Hvordan å puste over poteter?
 Du zastudylysya lide av hoste og forkjølelse? Det er gode folk rettsmidler som vil bidra til å redusere kiling i bronkiene og hals, rennende nese. Gode ​​varmer opp slimete, bra for kroppen sniffing poteter. Det har lenge vært kjent knoller i stand til å gjøre underverker. Hvordan å puste riktig over poteter til maksimal effekt var? Husk å merke seg anbefalingene tilbringe prosedyre med all forsiktighet. Ikke obozhhytes. Spesielle tiltak bør tas hvis du gjør innånding barnet, eller det kan berøre hot pot eller prøve å spise kokende poteter. Bruk forskjellige oppskrifter for å få mer verdi og velge en optimal variant.
 Puste ordentlig over poteter. Noen tips
Å puste riktig over potetene, lage din mest effektiv prosedyre innånding, husker noen retningslinjer og et utvalg liste over elementer som du vil trenge.
Må du:
poteter medium størrelse - ca 5 brikker;
små poteter - 10-15 stykker;
passende størrelse pan til nesten alle tok sted poteter og vann bare dekket sin topp;
brus;
stor salt;
stor tykk teppe eller pledd;
teppe mindre størrelse, som du kan pakke inn potten;
solsikkeolje;
alkohol eller vodka;
en plastpose;
håndkle.
Hvis du allerede er fylt med alt du trenger, er det viktig ikke å glemme noen alvorlige poeng.
 1.  Samme poteter. Poteter trenger å koke samme størrelse. I en kjele sette dem bare om de samme poteter, eller deler eller kollaps, eller forbli halvsteikt. Du trenger en godt kokte poteter.
  Middels eller liten? Noen mener at denne effekten er små poteter ikke, foretrekker å større grønnsaker. Noen er ganske sikker på at det hjelper bare snuse en liten nye poteter. Dette avhenger sannsynligvis av individuelle egenskaper. Det beste alternativet - prøv innånding og mellomstore og små poteter.
  Nakrыvaemsya hodet, men ikke zadyhayemosya. Selvfølgelig, når du gjør innånding løp under teppe med poteter kjølig luft er ikke nødvendig. Men husk dette om en reservasjon. En nærmere bør være de med høyt eller lavt blodtrykk, dårlig sirkulasjon. Se opp for seg selv, ikke zadыhaytes! Hvis du føler at hodet har rammet blod, føler deg dårlig, umiddelbart kaster av teppet. Som et sikkerhetsnett, kan du puste over potetene, og etterlater et lite gap mellom teppe og sengen. La litt luft kommer fortsatt.
  Tepper. Hvis du har allergi, er det bedre å ikke ta et teppe. Det begynner forårsaker du en allergisk reaksjon, selv om det var fortsatt så sterk allergen. Stoppe ditt valg på et teppe med syntetisk eller legg den i bomull, byazevыy lappeteppe. Tepper bør være ganske varm og tykk.
  Hvor å inhalere. Best puste over en kjele med poteter på sengen. Enkelhets skyld, kan du sitte på ryggen eller helle på veggen. Det viktigste - godt satt pan.
  Forbereder på forhånd. Før prosedyren må forberede seg på forhånd. Dere bør være godt gjennomtenkt. Zastelit ekstra seng et teppe mat selv teppe for pan, stå fast i pannen. Samle håret slik at du ikke forstyrrer, og vær så snill lommetørkle.
  Zakutuyemo pan. Husk at din panne med poteter også beskyttes mot virkningene av lufttemperaturen lavere. Slik at det ikke lenger er kul, nyttig for kompressoren. I tillegg trenger du ikke trenger ekstra plass til å varme opp under dyna hvor du skal bo. Det kan være for varmt at dårlig påvirke deg. Din oppgave - å inhalere damp poteter. Pan bør nøye dra teppet, men bunnen kan ikke ukutuvaty.
  Puste riktig. Ikke prøv å puste dypt eller for fort. Ikke trekker luft dramatisk. Hvis du sterkt tett nese, du først puste gjennom ett nesebor, lukke en annen finger og deretter gjennom det andre. Å rense halsen og nesen, for å gjøre 2-3 åndedrag gjennom nesen og puster ut gjennom munnen. Deretter, tvert imot, puste gjennom munnen og puster gjennom nesen. Denne måten du kan varme opp godt bihuler, bronkier.
  Flere måter, men som et supplement - komprimere. Bruke ulike metoder innånding og prøve å gjøre de samme potetene komprimere.
  Følg råd at innånding ta med så mye nytte. Potet par av allergier, betennelser, har antibakteriell aktivitet.
   Metoder inhalering av poteter med en kald og hoste
  Det finnes flere metoder. Du lærte å puste på poteter, men fortsatt trenger å huske hvordan du koker poteter som kan legges til det.
   Simply Poteter
  1.  Ta noen poteter så de fyller potten av middels størrelse.
   Vask potetene, men ikke fjerne huden.
   Kok potetene i deres skins til de er møre.
