Hvordan rengjøre perler hjemme?
 Pearl smykker er svært populær blant den kvinnelige halvdelen av befolkningen. Perler unike og perfekte i sin skjønnhet. Bare forestille seg at disse perfekt runde småstein - dyphavet skapning - det er virkelig et mirakel av naturen. Selvfølgelig, perler nå ikke bare naturlig, men også dyrket, men dens skjønnhet han mister og får fans bare. Smykker Perler er en dame på høy samfunnet damer som vet hva han er verdt. Du kan se på stjernene på skjermen og se dette: Prinsesse Diana, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Cameron Diaz og Mila Jovovich foretrekker perlekjede og øredobber. De sier selv de Cleopatra elsket perler!
Å bevare skjønnheten og glans av perler å gjelde ham veldig nøye: noen slurvete forsøk vask med vaskemiddel perlekjede vil føre til hva du har å si farvel til ham. Sannsynligvis hver jente i boksen som er laget av perler, oppsto spørsmålet som å rengjøre perler hjemme, fordi du ikke ønsker å ødelegge produktet til noen.
 Hva du ikke bør gjøre når du rengjør perler huset
Perler tendens kalamutytys og mister den naturlige glans av det faktum at det inneholder bare to prosent vann. På den ene siden - høy temperatur fører til "uttørking" perler tørrhet, sprekkdannelse og separasjon av dens dekning. På den andre - ved høy luftfuktighet perler visne, visne og til slutt bli helt uaktuelt. Ja, perler er svært krevende, men fortsatt er det noen enkle og rimelige rengjørings regler perler som kan forholde seg til alle eiere av perle smykker.
For å begynne, bør det bemerkes at perlene ikke. Så perler i noe tilfelle være ren børste eller svamp. Enhver sak skal skrape hardt belegg, og at du åpenbart ikke vil. Ikke bruk rengjøringsmidler perler bleking vaskemidler, løsninger av ammoniakk, natron, eddik solid. Tømmes i toalettet vann og ånder for perle smykker også ikke kan være noe annet, med praksis kan du få rødt halsbånd i stedet for en hyggelig og melk, fordi essensielle oljer har muligheten til å forlate fettete merker på perle. Ta vannbehandling i perlesmykker er ikke anbefalt.
 Hvordan riktig rent perler huset?
Alt du trenger å huske på når du skal rengjøre perler hjemme - en regel av forsiktighet og varsomhet. Forurensning rene perler med en lett såpevann og bomull pads. Såpeløsning kan gjøres ved hjelp av babyen såpe, baby shampoo mykt hår og varmt vann. Perlekjeder og perler bør tørke dynket i såpevann med en bomulls plate. Øredobber, brosjer og ringer kan være dyppet i løsningen i noen minutter, og deretter få den og tørk av med en bomullspinne.
Making perler skinne igjen ved hjelp av olivenolje av høy renhet. For dette formålet, bomull pads, påfør noen dråper olivenolje og gni perle smykker. Rester av olje kan fjernes med papir servietter, kan notat som bruker harde materialer ikke være! I tillegg gjelder å rengjøre perler andre oljer er ikke anbefalt orientere deg tilbake, og fete spor igjen.
En annen velkjent måte å rengjøre perler hjemme: hvis du ønsker å rengjøre smykker fra skitt og vann bruk potetmel - en velprøvd verktøy. Du må fylle ut et lite fløyel klut og tørk av pulver produkt av perler.
Falmede perler med spor av fett faktisk tilbake til livet som følger: I en myk lærret wrap perle produktet tidligere det strømmet en teskje salt finsliping. Skyll med vann inntil saltet oppløses, så tørr. Vennligst merk - produktet trenger ikke å gni salt, ellers kan du skade! Vi anbefaler ikke denne metoden til å rengjøre halskjeder og armbånd er tredd på en tråd, kan det tynnes med vann og slitasje.
 Hvordan holde perle produkter i sin opprinnelige form?
