Hvordan å rulle banker?
 I Russland, Hviterussland, Ukraina og andre CIS-land, hjem hermetisering - en ekte nasjonal mattradisjon. Selv i dag, når syltet agurk eller kjøpe tomater kan være nesten hvilken som helst supermarked, folk foretrekker å lage dem selv. Og bedre og tryggere for helsen. Imidlertid viser det seg at dette er ikke alt: en container "eksplodere", deretter mold vil vokse stygg film direkte under panseret. Trygt unngå alle disse problemene, må du vite hvordan du skal rulle banker.
Hele prosessen med rullende-in består av følgende trinn:
 1.  Forberede retter. Først må vi forberede retter du har tenkt å bruke. Ta en titt på hver bank, gjør det godt og sterilisere. Du kan gjøre det i ovnen og over en kasserolle fylt med kokende vann. Noen kokker og gartnere sterilisert glassene selv i mikrobølgeovn. Måter vekt, velger heller.
   Forbered frukt og grønnsaker. I henhold til den valgte oppskrift, koke innholdet i glassene. Jam, syltede grønnsaker, frukt etc.
   Banker roll. Steriliser dekselet (hvis du ikke allerede har) og forberede verktøy vri. Hvis jern lokk, vil du trenge manuell forsegling maskin.
  Biler er av to typer. Den første fullførte ett håndtak og dyse under dekselet. Å spinne du trenger å kle pent dekke på halsen av bankene pryladyty hennes skrivemaskin og gjentatte ganger vri knotten med klokken. Dette bør gjøres med forsiktighet, siden containere kan skli deg ut av hånden. For å unngå dette, anbefales det rullende banker sammen, en som holder et håndkle retter, den andre skrukork.
  Biler andre typen er mer praktisk, men dyrere. I utformingen omfatter to håndtak og en dyse. Løft håndtaket maskinene opp og sette hetten på lokket. Sjekk om nøyaktig fast cap på halsen. Med den innsatsen som er lagt ned håndtaket ned og kvele metall. For pålitelighet kan du gjenta prosessen flere ganger.
  Etter nedlasting, prøv forsiktig snu bunnen opp bankene å sjekke deres integritet. Hvis du merker at saltlake flyter og går rundt halsen luftbobler, og lokket holdes veldig sikkert. Prokatayte hennes maskin igjen.
   Heftig og fjerne glassene. Stengt etter banker innstramming bør avkjøles. For å gjøre dette, legg dem på bordet og vikle et varmt håndkle eller teppe. Når banken er helt avkjølt (ca. 45-48 timer), kan du flytte den inn i rommet for langtidslagring.
  Hold anbefalt hjemmelaget tørt og kjølig sted. Maksimal holdbarhet - 12 måneder.  
Som nevnt bomull bryllup?
 At hele året bestått familieliv. For noen stille, mens andre har hatt til å oppleve noen problemer i familielivet. Men familien fortsatt ganske ung mann og kone kalles nygifte, føler ikke hatt tid til å bli kjent inntrykk frisk og lyse. Kjærlig vant til å leve sammen, til felles liv. Noen er i ferd med å dukke opp eller allerede født baby. Mange arrangementer i stand til å passe i det første året av gift livet! Det var et bryllup, bryllupsreise, og stram uke gradvis. Og det er på tide å nevne bomull bryllup - det tok nøyaktig 12 måneder etter at ekteskapet. Det er viktig å gjøre ferien lyse, minneverdig og morsom. Det er ingen plass for offisielle feiringer og rigor. Alt fint og hjemme, ha det gøy og original. Velkommen vitser, latter, humor og morsomme hilsener.
 Forberedelse for bomull bryllup
Når de blir spurt, som nevnt bomull bryllup viktigst - ikke være uten viktig materiale. Calico, selvfølgelig! Prøv å ordne feiring, uansett hvor den fant sted, ifølge faget. Ingen besøkende bør ikke glemme at det er feire bryllupet til bomull, ikke tre eller sølv.
