Hvordan rengjøre makeup børster?
 Børster sminke, samt andre make-up, trenger god omsorg. Det er ikke viktig: road børste eller billig, må det være riktig skylles fra skoplyuvanoho rusk og skitt. Rusk hvis børsten brukes til det formål? For eksempel, kåte hudceller, talg, ekstern forurensning. Gjennom dette miljøet utvikle bakterier, som deretter kan føre til akne, akne arr også. Makeup Børster bør ikke bare vaske og vaske riktig.
 Olje og sjampo
Å vaske børste alt rusk, måtte vaske det med shampoo. Først må du forberede. Uten det, kan hårene på børsten bli ødelagt og bli stiv, fly. Også trening bidrar til å vaske bort all farge pigment, slik at hver gang deretter sette virkelig ren og riktig farge makeup.
Først, se etter olje. Det bør være oliven. Hvorfor ikke egnet grønnsak? Den inneholder ikke den grad som er nødvendig for å bevare mykheten av håret stoff. Men som en reserveløsning kan brukes og solsikkeolje.
Tørk av med en myk børste, og deretter bruke en dråpe olje på stoffet. Tørk alle hårene slik at oljen har trengt så dypt som mulig i børsten. Alle bevegelser er glatt og rund, ingen grunn til å mynte og legge press på håret. Dette kan skade dem, knuse eller rive ut røttene.
Etter at oljen bare vaske børste med såpe. Nøye, slik at de ikke forblir fett fra smør. Hvis ikke, vil personen i makeup ser fet og skinne i lyset. Etter sjampo på håret ditt sørg for å bruke balsam eller balsam, en liten dråpe. Spesielt harde børster (med en geit, for eksempel) det vil legge mykhet og silkiness. Skyll godt og tørr børste naturlig.
 Spesialverktøy
Profesjonell make-up børster for vasking bruk av spesialverktøy. For eksempel «Brushcleanser» på Mac. Fordelen med slike fluider er at de opprinnelig var ment å bevare håret nær børster makeup intakt. Fremgangsmåten er ganske enkel, men varierer avhengig av det bestemte selskapet. Så:
børste dyppet i flytende på et tidspunkt instruksjonen;
masserer vask;
skyll under rennende vann og tørk.
De som sjelden endrer sminke i løpet av dagen, ikke nødvendigvis bruke penger for et slikt produkt. Bare overvåke verktøy for Macomb-up og vaske det en gang i uken praktisk måte.
 Eddik løsning
For denne metoden for å gjøre spesiell løsning:
Fyll beholderen 1/4 kopp eddik 9%;
tilsett 1/2 kopp varmt vann.
I denne løsningen, senke børsten slik at metalldelen som holder hoper ikke fikk til det. Forsiktig børste klar av bunnen av beholderen. Når løsningen vil snu, erstatte det. Gjenta prosedyren behov for å til væsken blir tydelig når du vasker. Når du trenger å vaske børsten under rennende vann.
Etter vasking på noen måte er nødvendig for å tørke børste. Å gjøre det med en hårføner er ikke anbefalt rozpushytsya hår og bust. Ganske tilfreds presse børsten fra basen til metallkanten av håndkle og deretter pakket i en tørr klut børste. Avhengig av størrelsen av den vil tørke fra noen timer til dager. Bruk en fuktig børste for bruk sminke er ikke anbefalt. Vask hånd bør være minst en gang i uken og en halv.  
Saltoppløsning hjemme
 På sykehuset uten saltvann gjorde ikke noe man intravenøs injeksjon, er det intramuskulært, det er en del brukt i innånding og dehydrering, nasal vask med angina og andre infeksjoner. Saltoppløsning er en streng forhold av natriumklorid (bordsalt) og vann. At han akkurat lignet sammensetningen av blodplasma, bør vandige oppløsning inneholder 09% salt.
 Hvordan gjøre saltvann hjemme
 Kostnaden for dette stoffet er svært lav, gitt at saltet som utøves saltvann, det billigste produkt. For å gjøre det dermed ikke trenger å ha medisinsk kunnskap eller være en farmasøyt, selv om stoffet kan kjøpes på apoteket. Men som spare tid prøver å gjøre seg saltvann. Til dette trenger vi salt og kokende vann. Vi minner om at salt i løsning med vann har en antibakteriell effekt på menneskekroppen, så kaldt saltvann brukes til vask bihulebetennelse, infeksjoner i øvre luftveier ved hjelp av skylling og legge den inn i olje eller urte innånding.
 Den beste løsningen er å bruke flaskevann som skal oppvarmes til en temperatur på 37 til 40 ° C. Vann fra springen har mange urenheter, så for intern bruk, og særlig for injeksjon kan være farlig selv etter koking.
 Til andelen var strengt observert, måler 1 t. L. grunne salt med en litt bitter - er det en 9 oz. Sette den i vann og rør til det er oppløst i 1 liter. kokt eller flaskevann varm. Væsken skal være salt smak. Holdbarheten på saltvannsoppløsning opptil 24 timer. Å skylle, skylle og innånding alltid gjøre ferskt produkt.
 Saltvann innånding
Saltoppløsning hjemme
 Som en av de komponenter som brukes for saltvannsoppløsning inhaleres. På grunn av tilstedeværelsen av vann, gjør saltvann fukte neseganger og hals, hoste dempe og redusere slim, slim bringe rask og smertefri. Forbered saltvann hjemme for behandling av nasal og munn lett. Først oppløse saltet i vann i en gitt mengde, så det ferdige produkt blandes med eterisk olje eller urter som vil bli senket i en forstøver eller en annen anordning for inhalering.
