Hvordan å roe nervene uten piller?
 Som den populære ordtaket, kan nerveceller ikke gjenopprettes. Stressende situasjoner hjemme og på jobb hver dag ødelegge anstendig antall av dem. Hos mennesker bosetter angst, irritabilitet, angst, noe som ofte fører til et nervøst sammenbrudd, og all den akkumulerte negative energien kommer ut. Fra denne kan påvirkes og kjære. Du kan sikkert kjøpe av reseptbelagte legemidler, men de er vanedannende og en rekke bivirkninger. Derfor trenger de å gå sist. Prøv først å roe nervene uten rusmidler, spesielt for dette, er det mange effektive måter. Registrer deg for yoga klasser
 Praksis viser at yoga ikke bare gjenopprette følelsesmessig balanse, men også gunstig for nervesystemet, bidrar til å takle psykiske lidelser og forebygge depresjon. Etter de første leksjonene du føler forbedring, angst og rastløshet vil og tanker vil bli mer positive. Klasser hjelpe renset for negativ energi vil lære å kontrollere seg selv og kroppen sin.
 Nybegynnere bedre ta lærdom fra eksperter i sentrene beregnet for dette, og du kan bruke videoleksjoner. Du kan delta i både hjemme og på kontoret når det er nødvendig (etter stress). Hvis du ikke kan gjøre yoga, prøve å lære pusteøvelser, som vil bruke når du er, er om vzorvetes det.
 Bruk aromaterapi
 Kjøpe i butikken aroma lampe, lav stearinlys og flere små flasker av essensielle oljer. Siden hver olje bærer visse egenskaper, i dette tilfellet er det nødvendig å velge de som har en beroligende virkning. Dette kan være en olje eller hele kombinasjonen, for eksempel:
 1.  Lavendel og Ylang Ylang. Begge oljer har en beroligende effekt, slik at de kan brukes sammen eller hver for seg.
   Rosmarin. Vil bidra til å takle en hodepine forårsaket av nervøs belastning.
   Lime, mandarin, koriander. Fjern irritabilitet, muntre opp.
   Pauline, lime, timian, ingefær. Hemme aggresjon, bidra til å roe ned.
   I duften er litt hul, du ønsker å fylle med vann og dryppe 3-5 dråper eterisk olje. Deretter må du tenne et lys og setter det i en lampe. Varigheten av aromaterapi er 15-20 minutter.
   Jenter kan kjøpe aromakulonы. I utseende - søt tilbehør, men han er faktisk en bærer av smak. Inni ham til å sette et stykke fleece og dryppe det en dråpe eterisk olje. Lukten vil hjemsøke deg i hele dag, men det vil være knapt merkbar, men synlig for sine beroligende egenskaper. Å forbedre kraft og konfrontasjon negative følelser kan bruke olje hensiktsmessig for tegn på dyrekretsen.
   Avslappende bad
   Ingenting slapper som et varmt bad. Men det hjelper ikke bare å slappe av, men også roe ned nervene. Så etter en hard dag foretrekker et badekar i stedet for dusj. Vannet vil vaske bort og ta den negative energien og selv lindre hodepine. Og å forbedre den avslappende effekt kan innlemme noen elementer av fremgangsmåten:
  1.  Bath tilsetningsstoffer. Konverterer sitt mottak i glede. Det kan legge en glitrende kuler eller salt og noen dråper eterisk olje.
    Aromaterapi. Du kan ikke legge til drivstoff til badet, og bare satt ved siden av eksisterende aroma lampe. Beroligende effekt vil oppnås raskere og være sterk.
    Skum. Sin tilstedeværelse i badet blåser positive og reseptor lopayuschyesya bobler blir sett på som en mild massasje.
    Den mest gunstig temperatur for bading er 37 ° C. Hot Tub raskt slitsomt, og det ønsker å få ut mer. Lys på badet bør være dempet, så det er best å bruke stearinlys. For enkelhets skyld, fôr under halsen vridd i valsen håndkle.
   Hvordan å roe nervene uten piller?
    Effekten av massasje på nervesystemet
    Massasje er gunstig ikke bare for hudens elastisitet og tilstands muskler. Under sin innflytelse øker blodsirkulasjonen og gjør en stor innvirkning på nervesystemet. Under prosessen med huden reseptorer podraznyuyutsya og mottatte signaler til hjernebarken. Som følge av disse ikke bare slappe av musklene, men spenningen er fjernet.
    I spesialiserte massasjesalonger spesialister tilbyr en rekke tjenester som gir valg mellom ulike typer massasje. Ansatt hytta selv vil bestemme løpet av behandlingen massasje, men før du bruker det å gå til legen din, som kan anbefale en annen metode for å roe nervene.
