Hvordan skille batteriet fra batteriet?
Lommelykt, fjernkontroll, trådløs mus - bare en liten liste over apparater som alltid bør være på hånden hjemme. Arbeidsstatus, kan hjelpe de opprettholder batterier og akkumulatorer. Først kun egnet for en gangs bruk, kan den andre forlenge levetiden til laderen og bruk innen et par år eller mer. Utseendet til konvensjonelle batterier og akkumulatorer er ikke annerledes, slik at de er lett å forveksle, men ved nærmere ettersyn kan du fortsatt finne ut hva slags strømkilde er foran øynene dine.
Hva du bør ta hensyn til skille batteriet fra batteriet.
 1.  Inskripsjoner på batteriet:
  vanlig batteri med saltvann eller alkalisk elektrolytt - alkalisk, batteri, ikke lade ;
  batteri - mAh (Se energiintensitet myllyamperah) standardcharge eller oppladbart ;
  inskripsjoner Ni-Cd og Ni-Mh si at foran deg og nikkel kadmyevыy
  nikkel batteri metallhydrydnыy hhv.
  Sjekker i praksis:
  vanlig batteri - raskt renner ut, men ikke helt, med små triks kan forlenge varigheten på batteriet, er det nok til mos den med tang eller andre harde gjenstander;
  batteri - utslippet skjer gradvis, det kan gjenopprette bare med laderen.
  Kontroller spenningen måleinstrument (voltmeter eller multimeter)
  vanlig batteri - 16 volt;
  batteri - 12 volt.
  En viktig faktor i forskjellene batterier fra batteriet er prisen: batteriet vil koste mer. Bryter denne loven bare lithium batterier, som kan sammenlignes med kostnadene for Ni-MH-batterier. Skille batteriet kan være på ' Litium.
  Hvis du ikke klarer å kontrollere egenskapene til strømforsyningen eller er i tvil, sjekk med selgeren om dette, siden han bare trenger å vite hva produktet selger.
  Man kan ikke si det bedre batterier eller batterier. Det hele avhenger av forholdene i som vil bli benyttet enheter, men heller hva som kjennetegner den belastningen de har på batteriene. I denne utgaven best guidet produsentens elektronisk enhet.  
Skade sparepærer
 Dessverre blir våre liv dyrere med hver dag. Naturligvis er avgiften for elektrisitet lagt samme trendene proslezhyvayuschymsya i vårt land. Alle, enten det har en høy inntekt eller kategoris borgere som ikke har sistnevnte gjerne bruke noen mulighet som bidrar til å spare på verktøyet regninger. Flere år siden, i butikker og markedsfører vårt land har sparepærer. Tidligere denne typen belysning brukes utelukkende i institusjoner. Alle kjent lenge fluorescerende lys. Få deres bruk i hverdagen. Med bruk av kompakte lamper hvis design er basert på samme prinsipp, alt endret - de blir en del av livet vårt. I denne forbindelse, alle ønsker å vite fordelene og ulemper av sparepærer, kan de forårsake helseskader.
 Er skader fra energieffektive lyspærer?
 1.  Skade på øyet. En av de første argumentet av motstandere av disse pærene, påstanden om at de er skadelige for øyet. Det var sant for mange år siden, da deres produksjonsteknologi var fortsatt ganske ny. Naturligvis, de første lampene var langt fra ideell og kan forårsake betydelig skade på synet. Vitenskap står ikke stille, moderne energisparing lyspærer påvirker ikke det menneskelige øyet. De har ingen ringvirkninger forandring. Dette oppnås ved hjelp av en spesiell enhet som ble bygget inne. For de irriterende lyse hvitt lys, produsenter begynte å produsere lamper som har en "varm" lys. Det skiller seg ikke fra den vanlige belysning fra glødelamper. Ifølge nyere forskere har påvist at sparepærer er mindre skadelig enn glødelamper med. Dette er på grunn av en mykere glød.

   Skade fra kvikksølv. Faktisk er den energisparende lamper elementet kvikksølv. Men dens innhold er ubetydelig. I en typisk kvikksølv termometer flere hundre ganger mer. Så den skade som kan gi par dette elementet på helse i tilfelle av ødeleggelse lamper, verdiløs. Bør behandle det så nøye som termometeret og alt vil være i orden.

