Hvordan skille huden fra erstatning
 Nylig, mange av oss kjøper ting uten frykt for huden hvis de hadde lukten av skinn. Det er vanskelig å beskrive lukten av skinn, men det er mange av oss kjenner. Tidligere lær ferdig produkt hadde lukten av lær, for all sin behandling, men nå og håndverkere lært å smi det. Så anbefaler ikke blindt stole på en lukt. Hvordan skille huden fra innbytter?
 Flere måter som vil skille kunstig hud av lær:
 For å unngå feil, legge hånd, kunstig lær, og vil være kaldt, men den virkelige huden umiddelbart varmere.
 Finn den rå kanten av huden og undersøke det nøye. Skinn ikke skille. I avsnitt Leather synlig Face dekker filmen, og det nedre laget er synlig stoff som denne dekningen er festet.
 Du kan bestemme hvordan huden reagerer med fuktighet. Du må dryppe på naturlig huden fuktighet, det absorberer fuktighet og mørkere skinn, syntetisk forbli uendret.
 Av kvalitetsprodukt gir en prøve av huden.
 Leather tynnere skinn.
 For å teste semsket nødvendig å bruke på hånden hennes. Hvis fargen har endret seg litt og lente lur, så semsket skinn.
 Ti år siden, for å sjekke huden fra surrogat, det bare brent. I vår metode vremyaэtot mistet sin haster bedriften produsenter har vært i stand til å oppfinne en spesiell additiv, så kunstig lær røye ikke verre enn naturlig. Det gir ingen mening å lukte støvel eller hanske meningsløs og en innbytter leveres "skinn" lukt.
 Hvis du selger en pose "av en krokodille" ikke for "krokodylskoy" pris, ikke gi opp varene. Tilgjengelighet bilde sier det er bare en kunstig hud. Dette kan være en pose laget av geit som Preget "en reptil."
 Hvordan skille ekte skinn fra imitasjon?
 Den enkleste måten å finne ut hva som gjorde skoene er å se på etiketten med grafiske tegn, peker de ut, det materialet som gjorde toppen, fôr og såle sko. Hvis etiketten er et merke hud som følger konturene av huden, deretter skoen skinn. Når en av radene er angitt diamant, og skoen er laget av syntetiske materialer.
 Men selv om alle etiketter og koder, kan det ikke garantere at det er skinn, tross alt, er en falsk etikett, hvis den er laget av ekte skinn. Så du trenger for å sjekke reserve hud, fordi det er synlig strukturen i materialet. Hvis du ser stikker tråder eller stoff basis, så denne skoen skinn.
 Vanligvis alle deler av merkede elementer gjemt inne, men du kan prøve å finne unclosed kutt. I naturlig skinn kant trim oppfatter og ser ru å ta på, som om rå. En viktig funksjon er skinn porene på overflaten. Mest kunstige hudens porer plottet repeterende mønster og gjort uniform.
 Det er skinn, som oppnås gjennom rasjonell bruk av avfall skinn. Ut og hud, men rett foran øynene våre kan bli til støv. Hvis en sko gå i tre dager i vått vær, så vil det sprekke. Men i tørt vær når man bærer disse skoene, to uker vil det se ut som om det var tre måneder. Å identifisere naturlige eller presset lærstøvler på, kan du bøye skoen i tåa eller klikk på toppen av tå finger. Dersom det på gang du trykker vises fine rynker og rette materialet etter at de er borte, så ekte skinn.
 For å finne ut hvilken huden før du - naturlig eller kunstig, bruke disse tipsene.  
Hvordan skille fra nikkel sølv
 Dette spørsmålet er ganske relevant. Noen ganger tenker på det, når du finner en gammel ting kan kaste det eller la, eller hun bare finner sted, eller representerer noen verdi. Ikke så lett å skille fra nikkel sølv, men hvis du følger disse rådene, kan du forenkle denne oppgaven. Hvordan skille fra nikkel sølv?
 Vi skal se på prøven hvis det er sølv, så er det mulig å se de forkortelse MNTS (en legering av sink, nikkel og kobber). Sølv vil være testen som satt noen edelt metall og består av 925 figurer.
 Hold produktet i vann. Overflaten oksidert nysølv grønn med sølv, men ingenting skjer.
 Tørk av produktet lyapisnym blyant. Hvis overflaten ikke er noen forandring, da sølv og nikkel på overflaten kan se en mørk flekk.
 Prøv å anslå hvor mye vekt i produktet. Vekt nikkel er meget lett, hvis sammenlignet med sølvtøy.
 Se på prisen. Hvis du tilbyr å kjøpe sølv produkt til en svært lav pris, er det grunn til å tenke, så du blir tilbudt en nikkel.
 Prøv å ta sine organer lukt, lukter det. Typisk har nikkel lukten av kobber. Å lukte, bør produktet brukes. Høre at lyden den gir.
 Spør ekspertene: restorers, metall, gullsmeder. Fagfolk, vil hans kompetanse avgjøre hva som gjorde ting: falske sølv eller sølv ting.
 Bruke jod. Hvis solen satt på sølvjodid, på det sted hvor jod ble brukt, mørkne. Bare en ulempe er i denne metoden. Har et sted du har å rengjøre.
 Strippe overflaten der du gjøre et eksperiment og drypp hrompik. Jo mer test i sølv, jo sterkere blir rød.
 Melchior brukt for å lage redskaper. Hvis produktet er ingen test, deretter melhyorovaya det ting er dekket med sølv.
 Det er meget vanskelig og ofte umulig å skille fra nysølv. Og for å være 100% sikker, ville det være bedre å slå til fagfolk.  
Hvor å sette akvariet på Feng Sjua
 Alt forbundet med vann i Feng Shui er symbolisert med penger. Derfor, hvis akvariet ansett som et symbol på feng shui, blir det brukt til å stimulere og aktivisere hell i sektorer som er ansvarlig for hell og penger. Men det er viktig å vite er hvor du skal sette akvariet på Feng Sjua.
 Sørøstlige hjørnet er et klassisk pek av rikdom i henhold til feng shui. Dette hjørnet er svært fordelaktig å plassere akvariet (som en katalysator), slik at energien i den sør-østlige hjørnet av aktiveres vanligvis bare vann.
