å gjøre enkle bevegelser forsiktig på samme tid, og leverer en behagelig følelse mann.
 Etter massasje prosedyre noen føles helt avslappet. Og for å utvide og behagelig følelse ikke la for noen tid, etter manipulasjon bør ligge i 10-15 minutter til ryggen ble dekket med et håndkle eller ark.
Hvordan lage en avslappende massasje for menn

 En avslappende massasje er kjent for mange århundrer, så lenge siden at selv spørsmålet, som kom opp med det første. Bekreftet teorien om at han først dukket opp i Kina, India og Tibet. Riktig teknikk tilbake massasje kan takle behandling og forebyggelse av visse sykdommer. Kontra være hjerte-og karsykdommer, onkologi, temperatur og ulike hudsykdommer.
 Hvordan å massere en mann kan lære av video leksjoner hver kvinne, er det ikke nødvendig å ha medisinsk trening. Det viktigste - ønske!
 Se hvordan du gjør massasje, kan du på vedlagte video

 Vær forsiktig menn, de gjør overraskelser, og den beste gaven vil være avslappende massasje som positivt påvirke generelle helse, hans humør og trivsel.
 Tags: avslappende massasje,
 for menn,
 hvordan å lage  
Яндекс.Метрика