Hvordan rengjøre kjelen av skalaen?
 Nagar dannet i en stekepanne konstant og regelmessig, og hvis dette ikke kjemper, snart vil du ikke være i stand til å huske hva hun var farge. Hvordan rengjøre kjelen av skalaen? Det antas at en god husmor aldri gitt saken, sier de, er det en daglig rengjørings panner okkupasjon, og dermed snus bare ikke vises.
Kanskje et sted i naturen er det slik dame, men holde styr på denne mørke skorpedannelse er ikke så enkelt - sprut av fett og åpen ild gjøre sitt skitne arbeidet. Hvis du har en elektrisk eller induksjon komfyr, opprettholde perfekt renhet bunnen av kjelen er enklere, men i dette tilfellet ville være å forsøke å snus dannet. For å gi ham en sjanse, rengjøring panner best gjøres minst en gang i uken eller to, så graden av forurensning er lav, og håndtere det vil ikke gjøre store problemer.
Selv om internett tilbys ofte ganske rimelige løsninger på de fleste folks økonomiske problemer, med panner liksom det ikke fungerte. Men noen ting slags metoder du kan prøve.
 Metode 1 Mekaniske.
Bruk en svamp og pulver metall rengjøringsmiddel. Trenger også betydelig ledetid og fysisk styrke. For å fullføre bildet var - en stilling ved siden av en mann som han resiterer: "Darling, vil jeg gi deg en stjerne, uforgjengelige lys", vel, heretter.
 Metode 2 "alkymistisk".
En annen spiss fra blant mer eller mindre utført som følger: Finn en gryte med en diameter som er diameteren av kokekaret, helle vann i den, hell to flasker silikat-lim, tilsett tre kopper soda, og når kokte, dyppet i vannpannen og kok mens sot forsvinner. Alt dette er ganske ubehagelig lukt, så det er best å ikke gjennomføre prosedyren i hagen når det er kaldt - du vil ønske å åpne vinduene på vidt gap.
Forsiktig Hvis du panorerer med teflonbelegg, bør gjennomføre rengjøringsprosedyrer være veldig nøye: selv små skader dekning gjør dette kokekar er uegnet til bruk som mat at det er forberedt - usunn.
 Metode 3 ekstreme.
Et annet tilbud pan håndtere noe sånt som "muldvarp" - med rengjøring kloakkrør. Hva kan jeg si - snus, kanskje, gå, men dette er sannsynligvis ingen innvirkning skade dekning aggressiv pan. I tillegg hvitvaske penger fra pannen og nøye har lenge å koke det trygt. Dette bør gjøres med hansker og fortrinnsvis i en maske - du puster giftige damper helt ubrukelig. Hvis det er en teflonpanne - denne metoden er ikke aktuelt. Sjansen er at etter denne behandlingen pannen du har fortsatt å kjøpe en ny en, så bedre gjør det riktig og ikke rote med giftige stoffer.
 Metode 4 beste.
Det er en effektiv og rimelig måte å rengjøre pan - en gel ovner i selskapet «Amway», den butikken du vil ikke finne det, men sannsynligvis en av vennene dine bruker disse produktene, og hjelpe deg å kjøpe den.
Dette betyr at du enkelt kan rengjøre sot fra pannen. Den serveres med en spesiell pensel, slik at du kan nyte uten å berøre hender.
Hvis forurensing er liten nok til å sette gel i en halv time, og skyll svampen. Når det gjelder lang fem millimeter tykk slam, betyr at du kan la om natten - dekket med en plastpose for å hindre den fra podsыhalo. Mens gel er luktfri, er det bedre å bruke alle manipulasjoner i et ventilert rom - det er fortsatt en eng. Floor-liters flaske av midler er vanligvis nok for minst ett år.
Med dette verktøyet kan du uten store problemer og kvitte seg med karbon heller gammel, men det er bedre å betale mer oppmerksomhet til hygiene panner.  
Som antent jern skillet?
 Sannsynligvis hvert hus er det en gammel, men likevel, fin støpejern skillet, som er så godt med stekt gylden brun. Ikke mange vet at å kjøpe en slik panne, må det bli antent før første gangs bruk. Og når du betaler kontant for stekepanne, vil du lære om det fra en omsorgs selger, faller du inn i en lys sløvhet. Det synes å være god, ny, ren panne, og det er fortsatt så mye trøbbel. Faktisk, ting er ikke så ille, og ganske lett. Hvorfor brent jern skillet?
 Det faktum at jern har sprekker. Produksjon av pan de får teknisk spørsmål og fabrikken smøring. Antennelse behov for å bli kvitt dem og drepe disse sprekker noe dristig.
 Som antent jern skillet?
 1.  I en varm panne tilsett mye kreves grov salt og godt antent i 20 minutter. I løpet av denne tiden alle forurensende stoffer har tid til å komme seg ut av sprekker. Den eneste ulempen - ubehagelig lukt i løpet av denne prosedyren, så det bør utføres med god ventilasjon på arbeidsplassen.
   Hell deretter oljen i en gryte og kok i 10 minutter. Olje tetter sprekker. Du kan bruke oppskriften til våre bestemødre og i stedet for olje stekepannen på dette stykke bacon. Bare dette burde være lang nok til å brenne fett forvaltes.
   Nå kan du panorere for å vaske og tørke godt. For å gjøre dette, kan du tørke den tørr med et håndkle. Snu opp ned og sette i skapet. Panorere klar for bruk.
