Hvordan skape komfort i huset?
 Ytterste god kvalitet huset - en hygge og komfort. Som jeg vil komme etter en lang dag hjem og tilbringe en rolig kveld i en behagelig og koselig miljø. Til ikke mer bekymret for at alt du trenger var på hånden. Til riktig slappe av før den nye dags arbeid. Men hvordan å lage den drømmen? Hvordan skape komfort i huset?
Hva er hjemme? Huset - en vegg, gulv og tak. Deres tilstand av atmosfæren avhenger av boliger. Gulnet tak polynyavshye tapet, kan knirkete gulv ikke skaper en koselig atmosfære. Så gjerne foreta reparasjoner! Her er hva han er i stand til, masseetterbehandling. Gulvet kan legges ut til å dekke gulv eller teppe, tapetlim over muren vindsperre eller tre, kan taket lage en falsk eller la som er tradisjonelle. Velge noen favoritt alternativet og fortsette å oppdatere ditt hjem.
Og samtidig kan du gjøre VVS. Komfort i ditt hjem vil være umulig dersom kranene lekker og dusj - kjøre gjennom på nytt. VVS enkleste tilnærmingen. Noe godt og pålitelig kan bli funnet blant de rimelige modellene. Men for de som foretrekker luksus, fant at kjøp. Valget av luksus sanitærutstyr for tiden svært høy.
Det ville være fint å endre vinduet. I andre utkast kan ødelegge humøret. Blomstrende vinduer er over. Alle var overbevist om at kunstige materialer i vår allerede armert betong verden - dette er overkill. Derfor er det en gradvis tilbakevending til naturmaterialer - nemlig til treet. Så du bør tenke på å kjøpe trevinduer. De er miljøvennlig, "puste", og dessuten er egnet for en hvilken som helst ytre og indre anordning.
Forresten, ikke tid til å tenke på interiøret? Tross alt, spilte han en viktig rolle i å skape en behagelig atmosfære. I del, har vi tatt vare på interiøret på tidligere stadier, når de ble behandlet gulv, tak, vegger når du velger VVS. Men det er en annen viktig del av interiørdesign - møbler. Det er så ønskelig etter en solid middag "drukne" i en komfortabel stol med familien eller se en film på sofaen, men hva om en bred dobbeltseng og si nei Og i morgen kommer til å fungere, ønsker ikke portys deg opp squeaky dørs skap og ubehagelig plassert regimenter, som nå og da er dumpet.
Men du trenger å ta hensyn til det faktum at møblene skal være ikke bare behagelig, men også vakker. Det må passe harmonisk inn i den generelle utformingen av interiøret. Hvis ressursene tillater det, kan du bruke tjenestene til profesjonelle designere. Hvis det er en kreativ strek, er det meget mulig og plukke noe som passer. Tar sikte på å skape komfort i ditt hjem fantasi, lage skisser på papir eller datamaskin eksperimentere med plassering av møbler, og du alltid noe som skjer.
I løpet av møbler kan sendes i en rekke dekorasjoner, for eksempel vaser, lys og diverse suvenirer brakt tilbake fra turen. Og for å få bildet til perfeksjon, kan du sette en peis. For eiere av bygninger er ikke et problem - det er allerede en peis. De som bor i en leilighet, kan sette en kunstig peis, som imidlertid ikke er så lett å skille fra det virkelige. Han vil bli sentrum i ditt hjem - en ekte hjem, som i de gode gamle dager.
Så nå vet du hvordan du skal skape komfort i huset med sine egne hender. Men ikke glem, må du opprette og hjerte. Den opprinnelige design, vakre møbler og til og med en ekte peis - det er bra. Men uten de varme og vennlige relasjoner i huset til ingen trøst og kan være noen spørsmål. Så prøv å fokusere på dette. Et vakkert miljø vil være et godt tillegg til lett atmosfære av familielykke.  
Hvordan få statsborgerskap i Latvia?
 Latvisk statsborgerskap åpner mann av Europa. Den automatisk skifter til sin eier i en rekke EU-borgere og lar deg fritt bevege seg innenfor Schengen-området og hele EU. Eiere latvisk statsborgerskap kan ikke bare reise rundt i Europa, men å bo og arbeide i noen av landene. For innreise til USA borgere av Latvia vil ikke visum. Disse og mange andre fordeler gjør latvisk statsborgerskap attraktivt for utlendinger som er bosatt eller har tenkt å leve i Latvia eller et av de europeiske landene.
I henhold til lov av Republikken Latvia "Citizenship" (vedtatt av Seimas 22071994 11081994 gyldig fra) for å få statsborgerskap i Latvia på tre måter:
 1.  Registreringsstatus av borger av Latvia;
  I erkjennelsen av innbyggernes barn født etter 21081991;
  Ved natura.
  Den enkleste måten å bli borgere av Latvia
  barn som har minst én forelder har status som en borger;
  personer som hadde statsborgerskap i Latvia til 17061940 og deres etterkommere;
  Latviere og lyvam bosatt permanent i landet.
  Spørsmålet om å skaffe latvisk statsborgerskap naturalise løst Office.
   Hvordan få statsborgerskap i Latvia gjennom naturalisering?