Her er hva du vil sannsynligvis komme til nytte:
fargede tekstiler: bomull, sateng, silke, chiffon;
knapper i forskjellige størrelser, former og farger;
kniplinger;
farge tapen;
ballonger (helst med helium);
små leker, gaver klut;
lyse fargede lommetørkle;
buer.
Nå må du begynne å dekorere. Alt vil avhenge av hvor du valgte å feire bryllupet til bomull. Utenfor vil du kunne bruke trær, busker, for å plassere dem alle dekorasjoner. Forresten, den kalde årstiden vil heller ikke hindre - inkludert din snø lyse tilbehør vil se enda mer merkbar. I sommer, selvfølgelig også mulig å feire bryllup bomull utenfor sitt beste.
Spesiell oppmerksomhet er gitt huset dekorasjon. For det første er det nødvendig å gjøre seg tilbehør.
 Works: bomull bryllup dekorasjoner
Gi plass til fantasien. Tenk deg at du ikke gir dine tilbehør for enkelt - at dette er deres viktigste sjarm! Din bomull jubileum så øm og skjør, er det ingen soliditet og høytidelig monumentalitet. Du lever fortsatt og kjærlighet - hvordan å spille enkelt og morsomt. Den atmosfæren og bør være på ferien.
 Buer og vev. Lommetørklær og lyse buer kan henge direkte på tynne fargede tau, tesemochkah strukket dem langs veggene og taket.
 Flagg. Produsere lyse flagg, også finne sin plass: fest på vegger, stolper, dekorere dører og gardiner.
 Dekorere gardin. Gardiner - er dette et flott sted for smykker. Spesielt hvis du inviterte gjester for kvelden. Når lyset er slått på og du zadernete gardiner, vil de se flotte fargede buer, leker, smuler, søte dyr og lyse flekker av forskjellige stoffer.
 Dekorative skjerm. Du kan lage en spesiell dekorative skjerm på den frie veggen, hvis du ikke er klar for å slå inn "bomull extravaganza" hele leiligheten. Stram vegg flere otrezamy, vel, hvis det være materialer med ulike teksturer. For eksempel, lyse fløyel, chiffon, silke, bomull, med en merkbar mønster. Og skjermen feste alle dine kreasjoner!
 Hjemmelagde leker og suvenirer. Hvis du forbereder for ferie på forhånd, og ta deg tid til å sy spesielle premium leker. De kan gjøres raskt, for eksempel små "kaker" og "kake" av tett materiale med bær på toppen, fargede piggsvin, baller, lommetørklær brodert ønsker. Vil gi dem på bryllupet bomull venner og familie dekorere sine hjem.
 Baller av farge "skjørt" og "haler". Allerede lager ballonger? De kan også gjøres klut! Plukke og velge lette materialer som chiffon. Med stoff lage brede og tynne skjørt, flagrende "haler". Du kan selv beregne vekten er spesielt slik at ballene fløy på en viss høyde alene, uten strenger. Da vil de være fri til å bevege seg rundt rom, men ikke fly for høyt.
 Duk. Det beste alternativet - å lage en "dronning" ferie duk. Det skal symbol vertinne ferdigheter, hardt arbeidende mann, rikdom i familien, et langt og lykkelig liv. For stiftelser kan ta en skikkelig duk, og du kan bruke vanlig Calico eksisert. Det viktigste - en lys og variert å dekorere. Ta perler, knapper, perler, bånd og buer din blonder. Rasshyvayte klut og innredet til din smak.
Ingenting ikke begrense deg, fantasere masse!
 Som nevnt bomull bryllup: organisere ferie
Bomull bryllup å feire det beste i en avslappet og fri atmosfære til hele stemningen var positiv, morsom og sol. Dersom det er ønskelig, selvfølgelig, kan du gå til en restaurant eller kafé, men det du vil være i stand til å fullt ut utøve sine ferdigheter og vise vertinne kreativitet. Men hjemme eller utendørs vil du presentere en full dronning ferien!
