Hvordan rengjøre gull smykker hjemme?
 Det er ingen hemmelighet at gull smykker til slutt mister sin glans, sin opprinnelige sjarm og ikke dekorere sin elskerinne som det var den første dagen av møtet. Mange kvinner bekymrer seg om tilstanden i sine smykker og foretrekker å søke hjelp av gullsmeder. Men gull smykker kan rengjøres og hjemme, og i denne prosedyren er ingen big deal! Ren smykker: den gylne regelen!
 Før du rengjør nær hos favoritt øredobber eller kjede, husker en gylden regel.
 Dette er viktig! Før du begynner å rengjøre smykker, bør staten: først, som er slags gull vi har å gjøre med. Dernest er det nødvendig å vite nøyaktig hva slags forurensning vi skal rengjøre.

 En enkel måte å rengjøre smykker av noe slag av gull
 Enkle dekorasjoner forurensning i form av støv kan enkelt fjernes med såpevann. Til dette trenger vi:
 vanlig såpe. Alternative versjoner av vanlig såpe kan være: sjampo, flytende oppvaskmiddel eller flytende oppvaskmiddel;
 300 til 500 ml vann (temperatur 50-60 ° C);
 vanntank;
 myk klut;
 tannbørste (myk bust).
 Lavere gullsmykker fortynnet såpeløsning. Legg igjen din smykker i vann i ca 2-3 timer. Når skitt razmoknet, må du starte rengjøringsprosedyrer. Lett tilgjengelig overflate dekorasjoner du enkelt kan rengjøre ved hjelp av myk klut. Problemet oppstår når du rengjør ulike spor, spilleautomater, skruer og festeanordninger på steder og andre. Disse avsidesliggende steder ochystyatsya med en tannbørste med myk bust. Imidlertid krever dette arbeidet presisjon smykker. Derfor bør valget av tannbørste tilnærming med forsiktighet. For enkelhets podrezhte bust på en manuell tannbørste. Et utmerket alternativ er bruk av barne børster.
 Forsiktig Ren tannbørste hvitt gull er strengt forbudt!

 Ammoniakk vokte renheten av dine smykker
 Dessverre er vanlig såpe løsning ikke alltid effektivt takle tung luft, så å hjelpe vertinne øredobber og ringer kommer ammoniakk. Svært ofte gullkjeder forurensning som genereres på grunn av oksydasjon av metallene i legeringen smykker. Urenheter andre metaller (sølv Ag, kobber Cu, Ni Ni, sink Zn) som en del av smykker er viktig fordi det er gull veldig myk og skjør.
Hvordan rengjøre gull smykker hjemme?
 Oksyderte elementer er lett å fjerne ved bruk av ammoniakk som reagerer med oksyder av kobber og sølv, som fører til dannelsen av forbindelser som deretter lett oppløselige i vann.
 Å rengjøre gull smykker vi trenger:
 ammoniakk;
 liten kapasitet.
 På bunnen av beholderen legge ut alle de dekorasjoner som skal rengjøres for forurensninger, fylle all ammoniakk. Vent 2-3 timer, avløp løsningen og vask smykker i rennende vann og tørk grundig. Ved tunge forurensning produkter forlate dem i løsningen over natten.
 Hvitt gull
 Før du gir råd om hvordan du rengjør smykker hvitt gull, må du bestemme hvilken del av legeringen.
 Hvitt gull er en legering av gull, kobber, nikkel eller palladium. Det gir nikkel smykker hvit. Smykker laget av hvitt gull, rhodium toppdekselet. Dette materialet gir ekstra styrke produktet, men til slutt rhodium slettet. Det er derfor når rengjøring produkter med hvitt gull støv og andre flygende bør bruke myk klut.
 Tydelige hvite gull produkter ved hjelp av godt kjent for oss ammoniakkløsning. Så må vi:
 ammoniakk;
 sjampo;
 rent vann;
 kapasitet.
 Først må du forberede en løsning for rengjøring produkter med hvitt gull. Man trenger å blande ammoniakk og vann i et forhold på 1: 1. Deretter legge litt sjampo og plassert i den resulterende løsningen smykker i 30-40 minutter. Deretter trekker forsiktig smykker, skyll under rennende vann, og deretter tørke. Det er viktig at smykker ikke var våt, da dette kan sterkt påvirke metallet. Som vi har nevnt ovenfor, hvitt gull redd for å røff behandling, så forbudt å rense smykker med denne legeringen med en tannbørste, pulvere og pastaer.
 Smykker med perler
 Rengjøring gull smykker som inneholder gems fortjener mer oppmerksomhet. For ikke å skade perle og festene nødvendig å rengjøre med en gullsmed presisjon. I dette tilfellet kommer vi til bistands vanlige bomullspinner. Så må vi:
 bomullspinner;
 cologne eller alkohol tonic.
 Forsiktig suge bomullspinner i Köln eller alkohol tonic og begynner forsiktig håndtere ramme og samme overflaten av steinen. I noe tilfelle ikke bruke skarpe gjenstander til å rengjøre smykker med perler, ellers vil du lett skade smykker.
 Dette er viktig! Det bør bli husket at slike perler som gult og turkis ikke tolerere fuktighet. Så i alle fall ikke la våt dekorasjon. Eli gems limt å dekorere forbudt utelate dette produktet i vann.

