Hvordan rengjøre kjelen sitronsyre?
 Til tross for moderne vannrensesystem, er det ikke alltid krystallklart. Kettle er at dette vannet er kokt, blir til slutt en dårlig følelse på vegger og bunn - skala. Fjerne den ved hjelp av vaskemiddel for retter ikke alltid mulig, spesielt hvis vannkoker. Kroppen hans kan ikke senk helt. Men det er en allsidig måte å rengjøre kjelen av enhver type - sitronsyre. Sitronsyre rensing
 Ved hjelp av sitronsyre kan rense vannkoker, både inne og ute, uavhengig av hvilken type kjele. Dette kan være en kjele på et stativ eller THERMO modus for behandling. Du vil trenge:
 fylle kjelen med kaldt vann;
 helle i henne pakke med sitronsyre (10-12 gram);
 slå på vannkokeren til nettverket;
 etter koking, åpne lokket og la koke vann i flere minutter;
 drenere vann i pannen, hvis det er nødvendig, gni kjelen med en myk svamp til å fjerne plakk;
 kokt vann med sitronsyre kan gni te utenfor for å gjøre, men streker;
 Fyll vannkokeren med friskt vann og koke;
 drenere alt vannet igjen;
 skriver kjelen igjen koke og kan nyte rent vann uten å fly.
 Hvis kjøkkenet er THERMO modus for rengjøring, bare helle vann helle sitronsyre og utsett regime av "rensing". Etter koking avløp, tørk av med en myk svamp bolle, hell over vann og kok. Prosedyren kan gjentas hvis første gang hele skalaen er flyttet bort. Det er ikke anbefalt å gni hardt svamp plast vannkokere ikke å lage riper i finish. På samme måte klare og emaljert kjele plate. Å fjerne lukten av sitronsyre, hell kokende vann og ha minst to ganger.
 Sitronsyre, eddik når du rengjør enheten
 Denne metoden er kun egnet for rengjøring av metallplate for Dummies. Hell vann til halvparten, helle en halv kopp eddik 9%. Gi en liten tekanne stativ (10-15 minutter). Deretter legge til en spiseskje med sitronsyre og koke vann til denne blandingen. Når koking, slå av komfyren, la enheten stå i 20 minutter. Tappe alt vannet i kjelen, tørk av med en svamp og vaskemiddel, skyll. Behandling er å foretrekke å bruke gummihansker, bland svært aggressiv. Kettle bruke normal måte først etter tre kokefulgt av utlading vann for å ikke få matforgiftning eller allergi.
 Sitronsyre er et matprodukt som effektivt håndtere avskum og sikkert for mennesker i små mengder. Skala i sammensetningen er en eng som myke og kan bare fjerne syre. Spesial avkalking kan brukes til å rengjøre innsiden av enheten, men kan være farlig for helsen.  
Fuktighet i leiligheten: effektive måter å forbedre
 Økt fuktighet er god i hagen, men ikke hjemme. Fuktighet i leiligheten fører til kontinuerlige problemer. Fordi det ikke er bare ødelegge ting og ødelagt tremøbler. På veggene er det mugg, som negativt påvirker helsen til alle beboerne. Selvfølgelig, moderne bygning prøver å løse disse problemene på scenen for å bygge vegger, forårsaker dem til spesielle materialer og tenke gjennom ventilasjonsanlegget i huset. Men noen ganger må kjempe fuktighet eiere.
 Hvorfor er det fuktighet?
 Mest fuktighet i leiligheten fremstår som et resultat av feilvurderinger gjort på designstadiet. Imidlertid kan dette fenomen være andre grunner. For eksempel er det ikke er høy nok temperatur innendørs om vinteren, dårlig ventilasjon og sjeldne lufting, tørking av våte klær et stort antall av rommet og mer. Uansett årsak, må du bli kvitt fuktigheten som mulig.
 Hvorfor slåss med fuktighet?
 Fukt forårsaker sykdom. Du trenger ikke å være en ekspert i feng shui for å forstå at det vil påvirke hele. Fordi fuktighet - en dårlig lukt i leiligheten, og dermed - og hodepine og dårlig humør og problemer med ledd, langvarig healing av selv små sår, sopp sykdom, funksjonsfeil i luftveiene. Men hva de skal gjøre for å ikke være? Først forstå omfanget av problemet.
 Tegn på fukt
 Ikke alltid at leiligheten er fuktig, kan du gjette av lukten. Men noen tegn fortsatt eksisterer: mørke flekker av sopp som vises gjennom malingen på veggene, våt vei, kondens på overflater. For å forstå hva deres grunn, kan du utføre et eksperiment. For å gjøre dette, velger du et flatt område vegg tett til ham et stykke glass og gått for dagen. Hvis det var vått ute, ligger problemet i leiligheten hvis fuktighet på veggene - klandre ytre faktorer.
