Hvordan presentere originale bursdagsgave
 Selvfølgelig, prosessen med gave å gi ikke mindre hyggelig enn prosessen med å motta den. Men hvordan presentere originale bursdagsgave at det ikke var en triviell formalitet? Hvis du kommer opp med et ikke-standard metode tidligere gave å gi, den originale og interessant det er, jo bedre vil det huske hvem du ønsker å gi noe. Det finnes mange metoder for donasjon, annet enn kreativitet og ukonvensjonelle.
 Og husk at folk flest kan huske ikke så mye gaven, og hvordan han ga. Prosessen med levering kan være en av de beste minnene fra mannen, så ikke glem om problemet. Du må prøve så nøye vurdere hvordan du kan lage en gave, slik at han blir husket for en levetid.
 Hvis du er strapped for kontanter og å behage helten for dagen du fortsatt vil, er det sublime originale gave kan hjelpe. For eksempel anta at du har kommet til å kjøpe, men ikke veldig dyr gave, som en kurv med frukt. Så hva hindrer deg koble til prosessen med å gi andre gjester? Lag et skript, for eksempel tilby å holde ulike konkurranser, premier for som vil være bare frukt av kurven. Delta i konkurranser vil være inviterte gjester vil motta gaver og helten for anledningen. Tro meg, dette vil muntre opp andre, og vil bli husket mye bedre standard gave.
 Ofte, til prosessen forberede en gave, bør vite mer om stedet der kommer til å tilbringe ferien. Hvis noens hus eller leilighet, så har du tilgang til dem, kan du begynne å forberede for en lang tid til å triumfere, og skaper en unik cacher hvor du vil lagre de nødvendige detaljene for prosessen med å gi gaver. Hvis ferien er i noen institusjon som restaurant, kan du koble til gave å gi ansatte, dvs. kokker, musikere, servitører, etc.. I dette tilfellet må du nøye planlegge tiden for ikke å forstyrre den planlagte tiltaket på grunn av mulig overlapping. For eksempel kan du spørre servitør for å ta med gaven skjult ved hjelp av kokk på som en annen rett, og musikere spør på dette tidspunkt å spille en melodi. Selvfølgelig, vil måtte betale, betale ekstra service fra personalet, men også den gaven vil mye mer originalt enn de andre gjestene! Forresten, denne metoden er ofte brukt av guttene når de gjør sin elskede tilbud. 
 Du kan lage såkalt kollektiv hilsen. Imidlertid nødt til å tilbringe mye tid på å forhandle med mange mennesker. Fornøyd med at helten for dagen kort tid tar imot et stort antall mennesker. Man er veldig fornøyd med at viktig dato for ham eller hendelse husker så mange mennesker.
 Selv om din fantasi er ikke nok for en gave, og du vil bare gi penger, selv i dette tilfellet, kan du forstå noe. For eksempel, kan pengene være skjult i leker, ballonger, innpakket i uvanlig innpakning. Kan skjule dem i en bortgjemt sted, og bursdag presentere slags "skattekart" som han kan finne dem.
 Du kan presentere en gave og så sette det på matten på døren helt for dagen, dunke (eller ring) og otbehaete en eller to spenn, slik at du ikke kunne se, men for å høre hva som skjer. Fremfor alt, åpnet døren, selv om ingen vil se i øynene.
 Hvis gaven er for en romantisk setting, kan du gjøre dette: nøye pakk den i en forseglet pakke, feste til det noen flytende lysestaker og skyv den i en bolle med vann. Vent til mørket, tenne et lys og hender en gave. Romantisk stemning gitt!
 Som de sier, veiene er ikke til stede, og oppmerksomhet. Derfor vil enhver metode for å gi gaver til bursdag være bra hvis det viser at den personen du hånden en gave, for dyrt for deg. Og husk, det er ingen regler når gi en gave, og hvordan vil han bli husket - er opp til deg og din fantasi!  
