Hvordan å rense teppet hjemme?
 Ingenting mazhetsya og akkumuleres ikke støv i leiligheten som tepper. Alt som vises på overflaten grundig og ganske godt vtaptыvaetsya bosetter seg i Worth. På grunn av dette teppet i starten, blir en kilde til støv, og for det andre, mister et attraktivt utseende - maling fade, "dynger" tekstur. Selv om teppet regelmessig (to eller tre ganger i uken) vakuum, er ikke nok. Til skinte som nytt teppe, er det nok å rengjøre og håndtere denne oppgaven kan eie, uten å involvere saken renseri og rengjøring selskaper. Velkjente årlige vinter ritual banke snøen teppet. Det er nok en gang for å se hva som blir sorte firkanter og rektangler på territoriet til retten om å slutte å tro på den absolutte makt støvsugeren. Men det er ikke alt. Slå ut teppet i snøen - det er snarere en måte å fjerne sin samvittighet enn selve teppet. Selv etter dette helt klart at han ikke ville, men selvfølgelig, støv vil det være mye mindre.
Den beste måten å effektivt ren skorpe - gi til renseri eller autorisere spørsmålet om rengjøring fagfolk. Men hvis dette ikke er mulig, kan du rense teppet hjemme.
Først av alt, prøv å gjøre teppet oppholdt ren som mulig. Du da må gjøre noen justeringer i daglig omsorg. Ved å gjøre rengjøring, må du først støvsugd teppe, deretter kaste den og bare da begynne å feie og mopp gulv. Ellers vil alt støv og fint støv fra kosten være på teppet. Også, minst en gang i en eller to uker teppe og støvsuging bør slå på vrangen.
Men for å virkelig få teppet opp, vil han trenge våt rengjøring. I motsetning til "snøbad" for å produsere denne prosedyren bør være i sommer, varmt vær, slik at haugen hadde mulighet til grundig tørr. Selv om han holder seg litt våt - vil det skape et godt miljø for å leve og avl mange bakterier og bakterier. Dette gjelder fullt ut for våt støvsuging: ikke bruk det, hvis ikke er mulig deretter tørke teppet.
Som vaskemiddel du kan bruke en av de mange sjampo for tepper, de vil være mest effektive, selv om passform og normal flytende såpe. Må handle i samsvar med instruksene. Dette betyr vanligvis fortynnet med vann, godt skum, sette den på overflaten, men når skum er tørr, fjerne den renere. Mange teppe rengjøringsmidler høy alkali innhold, så etter å ha brukt teppe bedre kvalifisere svak eddik løsning - så lenge forblir lyse maling. Uansett hva du vasket teppet, bør det gjøres bare langs haug, ellers risikerer du å ødelegge den.
Å bringe teppet opp, og du kan bruke tradisjonelle metoder. For eksempel blande vaskemiddel (et par spiseskjeer) med en teskje av ammoniakk og børste normalt.
Oppdatering bleknet farger er også anvendelse av en løsning av salt med sitronsaft, etter denne behandling, vil fargen av teppet være mye klarere.
Salt kan brukes for vinter rengjøring teppe. Før du gjør det til retten, må du helle salt på overflaten og tørke den forsiktig med en sopelime, periodevis soaking det i såpevann (dette kan være en løsning av vaskemiddel). Rester av salt da vyb'yutsya med støvet.
Hvordan å rense teppet hjemme?
 Men noen ganger i tillegg til rutinemessig rengjøring teppe nødvendig "ambulanse", er det, hvis det var glatt. For hver type flekker det er forskjellige måter å fjerne overflaten, men ett felles for alle: jo tidligere du begynner å fjerne dem, jo ​​bedre effekt. Derfor, når teppet har blitt sølt eller prosыpano noe truende sitt utseende bør fjerne noen klut eller papir håndkle så snart som mulig å starte rengjøringen.
Flekk av te eller kaffe kan fjerne glyserin blandet med salt. Slammet skal brukes på stedet, og når den forsvinner, vask stedet svamp med såpevann.
Hvis teppet er påvirket av bærene, kan du bli kvitt flekker og lagt til melk såpe løsning. Det hjelper å fjerne bilen fra sølt vin. Det er viktig og skyll grundig med melk haug - det i seg selv kan legge igjen en flekk.
Fettflekker trenger raskt dryss stivelse - det absorberer fett når stivelse var ikke for hånden, kan du bruke bordsalt. Da det kan vaskes med vann med noen dråper ammoniakk.
