Hvordan å sette sitater treet?
 Skrive tekster, for eksempel redaktøren MS Word, ofte må løse problemet med å velge visse typer sitater til å følge vanlige regler for innsending. Enig i at teksten, som er ispedd sitater treet "eksempel", siterer den tyske "eksempel", engelsk dobbel 'eksempel' og single "eksempel" sitatene vil ikke se veldig nøye og vil karakterisere mannen som rekrutterte ham som ikke nok punktlig. Paws-tree bruker standard tekstredigeringsprogram MS Word i den russiske tastaturoppsett. Imidlertid kan det være nyanser, som jeg gjerne vil fortelle deg i denne artikkelen.
Som nevnt sitater treet i Word satt automatisk i den russiske tastaturoppsett når du trykker Shift + 2. Hvis dette alternativet du har ikke fungerer, sjekk din Word, ved å følge disse trinnene.
Fra hovedmenyen velger du "Tools" i listen, velg "Alternativer for autokorrektur.
I innstillingene avtozamen klikker du på Autoformat når du taster inn "og kryss av for å erstatte elementet når jeg koblet rette anførselstegn.
Klikk "OK" for å lagre endringene.
Sjekk eller endre formatet på endringene etter sitatene.
Det nye brukergrensesnittet Flytende, brukes i Microsoft Word starter med MS Office 2007 er implementert på en annen måte.
 1.  Klikk MS Office i øvre venstre hjørne av teksteditor, klikk deretter på "Alternativer for Word».
  I dialogboksen "Alternativer Word» klikk "Stavekontroll" og klikk deretter på "Alternativer for autokorrektur.
  Klikk på autoformatet når du taster inn "og aktivere den erstatter når jeg koblet rette anførselstegn.
  Hvis installasjonsprogrammet ikke gir ønsket resultat, kan sitatene settes som følger:
  1.  Å installere åpen presse siterer russiske tastaturlayout nøkler Ctrl + th og deretter kombinere Shift + til (Letter B).
   For lukking siterer tre trykk hurtigtasten Ctrl + th og trykk deretter på Shift + th.
   En annen måte å installere trær sitater bruker det numeriske tastaturet. Med den kan du sette sitater som dette:
   1.  Slik installerer du trykker venstre åpne sitater Alt og holde inne tasten på det numeriske tastaturet typen 0171. Hvis det gjøres riktig, vil alle utgående sifre erstattes av åpne pote «.
    For lukking siterer tre trykk Venstre Alt og holde inne tasten på det numeriske tastaturet typen 0187. Etter at alle utgående sifre vil bli erstattet med rose pote ».
    Det er viktig å slå numre med det numeriske tastaturet er vel ellers autokorrektur tall på sitater vil oppstå.
    Hvis du trenger å sette anførselstegn én gang, kan du bare kopiere dem til utklippstavlen, for eksempel fra denne artikkelen og lime dem inn i et redigerbart dokument.  
Hvordan å stoppe frykt?
 Følelsen av frykt er ofte den avgjørende faktor i beslutningsprosessen, det avhenger av valg av mann, hans helse, generelle helse. Alle mennesker deres frykt: noen er redd for å miste jobbene sine eller penger, noen ble plaget av livene til sine kjære, til noen bekymret for muligheten slippe lykke, god sjanse. Mange skremmende tale til et publikum av beslutningsprosessen, er det vanskelig å ta ansvar for seg selv, radikalt forandre livet, spekter av interesser og bekjente. Som et resultat, folk mister fred, ikke snakke med potensielle måte, er glad for liten og prøver å redusere antall faktorer som forårsaker ham til å frykte. Selvfølgelig, for å begynne å leve et fullverdig liv, oppfylle, bli kvitt den sjakler forstand, bør slutte å være redd, for å fjerne en alvorlig hindring. Flere nyanser av nyttige tips og praktisk algoritme for å hjelpe gradvis miste frykt.
 Kvitte seg med frykt. Den nyanser, funksjoner, råd
Vinne frykt, er det viktig å grundig studere det, forstå deg selv, finne kilder, fører til bekymring og bestemme hvordan de skal bidra til å løse dem. Frykt ikke bare undertrykke, undertrykke narkotika, alkohol, det viktigste - å kvitte seg med roten årsaker frykte.
 1.  Å begynne å sortere ting ut kilden til din frykt. Hvis noe gjør du regelmessig spenning, angst - er også et tegn på frykt. For eksempel, er du redd for å svare på tavla, skrive tester, passere travle veikryss, tryvozhytesya for sine kjære og liker ikke å være i et mørkt rom. Hver av disse frykt er noe berettiget. Selvfølgelig bør vi ikke ignorere de faktorene som forårsaker frykt. Lytt til sin essens. Det er det som vil gjøre en forskjell.
  Å stoppe frykt nøye undersøke alle deres frykt, få skrive "underbevissthet brev." Ta en penn og papir, og fokusere helt på all abstrahuytesya. Slapp av og tenker bare på din frykt. Gjerne sine tanker, følelser, bære på et stykke av alt du frykter. Vis alle ord, skilt, tegninger, men alltid på elementene. Skriv kort, men da Supplement listedetaljer, detaljer for at la små hull mellom linjene. Evaluere alle frykter for ti-punkts skala, med "10" - dette er det verste du kan tenke deg. Du vil se at de fleste frykter vil være på denne "stigen" godt under den mest grunnleggende frykt.