Barnebidrag i en skilsmisse
 Når skilte foreldre med barn uunngåelig reiser spørsmålet om underholdsbidrag. Loven gir ikke automatisk betaling av underholdsbidrag. Tidligere ektefeller kan minnelighet enige om betingelsene for betaling. Eller helt forlate barnebidrag. Hvis foreldrene ikke er i stand til å løse problemet, kan en av foreldrene gå til retten. Dette organet vil avgjøre barnebidrag i en skilsmisse på grunnlag av lover og forskrifter. Underholdsbidrag betales ved dommen i retten. Det vil si at en forelder kan ikke samle barnebidrag gjennom årene, hvis han ikke hadde slått på saken til retten.
 Ved lov, barnebidrag betalt til barnet er 18 år gammel. Federal Law ikke gir for betaling av vedlikehold for studiet av alder. Imidlertid er foreldre som kreves for å holde en voksen barnet hvis han blir funnet inhabil, trenger hjelp.
 Det minimum av vedlikehold
 Loven sier at et barns far, som pålagt elementene som kreves for å gi en fjerdedel av sin inntekt. Hvis foreldrene til to barn med ham av retten pålagt en tredjedel av inntektene. For tre eller flere barn beregnes halv inntekter.
 Loven tar hensyn til antall barn fra ulike ekteskap og utenomekteskapelige. Hvis en av foreldrene som betaler barnebidrag, blir flere barn født, er betalinger anmeldt. Vedlikeholdet er delt likt mellom alle barn.
 Vær oppmerksom på at ved beregning av barnebidrag tar hensyn ikke bare lønn. I beregningen kommer fra andre typer inntekter, stipender, pensjoner og kompensasjon for sivile kontrakter, sluttvederlag og t. D. Typer fanget merinntekter etablert av de relevante bestemmelser.
 Underholdsbidrag betalt en fast sum penger
 Ikke alltid i en stabil månedlig inntekt foreldre. Hvis det er vanskelig å identifisere og forstå kildene til inntekt, eller inntekt opptjent i slag, kan retten oppnevne et firma til å betale (fast) kostnad.
 Dette er den mest kontroversielle stykke lovgivning. Som regel retten basert på minstelønn (SMIC). Foreldre kan bli pålagt å betale den månedlige minstelønnen to, og kan til tider. Avgjørelsen er vanligvis subjektivt, men retten skal først og fremst ta hensyn til barnets interesser i en skilsmisse. Grunnprinsippet - nivået av livet skal ikke forringes. Mange bestemmer overtalelsesevne og forsvare sin posisjon i retten. Ved ansettelsen av størrelsen på utbetalingene bør vurderes ekteskapelig status for begge foreldre, antall barn, sosial status, sin inntekt, og så videre. D.
 Det er mer komplekse saker der foreldrene til en inntektskilde er stabile og kjente (lønn) og den andre kan ikke være tydelig identifisert (f.eks royalties). I dette tilfellet, loven gir kombinert rente utbetaling av lønn og samtidig tildele et fast kontantbeløp.
 Vedlikehold av arbeidsledige foreldre
 Hvis en død far består offisielt arbeidskraft utveksling og motta arbeidsledighet assistanse, er barnebidrag unndratt manualen. Dersom far ikke er registrert hos vikarbyrået og ikke får hjelp, beregner retten barnebidrag basert på verdien av gjennomsnittlig lønn i Russland.
 Beregning av barnebidrag for individuelle entreprenører
 Mengden av underholdsbidrag for PI fastsettes basert på den typen sin beskatning valgt i løpet av næringsvirksomhet. I den forenklede skattesystemet, i tilfelle skilsmisse på barn underholdsbidrag beløp er beregnet basert på gjennomsnittlig lønn. Dersom arbeidsgiver for beregning av ligningsmyndighetene UTII bruker, for å bestemme sin inntjening inntekt fradragsberettigede kostnader som påløper i å utføre virksomhet. Det gjenværende beløpet vil være grunnlaget for beregning av barnebidrag.
 Bolig Vedlikehold
 Barnebidrag eiendom vanligvis ilegges hvis foreldrene betaler barnebidrag, flyttet til permanent opphold i utlandet. Hvis foreldrene ikke kunne bli enige om ytterligere vedlikehold av barnet (REN), kan retten kreve en stor rund sum å betale eller overføre visse eiendeler barn.
 Endre mengden vedlikehold
 Mengden av vedlikehold kan bli sett på som nærmere og i en nedadgående endring i antall små barn ved å endre materialforhold og i andre tilfeller fastsatt ved lov.  
