Hvordan skape komfort i leiligheten?
 Hjem komfort ikke forklare med ord. Alle ser det annerledes. For noen, komforten - det er ren og prybrannыy huset, som ligger på sine hyller; for andre, et sted hvor du ønsker å gå tilbake og han og den andre i sin egen rett. Hjem komfort gir komfort og utseende - ting stoffer, gjenstander, og indre følelse av varme og trygghet. Det var en tid da kalt koselige rom hvor lystig flammende ild i ovnen, og taket kurylysya lukt av fersk mat. I dag skape komfort i leiligheten kan være mer varierte og sofistikerte måter. Men de gode gamle klassikere også, har ikke blitt kansellert.
 Komfort - forestillingen om individuell
I glossy magasiner viet til interiørdesign, kan du se de rene, elegante rom, innredet med dyre møbler og dekorert med eksklusive dekorative elementer. Det er forestille seg en koselig fagfolk og de som pleide å bo - stilig, presentabel, i tråd med de nyeste motetrender. Alle andre kan godt råd til å nyte den slags trøst, som de strebe seg selv, ofte i ansiktet av opinionen.
Før du bestemmer deg for hvordan du kan skape komfort i en leilighet, må du forstå nøyaktig hva det er du komfortabel? Ønsker du å leve i stil med franske Provence aggressiv eller glass-metall high-tech? Skal du trekke til de er gyllen forgylling klassisk palass interiør eller du føler deg bra i hvitt tomhet skandinavisk minimalisme? Like det eller ikke, men stilen på interiøret - er hjørnesteinen i komfort. Men hvordan og ikke minst, hvordan gjøre det, bestemmer alle for seg selv! Og selv nekter eksakte passasje motiv kanoner og utvalg av design hus i stil med den "sovjetiske kitsch" - er også en måte å skape komfort i en leilighet for seg selv og sin familie.
 Ekstern komfort
Hver er en personlighet som består av et sett med smak, vaner og behov. Alt de trenger for å vurdere når du utformer et behagelig sted å leve.
Det antas at skape komfort i hjemmet tekstil tilbehør - gardiner, gardiner, sofaputer, tepper, elegante gardiner. Men hvis du - ikke en stor fan av bløtvev og fluffy teppe eller verre - allergier, det er omgitt av "støvsamlere" er du neppe til å være komfortabel. I denne situasjonen, må du se etter andre tegn på komfort, elegant og lett å rengjøre persienner; Jeg bor sammen med sunn oksygen greener; apparater nyeste modell.
 Interiørkomfort
Familieportretter som henger på veggene i elegante trerammer, eller standard bilder som er lagt inn her og der i stand til å skaffe boliger vnevremennosty følelse og nepotisme. Hvordan generasjoner er det beste som finnes i realistiske bilder av forfedre og etterkommere. En annen ting er at ikke alle er klar til å leve omgitt av "smotryaschyh" på hans familie og slektninger er ikke alltid veldig glad for å se, selv i fotografier.
Herlige hjertepyntegjenstander, brakte suvenirer interessante turer til andre byer og land gjort sine egne hender gaver til venner, barn eller barnebarn å bringe hjem atmosfære følelse av noe hans mor, men ikke så alvorlig passer inn i design.
 Innenriks komfort
De fleste moderne mennesker liker å leve godt og vakkert, og forbedring av sine hjem instruerer noen andre innleid på siden av folk. I noen tilfeller er det berettiget. Whitewashing taket, parkett, montering av kjøkken utstyr lettere å få til de bevandret i dette. Utvikling av interiørdesign stil kan også gi kausjon profesjonell designer. Men angående valg av hovedelementene i huset - dette ikke kan tildeles til noen! Bare folk kan si nøyaktig hvor det behagelig atmosfære. Det tar ham en dusj, badekar eller begge deler, og begge deler samtidig. Har han ønsker å sove omgitt av blå eller grønne toner? Det ville ikke være vanskelig å bite ham på den høye bar? Hvor behagelig det er å spise omgitt av speil?
Ofte svarene på disse spørsmålene kan ikke oppnås umiddelbart. Derfor bør hver enkelt av oss være klar for det før eller senere vil han måtte skape komfort i leiligheten med hendene. Menn kan endre upassende fargebakgrunner, kvinner - en ny måte å ommøblere å dekorere huset.
 Festlig komfort
Dekorere boareal i løpet av ferien (familie eller samfunnet) - en flott mulighet til å puste i atmosfæren av den gamle nye touch av komfort. Nyttår med sin rød-grønne spekter av levende og kunstige juletrær, julekranser, lys og oransje mandariner eller påske, full av prakt belte, variasjonen av egg og gledelig glans nettopp vasket vinduene, spesielt fra huset. Fest dekor billig gjør det mulig å endre den gamle til den nye situasjonen, å leve et par uker i påvente og en følelse av feiring og gå tilbake til den opprinnelige plasseringen av hjemmet komfort.
 Klassisk komfort
Begrepet klassisk komfort kan tilskrives tre hovedklasser av moderne leilighet eller hus, inntekt, servicevennlighet, renslighet. Uansett hva du ønsker mer - til en målt måte eller kreativt kaos dekorative minimalisme eller overflødig - i huset ditt bør være alt du trenger for liv og hvile, og det er ment å fungere!
Leiligheten der det er ingen varmt vann eller ødelagt TV, er ikke uvillige til å gå tilbake til det etter en hard dag. En haug med skitne retter på kjøkkenet og et tykt lag med støv på møbler godt humør også ikke legge opp. Ønsker å skape komfort i leiligheten? Lag begynnelsen til veldig flat! Dette er hvor du vil være fornøyd med å våkne opp om morgenen, ikke skamme seg for å invitere gjester på kveldstid og ikke redd for å være singel for natten.  
Hvordan tegne Viburnum?
 "Oh, Viburnum blomstrer i et felt nær elven" - husker du? Om Viburnum sunget mange sanger komponert historier og ikke bare. Dette anlegget hadde det fantastisk, elegant, men likevel utrolig nyttig. Hvis noen forkjølelse, influensa te Viburnum - den første nasjonale midler. Denne leksjonen vil undersøke hvordan å tegne steg for steg Viburnum. Den vakreste - en rubin farge modne bær med grønne blader skåret, så prøv å trekke så sympatiske Viburnum kvister. I dette tilfellet, bedre å fore farger, kontrast rød og grønn - en av de mest effektive og maleri i svart og hvit versjon vil ikke se imponerende.
 1.  Ta akvarellpapir, middels pensel-kolonner og en liten børste for detaljer. Bær lite bilde gjøre tørr så stor ekorn børste arbeid vil være ubehagelig, det tar for mye vann. Vi gjør lys blyant skisse, skisse arrangement av blader og klynger av bær. Mens svært generell oversikt for å verifisere riktigheten av sammensetningen. Ingenting må "riste" og "faller".
  Hvordan tegne Viburnum?