  Statsborgerskap latviere, lyvamy, barn og etterkommere av latviske borgere som hadde latvisk statsborgerskap til 40 år, viser ikke store problemer. Det meste av det kan gis automatisk basert på antall dokumenter: fødselsattester, pass sivile foreldre, besteforeldre, osv
   Statsborgerskap Latvia og bolig
  Der til statsborgerskap for Latvia bør en utlending kan ha noen problemer. Først, de involverer midlertidige og regionale problemer. Statsborgerskap i Republikken Latvia etter bare to oppholdstillatelse - midlertidig og permanent, total gyldighetsperiode på ti år.
  For kontinuerlig BNP i fravær av landet i løpet av de siste fem årene kan ikke være mer enn seks måneder eller ett år på rad med pauser. Et unntak kan gjøres bare for de med offisielle arbeidsledigheten i Latvia, studert eller behandlet i en annen stat. Permanent BNP trenger også å opprettholde bosted i landet. Reise utenfor Latvia kan være for en periode på høyst ett sammenhengende år.
   Hva gjør statsborgerskap fra Latvia?
  Få latvisk statsborgerskap til russerne etter ti år med offisielle residens er bare mulig under visse forhold knyttet. Søkere til latvisk statsborgerskap bør vite, og dermed bestå eksamen i form av følgende ting:
  Latvisk språk;
  Viktigste bestemmelsene i Grunnloven av Latvia;
  nasjonalsangen og historie.
  Statsborgerskap i Latvia kan folk som forlot sine tidligere statsborgerskap prysyahnuvshye allegiance planter og har en juridisk kilde til livsopphold. Barn under femten år kan få statsborgerskap i Latvia med sine foreldre.
  For å få statsborgerskap i Latvia må betale staten avgift eller motta et dokument som gir fordeler eller fritak fra betaling. Pakken av dokumenter som kreves for å gjøre tre bilder.
   Det er vanskelig å lære den latviske språket?
  I å skaffe latvisk statsborgerskap snublestein for mange er den latviske språket. Det hører til de baltiske språkgruppe, er det vanskelig oppfattes av folk som snakker russisk og andre slaviske språk. Quality studien og memorization latviske hindrer rask og at et betydelig antall latviske borgere snakke det fort vage og ikke alltid riktig.
  I mellomtiden, det latviske språket er enkelt. Han har en klar grammatisk struktur, en relativt liten mengde tokens basic, enkelt sett med regler (for eksempel "ikke" med verb i latvisk alltid skrevet sammen og unntakene i denne regelen er ikke). Mest vanskelig og nesten ukontrollerbar russisk språk instinkt er lange vokaler høres du ønsker å snakke, høre og spille på brevet.
  For latvisk statsborgerskap må passere den latviske språket i kategorien for ikke lavere enn B1. Classic eksamen består av fire deler: lytting, lesing, skriving og dialog. Hver del av eksamen er delt inn i sin podchasty. Evaluering av testsystemet er på. Jo mer riktig svar og oppfatte språk, jo flere poeng får du på eksamen. Ved levering av kategorien B1 å ringe 51 prosent riktige svar. Mens du skriver, og 76 prosent over tilgjengelige kategori B2.
   Dette vil ikke gi statsborgerskap i Latvia?
  I statsborgerskap i Latvia kan ikke kreve sysselsatte i sivil eller militær tjeneste av utenlandske krefter. Representanter for de hemmelige tjenester og interne sikkerhetsstyrker fra andre land kan også glemme latvisk statsborgerskap. Ingen kommunestyret i de baltiske republikken og dømt for mer enn ett år for poster innregnet i Latvia. Distributører nasjonalistiske, fascistiske, kommunistiske, totalitære og sjåvinistiske ideer også sannsynlig ikke få statsborgerskap i Latvia. Personer som er merket for ulovlige handlinger mot uavhengighet baltisk land, langt mindre å håpe - forrædere i Latvia ikke liker.  
Hvordan tegne en bjørk?
 Den tynne, slanke bjørk har alltid vært et symbol på skjønnhet og beskjedenhet. Dette er en vakker og sunn treet som gir en deilig, søt saft, veldig elegant og trekke sin glede. Spesielt bjørk fantastisk sommer når det er frodige blader og bjørk "øredobber". Sørg for å ta noen natur skisser med blyant, akvarell og akvarell blyanter, kritt og se på som vinden rystet hennes tynne grener som solen skinner iriserende skåret blader, varm springen på fat. Nå prøve å tegne et bjørketre akvarell.
 Hvordan tegne bjørke etapper?
 1.  Ta et tykt ark akvarellpapir A4. Tegning på sin røffe side, men ikke på glatt. Det vil ta mer solid skifer akutt skjerpet blyant. Ikke bare prøve å gjøre det blyant skarp nål som det vil lage riper i overflaten av papiret og akvarell, få disse riper v'yidatymetsya døde og de er svært synlig i bildet. Å gjøre en blyant skisse av fremtidens lys bjørketrær. Dens funksjoner - en tynn, fleksibel stamme og grener bøyes under vekten av bladene. Bladene er små, slik at de bare hint vi ser for oss, ikke prorysovuyuchy nøye.
  Hvordan tegne en bjørk?

