Hvordan sette sengen på soverommet?
 Soverommet og kjøkkenet. Dette er de to viktigste lokaler i ethvert hjem eller leilighet. På hvor sant er at de er utført som møbler og uskrevne regler for deres arrangement, avhenger ofte av fred og forståelse i familien, husholdning helse, suksess i ditt personlige liv og mer.
Hovedområdet av soverommet er sengen. Overraskende, kan svært mange mennesker intuitivt gjette den mest optimale og korrigere plasseringen. For de som ikke har gjort opp sine soverom, noen enkle tips om hvordan du gjør det riktig.
God soverommet bør være utstyrt slik at skiftende sin terskel, mannen fikk umiddelbart i en atmosfære av fred, ro og velvære. Sengen bør kalle den "søteste" og hyggelige assosiasjoner. Tross alt, hvordan kan du lene deg tilbake og slappe av, avhenger av hvilken stemning du våkner opp om morgenen.
På soverommet må velge lengst fra inngangen til rommet. Det må nødvendigvis ha en rektangulær form.
Anbefalinger feng shui - den gamle kinesiske vitenskapen om å arrangere plass - er svært lik ideene til mange tradisjoner om regler soverommet ordning. De er i stor grad deles av moderne synske, og ofte - og moderne psykologer.
 Hvordan sette sengen på soverommet
Uavhengig av størrelsen av soverommet, bør sengegavlen være mot veggen. Unntak - senger under en baldakin på pallen. Det er ønskelig å plassere iznozhem seng til døren.
Vi må unngå plassering av sengegavlen til vinduet. Uansett hvor det er en seng, bør et soverom har en lys dag persienner og tung, light-- for natten. Uansett hvilken etasje du bor - gardiner om natten bør lukke tett å fullstendig blokkere tilgang ugunstig, tung energi.
Hvis soverommet er lang og smal, og kan bare sette en seng hodegjerde til vinduer og dører til iznozhem - spiller ingen rolle. I vinduskarmen posisjon paret, for eksempel, to statuer eller to leker. En iznozhem mellom sengen og døren til soverommet, satte et sminkebord, kommode, stol eller noe annet stort objekt som vil være mulig barriere mot strømmen av negativ energi.
Når sengen er for to personer på hver side av den bør være fri tilgang. Men mennesket alene er ikke ønskelig å sette den i hjørnet for å gjøre det hodegjerde og tett inntil den ene siden av veggen. Dette er spesielt uakseptabelt når en jente eller ung person som prøver å finne den andre halvparten. Så en seng de bare dekke muligheten for endringer i hans personlige liv.
I moderne soverom er ofte store høye speil. Det er tillatt, hvis du kan plassere sengen slik at folk sover på senga ikke ble reflektert i speilet. Ellers er det bedre å begrense små speil på en kommode eller kommode. Et flott sted speil på innsiden garderobe stående på soverommet. I århundrer ble speil anses gjenstander begavet med mystisk kraft. Selv moderne fysikk kaller dem "uutforsket lagdelt struktur". Speil har samme minne og rask butikken en god og dårlig. De er i stand til å påvirke folk. Intime scener reflekteres i speil, kan føre til svik partnere. Hvis en person er reflektert i speilet ikke fullt ut reflekterer den linjen og ender i området av hodet, føtter - er truende sykdommer, henholdsvis hodet eller beina. Hvis linjen er reflektert i området av kjønnsorganer, kan paret ha problemer med å bli gravid barn og sex.
Går rett til å sette sengen på soverommet, ser ut til hjørnene av møbler ikke var rettet mot henne. Feng Shui beskriver følgende vinkler "pronzayuschymy piler" som kan skade mennesker. Dette gjelder fullt ut for tilstedeværelsen av objekter på soverommet med skarpe og stikkende detaljer og vinkler. Lysekroner, lampetter, Erne, tepper - jo mer avrundet form er deres former, jo mer gunstig det vil påvirke energi soverom.
Hvis du dekorere soverommet malerier, vaser, tepper, lamper eller bordlamper - som alle bør være i double (paret). Det øker energi familien gjør sterkere allianse av mennesker og lover å enkelt oppføring parene.
Uønsket plassert ved siden av sengen, og generelt på soverommet, en vase med blomster, akvarier, fontener, malerier og fotografier som viser vann hav og elver. Vann - et symbol på forgjengelighet og truer svik og endringer i livet som ikke alltid er gunstig.
Soverommet - ikke et sted for TV. Det distraherer folk fremmedgjort fra hverandre. Og uansett hvor langt fra sengen er det - ingen makt for avstander. Tung energi strømme fra TV-skjermen, er det fortsatt på soverommet om natten. Men det mest ubehagelige - TV negativt påvirker sexlivet partnere. Dette trakk oppmerksomheten til selv de forskere.
 Hva bør være sengen
For å sikre normal seng full og lykkelig ferie gledesfylt liv, måtte installere det på rett sted. Du må velge "riktig" seng. Det bør ikke være avrundet. I dette tilfellet, vil livet ditt rulle som ukontrollerbar hjul som kontinuerlig feier forbi viktig og nyttig. Spesielt ønskelig runde formen for single jenter.
Uakseptable senger og sengetøy transformatorer med nisjer for oppbevaring pastell tilbehør. Kraft iboende variabilitet kan påvirke folks holdninger til hverandre. Disse sengene har råd til bare etablerte par, helt trygg på hverandre og levde i ekteskap i flere tiår.
Av samme grunn kan du ikke sette en seng i stedet for en sovesofa, sofa eller lenestol. Dette er spesielt viktig for single mennesker.
Ideal - en rektangulær solid dobbeltseng med madrass. Det bør ikke ta på bakkeplan og har åpne hulrom.
Du kan ha ulike holdninger til anbefalinger fra eksperter fra sovende ordning til alt i livet rolig og trygt. Men det kan være verdt å lytte til sin mening, hvis forholdet med sine kjære langt fra ideell?  
 Selv om bygningsmaterialer markedet i dag er et stort utvalg av gulv som billig (budsjett) og dyrt (prestisje), folk er fortsatt ivrige etter å kjøpe ting som tilsvarer formelen "budsjett + estetikk + grønnere", og fokuserer i miljø materiale for gulv.
 Unik i dag gulv er kork gulv. Materialet på kvaliteten er ikke dårligere selv mye oppskrytte parkettgulv. Hver eieren ønsker å gjøre hjemmet ditt til noe unikt, laget for å dele interiør komfort, ro og komfort. Kom hjem etter en slitsom dag med arbeid og nyte komforten. At slike følelser kan gi deg gulvet, dyktig laget av barken av korken treet. Kork fliser som gulv er et ideelt materiale.
Kortikale gulv, funksjoner, typer produksjon, og installasjon