Det er enkelt! Hver gang du bruker perler, tørk av med en fuktig klut for å fjerne spor av sebum. Han har en tendens til å gradvis mykne perlemor belegg perler - perler vil til slutt sprekke og glans. Hvis du perlekjede, er perler oppfordres til å dele noen knop på en streng. Slik at de ikke kolliderer med hverandre og ripe belegg. Mest endre tråden som er tredd perler. Det anbefales å gjøre en frekvens på ett til tre år. Butikken perle smykker atskilt fra andre, bedre hvis de er pakket inn i myk lin eller fløyel klut. Med disse enkle reglene, sparer du skjønnhet og glans av smykker med perler i årene som kommer!  
Hvordan du gjenoppretter flora etter antibiotika?
 Med dagens utvikling av farmakologi leger forsøker å foreskrive antibiotika med måte, å finne dem blant alternative mindre sikker måte, men noen ganger deres formål ikke kan unngås. Antibiotika gi en kraftig ødeleggende effekt på sykdomsfremkallende mikrober. Dessverre, deres innflytelse blottet for selektivitet. Og de er de samme kraft og dreper skadelige mikrober og gunstige mikroflora befolkning, som bifidobakterier og laktobasiller. Selv korte antibiotika gir sammensetningen av tarmfloraen, noe som resulterer i sykdomsutvikling kan være gastrointestinal og generell lav immunitet.
Folk sier at antibiotika fører til dysbiosis. Men medisinen er ikke klar over denne sykdommen. Begrepet "dysbiosis" leger bruker i tilfeller hvor det er et brudd på mikrofloraen i tarmen og ubalansen mellom gunstige og sykdomsfremkallende mikroorganismer.
Vi tenker sjelden på det, men 3 til 5 kg av total kroppsvekt er vekten av bakterier som lever i den voksne kroppen. I friske mennesker, 90% av det totale antall mikroorganismer utgjør gode bakterier, og bare 10% - dårlig. Dette er et normalt forhold.
Når antibiotika bildet endres. Døende mot patogene mikrober som faktisk ment antibiotikum, og med dem dør et naturlig miljø i kroppen. Umiddelbart etter å utvinne person føler at kroppen hans holdt uønskede endringer og føles sunt. Men i de første dagene og ukene etter å ha tatt antibiotika befolkning av sykdomsfremkallende bakterier i tarmen er raskt økende, mens ikke så gunstige mikrober har muligheten til å så rask reproduksjon og restaurering.
Forstå at du begynner å overvekst kan av faktorer som oppblåsthet, konstant mas smerte, frustrasjon stol, avføring får en grønnlig farge og lukt. Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til disse symptomene, kan tilstanden forverres. Under påvirkning av patogener formere zapalyatsya tarmveggen med alle mulige ubehagelige konsekvenser.
For å unngå skade på din egen kropp, bør du ikke bare vite hvordan du gjenoppretter tarmfloraen etter antibiotika, men også beskytte kroppen fortsatt under medisinering.
Uavhengig av de tiltenkte pasient piller eller injeksjoner, bør ta vare på kroppen for å minimere skader forårsaket av antibiotika. Sammen med dem den første dagen skal jeg ta homøopatiske midler som styrker immunforsvaret og leveren. Når antibiotika laste på denne kroppen øker, har leveren til å skille ut mye mer nedbrytningsprodukter enn sykdommen, og hun trenger hjelp.
For å støtte leveren hjelp med hypericum te, kamille eller Helichrysum (1 ss tørt gress i en halvliter vann - tre ganger om dagen for en halv kopp halv time før du spiser), peon rot avkok (1 ss per liter vann, ta en spiseskje før måltider) . Nyttige og narkotika er nøye påvirke dette organ, for eksempel Essentiale Forte. Men du bør rådføre deg med legen din slik at han foreslo hvordan du godtar antibiotika kompatible med andre legemidler som du har tenkt å bruke.
Intestinale mikroflora støtter produkter, som inneholder høye mengder av melkesyrebakterier. Først av alt, naturlige meieriprodukter. Søt bioyohurty og yoghurt med frukt, müsli og nøtter ikke inneholder nyttige melkesyrebakterier, så antibiotika periode er bedre å gi yoghurt, kefir drikke Narine. Veldig nyttig yoghurt gjort manuelt. Ta en liter naturlig melk, tilsett en spiseskje rømme, bland godt og la sure ved romtemperatur. Et par timer senere melk skysne bli tykk, så det må fjernes i kjøleskapet og ta en kopp halv time etter hvert måltid.