    Spesiell oppmerksomhet bør gis akupunktur massasje eller akupunktur. Nålen penetrerer vev irriterende nerveender, noe som resulterer i fremveksten av komplekse refleks effekter som endrer tilstand av nervesystemet.
    Farger interiøret har også en innvirkning på folk. Derfor, de hvis liv er ledsaget av hyppige stress, må du bruke det mer beroligende farger og spesiell oppmerksomhet til forskjellige nyanser av grønt (oliven, beige, smaragd og lignende). Color bringer fred og balanse og hjelper mot stress etter retur fra nervøs aktivitet.  
Hvordan ta vare på Dieffenbachia?
 Hvis du liker store planter vokse og drømmer for en kort tid vakker og upretensiøs omsorg grønn dekorasjon for stuen din, sørg for å plante en dyffenbahyyu! Det er overraskende lav systemeier babe med lyse grønt løvverk eksotiske farger vil ikke bare være gjenstand for å fange dine gjester og medlemmer av husstanden, men også perfekt takle rollen som en medic miljø ved å rense luften i hjemmet ditt!
I motsetning til trær, dyrking av hvilke ta flere tiår, dieffenbachia vokse til fem meter i høyde i løpet av de første seks årene etter at du plante i en pott beskjeden liten frøplante. Fantastiske anlegget med tykk sterke stengler og store blader vokser frodig vil se imponerende i noen del av rommet, og skaper en lys flekk på en fargerik bakgrunn av interiøret.
 Bryr Dieffenbachia
For all sin enkelhet, denne planten som noen representant for verdens flora, men krever litt oppmerksomhet fra skjermene Florist. Først av alt, jevnlig vanning. Planten liker rikelig fuktet jord. Samtidig prøver å følge regelen om "gyldne middelvei" jorden er ikke perenasыtylas våt, da dette kan føre til råtnende av rotsystemet og - dermed - død dyffenbahyy.
Velge en beholder for planting frøplanter, bare foretrekker store høy potten fordi anlegget er ikke spesielt glad i transplantasjon, og røtter som vokser over tid dyffenbahyy vil kreve stor plass.
Når du velger et sted hvor det vil være en pott med anlegget, guidet av det faktum at det var selv den minste sjanse utelukket utkast, ellers treet vil vokse smertefullt og kan miste alle bladene.
Følg dyffenbahyy optimal temperatur. Kravene i dette tilfellet er ikke for hardt, romtemperaturen bør ikke være under 10 grader pluss. Kald luft kan ødelegge utsatt for lave temperaturer skjønnhet.
Til tross for at anlegget er ganske tolerant av tørr luft i oppvarmet om vinteren innendørs, fortsatt legge til rette for ham en eller to ganger i uken "sjeler", sprøyting blader med varmt vann spray.
Ved fuktighet lav jord eller under påvirkning av kald luft forlater kjæledyret kan bli svart og tørke opp kantene. Ikke i noe tilfelle ikke bryte av og ikke klippe dem til rask lystu.Эto kan skade anlegget på grunn av det faktum at den lokale "Morning" vil gå en lang juice nødvendig for livet dyffenbahyy. Å fjerne bladene fra trærne kunne bare når de lett bak stammen, og hvis du ønsker å legge svertet blader mer estetisk utseende, kutte brune kanter på det skadede området utenfor levende budskap.
Som dieffenbachia vokser svært raskt, ledsaget av opadenyem blader med en svevende fat. Ikke hjelpe bladene faller av, akkurat i tide til å plukke opp potten smuldret blader. Hvis du er bekymret for at over tid anlegget ditt blir som en palme med en høy nakne stammen og tykk spiss, kan du kutte stammen i en avstand på 15 cm matjord; takket være grei handling dieffenbachia snart få opp sideskudd med nye blader. Skjær bort spissen kan transplanteres til en annen pott, i tillegg vkorotyvshy bagasjerommet. Med riktig stell vil det raskt slå rot og gå inn vekst!
Til slutt bør det bli husket at i omsorgen for Dieffenbachia: saften av tropiske gjester er giftige stoffet. Så ta vare på en plante med hansker eller vaske hendene grundig etter borekaks!  
Hvordan du bestiller en takkegudstjeneste?
