Hvordan skille tekst med tastaturet?
 Mest for å markere tekst fleste databrukere bruker en mus. Men det finnes situasjoner der den aktuelle teksten i dokumentet ikke ønsker å skille seg ut. I stedet løslatt eller mye større del av teksten enn du trenger eller mindre. I dette tilfellet kan det hjelpe å velge tekst med tastaturet, for å oppnå nøyaktige resultater, sparer du tid og holde nervesystemet. Også velge tekst med tastaturet er nyttig for flervalgtester, fordi det gir en operasjon mye raskere enn å bruke musen.
 Hvordan skille tekst med tastaturet
 1.  Plasser markøren på begynnelsen av fragment utgitt. Hvis første forsøk fungerte ikke - ikke forferdelig. Du kan alltid justere plasseringen av markøren piltastene "venstre" og "høyre" på tastaturet.
  Når markøren er satt til begynnelsen av teksten står, trykker du på Skift-tasten på tastaturet til høyre pil. Markøren begynner å bevege seg samtidig markere tekst fra begynnelsen av sin karriere. Når den aktuelle teksten er fullt dedikert utgivelsen pilen knappen, og trykk deretter på Shift.
  Trykke på valghurtigmenyknappen eller lage en rett på den markerte teksten og høyreklikk musehurtigmenyen, velg "Copy". Som et resultat, er den markerte teksten kopiert, plassert på utklippstavlen og klar for videre innsetting.
  Det finnes også en rekke avanserte funksjoner for å velge tekst med tastaturet, som i noen tilfeller er svært nyttige.
  Hvis du raskt vil merke all tekst i et dokument åpent, kan du bruke tastatursnarveier Ctrl + A (A - engelsk ord av alt - alt).
  Slik velger du teksten ikke symboler og ord (et ord) som før du trykker på Shift, trykk Ctrl-tasten på tastaturet. Således gir kombinasjonen av Ctrl + Shift + Pil høyre vil markere ordet til høyre for markøren og Ctrl + Shift + Pil venstre " - Venstre.
  Snarveier Ctrl + Shift + Pil opp og Ctrl + Shift + Pil ned " Velg tekstavsnitt over og under markøren.
  Tastatursnarveien Shift + PageUp og Shift + Pagedown velger tekst i et dokument side for side opp og ned.
  Snarveier Shift + Home og Shift + End Velg tekst fra markøren til begynnelsen av linjen til sin ende, henholdsvis.
  Snarveier Ctrl + Shift + Home og Ctrl + Shift + End Velg tekst fra markøren til begynnelsen til slutten av dokumentet tilsvarende.
  Hold meg tastatursnarvei er svært enkel. Til dette trenger du bare å velge tekst i praksis disse metodene, og du vil sette pris på fordelene ved å bruke "hurtigtaster" når de opererer med fragmenter av tekstdokumenter.  
For å logge inn som administrator?
 Mange nybegynnere operativsystemer Windows møte problemet med mangel på nødvendige rettigheter til å utføre en operasjon eller handling. Fornektelse av transaksjonen er ledsaget av en feilmelding lese: "Ingen tilgang" "Du har ikke tilgang til dette objektet", "for å fortsette må du være logget på som administrator", "du må være logget inn administrator ", etc. For å løse disse problemene må være logget inn som administrator.
 Hva administrative rettigheter? Utviklerne av operativsystemer Windows ble lagt mulighet tillatelser for ulike brukere i hele sikkerhet og forsvar. De fleste brukere har fulle rettigheter i operativsystemet som administrator. Vanlige brukere har begrensede rettigheter og kan ikke endre viktige systemfiler og kjøre programmer gir betydelig innflytelse på Windows. Det er den siste faktor og koblet til alle de ovennevnte problemer.
 For å logge inn som administrator?
Det er flere forskjellige måter.
 1.  I det enkleste tilfellet, når du starter operativsystemet på velkomstskjermen må du velge en brukerkonto som har administratorrettigheter og komme seg gjennom det ved hjelp av et passord.
  Hvis inntreden i operativsystemet er konfigurert under normal innspilling, men å være logget på som administrator, i dette tilfellet kan klikke "Start" - "Bytt bruker", velg en administratorkonto og også å skrive det.
  Hvis du ikke har nok rettigheter til å kjøre en bestemt program (exe-fil), kan du klikke på høyre museknapp for å få opp kontekstmenyen og velg det velg "Kjør som administrator".
  For å logge inn som administrator?

  Du vil da bli bedt om et administratorpassord. Introduserer ham og få program kjører som administrator.
  Generelt, hvis du vet administratorpassordet, og deretter få det riktig ikke burde være arbeid. Det eneste problemet kan oppstå hvis du selv ha administratorrettigheter har ikke rett til å skrive og endre filen eller mappen. I dette tilfellet kan hjelpe endre eier av en fil eller en mappe og legge de nødvendige rettighetene til den nye eieren.
   For flere tips.
  Arbeide i operativsystemet med administratorrettigheter er en stor mulighet, men også et stort ansvar. Endre og slette bare filer og mapper, der formålet du er helt sikker. Ellers kan du bryte operativsystemet.
  Det er ikke anbefalt å bruke datamaskinen fra konto med administratorrettigheter når det ikke er nødvendig, som i dette tilfellet, øker sårbarheten i datamaskinen for ulike virus. Daglige arbeid og underholdning er bedre å bruke en vanlig brukerkonto.  