Hvordan fjerne neglelakk fra klær

 Vi vet alle at en etter grov bevegelse kan ødelegge ikke bare svezhesdelannыy manikyr, men også klær. Selvfølgelig kan problemet løses med manikyr, perefarbuvavshy sine negler, men hvordan du fjerner neglelakk fra klær vet ikke alt. Og hvis det finnes måter å bekjempe verdens patcher i det hele tatt? Uansett hva man er ikke overrasket over de finnes, og dessuten i tilstrekkelige mengder, så følger våre anbefalinger, kan du enkelt få uønskede neglelakk flekker fra klær. Vilkår lakk flekker fra klær
 Før du fjerner maling fra klær bør ikke vaskes. Klar lakk bør umiddelbart, uten å gi det tørke ut. Før du forsøker å fjerne flekken, sjekk for motstandsmateriale klær farge. For å oppnå dette, dryppende vi lite midler til å fjerne neglelakk fra (du kan aceton) på stoffet på et lite synlig sted. Hvis fargen på stoffet forblir uendret, er det ingen frykt for klærne å fjerne flekker. Gjelde som et redskap for flekkfjerning betyr for fjerning av vev fluorescens anbefales ikke da dette kan skade stoffet og ødelegge dens farge.
 Fjerne neglelakk med en klut
 Bruk først en bomullspinne rester dråper forsiktig fjerne ikke har tid til å tørke. Fraskriver seg ting og forberede en myk bomullsklut eller håndkle. Sette et par ganger og satt på øverste laget av papir servietter. Snu forsiktig ut skitne ting og sette den på et lag av servietter møte hvor det er en flekk. Ta spiker og neglelakk med en pipette drypper det på undersiden flekker. Det er viktig å sikre at det var en farget væske som faller på servietter. Gjør det sakte og forsiktig til du ser at flekken er nesten borte.
 Så igjen væsken og hell den på flekken restene. Deretter tre hender ting. Denne prosedyren er anbefalt å gjøre i cellofan hansker.
 Nå gjør såpeløsning, som inkluderer pulver og varmt vann grundig prostyrыvaem klær. Å kvitte seg med lukten av aceton, skylles det flere ganger. Tørke klær utendørs anbefales.
 Noen tips for å fikse
 Hvis sterk kontrast og lys lakk kom til lette klær, Cloth selv etter behandling med aceton kan forbli knapt synlige flekker eller merker. Ikke bli opprørt fordi du kan bli kvitt dem. For dette formålet, ta en svamp og påfør litt bensin på den, og deretter forsiktig tørk "problem" sted. Etter denne prosedyren, strø talkum barn behandlede områdene.
 Det er av aluminiumpulver, som er en del av neglelakk kan fjernes med glycerol. Påfør litt glyserin forurenset sted på klær.
 For å bli kvitt uønsket skilsmisse for et par timer gjennomvåt klær i vann med tillatte for dette vevet temperatur etter behandling.
 Å fullt ut lakk flekker fra hvite stoffer under vaske bruk blekemiddel. Men før det er det viktig å lese anbefalingene for klær vaskeparametre som er angitt på etiketten. Dette vil bidra til å unngå å krenke integriteten og farge på stoff.
 Silke klær kan fjerne flekken og forsiktig strekke stoffet på plass dryppende forurensning aceton. Dette bør gjøres så lenge flekken er fjernet. Når dette er stedet å tørke med en myk svamp dynket i bensin.
 I tilfelle, hvis du er redd for sine egne for å fjerne flekker fra neglelakk, fryktet skade vev, refererer til renseri. Bare i kamp arsenal renseri spesialister har et stort antall spesialverktøy som hjelper kvitte seg med uten å skade materialet med ulike typer forurensninger. Disse verktøyene er valgt, og avhengig av typen av stoffet.
 Til slutt, hvis du ikke kan ta med en flekk av maling på favoritt ting, ikke bekymre deg. Gi klærne rett til "second wind" pryshyvshy forurensning på plass noen programmer. Slik at du ikke bare glemme den skjebnesvangre spot, men også legge smak til din neste spesiell!  
Яндекс.Метрика