Ta vare på kroppen din gjennom hele den perioden det tar antibiotika. For utvinning kreves for 1-2 måneder for å overvåke den generelle helsen. I løpet av denne perioden, det viktigste - å styrke immunforsvaret. Gjenopprette flora etter antibiotikabehandling hjelper korrekt og trygg kosthold. Unngå grov og tung mat, spesielt fast food, chips, sukkerholdig brus, brennevin og sigaretter. Matvaner gi korn, fisk, kjøtt, grønnsaker og frukt hver dag og spise sunt meieriprodukter.
Ved tegn på dysbiosis vil bli følt for å være trygg medisinsk test som oppdager hva slags bakterier som mangler kroppen. Legen fore disse medikamenter som bidrar til utvikling av mikroflora og fordelaktige suspen utvikling av patogene bakterier.
Helt rolig kan være bare når du faktisk ser i speilet refleksjon av en lys blush på kinnene og glitrende øyne provoserende. Absolutt sunn hud og god hudfarge er tegn på at gjengroing ikke truer deg.  
Hvordan forbedre hårvekst?
 Tykt, silkeaktig hår - et tegn på helsen til hele kroppen. Men ikke alle kan skryte av en perfekt frisyre. Noen ganger økt håravfall provosere kronisk sykdom, noen ganger - arvelighet. Noen ganger hårtap - et resultat av dårlige livsstilsvalg (ja, spiller det også en rolle). Men det er noen påvist måter å hjelpe deg med å forbedre hårvekst, styrker deres struktur og samtidig bli kvitt noen sykdommer i hodebunnen. Det handler om dem og vil bli diskutert i denne artikkelen.
 Hva påvirker hårvekst?
Forskere og leger har lenge funnet at frekvensen av hårvekst individ. De fleste hår vokse 1 - 2 cm per måned. Hårvekst kan avta over tid på grunn av de biologiske egenskapene til organismen. I tillegg er betingelsen av hår på hodet også påvirkes av:
livsform;
kvalitet Hårpleie produkter;
balansert kosthold;
betingelse av de nervøse og endokrine systemer.
Plutselige endringer i temperatur, avhengighet av tobakksrøking og alkoholmisbruk negativt påvirke strukturen av håret. Så hvis du ønsker å forbedre hårvekst, må du gi opp sigaretter og trene deg opp til å bære en lue om vinteren frost og sommervarme.
 Hvordan stimulere hårvekst?
 1.  Jevnlig ta vitaminer. Ikke nødvendigvis i form av tabletter eller sirup, bare justere kostholdet ditt. Prøv å spise mer frukt og grønnsaker, sjømat, nøtter. I stedet for vegetabilsk olje er bedre å bruke olivenolje. Drinker kan anbefale melk og grønn te.
  Bidra til å forbedre hårvekst hodebunnsmassasje. Det stimulerer blodtilførselen til hårsekkene, ifølge sistnevnte får mer næringsstoffer og oksygen. Gjør du det kan massere deg selv, er det ikke vanskelig.
  Velge kosmetikk nøye. Bruk kun kvalitets sjampo og balsam. Fortell hva slags sjampo som passer for din hårtype, være profesjonelle stylister eller leger.
  Å styrke håret må bruke spesielle masker. De kan kjøpes i butikker og apoteker eller forberede deg. Enkelte populære oppskrifter på dens effektivitet ikke gi de beste kosmetiske produkter produsenter.
   Tradisjonelle oppskrifter for hår styrking
   Sennep maske
  Yoghurt - 1 kopp.
  Tørr sennep - en spiseskje.
  Eggeplomme - 1 stk.
  Bland alle ingrediensene og bruke masken i fuktig hår. Hode for å holde varmen, så vi anbefaler pakket henne håndkle. Etter 20 minutter, skyll med rennende vann maske.
   Avkok av reinfann
  Reinfann (hakket) - 2 ss.
  Vann - 1 liter.
  Cook i kokende vann musk 8-10 minutter, sil suppen klar og kjølig. Vått hår resultatet med 1 per dag.
   Burdock olje
  Før du går til sengs, gni inn i hodebunnen litt burdock olje, deretter pakket håret håndkle. I morgen, vaske håret på vanlig måte. Prosedyren gjentas ikke mer enn to ganger i uken.  
Яндекс.Метрика