   Avløp, lett mos poteter og umiddelbart gå direkte til inhalasjon.
   Snu panne teppe, dekker den med et teppe eller stort teppe.
   Pust på poteter, etter anbefalinger.
   Ca 5 minutter er nok. Du kan fullføre.
    Poteter med brus og salt
   Du kan puste på poteter med salt og brus. Dette er spesielt relevant hvis du er ikke bare kaldt, men også bronkitt.
   1.  Forberede poteter, natron og salt.
    Vask potetene. Gjør det til potten.
    Legg en spiseskje med bakepulver, 1 ss grovt salt.
    Kok potetene i deres skins, avløp og fortsett til inhalasjon.
    Du kan legge til litt mer salt poteter og brus, hvis du har nok volum pot (25-3 liter). Eventuelt koke poteter bare med salt eller bakepulver, uten forvirrende dem.
     Komprimere etter inhalasjon
    God støtte kroppen brytes med poteter. Når du har brukt innånding, men hadde ikke tid til å kjøle potetene, mos den. Legg per 5 mellomstore poteter en spiseskje av alkohol eller vodka og en spiseskje vegetabilsk olje. Kna, brett den inn i et stramt plastpose og pakk den i en tynn håndkle. Komprimere klar det kan bli satt i bronkial området, men ikke på sin nakne kropp. Vent en følelse av varme, legg deg ned med komprimere i minst 10 minutter. Da er dette stedet gjør jod mesh. Dine poteter vil hjelpe deg igjen!
    Vыzdoravlyvayte!  
Hvordan lage en alkoholfri mojito hjemme?
 Populær cubansk drink laget for å slukke tørsten. Den klassiske mojito inneholder rum. Fjerne den siste vi får ikke mindre velsmakende og, viktigst, nyttig forfriskende brus. Alkoholfrie mojito hjemme er enkel og rask. Ingredienser for et salg i ethvert supermarked. Det eneste problemet kan være et søk av frisk mynte, men i store byer er det lett å kjøpe i markeder og dyre butikker.
 Klassisk mojito alkoholfritt
Utarbeidet med to liter brus, tre lime, sytti gram frisk mynte og en rekke sukker eller honning. Honning har en rik smak palett enn sukker og er ofte brukt for å lage mojitos. I en klar drink Valgfritt add is og / eller sitrusmasse, appelsin, mandarin, verden. Av de ovennevnte ingrediensene oppnådd fem porsjoner Mojito.
Forberedelse begynner med en forfriskende drink vaske lime og mynte. Pure lime skive tynt med skallet eller skiver eller skiver. Friske og hele mynteblader skilt fra stilkene. Mojito forberedt på høy og bred Countess, som underviste på bunnen av honning eller sukker. Søt lime er lagt på og mynte, blandet grundig, og la litt presset for en stund for å markere juice. Den resulterende blanding helles soda under omrøring til det er helt oppløst honning eller sukker, og i minst tre timer avkjølt i kjøleskap. Alkoholfri mojito servert i en høy glassbunn som vstylayetsya sitrusmasse. Drikken dekorert med farget halm, skive lime og noen mynteblader.
 Jordbær mojito alkoholfritt
Vil være nesten det samme som den klassiske, med den eneste forskjellen er at i stedet for tre lime er det mulig å bruke ett eller ett og et halvt år, og erstatte resten av jordbær med en hastighet på 150 gram per fem porsjoner. I stedet honning jordbær mojito bedre legge brunt sukker, som det er mer i harmoni med bær.
 Alkoholfrie mojito med kiwi og basilikum
Opprinnelige høydepunkter drink kommer fra de eksotiske ingrediensene for Russland. Fire porsjoner unike mojito forberedt med to glass og to enkle brus, fire lime, kiwi to, to hundre gram brunt sukker, fem stammer av basilikum og en rekke knust is.
I begynnelsen av vann og sukker er sukker sirup, er flytende brakt til en byll, hun helte sukker sammensetning koke til det er oppløst og de siste to minutter etter. Den resulterende sirup blir fjernet fra varmen, avkjølt og helt i en hvilken som helst egnet beholder. Vedlagt er skåret i tynne skiver, skrelt kiwi og basilikumblader. Den resulterende sammensetningen er litt på kant tolkushkoy og fylt med fersk juice av fire limes og brus. Blandingen ble plassert i et risteapparat og zbovtuyetsya med is i 30 sekunder. Klar til å drikke kan være dekorert med fargede striper, sirkler kiwi og noen basilikumblader.  
Hvordan spise en melon?
 Som duftende og deilig melon? Bestemte seg for å spise, men ønsker å gjøre det riktig, ikke å skade helsen? Da trenger du råd. Det er viktig å vurdere noen nyanser. Lære å spise en melon, kan du trygt nyte sin rike smak, få vitaminer og mineraler, uten negative effekter på kroppen vil ikke. Huske alle detaljer, se etter funksjoner "meny" av melon.
 Spis bare gode og modne meloner
Selvfølgelig, du skal spise en melon, må du velge en virkelig moden og frukt kvalitet. Ellers, selv etter alle anbefalingene du kan få uønsket effekt.