 Hong Kong mester akvariefisk rådes til å kjøre en totalt ni stykker: en svart fisk og åtte - gull eller rødt. Ifølge reglene i feng shui, vil åtte gullfisk symboliserer vekst, velstand og vekst, og en svart merkene beskyttelse. Det antas at det kan samle på en negativ innvirkning fordi det beskytter alle innbyggerne i ulykker som kommer inn i huset. Kineserne tror at hvis svart fisk dør, så familien klarte å unngå svært alvorlige problemer. Å returnere oppriktighet i håndteringen av den andre halvparten så godt som root rutine av hverdagen og diversifisere din intime ekteskapelig forhold, kloke lærere kinesiske Feng Shui rådes til å legge litt mer vann til rommet karakter. Og for å gjenopprette flyten av seksuelle energien du trenger for å installere akvariet krystall rose kvarts.
 For å aktivere rikdom Området er et mektig symbol på elegant "drage" fisk arrovana. Det er også kalt "fisk Feng Shui". Han bor det, vanligvis i dype elver av Pahang. Det antas at det kan endre farge fra sølv til gull eller rødt, når dens eier venter på den plutselige tilsynekomsten av rikdom. Det er også et symbol på lykke i eksamener og karrierer.
 Feng Shui Masters rådes til å plassere akvariet som følger:
 Først må vi bestemme stedet hvor huset vil stå alene akvarium. Den mest passende sted for dette i sørøst og øst av bygningen. Generelt står fargen for akvariet og retning bør velge for bedre samsvarende elementer dominerende person i kraft. Element tre med grønn og tilsvarer den nordlige ruten, metall - hvit og også nord vann - hvit eller grønn og øst, jord - sørvest og blå. Folk som dominerte elementet ild, ikke kjøpe et akvarium anbefales.
 Deretter kommer det valg av form for akvariet. Det beste valget ville være runde eller rektangulære akvarium. Denne plassen eller trekantet skjema merket som ugunstig, er det bedre å ikke kjøpe. Også godt påvirke situasjonen i huset sekskantede akvarier.
 Objekter å dekorere akvariet bør være så nær den naturlige habitat for fisk, at det kan være steiner, alger etc. Det er ikke anbefalt å plassere noen elementer som ikke passer inn under denne beskrivelsen.
 Fisk i akvariet bør være 9 146 stykker eller hvis du vil ha mer, deretter kaste antall av disse tallene.
 I Feng Sjua akvarium kan ikke sette på soverommet - det vil føre til tap i finanssektoren. Kjøkkenet kan også påvirke status av gravide kvinner. Hvis du ønsker å sette den i barnehagen - sørg for at det ikke tiltrekke seg mye oppmerksomhet av barn, eller de kan begynne å lære dårlig. Den mest aktuelle stedet for det er å leve, det er best å gå fra dør eller hjørne. Sett akvarium inngangsdør kan ikke - eller rikdom ønsker å "komme ut" til deg. Spesielt tydelig er åpenbar hvis det er mellom to dører - mens bekker strømmer fra en dør til en annen kan føre hjemmet ditt velvære.
 Aktivering maskot
 Ta vare på fisken, jo sunnere de er, jo mer vil du være gunstig formue. Holde vannet rent og oxygenate bruker strålesamleren. Det er best hvis det er i konstant bevegelse - stående vann påvirke den finansielle trivsel. Hvis du ønsker å øke sin talisman, kan du prøve å lage en kraft av to maskoter, plassere den i skallet med gull eller sitte på kanten av akvariet trehlapuyu frosk.  
Hvordan å skape et solid syv th
 Alle prøver å oppnå så mange mål. Noen prøver å oppnå karriere høyder, noen ønsker å få alle typer utdanning, mens andre søker å leve i luksus. Men gleden av å oppnå ulike mål vil ikke merkes så mye, om ikke med hvem du vil dele. Ensomhet få som bringer lykke. Før eller senere, mener nesten alle om ekteskap. Etter familien - en av de viktigste elementene i grunnlaget for lykke. Før ekteskapet må være forberedt. For gift livet er ikke så enkelt og skyfri som det kan virke ved første øyekast. Familielivet er en konstant daglig arbeid for å bedre forholdet i ekteskapet, etablere harmoni i familien og etablere konflikt-frie kommunikasjon. Ektefeller må bygge en linje av atferd som hver av dem var lettere å tilpasse seg den nye rollen som familiemann.
 På spørsmål om hvordan å skape en sterk familie, er svaret ganske enkelt - du trenger å vite det grunnleggende om en sterk familie. Men "å vite" - er dette bare begynnelsen. Til familielivet var virkelig glad, all denne kunnskapen ut i praksis. Således, ut fra sterke og friske familiene er:
 Respekt. Respekter interesser og smak av sin andre halvdel, fordi alle har sin egen oppfatning av livet som bør tas for hva han er.
 Omsorg. Ofte, gjør det folk til å forstå omsorg som de trenger noen.
 Gjensidig hjelp. Ekteskapet er svært viktig å hjelpe og støtte hverandre i vanskelige situasjoner og håndtere problemer.
 Evnen til å tilgi. Mellom ektefeller ofte uenige og krangler, men alltid huske at ingen er perfekte, og tilgi feil.
 Latter og humor. Ofte familielivet er kjedelig og monotont og redusert til hverdagslige problemer. Se på alle disse hindringene, med humor, vil det bidra til å styrke familien, tilbringe mer tid sammen, bare ler.
 Elske. En av de viktigste elementene i familien. Husk at betydelige andre ikke hører helt og setter pris på de som kvalitet som du likte på møtet.
 I dagens verden, ekteskap er ofte kortvarig. Og hvis du tenker på det, våre besteforeldre ofte levd et langt og lykkelig ekteskap. Hva er hemmeligheten? Det viser seg at de hadde sine hemmeligheter hvordan å skape en sterk familie holdbar familieliv:
 •  Paret i familien - en enhet. Alle bør vurdere hans liv ikke fra standpunktet av "I", men fra "vi". Deling motgang og glede, vil paret føler meg mye lykkeligere.