  Blyant skissere området der er bjørkeblader. Siden det er lite, vil avstanden ut til at denne tette massetetthet. Områder like, hvor noen grener ned nedenfor, der det er jevnt lag, spesielt på toppen. Blader av bjørk eller som en stor grønn foss flommer nedover.
  Hvordan tegne en bjørk?

  Nå kommer inn i bildet akvarell, og prøve å tegne bjørke farger. Transparent grønn og gul maling maling på overflaten, noe som vil bladene. Blek blå omriss himmel - toppen er veldig mørk farge, og den nederste lampen. Å gjøre en smidig overgang gradient, og legger mer vann kommer ut myk sommerhimmelen. Indikerer gresset under et tre.
  Hvordan tegne en bjørk?

  Forbedrer fargen på himmelen, kan du legge fiolett varm eller kald blå, omriss skygge. Hver gren som en stor haug, det har volum. Som sollys faller på skrå ovenfra, er skyggen under. Ikke mal over overflaten helt, og som om å gjøre penselstrøk er så lys, noe som indikerer små klynger av bjørkeblader. På høydepunkter blader kan trekke liten dash eller poeng skissere bare.
  Hvordan tegne en bjørk?

  I skyggene legge mer mørk å gi et brev til volumet. Legg merke til hvordan overlappende lag med maling - med små avvik. Først var den mest munter akvarell lag, deretter en litt mørkere og sist - veldig mørkt. Du kan gjøre en annen, mørkere forhånd og også trekke den med en liten fordypning. Bladene trekke prikker eller små "dråper". Se hvordan i bjørkeblader er.
  Hvordan tegne en bjørk?

  Tegn en bjørk bagasjerommet og dets grener. Løpet er tynn pensel maling små mørke striper. Legg merke til at de er svært forskjellige og ulik - er liten, det er mer. Det er best å ikke mye vann farge sort og blått fra rødt til å få en rik brun skygge med en kald. Noen grener av bjørkeblader skjule, så du ikke bør trekke heltrukne linjer gjøre dem midlertidig. Dette er spesielt tydelig i figuren i de nederste greinene til venstre. Tegne en tynn kvister hengende. Under skyggen av grenene gjør - maling brun + blå eller blå. Samtidig trunk grener vil bli mørkere. Legg den blå på himmelen, kan du la flekker og flekker, de er som skyer. Downstairs ved foten av treet styrke skyggen - grønn + blå.
  Hvordan tegne en bjørk?

  Fullføre bildet. Fin pensel arbeider ut detaljene i den forsterkede skygge kontrast på grenene, og trestamme på bakken. Pure svart maling til bruk ikke er nødvendig, vil det se ganske grov. Det er best å ta en kombinasjon av mørk blå og rød eller svart fortynnet blå akvarell.
  Hvordan tegne en bjørk?

  Nå kan du flytte bort til en avstand fra bildet og ser på det fra afar, sjekk om savnet, og hva skal finpusse. Etter dette er ikke veldig kompliserte instruksjoner vil rett og slett trekke bjørke akvareller alene.  
Яндекс.Метрика