Hvordan registrere et nettsted i Yandex?
 Lag en nettside i dag er ikke vanskelig. Den kan gjøre en person selv med den innledende nivå av PC eierskap. Men hva de skal gjøre når området er allerede i gang, men brukere som er ute etter informasjon om temaet på nettstedet ditt, vet ikke om det? Fordi antall nettsteder målt i millioner, om ikke milliarder, og overlevere dem til å se alle uvirkelig.
For å løse dette problemet var utformet søkemotorer. De bærer en enorm mengde arbeid som er å få informasjon om hvert område og hver enkelt side av dette nettstedet. Med denne informasjonen som svar på en spørring, kan de gi en liste over nettsteder som de mener passer best brukerens søk.
Ledende russiske Internett-søkemotor Yandex er. Ifølge ovenfor, er det klart at for til nettstedet brukere lært om det først må lære Yandex. Og for dette er det nødvendig å registrere nøyaktig registrere nettstedet ditt.
 Hvordan registrere et nettsted i Yandex?
Før eller senere, Yandex søkemotoredderkopper finne nettstedet ditt selv om det er interessant at ikke bryter reglene i søkemotoren. Men du kan fremskynde denne prosessen ved å registrere et nettsted i Yandex manuelt.
Dette kan forenkles slik metode for å legge ditt nettsted til en spesiell form på nettstedet Yandex
http://webmaster.yandex.ru/addurl.xml
. Denne siden i tekstboksen, skriv inn nettadressen til nettstedet ditt, må du oppgi sikkerhetskoden for å beskytte mot avtorehystratsyy og klikk på "Send". Etter en stund av søker vil besøke nettstedet ditt, og det vil bli lagt til i søkeindeksen Yandex.
En mer korrekt en vil legge til et nettsted gjennom spesialdesignede websider for kunstnere (webmastere) panel - Yandex Webmaster. I dette tilfellet, kan du ikke bare registrere et nettsted på Yandex, men også holde styr på mye informasjon om det, og klarer det de viktigste parametrene.
 1.  Gå til
  Yandeks.Vebmaster
  .
  Hvis du allerede har brukt til dette at Yandex tjenester - e-post, blogger, fillagring, eller å gå inn i panelet for webansvarlige bruke ditt brukernavn og passord fra dem. Hvis ikke - gå gjennom registreringsprosessen.
  Når du har logget inn vil du bli tatt for å dekke sin hjemmeside, hvor du bare legge til nettstedet ditt tilbud. Klikk på "Legg til".
  Hvordan registrere et nettsted i Yandex?

  I Add Site skriv inn adressen tekstboksen og klikk "Legg til".
  Hvordan registrere et nettsted i Yandex?