Den eneste typen flekkfjerning med som du ønsker å vente - en sleip gate skitt når det er tørt, fjerner du det vil være mye enklere.
Spot av egg, men ser lys og det synes en katastrofe, men skyller ut vanlig såpe og vann. Hvis overflaten av teppet er veldig lett og det gjenstår fortsatt en gulaktig flekk, kan du fjerne det med en løsning av hydrogenperoksid.
Flekker av blod skal vise bare kaldt vann for å håndtere fersk flekken vil nok vanlig såpe løsning, og hvis stedet er ganske gammel, kom til unnsetning salt og ammoniakk, sammen med en løsning av vaskemiddel de mestrer godt.
Gjennomføre generell rengjøring av tepper trenger minst en gang i året (bedre, selvfølgelig, to ganger - i vinter og sommer), eller dekorative belegg er omgjort til en kilde uhygienisk, men på grunn av oppsamlet støv - sterk allergen.  
Hvordan måneders forsinkelse i noen dager?
 Nå er nesten alle kvinner vet at månen kunne utsette eller fremskynde noen dager. Dermed ikke hver kvinne mener om konsekvensene av å bruke en eller annen måte påvirker det naturlige kretsløpet. Blant dem er som de som ikke fører til negative konsekvenser, og de som senere kan føre til alvorlige helseproblemer.
Hvis du føler at du trenger å forsinke måned for et par dager, er det best å ha to offisielt hang måter. Dette er metodene tydd til idrettsutøvere før viktige konkurranser, dansere og ballerinaer før ansvarlige konserter. Denne metoden anbefales selv for kvinnelige astronauter. Som du vet, er deres helse under spesielle gransking leger som mener at bruken av disse metodene trygge for den kvinnelige kroppen.
Dette er en kombinasjons-p-piller eller tar progestin (hestatynov).
Kombinasjons-p-piller kan være monofaznыmy eller tre fase. Hvis du ønsker å utsette menstruasjonen, ikke ta pauser når du er ferdig pakke. Fortsett å ta denne medisinen for så mange dager som er nødvendige for å forsinke perioder. Hvis du tar prevensjon fase, etter en enkelt pakke, etterfulgt av den tredje fasen ta piller.
Når det gjelder prevensjonseffekten, i tilfelle av narkotika monofaznыmy han holdt full, og når du mottar en tre-fase prevensjons du må ta ekstra forholdsregler for å beskytte mot uønsket graviditet.
Studiene bekreftet absolutt sikkerhet av denne metoden for kvinners helse. Videre leger mener at COC kan drikke uten avbrudd opp til 60 dager.
Den andre, like sikker måte å forsinke måned for et par dager - ta narkotika, gestagen. De må begynne å ta for 14-10 dager før utbruddet av menstruasjon forutsigbar og ferdig stoffet på dagen for forventet slutten av menstruasjon. "Push" månen vil starte 2-3 dager etter å ha mottatt hestatynov.
Denne metoden er helt ufarlig for sunn kropp, men har noen kontraindikasjoner for helseproblemer, så før du bruker prohetynov best å rådføre seg med legen din.
Hvordan måneders forsinkelse i noen dager?
 Ideelt sett konsultasjon med lege gynekolog, endokrinolog vil ikke være overflødig for noen. En spesialist kan oppdage om du har hjerteproblemer, blodårer, lever og blodpropp. Røyking er en risikofaktor for blodpropp i bruk av noen kombinerte p-piller, er det spesielt viktig for kvinner over 35 år. Men hvor trygt ville ikke være en metode, ikke misbruker det ved å endre den naturlige syklusen. Videre bør vi ikke glemme at noen stoffer miste langvarig bruk prevensjonseffekten. Som for andre legemidler som kvinner ofte brukes for å forsinke syklusen, ble gjennomført noen studier på deres sikkerhet for kvinners helse. Men ikke legene ikke tro som er tillatt å bruke dem uten kontroll, slik at effekten av slike manipulasjoner føre dem noen bekymring.
 Hvordan måneders forsinkelse for et par dager for the People?
Det antas at en god måte å forsinke menstruasjon i noen dager er bruken av sitroner, store mengder av vitamin C eller en sterk avkok av persille. Dess, men ingen medisin har bevis for at de forstyrrer forsinkelsesperioden. Men det faktum at spising sitroner og vitamin C i store mengder kan påvirke forholdene i mage-tarmkanalen - et faktum påvist. Spesielt hvis kvinner økt surhet i magen og en tendens til sårdannelse i slimete spiserøret og andre problemer i fordøyelsessystemet.
