Hvordan rengjøre kjelen fra skalaForestill våre liv uten varme drikker kan ikke være morgen begynner med kaffe i kveld vi unne deg te. Ofte som et resultat av hyppig vannoppvarming koker dekket avskum som til slutt mister nesten uvirkelig. Mange husmødre lurer på hvordan du skal rengjøre kjelen fra skala, og hver av dem er trolig skilt flere populære oppskrifter rengjøre kjelen.
Skala: man må kjenne fienden "personlig"
Praktisk talt en hvilken som helst vann oppløst kalsiumkarbonat. Når kjølt vann, ser det, vi kan ikke, men når vannet varmes opp på en hvit servise raid - at han er avskum.
For avskum av menneskekroppen er ikke alvorlige skader. Den aller skala har lav varmeledningsevne, dvs. i kjelen med vann vil bli oppvarmet avskum lenger. Hvis du bruker en elektrisk skala vanligvis vises på varmeelementet, og dermed forlenge oppvarming av vann. Electric må rengjøres regelmessig fra skala for å forhindre for tidlig brudd.
Rengjøre kjelen bør annenhver måned. Etter rengjøring av enheten vil du umiddelbart se forskjellen: etter kokende vann ikke er grumset, og favoritt varme drikker smake vil endre seg til det bedre.
Hvordan rengjøre kjelen fra skala
Online kan du se en rekke verktøy for å bidra til å rense vannkoker fra skalaen. Bruk av behovet etter anvisningen på pakken. Fyll vannkokeren med vann, hell den nødvendige mengden av produktet vann og koke i 15-30 minutter, deretter la kjelen samtidig og skyll den.
Men det finnes billigere måter å rense vannkokeren.
For å hjelpe i kampen mot avskum vil hjelpe ordinær eddik. Vanligvis er det nok til 100 ml eddik, hell den i gryten og hell vann i gryten var full. Kok blandingen og skyll med varmt vann vannkoker.
Å rengjøre kjelen fra skala ved hjelp av sitronsyre, forberede følgende løsning: 1 liter vann hell en spiseskje sitronsyre. Hell blandingen i kjelen og kok, deretter la den over natten i kjelen og skyll den i morgen.
Non-standard, men effektiv måte - ved hjelp av ren kjele potet lushpayok. Alt du trenger å gjøre - å fylle dem med vann og kok et par ganger.
Hvordan du rengjør en vannkoker fra skala i komplekse saker
Hvis vannkokeren dannet et tykt lag av avskum, vil ingen av de ovennevnte metodene ikke hjelpe. Hvordan du rengjør en vannkoker fra skala? Rengjøring bør utføres i tre etapper. Den første vannkoker må fylles med vann og hell en skje med soda, deretter koke i 30 minutter til blandingen og hell den. Den andre fasen vil rense te eddik, hell vann, legg en skje med sitronsyre og igjen koke i 30 minutter, avløp. Tredje etappe: helle en halv kopp eddik i kjele og fyll til randen med vann, kok igjen i 30 minutter, avløp. Hvis dette avskum igjen i kjelen, gjenta prosedyren igjen.
Du våkner opp ånden av eksperimentator? Prøve å tømme skala veggene i kjelen assistanse drinker «Sprite» og «Coca-Cola»! Kjøpe noen av disse drikkene og la dem åpne for alle gasser ut. Deretter helle en kjele halv noen av dem og koke. Vanligvis på denne skalaen blir løs og kan fjernes med konvensjonelle svamper.
Hvorfor denne metoden arbeid? Klart skala ved hjelp av en hvilken som helst mat syre, da det reagerer med skum, og gjør det løs. Disse drikkene inneholder sitronsyre, som hjelper avtale med avskum.  
Hvordan å velge brettRenslighet og ryddighet i kjole Velkommen til alle tider, for eksempel aktuell i dag. For å oppnå renslighet, på den andre, for å hjelpe strykejern og strykebrett. For å kunne behandle jern var hyggelig og, om nødvendig, rask prosedyre, velge ikke bare høy kvalitet jern, og minst en annen kvalitet strykebrett.
I dagens marked er mange modeller -brett. Og for ikke å bli forvirret når du kjøper på forhånd vil ikke være overflødig å forstå funksjonene til hver modell.

Dimensjoner strykebrett

Vanligvis, jo mer populær folding bord. Denne modellen er lett å skjule før ankomst av gjester og generelt lett å lagre, spesielt hvis du kjæledyr er ikke veldig ofte.