  Den siste viktige skrittet - sjekk dine rettigheter til området, noe som kan gjøres på forskjellige måter:
  skape html-fil spesifikt innhold og følgende lasting rotmappen på websiden;
  Legg en spesiell metakode på hjemmesiden;
  laste hosting verifisering txt fil;
  legge DNS-poster kontrolledning.
  Velg hvilken som helst praktisk måte for deg og bekrefte rettighetene til domenet.
  Denne bekreftelsen av nettstedet og dets registrering slutter på Yandex, og du bare vente til den indeksering og stadig fortsette å jobbe med å forbedre sitt innhold og informasjon.  
Hvordan forbedre sirkulasjonen i bena?
 For typisk sunn menneskekroppen fri, uhindret blodstrøm. Blod beveger seg lett på alle skip og kapillærer. Den leverer organer og vev av oksygen og essensielle næringsstoffer og fjerner avfallsstoffer fra kroppens celler.
Imidlertid, over tid, til drift av fartøyer brutt. De kan ikke lenger takle oppgaven, som de er ladet. Legemet er i endring, noen ganger irreversible. På bakgrunn av dette er det ofte forskjellige sykdommer, inkludert sykdommer i føttene. Alvorlighetsgraden i legger og føtter, verkende, skarp og krampaktige smerter, mage venøs trombose - et vanlig fenomen medfølgende dårlig sirkulasjon i bena.
 Årsaker til dårlig sirkulasjon.
stillesittende livsstil;
Overvekt, fedme;
dårlige vaner, inkludert den mest katastrofale for fartøy - røyking;
matvarer høy i animalsk fett, fastfood fudamy - en av de viktigste årsakene til plakk som hindrer blodstrømmen;
dreven byrde på føttene, langvarig stående i en fast stilling eller hardt fysisk arbeid forbundet med stigende tung byrde for en lang tid.
 Hvordan kan du vite at blodgjennomstrømningen i bena brutt?
Identifisere problemer med blodkar ben hjelpe uavhengig visuell inspeksjon for overholdelse vzduvshymysya utseende av årer og vaskulære "stjerner".
Om problemer med blodsirkulasjonen kan gjette bare en forsiktig holdning. Hvis en kvinne 35-40 år ikke har råd til sko med høye hæler, fordi etter noen timer tilbrakt i en sko, bena begynner å skade, er dette første tegn på problemer med blodsirkulasjonen. Det samme ble sagt tyngde og smerter i bena, det kvelden uten noen åpenbar grunn.
Enda mer bemerkelsesverdig er hovne vener i bena, "ikke gå" selv etter en lang hvile.
På noen ubehagelige opplevelser i bena bør være redd for vanskeligheter sirkulasjon, noe som ville innebære endringer i blodårer og helseproblemer. Derfor er rask diagnose viktig. Den enkleste og mest nøyaktige måten å diagnostisere er i dag ultralyd. Ved hjelp av en spesiell enhet, vil spesialist kunne vurdere ikke bare tilstanden i blodårene som er under huden, men også de som er dypt i beinmuskulaturen.
 Hvordan forbedre sirkulasjonen i bena?
Vel, hvis du er bekymret for dette problemet alvorlige problemer. Fordi i ung alder kan hjelpe fartøy slik at problemet med blodsirkulasjonen kan trekke seg tilbake i mange tiår.
Veldig nyttig øvelse for å styrke beinmuskulaturen. Det er tett, veltrente muskler holder fartøyer, og hindre dem fra "spredt" og økning i problemområder.
"Bicycle" - liggende på gulvet, bøyd på albuene, plasserer hendene under hodet hans. Utføre hver øvelse som simulerer en sykkel tur. Prøv å fullt ut rette bena og trekk av sokker for å maksimere belastningen på musklene. Utfør to ganger om dagen i 20-30 minutter.
"Birch" - liggende på gulvet, flytt hånden under midjen og løft bena i rett vinkel mot gulvet. Hovedpunktene i støtte i denne øvelsen vil skuldre, armer og øvre rygg. Hold kroppen i ro i 1-2 minutter, gå tilbake til startposisjonen og gjenta 5-10 ganger mer mosjon.
Morgen jogging, ski, skøyter, dans, fitness - alt dette styrker musklene sunne føtter.
Hvis du har en stillesittende jobb, sette en liten krakk under bordet, som så ofte som mulig, løft beina. Du vil hjelpe blodårene til å takle fremveksten av blod fra bena til hjertet.
Bedre blodsirkulasjon i bena hjelpe spesiell diett eller inkludere den vanlige diett av matvarer som har en positiv innvirkning på blodårer og rense dem. Dette frisk hvitløk, kokte rødbeter, søte og søte og sure epler.
Tradisjonell medisin anbefaler Adonis buljong en teskje i et glass vann, kok i 5 minutter over svak varme, la stå i 40 minutter, avløp, bringe antallet til 200 gram kjøttkraft, og legger til kokt vann. Ta 3 ganger om dagen for en spiseskje i 3 uker.
På samme måte brygget kjøttkraft og vill rosmarin myr. Den brukes på samme måte.
Hvis blodstrømmen har brutt du trenger å fullstendig eliminere alle faktorer forverre problemet. Slutte å røyke, ta alkohol, misbruk av fet mat, junk food. Hvis vi kan få vekten tilbake til det normale, vil det i stor grad redusere belastningen på føttene og har en positiv innvirkning på arbeidet til blodårene i ekstremiteter.
Stor øvelse og trening er kontraindisert. Men mobilitet fordel. Ta daglige turer på minst 3-5 miles. Prøv løpet av denne tiden aldri til å sitte ned og stoppe.
Dersom det innen 2-4 uker alene ikke kan lindre helse og oppnå bedre sirkulasjon, er det best å søke hjelp fra en medisinsk anlegget. Forstyrrelser i blodsirkulasjonen i benene antyder hele problemet i sirkulasjonssystemet i kroppen. Og det truer med å slå tilbake. Derfor, ved første tegn på problemer du trenger for å ta umiddelbar handling.
Moderne medisin har bred evner å normalisere blodsirkulasjonen. Dette settet med spesialagenter og alle typer effektive prosedyrer som vil forbedre arbeidet i sirkulasjonssystemet.  
Hvordan du installerer SSD-stasjonen i MacBook Pro?
 Harddisker i datamaskiner har lenge blitt flaskehalsen som bremser ned alle andre med høy ytelse komponenter. Dette er spesielt merkbart i bærbare PC-er vanligvis de tregeste installerte harddisker med frekvens spindel 5400 o / min. Livline i å løse dette problemet er bruken av halvledere lagringsenheter som fungerer på en Flash-minne, SSD-disker. Fra massen tilgjengeligheten av slike enheter brukerne umiddelbart interessert om hvordan du installerer SSD-stasjon i den bærbare datamaskinen i prinsippet og MacBook Pro?
Først - litt om de fleste stasjoner. SSD (på engelsk Solid State Drive) overs nakpopytel solid state. Gunstig med alle moderne harddisker først svært høy hastighet lese og skrive, som i stor grad forbedrer ytelsen til datamaskinen din. Dette er ikke deres eneste fordel. Fordelene med SSD-disker inkluderer følgende:
uten bevegelige mekaniske deler;
høy motstandsevne mot mekanisk belastning (støt, sjokk, vibrasjon);
absolutt stille under drift;
bredt temperaturområde;
høyt potensial lese- og skrivehastigheter, som fortsatt brukes funksjonshemninger grensesnitt (SATA I - 15 Gb / s, SATA II - 30 Gb / s og SATA III - 60 GB / s).
Ikke uten sine feil, og svært viktig. De er som følger:
SSD-stasjoner bruker flash-minne har et begrenset antall sykluser av omskriving informasjon i minneceller, noe som tvinger brukerne spesielt konfigurere datamaskiner for dataplater for å fortsette sitt liv;
hastigheten på SSD-disker er ikke konstant og minsker betraktelig når platen er fylt med informasjon om mer enn 70-80 prosent av total kapasitet;
disker av denne typen betydelig dyrere enn konvensjonelle harddisker med mindre volum;
SSD-disker fortsatt ikke kan komme nærmere påliteligheten av informasjonen lagring på magnetiske disker, noe som nødvendig obligatorisk backup informasjon.
Men, fordeler, styrker, svakheter, mangler og datamaskiner for etablering av slike stasjoner virkelig endret. Økte hastigheten på lasting av operativsystem, redusert oppstart "tunge" programmer og arbeid på datamaskinen er veldig hyggelig. Derfor, alle som har hørt om fordelene ved disse stasjonene har en tendens til å kjøpe dem og installere på sine datamaskiner eller bærbare datamaskiner.
 Installasjonsprosessen SSD-stasjonen i MacBook Pro.
For å bytte ut harddisken i MacBook Pro med de verktøyene vi trenger:
 1.  Stjerneskrutrekker (størrelse 0).
  Stjerneskrutrekker (størrelse 2).
  Skrutrekker stjerne TORX (T6).
  Hvordan du installerer SSD-stasjonen i MacBook Pro?