 •  Lær deg å stoppe sinne. Før uttrykke sin misnøye ved enhver handling av andre omgang, er det verdt å vurdere om dette vil bringe noe positivt i livet ditt. Kanskje du trenger bare å prøve å forstå mennesker ().

 •  Årsaken til konflikten må se for deg selv, ikke en partner. I krangler tendens til å skylde begge. Ofte forseelser andre halvdel er et resultat av tidligere handlinger av den andre partneren.

 •  Prøv å gjøre noe godt for familien din så ofte som mulig. Behager den andre halvparten.

 •  Det skjer ofte at en krangel, ikke en ektefelle ønsker ikke å ta det første skrittet mot forsoning, og noen ganger også prøver å irritere enda mer, som opptrer på en "dårlig tid jeg la deg bli enda verre." Men er det riktig? Vi må huske på at hvert skritt fremover du legge til glede og lykke, og hvert skritt i retning av familien, lagt bilder, tårer og frustrasjon.

 •  Husk at det er nødvendig for å støtte hverandre alltid. Selv om handlingene er viktig, ikke glem om et godt ord. Alle er hyggelig å høre at han er den mest elskede. Og et ord av godkjenning varme sjelen.

 •  Ta ansvar for dine handlinger, fordi det er viktig ikke bare for å forstå poenget med visning av partner, men også klart skille sin rolle i situasjonen. Ikke alle kan ta ansvar for sine handlinger, er det en verdig og absolutt en svært viktig kvalitet du trenger for å dyrke siden barndommen.

 •  I familien relasjoner er svært viktig tillit. Vanligvis meg en løgner og han ikke tror. Ærlighet begge ektefeller bidra til å styrke familiebånd.

 •  Også ikke glem at det er viktig å få venner med dine venner kompis, og hun - med dine venner. For familieforhold bør ikke utrydde vennskap.

 •  Det er viktig å huske på å ikke elske svigerfar og svigermor, er det nødvendig å elske to kvinner.
 • Яндекс.Метрика