  Nå kan du tegne bær. Før dette, se bilder, hvordan å konstruere kvist Viburnum, som bær lapper, de er montert og borekaks.
  Hvordan tegne Viburnum?

  Tegner mindre detaljer. Belysning er på venstre side på toppen, slik at alle bærene betegne steder som forlater ikke malt over - det vil være solar flare. Avbilder dem som liten avlang oval, litt buet og nær liten flekkete eller to. Uavgjort skåret, stor bokstav snøball stripete.
  Hvordan tegne Viburnum?

  Vi begynner å male. Du kan hoppe til trekke gouache eller akryl, men med bærene ikke vil være så gjennomsiktig, disse materialene er tettere og ikke la disse vakre skilsmisse på papir. Du kan begynne å tegne fra bladene eller bær - en eller annen måte, den viktigste bruken ulike nyanser. Bokstaven kan tilsettes til lys gul eller lys grønn i skyggen - tettere smaragd gress farge eller nyanse.
  Bær i farge bør ikke være den samme og lignende som tvillinger. Ett bær legge til mer vann til en annen - litt brun eller rødbrun maling. Bær som er nærmere oss, publikum, er den mest levende og rene farger. De som står bak - mye mørkere. Men merk at det er - bare det første laget, skygger og volumer vil bli engasjert i følgende etapper. Det er en liten mottakelse i akvarellmaling - maling prikker på vått papir. Maling sprer seg og går bra stigning. Maling borekaks og kvister hale.
  Hvordan tegne Viburnum?

  På dette punktet, flytter fra volum bær. Siden belysning øverst til venstre, deretter derfor en skygge nederst til høyre. Ta den rød-brun maling og tegne en liten "slice" på bunnen av hver frukt. Prøv å legge igjen en liten landstripe, vil det skape en åpenhet effekt. Igjen, ikke gjør den samme skyggen overalt. Spille nyanser av brunt, rødt, burgunder, lilla, kan du legge litt blå eller grønn.
  Hvordan tegne Viburnum?

  I det siste trinn øker kontrasten i hele bildet. Vis betrakteren må umiddelbart ta hensyn til sentrum gren der det gjør brev tett grønne og lyse røde bær. På hvert blad vener bred myk børste gange grønn-blå, bokstavelig talt, en nyanse mørkere enn hele arket. Fra dette pakningsvedlegget vil bli strukturert og preget. Lag en tykk mørk skygge på et lite stykke papir på toppen. Inne det neppe blir lyst, så vær veldig kontrast skygge. Fin og tørr pensel akvarell rødbrun igjen gå bærene på bunnen, og korte slag styrke liten skygge. I tillegg er det verdt å kontrasterende skygge til å lage plater for klyngen. Forsiktig prorysuyte brune Shanks tørr pensel. I leddene lage brun-blå skygger og kvister vises ikke flat.
  Hvordan tegne Viburnum?

  Nå vet du hvordan du skal male akvarell Viburnum forhåpentligvis leksjon var nyttig og interessant. Her er en lys og saftig Viburnum gren vil se flott ut i hvit mat og treramme. Spesielt hvis rommet eller huset innredet i en trendy stil "Provence".  
Яндекс.Метрика