 Minking
 Å fjerne fuktighet forårsaket av ytre påvirkninger, må du isolere huset. Det finnes ulike alternativer. Dette kan være en yttervegg isolasjon, isolasjonslaget inne i leiligheten eller tetting av skjøter mellom platene. Denne bygningsarbeidere samtidig utføre arbeid på soppdrepende overflatebehandling å endelig løse problemet.
 Hvis årsaken fuktighet ligger inne i leiligheten, skal det ta et ventilasjonssystem - rense den, sjekk cravings. Vi må undersøke alle rør og radiatorer, finne ut om lekkasjen et sted og om nødvendig reparere dem.
 I tørt vær ofte bør lufte. Du trenger også å øke arealet for handling av ildsteder. Bekjemp fukt hjelp og balsam som hjelper avfukting. Folk rettsmidler - et sukker og salt, at produktene absorberer fuktighet. De trenger å plassere i åpne beholdere i hele leiligheten. Men det er ikke så bra, bedre å foretrekke teknologi, spesielt i butikker kan du finne spesiell avfukter.  
Hvordan du rengjør en tekanne fra skalaSelv nøye filtrert vann fra springen kan danne et avskum på vannkokeren. På grunn av hennes væske begynner å koke lenger, blir det ubehagelig smak og en vannkoker og alt kan bryte hvis tiden ikke gjør hans rengjøring.
Årsaker til skala
Skala i kjelen er dannet ved oppsamling av salter i vann. Etter oppvarming av vann, salter omdannes til karbondioksid og vises skum som ikke ble oppløst. Jo hardere vannet, jo mer den inneholder salter, henholdsvis - og skala i kapasitet produsert mer. Men selv de mest høy kvalitet filtre kan ikke hindre fremveksten av skalaen. Så hver kvinne må vite måter å rengjøre kjelen å forlenge batteriets levetid.
Redusere mengden av salt kan fly hvis de brukes for å koke bare flaskevann eller installere ekstra dyrt filter i kjelen.
Måter å raskt og enkelt rengjøre kjelen
Å fikse vannkoker, kjøpe spesialutstyr, er utvalget svært store butikker. Før bruk lest instruksjonene, men vanligvis er de alle brukt en standard prosedyre: du helle det i kjelen til å koke med dem og la stå i et par timer, skyll godt og hell.
Ikke bli opprørt hvis du ikke har min kjemiske midler for å fjerne kalk. For dette formål er egnet og konvensjonell eddiksyre eller sitronsyre. Det er i stand til å reagere med saltet som dannes ved koking. Som et resultat av nye salter, som lett nedbrytes i vann.
Den vasket vannkoker og enkelt eddik. Randen fylt med vann, hell en halv kopp eddik bør vel og koke. Når vannet med litt eddik vidstoyitsya, hadde hun la koke igjen. Denne prosedyren blir gjentatt minst tre ganger. Eddik vil bidra til å kvitte seg med avskum. Denne fremgangsmåte er spesielt effektiv for kjelen.
Et tykt lag av gamle plaque kan fjernes ved hjelp av soda. Trenger du å fylle en kjele med vann, tilsett 1 ss. l brus, kok i en halv time. Deretter tappe og hell en ny, tidligere tilsette litt eddik i den. Småkoke i minst en halv time.
Noen ganger snarrådig husmor rengjøring av gryten med "Sprite", "Coca-Cola" eller "Phantom". Disse drikker bør først slipper all gassen for å fylle potten med halvparten av dem, koke, avløp, skyll godt kapasitet. Strukturen i disse deilig musserende drikke er syre, som raskt takle avskum. Ofte brukt til slike formål saltlake fra de hermetiske tomater, agurker.
Folket kjente måten å bli kvitt plakk bruke salt potet skins. De trenger å skylle godt og hell i en beholder fylt med vann, kok et par ganger. Her kan du legge til og epleskall, som også er en syre.  
Hvordan å trekke seg mugg fra klærDreven fuktighet fører ofte til mold. Det kan forekomme på tepper, møbler møbeltrekk. Noen ganger, dekket med mold og klær. Å bringe forurensning, kan brukes på ulike måter flekkfjerner, blekemiddel, natron, ammoniakk.
Hvordan å trekke seg mugg fra klær?
- Vanligvis, hvis etter vask med vaskemiddel i maskinen mold forsvinner fra klær, du kan prøve såpen "Antypyatyn." Det er solgt i deler eller husholdning kjemikalier i jernvareforretninger og er ikke dyrt. Såpe brukes på stedet, noe som gir dem vidmoknuty, og deretter forsiktig gni. "Antypyatyn" bidrar til å takle mange flekker. Kjøper den for å bekjempe mugg, du samtidig løse mange fremtidige problemer med forurensning på stoffet.