 1.  Farge. Vanligvis har moden melon en veldig lys gul farge. Grønn flekker på moden melon bør ikke være.
   Tørr hale. " I moden melon stilken bør tørkes som sin basis. Hvis det virker moden melon visuelt, men det elastiske "hale", fylt med fuktighet, er ditt inntrykk villedende. Melon er ennå ikke moden.
   Fraværet av forstyrrelser. Crust meloner må være intakt. Prøv å velge en melon uten funksjonshemninger, bulker, riper. På grunn av skadene inne i jordskorpen meloner kunne få bakterier, smittestoffer. Du vil spise melon uten å behandle den, så ta vare på integriteten av jordskorpen.
   Aroma. Når du kutter moden melon, straks søke sterk melon duft. Det minner både aroma av pære, ananas, har noter av vanilje. Husk at god moden melon nødvendigvis ganske skarp lukt. Hvis frukten har modnet utenfor, men det kommer veldig svak smak, er dette melon bedre å ikke spise. Det er ikke kjent hvilke kjemikalier har gjort det gul og søt.
   Sødme og sukkerinnhold. Mest modne meloner forskjellig sukkerinnhold, kan strukturen masse avhengig av variasjon. Men sødme - en obligatorisk egenskap av moden melon. Denne søte smaken kan oppstå hvis litt grønnaktig melon har en tykk hud også. Hvis melon er - grønnaktig, tykk skorpe, men søt - det sannsynligvis "søtet" kunstig. Det beste alternativet - er det ikke.
   Tynn skare. "Riktig" moden melon svor er tynn. Under modning, det gradvis reduseres til den blir veldig tynn. Den sanne cantaloupe, uten kjemiske tilsetningsstoffer kan være søt og fortsatt ha en tykk hud. Hvis zatovsta skorpe, kan du også spise melon riktig - Kutt bare mindre kjøtt som akkurat moden, og la resten med skorpe.
  Kutte melon, vil du se hvor det er naturlig, evaluere smak, aroma, farge og tykkelse av jordskorpen.
   Hvordan spise en melon. Flere nyanser
  Husk noen tips å alltid spise ordentlig melon, nyte sin smak og helsemessige fordeler å tilby bare.
  1.  Vask grundig melon. Du vanligvis ikke ta hensyn til vaske meloner? Det er ubrukelig! Selvfølgelig, trenger du ikke spise skorpe, men det er ingen grunn til ikke å vaske det. I prosessen med å kutte kniven berører skorpen først, og deretter - i massen. Hvis du ikke ønsker å spise melon med nesten alle land og tilknyttede mikrober, sørg for å grundig vaske ditt med varmt vann.
    Skjær tynne. Bedre kutt melon skiver tynnere, gjør stykker for stor. Så du prozhuete det nøye. At kjøtt er lett oppløses i munnen betyr ikke at du kan bare svelge. Du må fortsatt klare det med spytt. Deretter melon godt absorbert.
    Reservedeler ingen melon. Synd hvert gram av melon er nødvendig. Kutte melon skiver på, kan du umiddelbart skille spiselig kjøtt med en kniv eller bite av en bit. Vel, hvis du gjør en kniv snitt og vыhnete stykke. Ikke prøv å spise alt kjøttet! Spis bare virkelig delikat melon når det er nærmere bunnen blir litt hardere, bare la disse stedene. De kan ikke være moden, skadelig for kroppen.
    Bordet med melon i den daglige rutinen. Vær oppmerksom på et viktig poeng: spise melon tar ca 2 timer etter måltider. En annen 15-2 timer etter du spiser melon, ikke ta for lunsj eller middag. På tom mage (uten frokost) melon også bør ikke spise. Det passer ikke godt med noe mat, så bland det med lunsj eller middag kategorisk umulig.
    Melon og melon bare. Til riktig spise melon, for å huske et viktig poeng: du kan bare spise melon, uten å blande det med andre produkter. Folk ofte anta noen feil, prøv å unngå dem:
   ikke spise cantaloupe med vannmelon og andre frukter, bananer og mandariner;
   aldri vasket ned med kaldt vann melon - reaksjoner kan forårsake fordøyelsesbesvær, feber, kvalme;
   ikke fastkjørte skiver av melon lunsj eller middag, aldri spise selv et lite antall av meloner etter hovedmåltider som dessert, meloner i mye fiber, er det ganske vanskelig å fordøye, ikke gjør denne oppgaven umulig for kroppen din;
   ikke vasket ned med melon yoghurt, kefir, noen milkshake, melon og vannmelon helt kombinert med melk;
   ikke bland melon med alkoholholdige og kullsyreholdige drikker.
   Hvis du ønsker å be om en melon, bare helle det varme vannet.
   Melon kan ikke spise sår i tolvfingertarmen, mage, diabetes og fordøyelsesbesvær. Forholdsregler bør tas melon ammende mødre.
   Riktig spise melon og nyte sin fantastiske smak!  
Яндекс.Метрика