Vekt strykebrett avhenger av utførelse og ekstra funksjoner. Men merk altfor enkle brett er ofte laget av substandard materialer og vil tjene deg veldig lite.
Like viktig er størrelsen på arbeidsflaten av styret, spesielt når stryke gardiner, sengetøy og andre store gjenstander. For små mengder benkeplater (110 * 30cm) vil du være ubehagelig og har flyttet flere ganger og lage klær som vil øke under stryking, forårsaker tretthet og til og med ødelegge stemningen. Det er bedre å velge strykebrettet med den mest passende størrelse på arbeidsflaten (140 * 148 * 40cm og 45cm) er mye enklere stryking.
Utformingen av strykebrettet
Hvis du ønsker å lage brett vil tjene deg i lang tid, bør skrivebordet velges med kvalitetsmaterialer av damp og vann vil være mindre endringer og opprettholde kvaliteten. Nærmere bestemt, på denne benken av tre eller metall med hull forenkle det. Hullene på metall bord - et stort pluss, fordi de holdt et par, som i stor grad forenkler stryking og damping. Styret i kryssfinerplater vil koste mye mindre, men etter kort tid det vil miste sin funksjon blir ru og begynner å flasse.
Komfortabel strykebrettet har flere bestemmelser bør være lett komponert og spilt inn. Det er trappet og glatt mekanisme fiksering. Med en glatt mekanisme kan settes ombord ønsket høyde uten noen restriksjoner. Men det trinn har evnen til å bli installert kun av høyden på trinnene, men denne mekanismen er langt mer pålitelige og ikke skuffe du noen ganger.
Også, pålitelighet og holdbarhet av strykebrettet gitt skruene som fester hele strukturen, som de kan, om nødvendig, stram eller erstatte. Men naglene i drift og ved press på brettet kan fly, og sett dem tilbake ville være problematisk.
Bena av strykebrettet bør opprettholdes i utbrettet tilstand, er det tilrådelig å forlate kanten av skrivebordet - det vil legge ekstra sikkerhet. De skal være laget av lett materiale, men det bør ikke være utsatt for fordreining. Gummi eller plast dekker på endene av beina på styret vil beskytte gulvet mot riper og i tillegg fikse styret, ikke la henne slip.
Dekning strykebrett
Kvaliteten på stryking avhenger av strykebrettet. Stoffet dekker benkeplate bør tørker raskt og tåler høye temperaturer. Dekk til skrivebordet er laget av bomull eller spesielle varmebestandige materialer. Dette stoffet bør ha en beskyttende impregnering, for å dekke ikke farbuvavsya. Impregnert stofftrekk skinner vanligvis. Dekselet er vanligvis avtagbart, noe som gjør at du kan fjerne eller erstatte den. Derfor bør det være godt festet til styret ikke å skape folder og andre hindringer mens stryke.
Mellom stasjonære og dekselet er fôr. Den kan være laget av skum (det vil ofte forandre), filt, polyester.
Statister for strykebrett
I dagens marked er det mange modeller av styrene med en rekke ekstra funksjoner for bekvemmelighet og enkel stryking.
Støtte for jern. Frigjør plass på brettet overflaten og hindrer fallet av jern. Det er spesielt nyttig for glemsom mennesker. Men stå som stifter farlige, får heller finne en mer pålitelig alternativ.
Innebygd stikkontakt. Nyttige tillegg til å plassere strykebrett i en gunstig beliggenhet leiligheter, uten å bruke skjøteledninger.
Bord bord. Vil være nyttig for dem som ofte bør strykes skjorte eller glatter ut fine detaljer på klær.
Klemme ledningen. Søknaden, som kanskje ikke er nødvendig. Selv om, hvis du sy virksomhet, vil dette verktøyet være relevant for deg.
I tillegg -brett være hylle for jern mesh for ting klipp for hengere og lignende tilsetninger. Men det er verdt med tanke på at de øker i vekt, pris og redusere mobiliteten av strykebrettet.  
Hvor raskt ren leilighetRengjøring av leiligheten - veldig aktuell problemstilling for unge mødre og forretningsfolk. Selv om du bruker mye tid på det, vil leiligheten alltid være et sted der hender rett og slett ikke nå. Spesial haster som ren en leilighet får raskt når du venter gjester.
Den rette stemningen for rengjøring
Det er svært viktig for rask og enkel rengjøring av leiligheten har en positiv holdning. Prøv å fokusere på det endelige målet: Etter rengjøring av leiligheten vil være ren, og veldig lett å få alle på kreftene. Kast ideen om en negativ karakter, "igjen denne rengjøring", "hater husarbeid" og så videre. P. Munterhet og energi mens rengjøring vil bringe god musikk. Slå din favoritt CD, og ​​alt vil være mye enklere og mer moro.