   Ultrafiolett stråling. Naturligvis det er til stede i den lysstrømmen, men gjennom en spesiell silika glass energisparende lamper, kan den ikke gjøre skade på mennesker. Så beklager UV off. Ikke glem at ofte pære skrudd i taket, noe som er en ekstra barriere for UV-stråling.
   Fordelene med sparepærer
  1.  På en svært anstendig energi besparelser ved hjelp av disse pærene har skrevet ovenfor. Det faktum at effektiviteten av dem er svært høy. For eksempel kan en 11 watts lyspære bli sammenlignet med 60-watts glødelampe. At lyseffekt de har om lag fem ganger høyere.

    En annen stor fordel er holdbarhet. I noen tilfeller har gjort et solid selskap, kan det nå opp til 15 millioner timer. Skru denne lampen kan glemme for noen få år av sin eksistens.

    Moderne sparepærer kan være ganske forskjellige i form og størrelse. Du kan alltid velge de som passer en bestemt lysekrone.
    Fra ovennevnte er det klart at fordelene med moderne energisparende lamper glødepærer unektelig. Harm fra dem nesten ingen. Den eneste ulempe med slike lamper - en ganske høy kostnad. Men gitt det faktum at deres levetid er flere ganger lenger enn vanlige lyspærer, så denne ulempen kan lukke øynene.  
Hvordan resirkulere kvikksølv termometer?
 Kvikksølv termometer har ingen utløpsdato, men denne saken er skjør, og ved innvirkning sikkerhetsglass kan sprekke, hvorfor kvikksølv baller ruller ut. Som kvikksølv inkluderer de mest giftige stoffer (de kan være skadelig for deres damp person i flere år), termometeret bare kaste i søpla er ikke mulig. I store byer, er det spesialiserte kvikksølv deponier, de kalles sentre demercurization. Hvis du er i ditt område er det ingen, er det nødvendig å ta alle forholdsregler MOE trigger som vil lede behandlingsrommet etter kvikksølvdamp å passere termometer eller av den lokale SES.
 Hvordan å resirkulere knust termometer
Hvordan resirkulere kvikksølv termometer?
 Deponering av farlig avfall involvert demerkuryzatsyonnыe spesielle sentre hvor kvikksølv finner sin søknad i en annen vene, det er behandlet. Enig, hadde folk fra fjerne landsbyer ikke gå til hovedstaden for et termometer, uten å vite hvor farlig det er, de bare kaste den i søpla. For dette er det holdningskampanjer, der en person må forstå hvor farlig kvikksølv, som om ballen er i nærheten av mat og sengetøy rettigheter. Hvis du ved et uhell brøt termometeret, ta kontakt med din lokale SES, som vil gjelde og tømme rommet av instrumentet, som fanger opp den minste kvikksølvdamp. Forresten, bruker dagens SES en enhet kalt polarograph, skapt på grunnlag av kvikksølv fra ødelagte termometre.
 Faset deponerer gamle kvikksølv termometer
 1.  Ingenting kan være evig, så etter 10 års bruk enheten du trenger å endre en ny. Spørsmålet er hvordan man skal resirkulere kvikksølv termometer?

   Par kvikksølv i termometeret som inneholder 2 oz., Farlig for mennesker, la de spor av alvorlig forgiftning hvis kvikksølv inn i lungene for et par uker, kan det føre til dødsfall. Mercury dekomponerer ikke når de utsettes for luft, noen tror de kan begrave et termometer, og med det problemet, men er mer komplisert.

   Etter å ha tjeneste termometer tilhører tilskrives den nærmeste apotek der det er spesielle containere som går på for prosessering. I dag i de store byene er det selskaper som bruker råvarer til produksjon av energisparende kvikksølv lamper - de er for gamle termometre. Interessant, i apoteker og på arbeidsplassen ikke bare kvikksølv lagret i forseglede glassflasker, er de neddykket i en løsning av kaliumpermanganat sies å bedre tider. Hvis du har ingen andre valg deretter å avhende en kvikksølvtermometer, slik at du kan enkel måte.

   Du kan begrave vekk fra folk, for eksempel, et sted i skogen, men det vil ikke redde ville dyr at lukten vil finne din "skatten kvikksølv."
   Førstehjelp for et knust termometer
  1.  Par kvikksølvforgiftning for alle, men spesielt barn lider av dem. Handling forgifter kan føles umiddelbart, en og en halv time barnet vil føle tørr munn, feber, hvis kvikksølv ikke umiddelbart fjerne fra lokalene. Derfor, når en ødelagt termometer må ringe departementet som holder ryddet leiligheten eller huset.

    Når kvikksølv spretter ut, må du åpne vinduet, døren og gjøre plass til (flyktige molekyler av kvikksølv fordi det fordamper raskt).

    Skår av termometer har på deg hansker, og de trenger å samle kvikksølv perler klut dynket i olje og trekke med en gummi pære.