 Natur og flyreiser
Som nevnt bomull bryllup?
 Veldig moro allerede inkludert unge i tradisjon. Du kan feire bomull bryllup ute med venner og familie samtidig som underholdning lanseringen drager på himmelen la de fargede baller, glødende lanterner. Utmerket hvis flyr helter ferien vil bli tildelt ulike ønsker.
Du kan, og du vil gå i flukt! Nå er en flott mulighet til å møte den første årsdagen for familielivet rett på himmelen, kommer tilbake sammen med sin elsker på den store ballongen.
 Piknik og underholdning
Her trenger du farget tape, tau lys, skinnende flette. Ta med tape lommetørklær, flagg og bånd rett mellom trærne, buskene.
 Labyrinten. God moro - labyrint. Du vil ha stor glede å kjøre med venner og elsket for sine "hjørner" ser riktig "korridorer" og "utganger". Labyrinth bare bli den utvidede tape.
 Trær med leker og gaver. Vinter og sommer ser flott tre med ornamenter. De henger gaver, ønsker broderte lommetørklær. Husk kluter! Selv det vanlige postkortet kan være laget av rester.
 Relay. Da de hellige samlet det meste unge mennesker bør foret sports spill og konkurranser. Selvfølgelig, de relevante "bomull" premier!
 Overraskelser og humor. Utmerket, hvis gjester og arrangører av festivalen, og paret forberede seg morsom hilsen, limericks, dikt. Dette bomull er perfekt for bryllup vitser, vitser og moro. Du kan slå den store "stor" familieliv begrep som har overlevd paret, symbolet på jubileet - bomull, så sterk og vakker, myk og smidig.
Flott hvis ferien program er variert, fargerik kaleidoskop minne alle, og besøkende ikke merke til hvor gøy vil komme til en slutt.
 Ferien "bomull" bryllup bord
Treffer en overdreven mengde av deilige retter på bomull bryllup er ikke nødvendig. Det er bedre å samle på bordet mer frukt, salater og juice.
 Salater. De bør være i hovedsak av friske grønnsaker og frukt. Mer vitaminer og farger!
 Smørbrød. De er også svært relevant for "bomull" tabellen. Bare dekorere dem, gjøre tallerken, kan du gjøre dem som kanapeer.
 Snacks. Alle snacks bør være enkelt. Unngå også krydret og skarp luktende mat.
 Drinker. Minimer alkohol, vel, hvis du obmezhytesya champagne, vin. Ordne juice, brus. Og sikkert te! Bedre - en samovar. Det vil se flott ut på bomull duk med ornamenter.
 Å ikke gå bort sulten Forbered bakverk med ulike fyll, angi antall plater og kake. Velg bokstavelig to eller tre retter, ellers du er virkelig sulten. Foretrekker noe mer tradisjonelt, enkelt, vurdere smak av dine gjester.
 Kake. Det også gjorde ikke vondt. Det bare må gjøres "høydepunkt" av programmet. Du kan bestille en kake med originale dekorasjoner, inskripsjoner, og noen vil gjøre seg selv et mirakel.
Selvfølgelig, det finnes andre alternativer. Tross alt, ikke alle ønsker å organisere ferier, dekorere huset, komme opp med noen konkurranser og spill.
De som ønsker å feire den store bomull bryllup i en kafé i selskap med vittige og oppfinnsomme Toastmasters, invitere klovner og kunstnere vil gå sammen med venner i en karaokebar eller filmer til flere økter.
Noen foretrekker å feire sitt første jubileum i privat- og familieliv for dette tilfellet av for dagen chic "luksus" i, eller gå til rekreasjon turisme. Noen helt for ferier fly direkte til å varme! Tross alt, kan du slappe av på stranden et par dager så lyse å merke seg datoen.
God jul! Bemerker bomull bryllup ekstremt morsom og original.  
Яндекс.Метрика