Den lille hemmeligheten for å hjelpe deg tegne business case bestemt tidspunkt der du må investere. Dette vil hjelpe deg å konsentrere seg. I prosessen med rengjøring, prøv å ikke kaste bort tid og gjøre flere tilfeller. For eksempel, tørke støv, holde unødvendige elementer på arbeidsplassen.
Rask rengjøring kjøkken og bad
Rengjør disse områdene er svært viktig for enhver husmor, fordi de sier sin nøyaktighet og hospodarnosti.Å rengjøre kjøkkenet og badet ble raskt følge enkle tips:
- Bløt retter i vasken med varmt vann og tørk langs plate og alle andre overflater.
- Samtidig plukke opp unødvendige elementer - kjøkkenet vil vises mye plass.
- Vask alt utstyr - kjøkken klar til å motta gjester.
- På badet, åpner varmt vann - damp fremmer mer enkle rene flater.
- Vaskemidler behandle toalett, bad og alle hyllene.
- Rengjør alle overflater av skitt - etter varmt vann vil det være enkelt å gjøre.
- Mirror kan vaske ved hjelp av Window: spray det og fjerne forurensning spesiell skrape.
- Se på glasset, stående på badet - hvis de er støvete, tørk og ta i skapet.
- Alltid overvåke statusen for såpe. Raskysshee såpe er bedre å skifte ut sitt flytende form.

Rengjøring av rommet
Til rommet ditt glitrende ren og behagelig for øyet, mens rengjøring ta hensyn til hver minste detalj. Fjerne gardiner og suge med vaskemiddel. Når de otmoknut endre vann, skyll, henge over badekaret til vannet glass. Tyll og syntetisk henge gardiner på skinner i våt form i tørkeprosessen de rozhladyatsya, og vil se attraktiv. Tunge gardiner ønskelig å gi en ren, uavhengig handling som kreves for spesialverktøy. Dersom du har vasket gardinene, støvsuger støv samler på dem.
Dører tørk med en svamp fuktet det i en løsning som er utarbeidet med vann og vaskemiddel for retter. Terskler kan rengjøres med en skrutrekker, sår på hennes klut. Denne enheten vil nå de mest avsidesliggende steder. Ikke glem batteriene, som kontinuerlig samler støv. Fjerne det hjelper en gammel tannbørste. Ikke for å ødelegge belegg på gulvet, lå det på avisen.
På baks madrass seng, slo puter og sengetøy. Hvis du er på sofaen pute, vaske dem innredet med en spesiell godbit med en støvsuger munnstykke. Det kan også brukes til å samle støv fra blinds, gardinstenger, hyller, veggmalerier og selv om dette er nødvendig. Salongbord i stua utsatt for tung belastning, er det ofte mulig å se spor av kopper og annen forurensning. Fjerne dem hjelpe vanlig salt. Sett det på overflaten, tørk av med en fuktig en time, og deretter med en tørr klut.
Alle papirer på bordet i en pen bunke samle, skrivesaker og andre småting må fjernes i en boks - det vil lede dem til å demontere. Sørg for å lufte ut rommet, legge til frisk luft renhet. Dersom leiligheten er planter, dryss dem spray for å vaske bort støv.
Nyttige tips Rengjøring
Rask rengjøring forutsatt ikke rangere bevegelser og riktig bruk av tilgjengelige verktøy og spesialutstyr. Du finner dem når som helst jernvarehandel.
- Mopp og mange variabler tips vil gjøre rengjøring av leiligheten enkelt og raskt. Det er det billig og sparer tid betraktelig.
- Servietter for våt rengjøring. Med deres hjelp, kan du enkelt rengjøre selv polert overflate, og bruk av vann, de aldri forlate rester. Også ta hensyn til alle typer svamper og børster - de raskt vil fjerne enhver overflate.
- Spray og anlegg for rensing og vask. Gå til dem en viss mengde av det månedlige budsjett og spare tid på rengjøring.
- Hvis du oppdager at du er borte, ta en stor boks og samle små elementer spredt rundt i rommet. Dette vil bidra til raskt å få, fordi disse elementene skaper rot og gjøre plass skjemmende. Når gjestene forlater, demontere boksen og sette alt på plass.

Støvsugeren er uunnværlig assistent, hvis du trenger å komme raskt, fordi det samler all synlig rusk. Når du spaserer rundt i rommet, og det samler støv, blir merkbart renere rommet. Et tips for å hjelpe deg raskt ren leilighet med en støvsuger: alt som kan løfte opp - slik at du sparer tid og være i stand til å samle støv og rusk fra alle hjørner av huset.