Hvordan velge et minne be Five?
 En av de enkleste og mest populære måter å oppgradere en stasjonær eller bærbar datamaskin for å forbedre ytelsen er å øke mengden av hans minne. Random Access Memory (RAM) - en del av datamaskinen som brukes til å lagre informasjon som forekommer hyppigst anke. Siden hastigheten for å hente data fra RAM er mye høyere lesehastighet på harddisken, kan økningen i RAM oppnås ved å øke den samlede hastighet av maskinen.
Ikke å bli forvekslet med innkjøpte komponenter og ikke å bruke penger på noe som ikke vil fungere på datamaskinen din, må du vite hvordan du skal velge minnet og parametere for å vurdere når du kjøper den.
 1.  Finne ut hvor mye minne du trenger. For komfortabel arbeid med kontorapplikasjoner (MS Office, Outlook, Excel) og surfer på Internett på det nåværende tidspunkt bør ha 4 GB RAM, gitt at et par gigabyte med dem kan alltid bruke dine behov operativsystem. Hvis det er planlagt å jobbe med krevende applikasjoner, virtualisering, eller store mengder filer, i dette tilfellet kan vi anbefale 8GB minne og opp.
  Lær RAM allerede er installert på datamaskinen, og den maksimale støttet RAM. For bærbare PCer maksimale mengden RAM, som regel alltid angitt i deres spesifikasjoner. For stasjonære trenger å bestemme hvilken modell av hovedkortet, så gå til produsentens offisielle hjemmeside og sjekk det støttet minne. Også se etter nye versjoner av firmware for hovedkortet, som noen ganger utstedt firmware-oppdateringer som øker den maksimale støttet RAM.
  Bestem typen driftsfrekvens og minnemoduler installert i din datamaskin. I Windows kan du gjøre diagnostiske verktøy for datamaskinen skriver Everest, eller CPU-Z.
  På tidspunktet for dette skriftlig selve type RAM DDR3 - synkron dynamisk minne med dobbelt datahastigheten av tredje generasjon. Den forrige generasjonen DDR og DDR2 utdatert og kompatibel med DDR3.
  For en frekvens på DDR3 er delt inn i følgende typer.
  Standard
  Delemne tittel
  Minne frekvens, MHz
  Dataoverføringshastighet, MB / s
  DDR3-800
  PC3-6400
  100
  6400
  DDR3-1600
  PC3-8500
  133
  8533
  DDR3-1333
  PC3-10600
  166
  10667
  DDR3-1600
  PC3-12800
  200
  12800
  DDR3-1866
  PC3-14900
  233
  14900
  DDR3-2000
  PC3-16000
  250
  16000
  DDR3-2133
  PC3-17000
  266
  17 066
  DDR3-2200
  PC3-17600
  275
  17600
  DDR3-2400
  PC3-19200
  300
  19200
  Jo høyere frekvens, jo raskere minne fungere. Derfor kjøpe minne med en frekvens på mindre enn i dag installert på datamaskinen er ikke anbefalt. Det er best å kjøpe en minne av samme frekvens.
  I noen tilfeller tillates å kjøpe minnemoduler med høy frekvens, men man bør ta hensyn til følgende:
  Frekvensen av minnet vil alltid være begrenset buss frekvens ved hvilken den opererer;
  Hvis i et par av minnemodulen med lavere frekvens refererer strimmel av høy frekvens, er frekvensen av det sistnevnte reduseres til verdien av den langsomme modul;
  i noen tilfeller RAM høyere frekvens kan ikke tjene et hovedkort med en treg buss.
  Sistnevnte kan nesten alltid sjekke på nettet, lese anmeldelser av andre til å øke mengden RAM på hovedkortet spesifikke eller spesielle laptop. Hvis det er en positiv opplevelse, er det stor sannsynlighet for at du oppgraderer er vellykket.
  Ta hensyn til det faktum at 32-bits systemer er ikke i stand til å fysisk adresse (gjenkjenne) minnekapasitet på mer enn 30-35 GB. I tillegg til moderne PCer og bærbare datamaskiner som kjører minne i Dual Channel modus forbedre ytelsen. Denne modusen støttes bare når begge kanalene satt til samme mengde minne. Så, få nye minnemoduler vil ha koblet på samme nivå.
  Minne timings eller ventetid for tiden ikke har en betydelig innvirkning på ytelsen til datamaskinen, som moderne prosessorer har store mengder cache øvre nivåene, slik at de kan bruke mindre minne.
  Når identifisert og vil bli tatt i betraktning alle egenskapene til den oppkjøpte minne og regler for installasjon, kan du gå til butikken og kjøpe modulene basert på personlige preferanser av produsenter. Minnebrikker produsert bare noen få selskaper og selskaper som produserer minnemoduler mye mer: Hynix, Samsung, Corsair, Kingmax, Transcend, Kingston, OCZ, Crucial, Micron, A-Data, Patriot, G.Skill, Geil, Mushkin - Dette er ikke en uttømmende liste.
   Mer informasjon.
  Minnemoduler for stasjonære datamaskiner med formfaktor DIMM, og bærbare SO-DIMM - mer kompakt versjon.
  Kjøpe RAM, spør i butikken om muligheten for retur hvis det ikke kjøres på datamaskinen. Dette er sjelden, men det skjer.
  Lykke til i å velge en rask og pålitelig masse minne!  
Яндекс.Метрика