Hvordan sitte jordbær?
 Jordbær - en flerårig urt slags jordbær, som kan bli funnet på nesten hver tomt eller hytte. Jordbær har en behagelig søt smak og karakteristisk smak, inneholder store mengder vitamin C, antioksidanter og mineraler. Den maksimale utbyttet av jordbær er det tredje året av fruiting. For fjerde året på en markert nedgang i rentene og jordbær kreve overføring til nye områder. Denne artikkelen beskriver hvordan du sitte gjennom en strawberry frøplanter, som følge av den naturlige veksten av jordbær.
En god tid for jordbær sitteplasser vil være forskjellig for ulike deler av landet vårt. For sørlige områder vil det være slutten av august - begynnelsen av september. For den sentrale delen av landet - i slutten av juli. Fremfor alt, sommervarmen var allerede på tilbakegang. Planting bør utføres i overskyet vær eller om natten til transplanterte planter ikke faller inn under den brennende solen.
Første sitte jordbær bør starte med valg og utarbeidelse av det aktuelle landet. Jordbær - en skygge-tolerant plante som kresen om tilstedeværelse av fuktighet. Derfor kan en fremtidig jordbær tomter være egnet tomt ved siden av hagen. Earth noen dager før planting bør grave eller perekultyvovuvaty motor-blokk.
Med snor reflekterer den første linjen og grave hull i det gjennom 2530 frøplanter se. Den anbefalte avstanden mellom linjene - 70 cm. Tidlige og Midt-varianter for høy avkastning i det første året kan plantes geleaktig med avstanden mellom buskene 15-20 cm mellom rader og 60 cm. Men for andre år på denne saken, jordbær bør være sikker på å tynne ut, fjerne annenhver busk på rad .
Når en rekke hull klar til å grave den gamle delen av jordbær dyrket bush fra morplanten. De er ganske lett å finne like ved hoved bikube av unge grønne blader. Den beste finne de plantene som er plassert nærmere livmor bush. Hvis du husker noen busker high yield, eller en spesiell smak av bær, så ta de første spirene av dem.
Podkapыvaem ung busk med flere partier hage spade og trekker sitt rotsystem sammen med bakken. I dette tilfellet, røttene og mindre traumatisk bedre venne seg til den nye plasseringen.
Plantet frøplanter oppnådd i et hull gravd på det nye nettstedet og sprengte sin jord, slik at poenget med plantevekst var på bakkenivå. Voksende punktet kan ikke heve over bakken, ikke begrave den, som i det første tilfellet anlegget er å tørke, og den andre for å råtne. I planter la to eller tre stilker med blader. Resten skulle gå i stykker for å utjevne bladverket av planten rotsystem.
Plantet frøplanter bør umiddelbart hell, prøver ikke å få vann til det punktet plantevekst. Hvis disse dagene er varme, bør plantene dekke burdock blader eller papir. I løpet av neste uke, spirene må helle 2-3.
Ordentlig plantet frøplanter for vinteren må passere den nødvendige grad av vegetasjon til full bush, som normalt tar vinter. Året etter, transplantert på denne måten bør gi jordbær beskjære det første året av fruiting.
Til slutt foreslår en liten video på hvordan å plante ut i hagen av jordbær.
Hvordan ta vare på Anthurium? Bryr Anthurium.
 Hvis du bestemmer deg for å gjøre hjemme, på landet eller på kontoret Anthurium (Anthurium - Blomster med en hale), vil ingen skade lære å ta vare på disse tropiske planter. Ja, er Amerika hjem til tropisk Anthurium. Derfor Anthurium er en av de plantene som krever konstant oppmerksomhet og omsorg samsvar med visse regler. Så før du starter en plante, tenke på om du kan gi dem.
I naturen er det over 500 varianter av anthuriums, men få av dem er dyrket som potteplanter. Uansett hvilken av anthuriums ikke vokser på vinduskarmen, metoder for omsorg for ulike typer avvike spesiell variasjon.
Den største forskjellen mellom utseendet på forskjellige varianter av planter - fargen på knopper. Oftere at en kommer over plantene med knopper dyp rød farge med gul stampe, men ofte er det også rosa, lilla og til og med hvite blomster.
 Hva du trenger å vite om funksjonene i anlegget.
Nybegynnere blomsterbutikker ofte overrasket over å finne at de første blomsterknopper varierer i farge fra bladene - de er grønne også! Som økningen kommer i blomst farge. Intensiteten av farging er i stor grad bestemt av belysning i rommet der anlegget - jo sterkere lys, jo mer mettet farge.