Sørg for å tørke forsiktig støvet fra alle overflater i leiligheten, spesielt med hvitevarer. Etter dette rommet vil være merkbart renere.
Hva lettere rengjøring
For rengjøring aldri forårsaket problemer, unngå alvorlig forurensning i leiligheten. Hvis det bor hund eller katt møbler dekke kapper eller deksler som er enkle å vaske. Alternativet - lå dekorative servietter på stedet der kjæledyret tilbringer mye tid. I bolle med mat satt tørkepapir, absorbere de alt forurensning. Hvis fett pensel renere glyserol, samle håret vil bli enklere.
I stedet for sofa flettet kurv og satt tilbake ting som vanligvis har evnen til å ligge hvor forferdelige telefoner, bøker, magasiner og så videre D. Å kjøpe en god seng teppe -. Vil det være et insentiv for å sikre at fyll ark. Bruk estetisk attraktive sengetøy, aldri bruke diverse putevar og laken. Fine klær, selv om du ikke har tid til å fylle sengen, ikke la det se rotete.
Prøv å gjøre retter hver kveld og vask til kjøkkenet er alltid ren. For bedre speil hele tiden se til videre behandling ikke forårsake noen problemer. Hver dag, tørk dem med en myk klut, fjerne flekker og dråper. Sjekk som tepper. Alle de beste stedene å fjerne, mens de er ferske, bruke vaskemiddel, vaskemiddel, ammoniakk, benzen.

Daglig rengjøring

Å gi rommet et perfekt orden heller bruke en hel femten minutter. Velg et tidspunkt når det er ingenting som hindrer deg, sette en tidtaker og se tilstanden i rommet. Start med å iøynefallende ved å fjerne ting i skapet, rette gardiner og pute stoler og sofaer. Femten minutter endte? Alt annet vil gjøre i morgen. For eksempel, vask vaske gulvet eller møbler. Den viktigste forutsetning for slik rensing, for å opprettholde de stedene som er i ditt synsfelt for femten minutter. Selvfølgelig, blir huset ditt umiddelbart klart. Tross alt, vil ingen rot opprettet på en dag, så rengjøring skje gradvis.
Det er en måte å raskt rengjøre huset, tilbringe fem minutter om dagen. Men disse p'yatyhvylynok vil være noen dag. Poenget er ikke å bevege seg rundt i huset for en grunn, og forresten å gjøre noe. I løpet av denne tiden, kan du ta klærne og legger det i vaskemaskinen, støvsuge gulvet i rommet til støv. En vann blomstene kan selv snakker i telefonen. Denne metoden vil tillate deg å opprettholde renslighet i hjemmet, men de fleste gjør det lett og uanstrengt.
Rengjøring i barnehagen
Barn - et rom der renhet pålagt svært strenge krav. Rommet bør ikke være en baby bag - tepper, møbeltrekk, etc. De mindre ting i rommet, jo lettere vil det være å opprettholde orden.
Rommet babyen våt rengjøring fortrinnsvis flere ganger om dagen, mens nekte bruk av aggressive rengjøringsmidler. Rengjøring kan gjøres med damp mopper. Med par kan oppnå utrolige resultater: refresh gardiner, vaske gulv og selv leker prosess. Alt er rask og krever ikke mye innsats.
Jevnlig lufte rommet hver dag bryter kvartslampe eller ioniser. Dette vil bidra til å beskytte barn fra smittsomme og virussykdommer. En gang i måneden, tilbringe våren rengjøring, der må du vaske lys, batterier, vaske gardiner, flytte møbler. Dette kravet er relevant for ethvert barnerom.
Hovedproblemet i barnehagen - tilfeldig spredt leker. Å rengjøre ikke føre til at du problemer, siden ett og et halvt gammel baby venne å rengjøre et leketøy. Kjøpe lyse og fargerike boks eller pose til renseprosessen var interessant og spennende for barn.
Hvis du raskt vil komme inn i leiligheten, utvikle en handlingsplan. Start for eksempel med barnet, og deretter gå til stue og soverom. Fullføre rengjøring kjøkken, bad og gang. Hvis en dag du ikke gir bord, dele opp arbeidet med et par dager. Det beste alternativet - å trekke assistenter. I et vennlig rengjøring selskapet vil være rask og morsom. Når alt er ferdig, kan du unne deg en kopp te og noe søtt.  
Яндекс.Метрика