 Noen medisiner indikert hvor mye bør helle saltvann inhalator. I de eksakte proporsjoner for: Atrovent, berotek, Berodual brukes i behandling av astma, for raskt å kunne fjerne angrepet. Også tynning slim saltvann bør fortynnes pulver, ACC, Lazolvan, mukaltin, Hedelyks.
 Utgangspunktet inhalator helle saltvann og deretter inn i drypp noen dråper eterisk olje (eukalyptus, calendula, rosmarin, Kalachoe). Til virkning ble øyeblikkelig, ved hjelp av antibiotika og slimløsende midler medikamenter som også er oppløst i varm saltløsning og tillater pasienten å puste på sammensetningen.
 Til inhalasjon etter at pasienten var lettere å følge instruksjoner, hvorav den første er en tidsbegrensning. Du kan ikke gjøre inngrepet umiddelbart etter et måltid, når det er umulig å snakke om, og trenger etter inhalasjon i 30 minutter. gi opp drikking og spising.
 Pustekretsen er: et dypt pust gjennom munnen - pust - langsom puster nese - slutte å puste i 5-8 sekunder. Du kan rense nesegangene rene saltvann uten tilsatt oljer, antibiotika og andre komponenter. Det er inert til slimhinnen, nok til at han fjerner bakterier raskt, fukte bihulene og de anti-allergifremkallende egenskaper. Fyzrastor vanligvis skriver i en sprøyte uten nål vippet hodet til den ene siden og injisert væsken, slik at det å passere gjennom nesen inn i nasopharynx.  
Hva er arealet av friskhet i kjøleskapet?
 Kjøperen i hvitevarer øyne kjøre i forskjellige retninger fra et utvalg av varer. For å gjøre en billig kjøp som ville møte alle kravene, ser du egenskapene til enheten, finne ut hva man tilfellet skiller seg fra hverandre, og rimelig prisforskjellen. Når vi velger kjøleskap, er det første du legger merke til er hans kapasitet og allsidighet, men noen modeller som trekker oss utenfor, står høyt i pris. Hvordan kjøpe en billig og behagelig å bruke kjøleskap utstyrt?
 Reguleringsplan nye modeller av kjøleskap
 Moderne teknologi gir nye modeller av kjøleskap såkalte sone av friskhet, som også kalles nullsone eller frisk kamera. Det er i hvert kjøleskap hvis den er én, er kostnaden av kjøleskapet ikke økt. Hvis sonen er frisk i kjøleskapet og toppen og bunnen, det øker kraftforbruket og dermed påvirker verdien av enheten.
 Kvaliteten på de produktene som vi holder i kjøleskapet avhenger av metode og sted for overnatting. For eksempel, kan frukt og grønnsaker ikke være på øverste hylle, så er det temperaturen godt under gjennomsnittet, og hvis en lang tid til å holde mat innpakket i en plastpose, de vanligvis går dårlig, spesielt hvis du er på nederste hylle hvor høy luftfuktighet.
 Den nye sonen friskhet - en liten kupé som tett lukket og regnes separat fra resten. Det er alltid den samme temperatur 0 ° C med 50% fuktighet.
 Hva som er den tørre sone av friskhet?
 Kjøtt, fisk, fjærkre vanligvis lagres separat fra andre produkter. Hvis de tidligere tint og venter i vingene for å være forberedt og sendt til bordet, er det hensiktsmessig for dette stedet - tørt kammer som har en konstant temperatur, som hindrer bortskjemt mat, og redusert fuktighet til overflaten for å avle bakterier mislyktes. Hold kjøtt og fisk i kjøleskapet tørt område kan være mer enn to dager - det ikke mister sin smak og er fortsatt frisk.
 Hva er en våt sone friskhet?
Hva er arealet av friskhet i kjøleskapet?
 Frukt og grønnsaker trenger konstant temperatur og fuktighet, så de er ikke bortskjemt og ikke tørke raskt. Dette gjelder alle typer greener, som er lagret i utvidet form, uten emballasje. Den eneste betingelsen: alle produktene i et fuktighetskammer, bør vaskes og tørkes deres overflate som vil forlenge levetiden til hver art. Harde grønnsaker som gulrøtter, kan rødbeter lagres i et område omtrent seks måneder, frukt, bær - 30 dager. Og dette er uten tap av smak!
 Hvordan du finner ut kjøleskapet med frisk sone?
 I karakteristiske modeller nevnte utstyr, holdbarhet og maksimal laste kjøleskap. Hvis du er inne i sonen friskhet, vil det ha noen av disse navnene, som er patent: "BioFresh", "Flex Cool", "Fresh Box" og andre.
 Når du leser den manuelle begrepet "sone superior" - er ingenting, men bunnen av kjøledelen, vanligvis representert av to gjennomsiktige beholdere. Se inni: frisk sone har sin "input" på baksiden av kameraet du vil finne enheten, ligner på en fan som støtter klima der, gir deler av kald luft. Hvis beholderen ikke er bygget og ser ut som en uttrekkbar boks, så produsentene ønsker å gjøre mer profitt for oppbevaringsboks av grønnsaker og frukt.  
Яндекс.Метрика