  Hvis du ikke kjører en innebygd backup informasjon Time Machine, som etter å erstatte harddisken er veldig praktisk å komme seg all den informasjonen de trenger for å pre-klone harddisken. Dette kan gjøres ved hjelp av en ekstern USB-stasjon og lommer for programmer Carbon Copy Cloner. Deretter fortsetter inntil erstattet.
  1.  Slå av den bærbare datamaskinen og koble den fra strømkabelen (hvis tilkoblet) og alle de andre ledningene.
   Laptop-logoen kan vippes ned og skru en liten stjerneskrutrekker ti skruene som fester nedre øyelokk. Ta av dekselet og legg til side. Her er MacBook Pro for å fjerne bakdekselet. I nedre høyre hjørne er en harddisk som vi må byttes ut.
   Hvordan du installerer SSD-stasjonen i MacBook Pro?

   Fjern fra deg selv mulig statisk elektrisitet ved å berøre metalldeler på aluminium laptop tilfelle.
   Deaktivere chip strømforsyningen til hovedkortet fra batteriet.
   Skru ut stjerneskrutrekker størrelse №2 to skruene som holder harddiskplatene og legg det til side.
   Løft stasjonen ved å trekke haken forsiktig fast til dette formålet. Ikke slå harddisken for å unngå å skade kabelen som er egnet til å kjøre bil.
   Trekk støpselet ut av løkken stasjonen og trekk platen.
   Vri endene fire stasjons skruene med en skrutrekker Torx T6.
   Hvordan du installerer SSD-stasjonen i MacBook Pro?

   Databaserte driv skruer i tilfelle den bærbare på spesielle støtdempere som demper vibrasjoner og støy fra å jobbe i en laptop-stasjonen.
   Perekleyvaem en ny disk etikett, som steg på platen. Det er selvklebende og kan være nyttig for fremtidige utskiftninger plater.
   Fest de fire anker skrue i den nye stasjonen (de som ble vridd s.8).
   Koble stasjonen for å plugge plume SATA.
   Installere plate i setet sitt og fikse hans fot, vri den to skruer.
   Koble hovedkort strømkontakten.
   Still bakdekselet og kronglete hennes ti skruer.
   Format nye harddisken ved hjelp av Diskverktøy, som ligger i vosstanavlyvayuschem-DVD (det ble lagt til en bærbar PC med installasjon disker), installere operativsystemet og laste backup av data fra Time mashine.
   Dermed er den nye harddisken MacBook Pro ikke mye mer komplisert økning mengden RAM i det selv. For klarhet, hele prosessen med å lage en video som demonstrerer alle trinnene ovenfor.
Яндекс.Метрика