 Tradisjonelle metoder for rengjøring gull smykker
 1.  Soda. Soda hjelp til å takle forurensning på gull smykker. Vi trenger:
   2 ss bakepulver;
   2 ss eddik;
   pan med litt vann.
   Første fortynnet rengjøringsmiddel, frekvensen av to spiseskjeer natron i 100 gram vann. Bland godt og hell den resulterende løsning i pannen. Plasser gull smykker til bunnen av gryter og panner på peisen. Når koking, reduser varmen, tilsett løsning av to spiseskjeer natron og la blandingen koke i 20 minutter. Etter inngrepet, fjerne alle smykkene dine, la dem tørke grundig.
   Fersk løk juice. Løk juice bidrar helt klart gull for smuss. Bruk frisk løk juice på en ren klut, forsiktig behandle smykker. For å eliminere lukt vask smykker i rennende vann, og tørk med en myk klut.
  Hvordan rengjøre gull smykker hjemme?

   Leppestift. Sammensetningen av kosmetiske leppestift er titandioksyd, som er slipende. Sette leppestift på smykker, vente 20-30 minutter og deretter forsiktig tørk dekorasjon. Etter denne prosedyren, dine øredobber og ringer skinne som nye.
   Ta oppmerksom på! For å holde smykker i perfekt stand, og ikke til å lide under forsøk på å fjerne flekker eller skitt av produktene på en vanlig rense smykker hver måned.
   Grunnleggende regler for oppbevaring av gull pyntegjenstander
   Til øredobber og armbånd av gull kan glede deg i mange år, følger de grunnleggende reglene for smykker butikken:
  1.  Hvert smykke lyver for å skille. Du kan dele smykker ved hjelp av noen klut som flanell.
    Hold gull bør ikke på en hylle eller på en vinduskarm, og i en boks hvor verdisaker ikke vil samle støv, og de vil ikke falle sollys.
    Fjern alltid smykker når du gjør daglig husarbeid.
    For smykker vil tjene deg i lang tid, ikke glem å regelmessig rene produkter minst en gang per måned. I tillegg kan du følge reglene som er gitt i artikkelen, hvis du kommer til å rengjøre hvitt gull eller smykker med edelstener. Betimelig og riktig rengjøring smykker fra skitt og støv vil tillate deg å nyte opprinnelige prakt og skjønnhet smykker.  
Hvordan du rengjør gull hjemme? Effektiv omsorg
 Nesten hver kvinne har gullsmykker. Men alle vet at juveler etter kontakt med kroppen gradvis bygger samle hud svette, olje, døde hudceller. I tillegg, under påvirkning av miljøet de mørkner på grunn av kjemisk eksponering for oksygen, vann og karbondioksyd. Således, til tross for sin "generøsitet" gold slutt forurenset, noe som resulterer i tap av den opprinnelige glans.
 Smykker kan bare tilskrives verkstedet. Men aldri forgjeves å lære hvordan du rengjør gull hjemme.
 Omsorg bør utføres bare neabrazyvnыmy midler. Mindre forurensning fjernes såpevann hvori gull dyppet i to timer. Deretter tannbørste fjerner skitt og dekorasjon tørket. Ved lav effektivitet av denne metoden bør gjelde for mer effektive biler.
 Rengjøring hvitt gull
 I denne legering omfatter gull, kobber, nikkel eller palladium. Navnet hvitt gull mottatt fra nærværet av en nikkel-, som erstattet sølv.
 Vanligvis er det dekket med rhodium (som for øvrig mer enn gull). Det er kjemisk stabilt element. Men over tid, kan det bli gnidd. Så du kan bare rydde skikkelig myk klut.
 Ved rengjøring er nødvendig for å forberede en løsning av halvparten vann og halvparten ammoniakk. Dette preparat kan suppleres med sjampo. Gull holdt i løsningen for en halv time. Han ble deretter vasket og tørket godt.
 Dersom svært skittent tøy kan rengjøres ammoniakk, koblet med hydrogenperoksid (en ampulle) og en halv teskje utvannet vaskemiddel. Komposisjonen ble omrørt i en glasskrukke, der i fem minutter neddykket gylden produkt. Deretter blir det vasket med vann og tørket.
 Det er strengt forbudt å rense pastaer, pulver, tannbørste.
Hvordan du rengjør gull hjemme? Effektiv omsorg

 Pleieprodukter med ulike steiner
 Skoen ringer og ringer med steiner kan gjøres til ørene pinne dyppet i Köln. Rense steinen bør nøye ovenfra og nedenfra.
 For å fjerne vanskelige flekker golden fett produkt med en stein bør ta i alkohol løsning, tørk av med en fuktig klut og tørk.
 Soliditet av stein avhenger rengjøringsmetode. Hardhet varierer rubin, diamant, akvamarin, kvarts, smaragd, topas, jaspis, safir. Gull med dem renset i en løsning av vaskemiddel (noen) med en myk klut, deretter vasket med vann.
 Mindre er solid opal, turkis, apatitt, månestein, malakitt. De bør vaskes i såpevann, tørk av med en fuktig klut og tørk.
 Hvordan du rengjør gull med diamanter
 Disse produktene bør rengjøres hver måned som de raskt dekket med fett. Den bruker varmt vann løsning av flytende vaskemiddel i hvilke produkter rengjøres forsiktig med en tannbørste. Best egnet flytende såpe eller sjampo.
 Men de kan rengjøres og på annen måte. I et glass kaldt vann bør dryppe ammoniakk (seks dråper). Etter en halv time dyppet i en glassprodukt. Deretter bomullsdott, sår på en tynn pinne, tørke felger og rundt henne baksiden. Så igjen slippe dekorasjon i løsningen og tørk med papir.
 Beskriver enn rent gull hjemme, ønsker jeg å være oppmerksom på at det er mange måter denne prosedyren, inkludert folk rettsmidler. Bruken av metodene ovenfor vil bevare skjønnheten og glans av gull produkter i mange år.
Яндекс.Метрика