   Støpejern pan har unektelig fordeler:
   Det er holdbart;
   en tilstrekkelig mengde av varm olje, det brenner ikke;
   det er designet for alle typer produkter;
   det kan settes i ovnen hvis håndtaket på panne eller støpejern også lett å fjerne.
   Det er imidlertid noen ulemper:
   stor masse;
   muligheten for rust, som imidlertid kan lett unngås med riktig stell og permanent lagring i tørr panne.
   Støpejern stekepanne - en nyttig oppkjøp, spesielt for dem som elsker mat fra gyllenbrune.  
Som pat bukse med piler?
 Vakker, nivå og "skarp" pilen på buksen - en konstant egenskap av menns virksomhet stil klær. Forlenge visuelt ben, og de gir en viss sjarm hvis de strykes ordentlig uten utdanning feil, ledende menn til vanvidd. Hvis du fordype deg i historien av piler på buksene, og deretter bli overrasket over at de ble født ved en tilfeldighet. En gang i slutten av XIX århundre fabrikker og i studio klar veldig trange bukser gjort opp og sendt til bestemmelsesstedet. Under transport til svingen, krøllete bukser gjort det så mye at den første jern kan ikke løse dette problemet, til slutt det bare resignert. Hvem ville trodd at etter mange år vil det være en integrert del av virksomheten av moten.
 Stages riktig stryke bukser arrow
 Du kan få rene bukser ut av skapet og raskt klappe dem uten å følge visse regler, bortsett fra at resultatet ikke behage den perfekte farten. Det antas at menn gjør det bedre kvinner helt feil, fordi opp til utfordringen kan hvem som helst, hvis følge enkle regler.
 1.  I begynnelsen, før stryke bukser bestemme "arbeidsplass. Overflaten må være veldig glatt, ideelt for denne hårtørker, men hvis ikke, kan du stryke på bordet. Overflaten av tabellen for å legge en tykk klut eller tynt teppe.
   Bukser trenger å stryke godt med den skumle side, som om kjæledyr fra forsiden, kan det være et glimrende sted. Hjerneslag belte, lomme, deretter fortsette opp til beinet, men at pilen på dette stadiet er ikke berørt.
   Når strykes bukser, de igjen slår ut innsiden ut og opp slik at sidesømmene falt sammen med intern (stepper). Den øvre dart tilhører dukke opp sammen, men dette er bare hvis riktig skreddersydd bukser og fikk gjennom en sving, det er vår fremtid pil.
   Bukser er lagt på overflaten av hele lengden og gå direkte til «de store kreasjoner av piler." Hvis strykejernet er ikke veldig imponerende damp funksjon, er det ikke en grunn til fortvilelse, fordi i dette tilfellet alltid hjelpe sin bestemors utprøvde metoder. I plass skytespill satt en fuktig, tynn, bomullsklut eller gasbind og godt, nøye prohlazhyvaete pil. Ikke glem å sørge for at gasbind var alltid vått.
   Nystrøkne bukser med flotte piler umiddelbart kan bære eller henge i skapet, må de først kjøle seg ned i "liggende" stilling, deretter pil trymatymutsya bedre eller yzomnutsya.
   Den eneste ulempen kan være blanke plass bukser etter stryking, det avhenger av bestemt stoff og jern, men ikke bekymre deg de yspravlyaemы raskt. Det bør ta gasbind eller bomull klut til å suge den i en løsning av vann og eddik (1 ss. Av eddik i et glass vann), og på grunn av dette en fuktig klut til å stryke etter jern skinnende sted.
   Hvordan forlenge levetiden på pilene på bukser?
   Selv etter en vellykket opplevelse av stryking, fortsatt noen ganger spørsmålet om du kan gjøre noe på dagen piler holdt lenger? Faktisk kan du forlenge levetiden til musketerene, og det er små hemmeligheter.
   Fukt et stykke papir og gå gjennom den på en jern piler.
   Alternativt kan du lagre igjen podkyslennaya eddik vann, som suge cheesecloth, og gjennom det allerede stryke buksene.
   En annen effektiv måte regnes som såpe. Tørr såpe bruke på fremtiden stedet for skytteren, men med skumle side, og deretter gå videre til dampende pilen foran på buksen.
   Som du kan se, er prosessen faktisk ikke vanskelig som det ser ut i begynnelsen, viktigst, følger sekvensen og nøye til jern piler på bukser.  
Hvordan du rengjør ovnen ved slam

 Materialer:
 1.  To former ovnen.
   Vann.
   Ammoniakk.

   Trinn 1. Forvarm ovnen til 65-70 grader.
   Trinn 2. Fyll ut skjemaet med vann og bringe den til en byll i ovnen.
  Hvordan du rengjør ovnen ved slam

   Trinn 3. Hell en kopp den andre beholder av ammoniakk og plass på den øvre delen av ovnen. Nederst sette en form av vann.
  Hvordan du rengjør ovnen ved slam

   Trinn 4. La skjemaer om natten og i morgen, fjerne, deretter lufte ovnen.
   Trinn 5. Legg en halv kopp av ammoniakk i varmt vann og 2 ts vaskemiddel for retter. Denne løsningen lar deg meget enkelt og raskt fjerne fett og sot etter overflaten av ovnen.
  Hvordan du rengjør ovnen ved slam

  Hvordan du rengjør ovnen ved slam

  Hvordan du rengjør ovnen ved slam
Яндекс.Метрика