I tillegg er disse fondene har ulik effekt på kroppen, og for øvrig å løse problemet på en kvinne kan være helt ineffektiv for mange.
Dessverre, folk rettsmidler som er 100% garantert å utsette menstruasjonen ikke eksisterer. Og for å eksperimentere på egen helse, etter ubekreftede tips og råd er ikke nødvendig.
Enda bedre for forsinket menstruasjon bruke trygge og velprøvde metoder. Ikke glem at eventuelle forstyrrelser med det naturlige løpet av ting, spesielt når det kommer til helse krever spesialist råd.  
Hvordan ruller hjemme?
 Mange mennesker elsker sine sushi og ruller utvalg kalt, men få vet at for å nyte deres besøk er ikke nødvendigvis dyre restauranter med japansk mat. De råd forberede alle som har grunnleggende kulinariske ferdigheter. I denne artikkelen foreslår vi en enkel guide til hvordan å lage rundstykker hjemme. Artikkelen inneholder en detaljert beskrivelse av de viktigste stadier av utarbeidelse av rundstykker og videoer hvor du kan se hele prosessen med "live" og sørge for at det er veldig enkelt.
For å forberede de ruller vi brukte følgende ingredienser:
Figur kruhlozerыy - 1 ss.
Nori (tørket tang sjø) - 2 ark.
Agurk - 1 stk.
Filet av laks - 50 oz.
Salt - etter smak.
Wasabi (krydret krydder).
Hvordan ruller hjemme?

Nori og wasabi pulver kan kjøpes i store dagligvarehypermarkeder. Stoffer er lett tilgjengelig. Hvis ønskelig pålegg som du kan bruke noen andre produkter som du foretrekker basert på deres smakspreferanser.
 Oppskrift ruller.
 1.  Vi samler vannet i en passende størrelse potten for å koke ris i den. Sett en gryte med vann på bålet.
  En kopp ris godt vasket i rennende vann. Ris er bedre å ta kruhlozerыy, i motsetning til dlynnozeroho ris, har det bedre klebrighet etter sveising.
  Etter koking salt for å smake det, og hell det i fig. Cook ris til de er møre.
  Når risen er kokt, helles vannet fra potten gjennom et dørslag. Rice ikke vaske at han beholdt vedheft. Gi risen avkjøles.
  Skjær fisken og agurk skiver passende størrelse. Som nevnt i dette trinn kan anvendes for å fylle eventuelle små kvalitets ingredienser.
  Når fyllingen er klar til å ta et ark av tørket tang nori og ris distribuere jevnt over overflaten periodisk soaking hendene i vann. På den ene kanten av arket brytes stuffing. I vårt tilfelle var det fisk og agurk.
  Pakk nori med ris stuffing og rundstykker, holde hendene på begge sider. For å utføre denne operasjonen må være forsiktig for ikke å bryte et hull. Tradisjonelt disse formålene en spesiell matte (matte) med tynn bambus pinner (Macy). Den lar deg jevnt fordele trykket på hele bladet overflaten og gjør prosessen svært enkel. Men uten et teppe hender kan få ønsket resultat.
  Med en skarp kniv kuttet i ruller av mottatte "pølser". På ett ark av nori i gjennomsnitt 4-5 er fabrikkert ruller.
  Matlaging krydret krydder fra wasabi pulver. For dette pulver for å oppløse en liten mengde varmt vann og grundig blandet for å danne en slurry.
  Det antas at denne pepperrot på grunn av sin høye pris er det vanskelig å møte selv i Japan, og at varer fremstilt i form av dets simulering basert på pepperrot, krydder og konditorfarge.
  I sannhet, virkelig forberedt oss veldig mye krydder etter smak minner om kjente russiske folk til helvete.
  Siste niende trinnet er valgfritt i utarbeidelsen av rundstykker, men svært ønskelig å få oppleve smaken av japansk mat. For disse formålene, kan du kjøpe trepinner og prøve å ta de kokte ruller gjennom dem.
  I Japan er selv vanlige ruller kalles makydzusy, som betyr vridd land. I assorterte sushi ruller alltid mulig å skille tilstedeværelse i deres navn prefikset "maki". For eksempel, til også å omfatte Rollo og uramaki, rull eller vice versa. De varierer i at fyllet samt i normal rolah ligger i midten, og ris og nori er reversert. Nori er inne, konvolutte stuffing, ris og belagt med et lag av ristede sesamfrø utenfor.
Яндекс.Метрика