Anthurium veldig takknemlig for å plante og bryr seg om det nesten alltid tilsvarer blomstring gjennom hele året. Du trenger bare å fjerne de gamle visne piler som til slutt blir til død ved, og nyte ny - med blomstrende knopper bli effektive.
En blomst fornøyd med å ha blomster hele året, for ham å velge den mest passende sted. Ideelt sett - en vinduskarm med utsikt mot sørvest eller sørøst side. Nord og sør er lite egnet til dette anlegget. På nordsiden vil det mangler lys. Hvis du har fortsatt å sette potten på nord-vinduet, gi ekstra belysning anlegg. På sørsiden, i kontrast, brenner overflødig sollys og hvis du putter en blomst her i den varme årstiden bør middag obskure plante som det ikke har fått brannskader. Dersom anlegget ikke skjuler solen falt anlegget og dets blader dekket med rødbrune flekker. Den mest komfortable for Anthurium temperaturen er 20-22 grader. Hvis vinduet dårlig isolert og vinteren i vinduskarmen temperaturen synker til 15-16 grader, truet plante sykdom, avtagende vekst og død fra fryse. Og det er helt uakseptabelt at de sprekker i vinduet pidduvalo - gjør anlegget ikke tåle enda en sommer kald trekk og kald vinterluft bare ødeleggende for ham.
 Hvordan ta vare på Anthurium?
Når du en sjanse til å se at du har et egnet sted for anlegget, er det på tide å tenke på hvordan - hvordan ta vare på Anthurium. Det er også noen funksjoner som må være klar over. Først av alt - dette regularitet vanning. Det er viktig å vurdere alt en sesong, temperatur og fuktighet i et rom på størrelse med skrøpelige koma. Selvfølgelig, sommer vann plantene trenger hyppigere i vinter - mindre. I den kalde årstiden kan redusere vanning til en gang i uken. Det er viktig ikke å fylle anlegget - det kan føre til mugg og råte på bakken røtter. Svært varme somre når innendørs tørke og vinter, når du kjører på full varmekapasitet system, du kan spraye bladene av planten. Men du bør prøve å bli utsatt for vann blomster, drops fra dem kan forbli stygge brune flekker.
I nød vanning regelmessig mate anlegget. For å gjøre dette, bruker noen gjødsel egnet anturyumu. Bruk den bør ikke være mer enn to ganger i måneden.
Å plante et godt utbygd, bør du alltid ta vare på anthuriums og rettidig omsorg for hans transplantasjon. Dette gjøres vanligvis en gang i året eller når anlegget legger i størrelse og krever en stor gryte. Denne planen en optimal størrelse på potten. Hvis den er for stor anleggs Anthurium all strøm går til vekst og rotutvikling, og den øvre del av anlegget vil forsinke utvikling av blomstene i lang tid har glemt. Det er nok til en ny pott var 2-3 centimeter over den forrige, henholdsvis, og bredden er 1-2 cm mer. Transplantert flower av pass, når den nye drenering installert trukket skrøpelige potten med en plante com. Ledig plass i potten bør fylle lett jord, lett komprimert og vannes det. Mest transplantasjon gjør våren til rotsystemet har plass til årlig vekst.
Hvor nøye du vil ANTHURIUM transplantert, er denne prosedyren for ham til en av de mest stressende. Derfor, innen en måned etter transplantasjon ikke trenger å mate og anbefales ikke å endre sin vanlige plass i rommet.
Omsorg for Anthurium hjemme er ikke lett, det krever konstant oppmerksomhet. I motsetning til mange andre innendørs planter, Anthurium ingen "hvileperiode", med god omsorg han aktivt utvikler og blomstrer hele året. Og likevel, i perioden fra midten av september til midten av desember det kan fokusere mindre på å iscenesette en kort hvile.
Hvis omsorg er utført nøye nok, absolutt plante "vil fortelle deg det. Det faktum at han ikke var komfortabel i ditt hjem, at han var syk, som plantet riktig matchet jord mangler fuktighet og fôring, forteller deg sitt utseende. Det vil slå svarte eller gule blader, vil de krølle opp, visne eller råte. Anlegget vil opphøre å blomstre og vokse. Du må identifisere og eliminere årsaken plantesykdommer.
Når du ser på en vakker, perfekt i form og lyse blomster Anthurium, virker det som denne kunstige blomster - så de er perfekte. Men det er bare når det er klart oppfylt alle vilkår og regler for omsorg av blomsten.  
Яндекс.Метрика