    Skår av glass og kvikksølv baller med plastlokk må stenge en bank før du kommer MOE og krasjet prosessen løsning av kaliumpermanganat eller klor, og skyll igjen såpe eller brus løsning.

    Kvikksølv kan feie kost, som det bryter raskt inn støv, kan det ikke bli funnet. Støvsuging er heller ikke anbefalt fordi etter vakuumbehandling vil "Shine", og det vil også måtte kastes.  
Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?
 Hver eier av din iPhone eller iPad tavle-PCer vet at forvalte disse gadgets og sette dem i en rekke programmer og spill er gjennom et spesielt program som heter iTunes, som er tilgjengelig i versjoner for Mac OS X, og for operativsystemer Windows. Men få installere denne programvaren på datamaskinen. Du må også ha en registrert konto iTunes Store (AppStore) - spesiell elektronisk butikk der gjennomført nedlastings- og installasjonsprogrammer.
Her i dette trinnet, mange eiere av nylig produkter fra Apple forventer en ubehagelig overraskelse. Siden iTunes Store, samt mange gratis programmer som tilbys så mange betalte programmer, deretter registrere en ny konto må være forespurt betalingsinformasjon.
Selvfølgelig, kredittkort er ikke alt. Og de som har dem, sannsynligvis ikke kommer til å kjøpe noe i iTunes, og derfor ikke ønsker å oppgi dataene på kredittkortet ditt. Disse grunnene forklare det faktum at mange lurer på hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort.
Heldigvis finnes en slik mulighet. Som ikke vet om det, og som stadig glemmer (som forfatteren av denne artikkelen). Så for dem og den andre ble besluttet å utarbeide en artikkel i form av instruksjoner om påmelding til iTunes uten et kredittkort.
For å melde deg på iTunes Store, må du ha en personlig e-postadresse og program installert på iTunes. Registreringsprosessen vil bestå av følgende trinn.
 1.  Lansere iTunes på datamaskinen og i øvre venstre hjørne av vinduet åpner klikk på iTunes Store. Klikk på App Store.
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  Etter lanseringen App Store App Store, velger du det hele, et gratis program og åpne den ved å klikke på ikonet.
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  I programmet, klikk på "Free". De tre første punktene er svært viktig, og de gjør det mulig å registrere til iTunes uten et kredittkort.
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  Når du klikker bør åpne et vindu med et forslag om å gjennomføre registreringsdata for å komme til App Store eller registrere en ny konto. Vi absolutt trenger en ny registrering. Så klikker du på "Opprett Apple-ID.
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  En boks vises varsler deg om at du bruker «Apple-ID» Du kan laste ned de nyeste musikk, filmer og mer. Å begynne å lage «Apple-ID» klikk "Fortsett".
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  Lese vilkår, betingelser og personvernpolicy for å bruke Apples AppStore. Velg avkrysningsboksen for å velge "Jeg godtar vilkårene og programmer og aksepterer dem og klikk på" Godta ".
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  På den resulterende registreringsskjema for å fylle ut alle nødvendige felt: e-post, passord, velger tre sikkerhetskontrollen og inn svarene, fødselsdato. Klikk deretter på "Fortsett".
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  Det neste skjermbildet som vises vil be deg om å velge en betalingsmåte. Hvis de foregående trinnene gjort riktig, vil standard velges "Nei". Derfor kan vi bare fylle ut informasjonen i dette skjemaet: fullt navn, bostedsadresse, postnummer, poststed, telefonnummer og klikk "Opprett Apple-ID.
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  Hvis alle feltene i forrige trinn ble fylt på riktig måte, når du klikker for å åpne et vindu der sies at e-post sendt et brev med en bekreftelseskode for å fullføre registreringen.
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  Gå til din e-post med brukernavn og passord. Åpent brev mottatt fra Apple og klikk på "Send". Etter vellykket bekreftelse vil bli bedt om å gå inn i AppStore med sine tegnings detaljer.
  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  Hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort?

  I fremtiden, hvis du obzavedetesya kredittkort og ønsker å kjøpe betalte applikasjoner, kan du alltid endre faktureringsinformasjonen og "fikse" et plastkort til kontoen din.
  Internett kan også bli funnet ved hjelp anbefalingene for påmelding til iTunes uten kredittkort Amerikansk, eller noen andre utenlandske data. Så bedre å ikke, siden etter registrering grensesnitt språk iTunes automatisk bytte til det språket. Hvis det er engelsk, er det fortsatt en halv woes. Men å velge et annet eksotisk land, må du lære sitt språk minimalt for å lykkes med å bruke iTunes.  
Яндекс.Метрика