  Etter innspillingen all frykt, gå videre til trening. Det er to spesielt effektive typer oppgaver som passer absolutt alle, for alle typer frykt. Den første treningen bør brukes for nybegynnere. Ta din liste over frykt og fokus. Velge den mest ubehagelige eller, minst plager du klikker. Det hele avhenger av din oppfatning. Tenk på denne frykten, fakta og hendelser som forårsaker det, tenk alle detaljer, detaljer og bilder. Først er det ganske frustrerende, men så du føler at du begynner å bli vant til din "script", "filmen" frykt. Over tid, disse fakta er ikke så skremme. Hvis du bare starte med den minste frykt - så gjør. Husk at trening bør justeres gradvis, bør mentale bilder ikke provosere deg traumer. I tilfeller hvor frykten er forårsaket av alvorlige ulykker, tragedier i livet, er det nødvendig å se en spesialist og ikke prøve å overvinne selv, ellers effekten kan reverseres.
  Hvordan å stoppe frykt?

  Annen opplæring som gjør frykten annet spill skjema. Igjen, ta kontakt med din stykke papir med poster og starte fra den mest ubetydelige på en ti skala frykt. Prøv å oversette frykt for noe morsomt, morsomt. Tegne det som tegneserier, morsomme bilder. Se etter "svakheter" forferdelige fakta, hendelser og bruke dem på en kreativ workshop. Disse klassene er svært effektive, aller viktigst - den rette stemningen og din fantasi.
  Etter å ha jobbet med frykt å svare for seg spørsmålet "hvorfor er jeg redd for? "Du må stille følgende spørsmål: Hvorfor er du redd for dette, og hva kan gjøres for å bli kvitt frykten. Selvfølgelig kan mange faktorer skape frykt, angst, vil du være i stand til å bestemme noen enkle å forholde seg til enkelte må jobbe hardt. Men i praksis er de fleste av frykt kan overvinnes.
  Hvordan å stoppe frykt hvis faktor som forårsaker panikk, uimotståelig og kan ikke elimineres? Tillat deg selv å være redd. Slipp følelsene dine, slappe av. Husk at det er nødvendig å kontroll: du kan være redd, men ikke miste kontrollen over seg selv, for å kontrollere seg selv. Tenk om din frykt noen ganger målrettet og bli vant til det. Gradvis vil hans innflytelse på du begynner å minke.
  Svært viktig: aldri drukner frykt ikke "drepe" frykten for medisiner, alkohol. Best distrahert av frykt følgende ting:
  Sunn Fun: se komedier, lese bøker, gå til banen eller en konsert favoritt artist;
  Ta kreativitet (broderi, strikking, tegning, skulptur, perlebroderier, etc.); det er sannsynlig at du vil finne en stor sirkel, bli kjent med interessante mennesker tjene en masse nye positive opplevelser;
  noen gang arbeid (for eksempel en nyttig ting - bidra som frivillig - trolig distrahere deg fra dårlige tanker).
  Styrke kroppen som en helhet, fordi noen svekkelse, sykdom, mangel på fysisk aktivitet også påvirke nervesystemet, emosjonell tilstand.
  velg interessant og gjennomførbart for deg sportsdelen, starter et besøk;
  Ta hensyn til din meny: Unngå for krydret og fet mat, eliminere alkohol, prøver å slutte å røyke;
  nok søvn hver dag, ikke avbryte søvn og ikke zasydzhuytesya sent;
  ofte gå i frisk luft, prøv å minst 5-10 minutter om dagen for å vie lading, trene musklene.
  Vær oppmerksom på at din frykt kan være en stor incentiv for å endre ting til det bedre, gjør selvutvikling, for å fokusere på personlig vekst. For eksempel, hvis du er redd for å snakke i forsamlinger, spør deg selv målet å bli en ekte taler, for å snakke fritt og avslappet, ikke nøl med å si vakker, interessant, for å fange publikum. Spesielle klasser, kurs vil du sikkert være nyttig, og til slutt finner sitt kall, plutselig du avdekke dette ukjent talent. For eksempel, ofte folk som er redd for å miste jobben sin med en slik entusiasme taklet den økende profesjonalitet, selvrealisering som snart de fleste var vanlig plikt stasjon for en betalt stilling og perspektiv. Tenk på det: hvordan du kan hjelpe din frykt? Hvorfor er du i stand til å få til å stoppe frykt? Du vil mest sannsynlig se en skjulte muligheter gjennomføre dem.
   Hvordan slutte å være redd. Algoritme
  Husk råd og handle på algoritmen for å bli kvitt din frykt dovleyuschyh.
  1.  Fokus og fjerne irriterende faktorer. Tenk på hva som forårsaker frykt.
   Hvordan å stoppe frykt?

   Ta papir, en penn. Rekord nøye elementene som du er redd.
   Tenk om hvorfor disse faktorene føre til at situasjonen du frykter. Vnyknit selve essensen av frykt.
   Evaluere all frykt på en ti punkts skala.
   Svar på spørsmålet: hvordan bli kvitt frykten? Hva trenger du å frykte passert?
   Bestemme de mest effektive måter å overvinne frykten.
   Hvis det faktum at forårsaker angst, ikke kan elimineres - zmyritsya ham. Husk å kontrollere følelser, ikke la tap av selvkontroll.
   Følg helse, gå, finne en interessant hobby.
   Vie tid trening.
   Husk frykt, ikke prøv å drukne dem. Eliminerer årsakene frykter, følg følelser og ikke glem om kroppen din, forbedrer helsen. Så all frykt gradvis mislykkes, og du vil være i stand til å gjøre livet bedre.  
Яндекс.Метрика