 Produksjon kork gulv
 Hvordan er kork dekke? Det er lite sannsynlig det er laget av flaskekorker. Portugiserne, som alle vet, har lenge vært kjent for voksende trær. I dette landet vokser en enorm mengde av eik. Ved tiden korken treet er tjuefem år, produsere oshkurennya, med andre ord, bare fjerne barken fra treet. Som et resultat, er det mulig å få smuler marg, som er videre anvendes ved fremstilling av mange materialer. Dessuten er byggematerialer eneste smule. Resten av bark blir brukt til å gjøre flaskekorker.
 Så tilbake til gulvet. Crumb innhentet tidligere behandlet med damp, så det kraftig økt i volum. Da kan det lett bli brukt som isolasjonsmateriale. Etter varmebehandlingen crumb gå til et trykk hvor den spresuyut en plate. Det skal bemerkes at ikke noe press under trykket der. Platene er påvirket av de samme par. Kork smuler fast sammen med den store mengden av harpiks som finnes der. Plater, laget av chips, er ikke bare veldig sterk, men har også et vakkert utseende. Det er deres anvendelse som gulv.

 Typer kork gulv
 Gulv kommer i to former: en dobbel-lag og ett lag. Enkelt lag - en vanlig kork gulv og dobbelt-lag - kvintessensen av kork gulv og finér som dekker dette gulv.
 Kortikal dekningen varierer i farge og struktur. Du kan velge et alternativ fra honning, sand eller brun til rød, hvit, blå og andre farger. Også du kan legge på gulvplater i forskjellige farger.
Kortikale gulv, funksjoner, typer produksjon, og installasjon

 Bruken av kork gulvbelegg
 Materialet kan brukes overalt - på kjøkkenet, på badet, hvor du vil.
 Dette materialet kan på noen måter sammenlignes med parketten. Han er ikke dårligere enn parketten bord ingen miljø eller i styrke. Det er motstandsdyktig mot langvarig eksponering for fukt og gir god varme - og lydisolasjon.
 Belegg av kork er svært biostiykistyu. Materialet er rik på tannin og suberin, som forstyrrer reproduksjon farlige bakterier og sopp. Dette belegget gir en behagelig følelse, og gå på det - utrolig gøy!
 På grunn av liten ruhet sex har han medisinske, ortopediske egenskaper. Så, gå på kork dekningen er ikke bare morsom, men også veldig sunt. Kork gulv samler ikke støv over og er ideell for folk med allergi og astma.
Kortikale gulv, funksjoner, typer produksjon, og installasjon

 Installasjon kork gulv
 Plassert en etasje, som vanlig parkett. Materialet kan legges "flytende måte" eller lime det til basen. Men minnes Vse-Sekrety.ru at materialet må tilpasse seg. Dette vil ta omtrent en dag. Når parkett endelig vlyazhetsya, kan du begynne å nyte den behagelige følelsen som, fra Ved å gjøre bena forsiktig sprer seg i kroppen. Kortikal belegg ideelt ligge på varme etasje og har god varmeoverføring.
 Omsorg for kork belegg er ikke så vanskelig som det ser ut ved første øyekast. Det må bare av og til tørk med en fuktig klut eller støvsuger.  
Яндекс.Метрика