- Hvordan vise en mugg fra klær? Kan hjelpe whey. Klær dynket i det i 10-12 timer. Skyll med varmt vann og tørkes. Mold flekker gnidd inn med en blanding av 1 ss. l. salmiakk og 1 ss. l. salt. Så ting vaskes i maskinen. Denne metoden bidrar til å kvitte seg med sta flekker mold.
Hvordan å trekke seg mugg fra klær

- Du kan bruke koke. Metoden er egnet stoffer som ikke falmer. I vannet kan du legge til "Peroks" (for bomull klær av hvilken som helst farge) eller "Undertøy" (for hvite ting). Nummer skrevet på etiketten. Ting å koke vasket og dyppet i en gryte med vann, etter å ha lagt blekemiddel. Kok opp. Kok klær på lav varme i 30 minutter. Så du trenger for å få ting ut av løsningen og skyll.
Forme på klær: hvordan bli kvitt?
Fra klær laget av bomull eller ull formen kan fjernes ved såpe. Saken dynket i såpevann. For ytterligere forurensning kan helle såpe spon. Etter en stund klærne vaskes i maskin. Hvis ikke så otterlys flekker, kan du bruke andre metoder. For hvite klær hjelper klorid løsning. 125 ml. vann blandet med 1 ts. l. klorid og den resulterende oppløsning tørke flekkfjernere.
Ull gjenstander og klær av bomull og lin kan behandles med hydrogenperoksid. Saken først vasket og deretter utarbeide en spesiell løsning. 1 ss. l. peroksyd fortynnet i 250 ml vann. I den resulterende strukturen er senket klær og vente 10 til 15 minutter. Dessverre er denne metoden kun egnet for hvitt tøy. Hvis huset er ingen peroxide, kan den erstatte ammoniakk. Å oppløse behov 1 t. L. salmiakk og 1 ss. vann.
Hvordan å trekke seg mugg fra klær

Ammoniakk kan benyttes for mørke ting. For å gjøre dette, må du først sjekke dens effekt på et lite synlig sted eller på undersiden.
Hvordan fjerne mugg fra klær?
Mold er vanskelig å få inn klær. Dette gjelder ikke bare synlige flekker. Soppsporer kan være hvor som helst. Dermed den innledende fasen de ikke er synlige for det blotte øye. Den hvite ting kan fylle "Domestosom" gi dem suge i løsningen i noen tid. Da trenger du å vaske klær.
En annen populær metode - lime fra natron. Natron blandet med litt vann til deigaktig tilstand. Den resulterende blandingen gnis inn i flekken.For mørke tekstiler egnet "forsvinne" fargede ting. Klær fuktet i kjøretøyet, og deretter vaskes i maskinen.
Fjerne mugg fra klær, du kan bruke kritt smuler. Hun drysset flekker, og deretter sette et stykke papir på toppen og proprasovuyut varmt jern.
Noen anbefaler å håndtere mugg på klær ved hjelp av løk eller surmelk. Løk hogge, slurry brukes på flekken, la stå i 20 minutter. Etter denne tingen vaskes med vaskemiddel. Det samme prinsippet brukes yoghurt. Det er også brukt til ting, vask med klut og vaske klær.
Med silke ting også kan fjerne flekker av mugg. Du bør forberede terpentin, papir (helst blotting), jernpulver og hvit leire. Flekker behandlet med terpentin, våt klut og gni dem dryppe forurensning eller på formen. Forurensning strømmet pulver leire, dekket med papir. På topplasseringen proprasovuyut varmt jern. Deretter zchyschayetsya leire og klær vыstyrыvaetsya pulver.
Hvordan å trekke seg mugg fra klær

For å forme klærne ikke synes nødvendig:
- Utarbeide en tørr skapet eneste måten
- Gi klær til tørk etter stryking. Vanligvis er det litt fuktig
- Styr luftfuktigheten i rommet
- Periodevis analysere garderobe og kommode
- Flere ganger i året for å gi yttertøy prosushytsya solen
- Ikke la skitne klær i skapet, straks vaske det
- Dersom mold dekker et stort område av vev, slåss sopp meningsløst. I dette tilfellet, ikke kan spare enda renseri. Noe slikt rett og slett kastes.
Fjerne mugg fra klær er vanskelig. Kan hjelpe flekkfjernere og folk rettsmidler, for eksempel kritt eller brus. For klær sopp ikke vises, er det bedre å holde ting tørt. Ikke gjemme seg i skapet eller kommoden bare strykes lin. Ved å følge disse reglene, vil du aldri møte en fjerning problem mugg fra klær og undertøy.  
Яндекс.Метрика