 Evangeliet forteller om tilfellet med Jesus Kristus helbredet de ti spedalske, hvorav kun ett tilbake for å takke ham, ble han frikjent, og de - dømt. Å ikke være vi blant ukoryaemыh Gud, foreslår Kirken å følge ti spedalske deltakelse i takkebønner. Denne korte service, utført på vegne av hele samfunnet av troende eller privat fra hver av dem i alle Guds velsignelser. Dermed den årlige 9 mai vi servert takkegudstjeneste for nysposlanye seier i den store fedrelandskrigen i Kiev, tradisjonelt slutten av hvert år, er Metropolitan en takkegudstjeneste ved monumentet Baptist Russland - er eksempler på masse bønner. Men hver eneste person i livet det er tilfeller personlig gitt Guds nåde, bare for ham eller for et begrenset utvalg av nære personer. Deretter å begå takksigelse bønn bør sende en spesiell (spesielt) forespørsel til kirken. 
 Hvordan du bestiller en takkegudstjeneste?
 Prosedyren for innlevering behov (krav) for generell takksigelse for alle bønnene.
 1.  Vi må komme til templet og betale for din bestilling i form av notater svechnytse (arbeidere, selger kirken butikk bøker og kontorrekvisita) ved å betale en sum-donasjon. Heldigvis, når det spesielt for å kjøpe et stearinlys til å tenne deg til bildet av Frelseren umiddelbart før bønn.
   Merk at du kan skrive på forhånd hjemme på vanlig papir på størrelse med en fjerdedel A4 eller halv ark. Eller du kan gjøre det riktig i templet. Nå er nesten alle av dem i en spesielt utpekt sted er rene utskrift billetter for alle behov og et arsenal av penner (men bare i tilfelle, holde deg i en annen). Hvis en eller annen grunn ikke kan skrive selv et notat, be deg om å gjøre det for det samme svechnytsu eller noen av sognebarn.
   Tittelen skrive "Thanksgiving". Hvis det ferdige form har allerede ordet "bønn", et tegn under "Takk." I motsetning til andre bønner han adressert bare Herren Jesus Kristus.
   Nedenfor spesifiserer navnene i genitiv av dem brakt takket være:. (Re) Olga, Irina, Nicholas og t D. (Drive bør ikke skrives). Det kan være så få som én person og, fremfor alt, å takke hver og en av dem realisert. Navnene på de angitte data ved dåpen, som Svetlana å skrive Fotynyu og skriftlige kolonner: en linje - ett navn.
   Hvis boksen inneholder geistlige (munker, prester), bestemte de seg for å skrive den første og indikerer rang, kan forkortet. I stedet for "prest" er skrevet "prest", som eksperten. Alexis, Diak. Eugene, erkebiskop. Ambrose, iyerom. Nektarios og så videre.
   Tillatt, men ikke nødvendig, for å legge til navn verdslig "status": rec. (Gutt) ball. (Faint) neprazd. (Neprazdnaya gravid) zabl. (Tapte), en kriger (soldat). Men etterskrift var populære. B. (Guds tjener), og så åpenbart unødvendig, betyr det ikke må.
   I noen tilfelle kan ikke spesifisere kallenavn dyr! Dessverre skjer det det skjer.
   Hva kan bestilles thanksgiving?
   For all neprotyvorechaschee kristne bud. Men merk årsaken takksigelse å male detalj er ikke nødvendig.
   Hva er det viktigste i et takkebønn?
  1.  Bevissthet, frivillig og personlig tilstedeværelse for å blahodaryaschyh bønner. Husk: helbredet spedalske selv kom og falt ned i beina på Frelseren, og ikke forvente at noen vil gjøre det for ham. Men for eksempel, kan sengeliggende person be noen til å bestille en takkegudstjeneste i kirken korrespondanse på vegne av eller i det minste invitere presten hjem for et gebyr.
    Ankommer. Vanligvis takkebønn tjeneste avholdt etter morgengudstjenesten (liturgi). Men fordi ulike kirker betjener rekkefølgen kan være annerledes, så å sende rapporten til butikkene, angir tidspunktet for bønn.
    Ikke stå i tjenesten likegyldige "lysestaker" - dette er din appell til Gud! - Lytt til bønnene, dykker ned betydningen og si mentalt sammen med sin prest. Dersom Kirkeslavisk for deg i det hele tatt uvanlig potruditsya tidligere kjent med prosessen med bønn og tekst. Nå er det mulig å gjøre dette ved hjelp av kontakter i det minste Internett.
    Vær forberedt på det faktum at høsttakkebønn skal leses sammen med den andre (prosytelnыmy, vodosvyatnыmy og så videre), så vel som i kirker vanligvis felles bønn som forener alle bestilte samme dag. Men fortvil ikke: "kvaliteten" på bønn som ikke lider.
    Hvem kan bestille en takkegudstjeneste?
    Så bestille en takkegudstjeneste (i motsetning til sakramentene), kan noen som følte et slikt behov.  
Яндекс.Метрика